Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: MakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Woningmarktcijfers Baarlo

In Baarlo blijken er momenteel diverse mogelijkheden te zijn als jij overweegt om je huis te verkopen. De huizenmarkt in Baarlo toont een bepaalde trend en prijsontwikkeling, die met name interessant zijn voor verkopers. Ontdek hoe de markt zich ontwikkelt en wat dit betekent voor jouw woningverkoop, bijgewerkt tot april 2024.

Gemiddelde vraagprijs en verkoopprijs in Baarlo

De gemiddelde verkoopprijs in Baarlo is in de laatste 3 maanden € 514.000 euro en de gemiddelde vraagprijs is € 379.000 euro. Doordat de huizenmarkt constant in beweging is, fluctueren deze prijzen regelmatig. Om een goed beeld te krijgen van de huidige stand van zaken, hebben we deze gegevens bijgehouden:

Huizenprijzen in Baarlo

Afgelopen 3 maanden

€ -53.000
€ 256.000
€ 564.000

Het is altijd interessant om je te verdiepen in de plaatselijke woningmarkt. Een nuttige tip: vermenigvuldig de oppervlakte van je woning (in m2) met de gemiddelde verkoopprijs per m2 in Baarlo. Zo krijg je een eerste indicatie van wat je mag verwachten bij de verkoop van je woning. Om dit nog gemakkelijker te maken, presenteren we hieronder de meest recente marktcijfers, met de verkoop- en vraagprijzen per vierkante meter over de afgelopen 3 maanden:

Huizenprijzen in Baarlo per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 2.400
€ 2.900
€ 3.500

Prijsontwikkeling Baarlo laatste 12 maanden

De woningmarkt in Baarlo heeft gedurende de afgelopen 12 maanden niet stilgestaan. De prijzen van woningen zijn in beweging geweest, zonder aannames te doen over verbazingwekkende trends of de richting waarin deze zich hebben ontwikkeld. De gemiddelde verkoopprijs in Baarlo afgelopen maand bedroeg € 514.000. De onderstaande grafiek toont een overzicht van de vastgoedcijfers gedurende de laatste 12 maanden:

Wat is mijn woning in Baarlo waard?

Ben je benieuwd wat je huis in Baarlo waard is? Weet dan dat dit kan variëren en grotendeels afhangt van specifieke factoren. Dit kunnen zijn het type woning, de grootte van je woning, in welke staat je woning zich bevindt en hoe de huidige huizenmarkt precies is. Jouw woning kan daardoor hoger of lager geprijsd zijn dan wat je in eerste instantie verwachtte.

Als je geïnteresseerd bent om te weten wat de precieze waarde is van je woning in Baarlo, dan is het uitvoeren van een gratis waardebepaling door een professionele makelaar de beste keuze. Deze kan je een beter inzicht geven en je helpen te beslissen of je de woning wilt verkopen. Voor meer informatie over het aanvragen van een waardebepaling, kan je een kijkje nemen op de volgende webpage: waardebepaling aanvragen.

Een gratis waardebepaling werkt als volgt: een ervaren makelaar zal jouw woning zorgvuldig inspecteren en rekening houden met alle eerder genoemde factoren. Op basis hiervan berekenen zij de actuele waarde van jouw woning. Deze service is geheel vrijblijvend en helpt je een realistisch zicht te krijgen op wat jouw woning echt waard is in de huidige markt.

Vraag een gratis waardebepaling aan Bij een ervaren, lokale makelaar

Woningcijfers in andere plaatsen

Het is geen geheim dat de vastgoedmarkt fluctueert op basis van locatie. Dat betekent dat de waarde van onroerend goed varieert afhankelijk van waar je kijkt. Neem gemeenten rondom Baarlo, deze liggen bijvoorbeeld niet ver weg, maar laten toch een ander beeld zien als het gaat om huizenprijzen.

Onderstaande grafieken geven een helder overzicht van hoe de huizenprijzen in Baarlo zich verhouden tot deze omliggende gemeenten. Het lijkt een behoorlijke variatie, maar dit relaas biedt een vollediger beeld van de huidige marktsituatie:

Verkoopprijzen in andere plaatsen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 600.000

Verkoopprijzen in andere plaatsen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 4.000

Best presterende makelaar in Baarlo

Als je van plan bent jouw huis in Baarlo te verkopen, wil je natuurlijk de best mogelijke makelaar inschakelen. Er zijn diverse makelaars in Baarlo die beter presteren dan andere op verscheidene punten. Een makelaar kan bijvoorbeeld uitblinken in snelle verkoop, een ander in het behalen van de vraagprijs, en weer een ander in het bieden van uitstekende service en ondersteuning.

Het is belangrijk om een goede keuze te maken bij het selecteren van een makelaar, want een ervaren en competente makelaar kan een groot verschil maken in het verkoopproces van jouw woning. Een makelaar die goed op de hoogte is van de lokale markt en effectieve verkoopstrategieën hanteert, kan ervoor zorgen dat jouw woning tegen de best mogelijke prijs verkocht wordt. Daarom adviseer ik je om verschillende makelaars te vergelijken voordat je een beslissing maakt.

Vergelijk makelaars in Baarlo Of lees meer over makelaars in Baarlo

Gemiddelde tarieven van makelaars in Baarlo

Courtages in de makelaardij kunnen flink variëren, en dat geldt ook voor de makelaarstarieven in Baarlo. Het gemiddelde courtagepercentage dat een makelaar rekent in Baarlo is 1,10%. Dit betekent bij een gemiddelde verkoopprijs van een woning van € 514.000 dat je als verkoper gemiddeld zo'n € 5.654 aan makelaarskosten kunt verwachten. Dat is geen klein bedrag, dus het is belangrijk dat je goed nadenkt over welke makelaar je kiest.

De beste manier om een weloverwogen keuze te maken is het opvragen van tarieven bij verschillende makelaars. Via tarieven opvragen kan je specifieke informatie ontvangen van makelaars in Baarlo over hun verkooptarieven. Zo krijg je een helder beeld van de kosten die je kunt verwachten en kan je een makelaar kiezen die niet alleen aansluit bij jouw situatie en woning, maar ook bij jouw budget.

Vraag tarieven op bij makelaars Gratis en vrijblijvend

Aantal koopwoningen in Baarlo

In het pittoreske Baarlo vind je een mix van sociale huurwoningen en koopwoningen. Hoewel er zeker een deel van de huizen wordt aangeboden als huurwoningen, zijn de meeste woningen bestemd voor verkoop. Dus als je overweegt om in Baarlo te settelen en je wilt graag een woning kopen, dan rest jou de keus uit een aanzienlijk aantal koopwoningen, te weten 2103.

Aantal verkochte woningen in Baarlo

In Baarlo is de woningmarkt in beweging. De laatste 12 maanden was er sprake van verschillende woningen die in de verkoop werden geplaatst en uiteindelijk van eigenaar wisselden. Het aantal daadwerkelijk verkochte woningen, oftewel de transacties, kwam uit op 32. Bekijk de onderstaande grafiek voor een gedetailleerd overzicht van de aanmeldingen en verkoopaantallen:

Ben je van plan jouw huis in Baarlo te verkopen?

Sta je op het punt jouw huis in Baarlo te verkopen? Dan zijn er een aantal stappen die je moet nemen om dit in goede banen te leiden. Het is belangrijk om deze stappen zorgvuldig te volgen en een betrouwbare makelaar in te schakelen. Hier kun jij je voordeel mee doen, voornamelijk door te zorgen dat alles tot in de kleinste details geregeld is.

Om je in dit proces te ondersteunen biedt Huis Verkopen een handig stappenplan aan. Dit stappenplan is een uitstekende tool voor de verkoop van jouw woning. Het biedt een overzicht van noodzakelijke zaken, zoals het regelen van een energielabel en het selecteren van een goede makelaar. Maar ook andere belangrijke zaken zoals het inschakelen van een verhuisbedrijf. Een duidelijk overzicht kan enorm veel stress en verrassingen voorkomen, waardoor je met een gerust hart je huis kunt verkopen. Regel je verkoopproces zorgvuldig!

Bekijk je stappenplan Speciaal voor jouw woning

Over Huis Verkopen

De huizenmarkt in Baarlo verandert continu en de meest actuele cijfers worden regelmatig bijgewerkt op onze website. Onze gegevens zijn afkomstig van betrouwbare bronnen en geven een helder beeld van de huizenmarkt in dit specifieke gebied. Het volgen van deze cijfers kan zeer nuttig zijn bij een beslissing om te gaan kopen of verkopen. Met de kennis van de huidige woningmarkt in Baarlo, ben je in staat om een weloverwogen beslissing te maken en je volgende stappen grondig te plannen.

Hoe het platform van HuisVerkopen.nl je kan helpen

HuisVerkopen.nl is niet zomaar een website. Het is een bron van kennis en middelen die ontworpen is om jou te ondersteunen bij het verkopen van je huis. Het biedt bijvoorbeeld inzicht in de kosten die bij een huisverkoop komen kijken. Je kunt ook verschillende makelaars vergelijken en rechtstreeks tarieven bij hen opvragen. Heb je ooit overwogen om een gratis waardebepaling aan te vragen bij een lokale makelaar? HuisVerkopen.nl maakt dat ook mogelijk! Daarnaast helpt de site je te controleren of je woning een geldig energielabel heeft. Met de begeleiding, tips en hulpmiddelen die je hier vindt, weet je zeker dat je alles in huis hebt om op een slimme en effectieve manier je woning te verkopen.

Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen