Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: MakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Woningmarktcijfers Broekhuizenvorst

Je overweegt je woning in Broekhuizenvorst te verkopen? Interessant om te weten is dat de vastgoedmarkt hier sterk in beweging is. Gedreven door de lage hypotheekrente en vraagprijzen per m2, zien we een ontwikkeling in de huizenprijzen en een toename in het aantal woningverkopen.

Gemiddelde vraagprijs en verkoopprijs in Broekhuizenvorst

De gemiddelde verkoopprijs in Broekhuizenvorst is in de laatste 3 maanden € 512.000 euro en de gemiddelde vraagprijs is € 239.000 euro. Deze getallen geven een duidelijk inzicht in de courante marktsituatie voor woningen in dit gebied. Voor een nog duidelijker beeld, zie onze onderstaande grafiek met de recente vastgoedcijfers voor Broekhuizenvorst:

Huizenprijzen in Broekhuizenvorst

Afgelopen 3 maanden

€ -515.000
€ 24.000
€ 562.000

In de context van woningprijzen is het altijd verstandig om je te richten op de waarde per vierkante meter. Zeker in Broekhuizenvorst, waar prijsontwikkelingen fluctueren. Een handige manier om een inschatting te krijgen van de potentiële opbrengst van je woning, is door het aantal vierkante meters van jouw woning te vermenigvuldigen met de gemiddelde verkoopprijs per m2 in Broekhuizenvorst. Op deze manier krijg je een ruwe voorspelling over hoe het verkoopproces kan verlopen. Bekijk de gemiddelde verkoopprijs en vraagprijs per vierkante meter in de onderstaande grafiek:

Huizenprijzen in Broekhuizenvorst per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ -1.000
€ 1.100
€ 3.300

Prijsontwikkeling Broekhuizenvorst laatste 12 maanden

In Broekhuizenvorst speelt de verandering van de huizenprijzen een rol in het begrijpen welke richting de markt op beweegt. Het is een indicatie alleen, geen voorspelling. Er zijn diverse factoren die de prijzen beïnvloeden.

De gemiddelde verkoopprijs afgelopen maand was € 512.000 euro. Zonder enige interpretatie of veroordeling vervolgt de tekst met een overzicht van de marktbewegingen de afgelopen 12 maanden:

Wat is mijn woning in Broekhuizenvorst waard?

De waarde van jouw woning in Broekhuizenvorst is geen vast gegeven, maar verandert doorlopend. Dit heeft te maken met verschillende factoren zoals de marktsituatie, ontwikkelingen in de buurt en de staat van je huis. Het is dus belangrijk om regelmatig de actuele waarde te bekijken.

Onduidelijkheid over de waarde van je woning kan resulteren in onzekerheden, bijvoorbeeld bij het bepalen van een realistische vraagprijs. Gelukkig is hier een oplossing voor. Door een gratis waardebepaling aan te vragen bij een professionele makelaar, krijg je een accurate en betrouwbare indicatie van je huizenprijs.

Een waardebepaling aan huis is vrij eenvoudig en kost je slechts ongeveer 30 minuten van je tijd. De makelaar komt bij je thuis, bekijkt de woning en bespreekt de resultaten vervolgens met je. De laagdrempeligheid van deze dienst maakt een waardebepaling zeer toegankelijk voor iedere huizenbezitter.

Vraag een gratis waardebepaling aan Bij een ervaren, lokale makelaar

Woningcijfers in andere plaatsen

De data van de woningmarkt kunnen sterk variëren op basis van de locatie. Kijk daarom niet alleen naar de woningmarktcijfers van Broekhuizenvorst, maar betrek ook andere, vergelijkbare plaatsen in je overwegingen.

Zo krijg je een breder perspectief op de huizenprijzen en is het eenvoudiger om de positie van Broekhuizenvorst in het huidige marktbeeld te bepalen. Hierdoor kun je beter geïnformeerde beslissingen maken.

Verkoopprijzen in andere plaatsen

Afgelopen 3 maanden (gemiddeld)

€ 600.000

Verkoopprijzen in andere plaatsen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 4.000

Best presterende makelaar in Broekhuizenvorst

In Broekhuizenvorst is het presteren van makelaars echter geen gelijke strijd. Elk heeft een unieke aanpak en expertise, variërend in snelheid van verkoop, bereikte verkoopprijzen en aantal verkochte woningen. Dankzij onze grondige analyse kun je vertrouwen op betrouwbare informatie voor het maken van je beslissing.

Het kiezen van een makelaar is een belangrijke stap in het proces van huisverkoop. De juiste keuze kan je helpen een hogere prijs te behalen of sneller te verkopen. Door onze nauwkeurige statistieken te vergelijken, helpen we je graag om een beter geïnformeerde keuze te maken voor je specifieke situatie.

Vergelijk makelaars in Broekhuizenvorst Of lees meer over makelaars in Broekhuizenvorst

Gemiddelde tarieven van makelaars in Broekhuizenvorst

Het is opmerkelijk dat het werkelijke percentage aan courtage, de vergoeding die makelaars ontvangen voor hun diensten, nogal kan verschillen per makelaar. In Broekhuizenvorst ligt het gemiddelde courtagepercentage op 1,15%. Bij een gemiddelde verkoopprijs van een woning van € 512.000 euro betekent dit dat een makelaar gemiddeld € 5.888 euro verdient aan de verkoop van je woning.

Als je wilt weten wat een makelaar voor jou kan betekenen, is het handig om niet alleen te kijken naar de hoogte van het courtage. Wees je er namelijk van bewust dat een goedkopere makelaar niet per definitie de beste keuze is. Het is ook verstandig om te kijken naar de kwaliteit van dienstverlening, zoals de communicatie, de presentatie van je huis en de onderhandelingsvaardigheden van de makelaar.

Vraag tarieven op bij makelaars Gratis en vrijblijvend

Aantal koopwoningen in Broekhuizenvorst

In het gezellige Broekhuizenvorst zijn koopwoningen een uitstekende plek om je thuis in te nestelen of voor het genereren van inkomsten door verhuur. Het totaalaantal koopwoningen in Broekhuizenvorst zit onder de tag . Merk wel op, maar een klein deel van deze koopwoningen zijn daadwerkelijk beschikbaar voor aankoop of huur. Het kan dus even duren voordat je jouw ideale optie vindt, maar geduld wordt vaak beloond met het perfecte puntje op de i.

Aantal verkochte woningen in Broekhuizenvorst

In de afgelopen 12 maanden hebben heel wat woningeigenaren in Broekhuizenvorst ervoor gekozen hun huis in de verkoop te plaatsen. Dit heeft geresulteerd in een reeks aan transacties. Hoeveel woningen er precies zijn verkocht, wordt duidelijk in de onderstaande grafiek: 12:

Ben je van plan jouw huis in Broekhuizenvorst te verkopen?

Aan de verkoop van je huis in Broekhuizenvorst zijn diverse zaken verbonden die je aandacht vereisen. Zo moet je nadenken over de te vragen prijs, wat nauw samenhangt met de woningwaarde. Dit vereist in vele gevallen een professionele waardebepaling door een makelaar. Verder zijn er juridische aspecten, zoals het regelen van het energielabel en de notariële overdracht. Ook het vinden van een goede makelaar die je kan begeleiden tijdens het verkoopproces is belangrijk.

Het is niet onverstandig om alle stappen die je moet ondernemen in een overzichtelijk plan uiteen te zetten. Een handig stappenplan helpt je structuur aan te brengen in het soms complexe traject van huisverkoop. Hierin zet je alle punten op een rij, ook de minder voor de hand liggende, zoals mogelijke verbeteringen aan je huis voor een betere verkoop. Door zorgvuldig alle stappen te volgen, kan je straks vol vertrouwen overgaan tot de definitieve verkoop.

Bekijk je stappenplan Speciaal voor jouw woning

Over Huis Verkopen

De woninginformatie die je op deze pagina aantreft, is met bijzonder veel aandacht samengevoegd en wordt volgens de meest recente data in stand gehouden. In verband met het wisselende karakter van de vastgoedmarkt, adviseren we je om de woningcijfers van Broekhuizenvorst op onze website op constante basis te volgen. Het kiezen van het meest gunstige moment om je woning te verkopen, wordt zo een stuk eenvoudiger.

Hoe Huis Verkopen je helpt met je verkoop

Middels onze handige tools, zoals het aanvragen van een gratis waardebepaling, wordt het regelwerk rondom de verkoop van je huis een fluitje van een cent. Ons platform, dat volstrekt onafhankelijk en kosteloos te gebruiken is, biedt je de mogelijkheid om makelaars in Broekhuizenvorst te vergelijken, zodat je altijd de juiste persoon in de arm neemt. Bovendien kan je gebruik maken van onze diensten om bijvoorbeeld een energielabel aan te vragen of een stappenplan te raadplegen voor de verkoop van je huis. Wij zorgen ervoor dat je niks over het hoofd ziet, en dat je voor een eerlijke prijs je woning kan verkopen.

Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen