Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: BlogMakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Woningmarktcijfers Beugen

De huizenmarkt in Beugen is een boeiend speelveld. Per juni 2024 laat het een uniek patroon zien van woningprijzen, vraagprijzen en het aantal uitgevoerde transacties. Als je van plan bent je huis in Beugen te verkopen, is het belangrijk je bewust te zijn van deze vastgoedcijfers. Plus, de huidige stand van de hypotheekrente beïnvloedt onvermijdelijk de ontwikkeling en trends in de huizenprijzen.

Gemiddelde vraagprijs en verkoopprijs in Beugen

De gemiddelde verkoopprijs in Beugen is in de laatste 3 maanden € 612.750 euro en de gemiddelde vraagprijs is € 595.666 euro. Deze prijzen geven een interessant inzicht in de huidige staat van de huizenmarkt in Beugen. Opmerkelijk is hoe deze markt in vele aspecten overeenkomt met de nationale trends in de huizenmarkt. Voor meer inzicht in de lokale en de landelijke woningprijzen, zie de onderstaande grafiek:

Huizenprijzen in Beugen

Afgelopen 3 maanden

€ 439.000
€ 551.000
€ 663.000

In de onderstaande grafiek krijg je een duidelijk beeld van de huidige gemiddelde verkoopprijzen en vraagprijzen per m2 in Beugen over de afgelopen 3 maanden. Kijkend naar deze data krijg je een indruk van de prijsontwikkelingen op de huizenmarkt in Beugen. De specifieke getallen zullen een concreet overzicht geven van de financiële aspecten rondom het huis verkopen:

Huizenprijzen in Beugen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 1.700
€ 2.800
€ 3.800

Prijsontwikkeling Beugen laatste 12 maanden

De woningprijzen in Beugen zijn het afgelopen jaar in beweging geweest. De nuances kunnen worden afgelezen aan de onderstaande grafiek. De gemiddelde verkoopprijs van een woning in Beugen afgelopen maand was: € 612.750.

Het patroon dat gedurende de laatste 12 maanden zichtbaar is in Beugen, is geen uitzondering: dit is kenmerkend voor meerdere plaatsen in Nederland. De exacte bewegingen en prijsontwikkelingen lees je af in:

Wat is mijn woning in Beugen waard?

In Beugen is de woningwaarde afhankelijk van verschillende aspecten. Zo wordt er rekening gehouden met het type woning, het totaaloppervlak, de huidige staat van de woning en ook de huidige marktbewegingen. Al deze punten samen bepalen de waarde van je woning in Beugen.

Ben je nieuwsgierig naar de waarde van je woning in Beugen? Overweeg dan om een gratis waardebepaling door een makelaar te laten doen. Door middel van zo'n waardebepaling krijg je een helder beeld en kan je een gedegen besluit maken om al dan niet je woning te verkopen.

Een gratis waardebepaling door een makelaar werkt als volgt: de makelaar komt bij jouw woning langs, bekijkt grondig elk detail en berekent daarna de waarde op basis van diverse factoren. Zo'n waardebepaling is aan te raden, omdat je dan een realistisch beeld hebt van de mogelijke verkoopprijs van je woning.

Vraag een gratis waardebepaling aan Bij een ervaren, lokale makelaar

Woningcijfers in andere plaatsen

Wanneer je de woningmarktcijfers van verschillende plaatsen naast elkaar legt, zie je dat deze sterk kunnen variëren. Kijk bijvoorbeeld eens naar de huizenprijzen in en rondom Beugen. Deze verschillen in prijs laten zien dat de woningmarkt sterk locatiegebonden is.

Met name door de prijzen in omliggende gemeenten ook te betrekken in je overwegingen, krijg je een realistisch beeld van de huidige marktsituatie. Op die manier wordt duidelijk hoe de huizenprijzen in Beugen zich verhouden tot het grotere geheel.

Verkoopprijzen in andere plaatsen

Afgelopen 3 maanden (gemiddeld)

€ 700.000

Verkoopprijzen in andere plaatsen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 4.000

Best presterende makelaar in Beugen

In het wereldje van verkoopmakelaars in Beugen is er enorm veel variatie. Als platform onderscheiden we ons doordat we de prestaties van deze makelaars scherp bijhouden. We observeren welke makelaars de hoogste verkoopprijzen behalen, welke het snelst een woning verkopen en hoeveel woningen ze verkopen. Uiteraard houden we ook bij hoe lang ze gemiddeld nodig hebben om een woning van de hand te doen. Deze informatie stellen we beschikbaar om jou inzicht te geven in de makelaarswereld van Beugen en omgeving.

Door nauwkeurig alle prestaties en statistieken bij te houden, kunnen wij je helpen de juiste makelaar te kiezen. Je zal merken dat een goed geïnformeerde keuze je heel wat voordelen zal opleveren. Niet alleen kan het verkopen van je woning sneller gaan, maar je kan ook een betere verkoopprijs behalen. Ons doel is om jou te begeleiden door het hele proces, zodat je nooit het gevoel krijgt er alleen voor te staan. We staan klaar om je te helpen!

Vergelijk makelaars in Beugen Of lees meer over makelaars in Beugen

Gemiddelde tarieven van makelaars in Beugen

Hoewel courtages wellicht niet het meest opwindende topic zijn, spelen zij een significant rol bij de verkoop van je huis. In Beugen ligt het gemiddelde courtage van een makelaar op 1,14%. Met een gemiddelde verkoopprijs van € 612.750 in Beugen, betekent dit dat je rekening moet houden met kosten rond de € 6.985.

Omdat de kosten een grote impact kunnen hebben op de uiteindelijke opbrengst, is het raadzaam om verschillende makelaars te vergelijken. Hiervoor kun je terecht op de pagina Beugen makelaars vergelijken. Dit helpt je een makelaar te vinden die naast een goed tarief ook een passende aanpak en verkoopstrategie biedt. Verlies niet uit het oog dat een goede makelaar je veel meer oplevert dan dat hij kost.

Vraag tarieven op bij makelaars Gratis en vrijblijvend

Aantal koopwoningen in Beugen

In Beugen is het totale aantal koopwoningen 626. Toch komt slechts een klein deel hiervan daadwerkelijk op de markt. Dit betekent dat er sprake is van schaarste op de woningmarkt. Als woningverkoper kan dit in jouw voordeel werken. Kopers hebben immers minder keuze, waardoor je woning mogelijk sneller en tegen een goede prijs wordt verkocht.

Aantal verkochte woningen in Beugen

In de afgelopen 12 maanden heeft de woningmarkt in Beugen aanzienlijke activiteit getoond. Het aantal woningen dat te koop is gezet (aanmeldingen), en de hoeveelheid woningen die daadwerkelijk van eigenaar zijn gewisseld (transacties), worden hierna getoond. Let speciaal op de gegevens betreft het aantal verkochte woningen: 7:

Ben je van plan jouw huis in Beugen te verkopen?

Sta je op het punt jouw woning in Beugen te verkopen? Het lijkt wellicht een uitdagende klus, maar niet op "Huis Verkopen". Hier bieden we je een handige leidraad dat je helpt bij alles wat je moet regelen- van het aanvragen van een energielabel tot aan het selecteren van een betrouwbare makelaar. Het geheim zit 'm in de voorbereiding, en met onze gedegen stappenplan, ben je goed op weg om de klus te klaren.

Het kiezen van de juiste makelaar kan de ervaring geheel veranderen, en de selectie is een van de belangrijkste stappen in het proces van jouw huisverkoop. Neem je tijd, wees zorgvuldig en volg onze adviezen. Denk eraan, elke stap in het proces is cruciaal om jouw doel te bereiken - namelijk de hoogste verkoopprijs voor jouw woning. En met de juiste voorbereiding, kun je succes gegarandeerd worden!

Bekijk je stappenplan Speciaal voor jouw woning

Over Huis Verkopen

Elke dag ziet de woningmarkt in Beugen er weer anders uit. De statistieken betreffende het kopen en verkopen van huizen in dit gebied zijn altijd in verandering. Het is ons doel om je steeds de meest actuele marktcijfers te bieden. Hier op het online platform houden we de data dagelijks bij. Als je op zoek bent naar een huis in Beugen, helpt de consistente informatie op onze website je om te weten te komen hoe de markt er op elk gegeven moment uitziet. Deze cijfers kunnen van groot nut zijn bij het bepalen van je verkoopstrategie.

Het perfecte hulpmiddel voor woningverkoop op HuisVerkopen.nl

Op HuisVerkopen.nl hebben we nog veel meer te bieden om je de beste verkoopervaring te geven. We bieden niet alleen actuele marktcijfers, maar ook uitgebreide informatie over alle facetten van het verkoopproces. Je kunt op ons platform bijvoorbeeld eenvoudig tarieven opvragen bij verschillende makelaars via de tool makelaarstarieven opvragen bij lokale makelaars. Voor een succesvolle verkoop kun je jouw huis laten taxeren door een lokale makelaar door een gratis waardebepaling aan te vragen. Zo weet je precies wat je woning waard is. Daarnaast mag het energielabel van je woning niet ontbreken. Is die nog niet aanwezig? Geen zorgen, je kunt het hier energielabel aanvragen. Kortom, met behulp van HuisVerkopen.nl zorg je ervoor dat je huisverkoop soepel verloopt.

Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen