Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: BlogMakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Woningmarktcijfers Steyl

In Steyl speelt de huizenmarkt constant in op een wisselwerking tussen vraag en aanbod, wat zich uit in de huizenprijzen. Als je je huis wilt verkopen, is het belangrijk dat je goed inzicht hebt in deze prijzen en de recente transacties in het dorp. Onze pagina voorziet je van deze relevante data.

Gemiddelde vraagprijs en verkoopprijs in Steyl

De gemiddelde verkoopprijs in Steyl is in de laatste 3 maanden € 469.166 euro en de gemiddelde vraagprijs is € 374.600 euro. Wanneer de gemiddelde verkoopprijs hoger ligt dan de vraagprijs, wijst dit erop dat er meer vraag is dan aanbod, waardoor potentiële kopers overbieden op woningen. Hieronder kun je de ontwikkeling van de prijzen in de afgelopen periode bekijken:

Huizenprijzen in Steyl

Afgelopen 3 maanden

€ 37.000
€ 278.000
€ 519.000

Als je geïnteresseerd bent in de woningmarkt in Steyl, is het goed om de waarde per vierkante meter in acht te nemen. Dit cijfer biedt een verhelderend inzicht in de huidige stand van de huizenmarkt. De gemiddelde verkoopprijs per vierkante meter bedraagt momenteel € 2.987. Dit getal illustreert de algehele waarde van onroerend goed in Steyl. Hieronder vind je de uitgebreide afronding van deze cijfers in een overzichtelijke grafiek:

Huizenprijzen in Steyl per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 2.700
€ 2.900
€ 3.100

Prijsontwikkeling Steyl laatste 12 maanden

In Steyl worden de ontwikkelingen op de huizenmarkt nauwlettend gevolgd. Zorgvuldige kennis van de recente trends is raadzaam als je overweegt je huis in deze buurt te verkopen. Hieronder zie je de tendensen in de gemiddelde verkoopprijzen van de afgelopen 12 maanden, met als meest recente waarde € 469.166:

Wat is mijn woning in Steyl waard?

Als je je woning in Steyl in de verkoop overweegt, wil je ongetwijfeld weten wat deze waard is. De huidige marktwaarde van jouw woning speelt een grote rol in de beslissing om te verkopen. Je wilt immers een goede prijs voor je bezit krijgen en de woningmarkt fluctueert voortdurend.

Als verkoop van je woning in het verschiet ligt, is het verstandig om een accurate indicatie van de waarde te hebben. Je zou een gratis waardebepaling door een makelaar kunnen overwegen. Deze onpartijdige beoordeling geeft je inzicht in wat je woning waard is in de huidige markt en helpt je een realistische verkoopprijs in te stellen.

Bij een gratis waardebepaling van je huis schat een verkoopmakelaar de waarde van jouw woning op basis van verschillende factoren. Elk huis is uniek, dus het kan handig zijn om meerdere waardebepalingen aan te vragen bij verschillende makelaars. Dit geeft je namelijk meer perspectief, omdat de taxatiewaarde per makelaar kan variëren.

Vraag een gratis waardebepaling aan Bij een ervaren, lokale makelaar

Woningcijfers in andere plaatsen

De vastgoedmarkt varieert sterk per locatie. Een gemeente zoals Steyl heeft zijn eigen unieke woningmarkt kenmerken die onderscheidend zijn van omliggende plaatsen. Door deze variatie ten opzichte van aangrenzende gemeenten, vormt er een diversiteit in huizenprijzen.

Een holistische kijk op de woningmarktcijfers, die zowel Steyl als deze naastgelegen regio's omvatten, biedt een gevarieerd en verrijkend inzicht. Het draagt bij aan een allround begrip van de huidige status en trends van de woningmarkt.

Verkoopprijzen in andere plaatsen

Afgelopen 3 maanden (gemiddeld)

€ 800.000

Verkoopprijzen in andere plaatsen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 4.000

Best presterende makelaar in Steyl

Op zoek naar een makelaar in Steyl voor de verkoop van je woning? De keuze is uitgebreid, dus hoe weet je welke makelaar de beste is? Makelaars in Steyl verschillen op basis van expertise, kosten en verkoopmethoden. Terwijl sommige makelaars zich richten op een snelle verkoop via online kanalen, onderhandelen anderen sterk voor de beste prijs.

Onderschat jouw makelaarkeuze niet. Een goede verkoopmakelaar kan een aanzienlijk verschil maken, niet alleen in hoe soepel het proces verloopt, maar ook in de uiteindelijke verkoopprijs. Bijvoorbeeld, zij zorgen voor aantrekkelijke woningfoto's en effectieve onderhandelingen. Voor het maken van een geïnformeerde keuze kan het vergelijken van makelaars in Steyl bijzonder handig zijn.

Vergelijk makelaars in Steyl Of lees meer over makelaars in Steyl

Gemiddelde tarieven van makelaars in Steyl

Je staat op het punt jouw huis in Steyl te verkopen. Courtages variëren per makelaar en ook per locatie, maar gemiddeld rekent een makelaar in Steyl een courtage van 1,14% op de verkoopprijs. Bij een gemiddelde verkoopprijs in Steyl van € 469.166, betekent dit al snel dat je rekening moet houden met € 5.348 aan makelaarskosten.

Let bij het kiezen van een makelaar niet alleen op het courtage, maar voornamelijk op de kwaliteit van de dienstverlening. Een goede makelaar kan het verschil maken tussen een succesvolle of een minder succesvolle verkoop. Aspecten zoals kennis van de lokale markt, de juiste vraagprijsbepaling, maar ook een professionele presentatie van jouw huis kunnen je in de onderhandelingen veel meer opleveren dan wat je bespaart op een lager courtage.

Vraag tarieven op bij makelaars Gratis en vrijblijvend

Aantal koopwoningen in Steyl

In het pittoreske Steyl is een specifiek aantal koopwoningen, namelijk 1042. Dit zijn woningen waar je niet alleen zelf kan gaan wonen om van de lokale sfeer te genieten, maar die je ook zou kunnen verhuren aan anderen. Toch is slechts een klein percentage van deze woningen op ieder moment beschikbaar voor zowel aankoop als verhuur. Dit betekent dat jouw opties om in Steyl een huis te kopen of te huren zo nu en dan enigszins beperkt kunnen zijn.

Aantal verkochte woningen in Steyl

In het afgelopen jaar hebben er in Steyl diverse transacties plaatsgevonden op de woningmarkt. De hoeveelheid woningen die hun weg naar een nieuwe eigenaar vonden, is vastgelegd in 16 geslaagde transacties. Ook het aantal aanmeldingen, woningen die op de markt gebracht zijn, droeg bij aan deze beweging. Let wel: een huis kan later verkocht worden dan de maand waarin het in de verkoop is gezet. Bekijk in de onderstaande grafiek:

Ben je van plan jouw huis in Steyl te verkopen?

Ben je van plan om je woning in Steyl op de markt te brengen? Het verkopen van een huis kan een ingewikkeld en tijdrovend proces zijn. Gelukkig is Huis Verkopen er om je door de diverse fasen van verkoop heen te leiden. We bieden een handig stappenplan aan, waarin elke stap van het proces zorgvuldig wordt toegelicht, specifiek voor de verkoop van jouw woning in Steyl.

Ons advies: besteed voldoende tijd aan elke stap in het proces, het is het meer dan waard. Vooral het selecteren van een betrouwbare makelaar is van groot belang. Het regelen van iedere stap kan overweldigend zijn, maar met ons duidelijke stappenplan en de hulp van een goede makelaar wordt het een stuk eenvoudiger en overzichtelijker.

Bekijk je stappenplan Speciaal voor jouw woning

Over Huis Verkopen

In de immer veranderende vastgoedmarkt van Steyl, is accurate en actuele informatie van groot belang. Op Huis Verkopen houden we dergelijke data van de huizenmarkt nauwgezet bij. Dergelijke marktgegevens, zowel recent als historisch, zijn goud waard bij het nemen van beslissingen in de vastgoedwereld. Of je nu wilt weten wat het juiste moment is om te verkopen, of je een duidelijk beeld wilt krijgen van het vastgoedklimaat in Steyl, deze cijfers bieden een heldere kijk op de situatie.

Ondersteuning bij woningverkoop

Naast ons aanbod van relevante marktcijfers, kan je op Huis Verkopen ook terecht voor diverse andere zaken omtrent het verkooptraject van jouw woning. Wil je bijvoorbeeld een goed begrip krijgen van de mogelijke kosten die een woningverkoop met zich meebrengen, dan bieden we hier uitgebreide informatie over. Ook voor het aanvragen van een waardebepaling door een lokale makelaar of het controleren van jouw energielabel, kan je bij ons terecht. Ben je op zoek naar concrete tips om jouw woning op de meest voordelige manier te verkopen of wil je een duidelijk stappenplan om jouw verkoopproces gestructureerd aan te pakken? Huis Verkopen staat paraat om jou bij te staan in elke stap van jouw verkoopproces.

Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen