Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: BlogMakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Woningmarktcijfers Bovensmilde

Als je jouw huis wilt verkopen in Bovensmilde, is er goed nieuws. De huidige situatie op de woningmarkt biedt volop kansen voor verkopers. Met inzicht in relevante cijfers zoals ontwikkelingen in huizenprijzen en het aantal verkochte woningen, zet je een sterke stap vooruit.

Gemiddelde vraagprijs en verkoopprijs in Bovensmilde

De gemiddelde verkoopprijs in Bovensmilde is in de laatste 3 maanden € 422.250 euro en de gemiddelde vraagprijs is € 395.428 euro. Dit geeft een helder beeld van de huidige stand van de woningmarkt in deze regio. De volgende grafiek zal een visuele representatie tonen van deze gemiddelde prijzen en kan echt nuttig zijn om te zien hoe prijzen zijn veranderd in de afgelopen maanden:

Huizenprijzen in Bovensmilde

Afgelopen 3 maanden

€ 216.000
€ 344.000
€ 472.000

Observeren van de prijs per vierkante meter in Bovensmilde is op zijn minst intrigerend. Waarom? Omdat het een krachtig referentiepunt vormt voor het inschatten van de waarde van een woning. Een glimp van de huidige situatie? De gemiddelde verkoopprijs in Bovensmilde bedraagt momenteel € 3.267 euro per vierkante meter. Neem een kijkje naar de onderstaande grafiek om de recente schommelingen in deze prijs te ontdekken:

Huizenprijzen in Bovensmilde per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 1.700
€ 2.500
€ 3.400

Prijsontwikkeling Bovensmilde laatste 12 maanden

In Bovensmilde zijn de woningprijzen gedurende de afgelopen 12 maanden in beweging geweest. De invloeden die deze bewegingen veroorzaken, variëren en kunnen sterk uiteenlopen.

De gemiddelde verkoopprijs die in de afgelopen maand werd genoteerd was € 422.250 euro. Onderstaande grafiek geeft een duidelijker beeld van de ontwikkeling van de verkoopprijzen in Bovensmilde gedurende de afgelopen 12 maanden:

Wat is mijn woning in Bovensmilde waard?

Bevindt je woning zich in Bovensmilde, dan is de waarde hiervan afhankelijk van diverse aspecten. Aspecten zoals de grootte van de woning, de staat van onderhoud, het bouwjaar en de locatie spelen een prominente rol. Van alle factoren is de marktontwikkeling echter vaak doorslaggevend.

Ben je nieuwsgierig naar wat je huis in Bovensmilde precies waard is? Een gratis waardebepaling door een makelaar kan je het antwoord geven. Of je nu zeker bent van je verkoopplannen, of je simpelweg een duidelijker beeld wilt krijgen van de huidige waarde van je woning, het aanvragen van een gratis waardebepaling is een slimme eerste stap.

Bij zo'n gratis waardebepaling komt een makelaar bij je langs. Waarom dit een goed idee is? Het geeft je een realistisch en actueel inzicht, en dat geheel kosteloos. Makelaars beschikken over de benodigde expertise en kennis van de markt om een nauwkeurige inschatting te maken.

Vraag een gratis waardebepaling aan Bij een ervaren, lokale makelaar

Woningcijfers in andere plaatsen

De verschillen in de woningmarktcijfers kunnen per plaats flink variëren. Dit is ook zichtbaar bij de huizenprijzen rondom Bovensmilde, welke enorm kunnen verschillen van de prijzen binnen Bovensmilde zelf.

Het kan daarom een boeiend perspectief bieden om de huizenprijzen in andere gemeenten mee te nemen in je overweging. Dit draagt bij aan een uitgebreid beeld van de huidige markt. Vooral de combinatie van gemiddelde verkoopprijzen in het totaal en per vierkante meter kan interessante inzichten opleveren.

Verkoopprijzen in andere plaatsen

Afgelopen 3 maanden (gemiddeld)

€ 500.000

Verkoopprijzen in andere plaatsen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 4.000

Best presterende makelaar in Bovensmilde

Op HuisVerkopen.nl verschillen de makelaars in Bovensmilde niet alleen in hun prestaties, maar ook in de specifieke services die ze aanbieden. We volgen nauwgezet de verkoopsnelheden, gemiddelde verkoopprijzen en het aantal woningen dat ze verkopen. Met deze informatie, bieden we je een op maat gemaakte vergelijking om de makelaar te vinden die het beste bij jouw situatie past.

Het kiezen van de geschikte makelaar in Bovensmilde kan je veel voordelen opleveren. Een makelaar die snel verkoopt en een hoge verkoopprijs behaalt, kan voor jou het verschil maken. Daarom maken wij de zoektocht naar de beste makelaar voor jouw specifieke behoeften gemakkelijker dan ooit.

Vergelijk makelaars in Bovensmilde Of lees meer over makelaars in Bovensmilde

Gemiddelde tarieven van makelaars in Bovensmilde

Bij het verkopen van je huis in Bovensmilde, speelt de courtage van de makelaar een grote rol in de uiteindelijke kosten. Je zou misschien schrikken van een gemiddeld courtage van 1,16%, maar als je bedenkt dat de gemiddelde verkoopprijs van een woning in Bovensmilde op € 422.250 ligt, komt dat neer op ongeveer € 4.898 aan makelaarskosten.

Het is echter ook mogelijk dat je minder betaalt dan dit gemiddelde, afhankelijk van de makelaar die je kiest. Daarom is het zeker de moeite waard om verschillende makelaars in Bovensmilde te vergelijken voordat je definitief een keuze maakt. Zo kun je een makelaar vinden die niet alleen bij jouw budget past, maar ook bij wat jij belangrijk vindt bij het verkopen van je huis.

Vraag tarieven op bij makelaars Gratis en vrijblijvend

Aantal koopwoningen in Bovensmilde

In Bovensmilde vind je een aantal koopwoningen die voor verschillende doeleinden gebruikt worden. Je kunt besluiten om er zelf te gaan wonen of misschien zie je liever winst door de woning te verhuren. Het is echter belangrijk om te weten dat slechts een beperkt deel van deze woningen daadwerkelijk beschikbaar is voor koop of huur. Dit aantal wordt aangegeven met de waarde 1119. Niet alle koopwoningen staan dus op de markt, wacht dus niet te lang als je een geschikte woning op het oog hebt.

Aantal verkochte woningen in Bovensmilde

In de afgelopen 12 maanden is het aantal woningen dat op de markt is gebracht in Bovensmilde interessant in fluctuatie geweest. Daarnaast zijn er ook veel daadwerkelijke woningverkopen, oftewel transacties, geweest. Bekijk de onderstaande grafiek om de specifieke aantallen van deze aanmeldingen en 20 transacties per maand te zien:

Ben je van plan jouw huis in Bovensmilde te verkopen?

Bij het verkopen van je huis in Bovensmilde zijn er talrijke belangrijke zaken waar je rekening mee moet houden. Zo is het van belang om een gedegen waardebepaling te laten uitvoeren door een makelaar om een realistische vraagprijs te kunnen bepalen. Een verkoopadvies kan je helpen om inzicht te krijgen in de huidige woningmarkt en de verkoopmogelijkheden van jouw woning. Ook het kiezen van een goede makelaar die bekend is met de lokale markt in Bovensmilde, kan het verschil maken in het succes van de verkoop.

Als je eenmaal besloten hebt jouw huis in Bovensmilde te verkopen, kan een gestructureerde aanpak de overweldigende taak een stuk behapbaarder maken. Een handig stappenplan kan dienen als jouw gids tijdens de verkoop. Dit plan helpt je om de nodige acties in de meest logische volgorde te nemen en om niets over het hoofd te zien. Of het nu gaat om het aanvragen van een energielabel, het opvragen van tarieven bij lokale makelaars of het inschatten van de woningwaarde, een goed stappenplan zorgt ervoor dat je niets vergeet.

Bekijk je stappenplan Speciaal voor jouw woning

Over Huis Verkopen

Op het platform Huis Verkopen streven we ernaar om je optimaal te ondersteunen bij het verkopen van je woning. Wij bieden actuele en nauwkeurige vastgoedcijfers die je kunnen helpen bij het bepalen van een geschikt verkoopmoment voor jouw woning in Bovensmilde. Woningcijfers in Bovensmilde zijn met de grootste zorg samengesteld en worden constant bijgehouden, zodat je altijd op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen op de huizenmarkt.

Hoe Huis Verkopen jou helpt

Middels ons platform bieden we verschillende handige tools. Zo kan je bijvoorbeeld een gratis waardebepaling aanvragen of makelaars met elkaar vergelijken om de beste makelaar in Bovensmilde te vinden. Huis Verkopen helpt ook bij het opvragen van makelaarstarieven en besparen op makelaarskosten. Met ons stappenplan skip je geen enkele stap in het verkoopproces van je woning en houd je alles overzichtelijk. We hebben een ruim aanbod aan hulpmiddelen voor aanvullende diensten zoals een energielabel of een verhuizer. Uiteindelijk zorgt Huis Verkopen dat je niets over het hoofd ziet en de beste deal krijgt.

Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen