Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: MakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Woningmarktcijfers Lottum

Op zoek naar vastgoedstatistieken over het verkopen van je huis in Lottum? Hier vind je actuele data rondom de lokale huizenmarkt. De huizenprijzen, vraagprijzen per m2 en het aantal woningverkopen in Lottum veranderen continu. Wees op de hoogte van deze verschuivingen en plan je verkoopstrategie effectief.

Gemiddelde vraagprijs en verkoopprijs in Lottum

De gemiddelde verkoopprijs in Lottum is in de laatste 3 maanden € 439.500 euro en de gemiddelde vraagprijs is € 460.166 euro. Op basis hiervan kun je concluderen dat de vraagprijzen over het algemeen hoger zijn dan de uiteindelijke verkoopprijzen. Dit geeft aan dat er ruimte is voor onderhandelingen bij de aankoop van een huis in Lottum. Laat je hierbij goed adviseren om niet meer te betalen dan nodig:

Huizenprijzen in Lottum

Afgelopen 3 maanden

€ 275.000
€ 392.000
€ 510.000

In de komende grafiek zie je een helder beeld van de huidige verkoopprijzen en vraagprijzen per m2 in Lottum. Getoond worden de gemiddelde prijzen, gedurende de laatste drie maanden, wat inzichten biedt in de trends op de huizenmarkt. Deze data biedt waardevolle inzichten voor zowel kopers als verkopers:

Huizenprijzen in Lottum per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 2.500
€ 2.900
€ 3.200

Prijsontwikkeling Lottum laatste 12 maanden

De vastgoedmarkt in Lottum valt op door zijn actieve karakter. De afgelopen 12 maanden, hoewel neutraal, laten altijd veranderingen zien. Het onthoudt en waardeert sterk de evolutie van de onroerend goed prijzen in de loop van de tijd.

In de recente maan is de gemiddelde verkoopprijs in Lottum € 439.500 geweest. Deze cijfers maken deel uit van een grotere reeks marktcijfers. Dus laten we een kijkje nemen in de onderstaande grafiek:

Wat is mijn woning in Lottum waard?

De waarde van jouw woning in Lottum is afhankelijk van verschillende factoren. Aspecten zoals de ligging, de grootte en de staat van onderhoud spelen een belangrijke rol. Ook fluctuaties in de huizenmarkt kunnen invloed hebben op de huiswaarde.

Als je precies wilt weten hoeveel jouw huis waard is, is een gratis waardebepaling door een makelaar de perfecte keuze. Deze waardebepaling vormt een uitstekend startpunt, ongeacht of je je huis wilt gaan verkopen of wanneer je gewoon een beter beeld wil krijgen van de waarde. Maak een afspraak voor een waardebepaling door het volgen van deze link naar onze waardebepaling-aanvraagpagina.

Bij een gratis waardebepaling komt een makelaar bij je thuis om de waarde van jouw woning te bepalen. Dit is geheel kosteloos en biedt vele voordelen. Niet alleen geeft het je een concreet idee van de potentie van jouw huis, maar het stelt je ook in staat om een weloverwogen beslissing te nemen over mogelijke verkoop. Een waardebepaling is zonder twijfel een verstandige zet.

Vraag een gratis waardebepaling aan Bij een ervaren, lokale makelaar

Woningcijfers in andere plaatsen

De verschillen in de woningmarktcijfers kunnen per plaats flink variëren. Dit betekent dat de gemiddelde verkoopprijzen van huizen in een plaats als Lottum niet representatief zijn voor omliggende gebieden.

Door niet enkel te focussen op Lottum, maar ook op de huizenprijzen in andere gemeenten, ontstaat er een compleet en realistisch beeld van de huidige huizenmarkt. Hier liggen de grafieken klaar om je op weg te helpen:

Verkoopprijzen in andere plaatsen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 500.000

Verkoopprijzen in andere plaatsen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 4.000

Best presterende makelaar in Lottum

Op HuisVerkopen.nl monitoren we voortdurend verkoopmakelaars in Lottum en hun prestaties binnen de lokale woningmarkt. We houden vast bij welke makelaars het snelst een woning verkopen in Lottum, welke gemiddeld een hogere verkoopprijs behalen, hoeveel woningen iedere makelaar verkoopt en hoe lang het gemiddeld duurt om die woningen te verkopen. Al deze informatie stellen we aan jou beschikbaar, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken bij het vinden van een makelaar die past bij jouw verwachtingen.

Elke makelaar is uniek en biedt andere voordelen - het is daarom van belang om een makelaar te kiezen die volledig aansluit bij jouw specifieke behoeften. Misschien is voor jou snelheid het belangrijkste, of streef je naar de hoogst mogelijke verkoopprijs? Wat je situatie ook is, een doordachte keuze voor een verkoopmakelaar kan een groot verschil maken in jouw verkoopervaring en uiteindelijk ook in het eindresultaat van de verkoop.

Vergelijk makelaars in Lottum Of lees meer over makelaars in Lottum

Gemiddelde tarieven van makelaars in Lottum

Verkoopcourtages van makelaars kunnen een flinke hap uit je winst nemen. In Lottum hanteren makelaars gemiddeld een courtage van 1,16% van de verkoopprijs. Daarnaast is het belangrijk te weten dat de gemiddelde verkoopprijs van een huis in Lottum ongeveer € 439.500 euro is. De uiteindelijke commissie die je aan de makelaar betaalt, kan dus behoorlijk oplopen.

Bij het kiezen van een makelaar is het handig om te weten dat de goedkoopste makelaar niet altijd de beste is. Naast de kosten moet je ook kijken naar de expertise en de slagingskans van de makelaar. Een makelaar met een iets hoger tarief, maar met een uitstekende staat van dienst kan op termijn voordeliger zijn. Als het je helpt, kun je hulpmiddelen gebruiken om makelaarstarieven van verscheidene makelaars in Lottum te vergelijken. Je kunt dan beslissen welke makelaar het beste bij jouw situatie past.

Vraag tarieven op bij makelaars Gratis en vrijblijvend

Aantal koopwoningen in Lottum

In het gezellige Lottum bevindt zich een flink aantal koopwoningen, om precies te zijn: 727. En geloof het of niet, maar van dit totaal is momenteel maar een minimale hoeveelheid beschikbaar op de markt. Dat betekent één ding voor je als je overweegt je huis te verkopen: je huis zou zeker opvallen en geïnteresseerden aantrekken. Dus als je zit te twijfelen, dit is het moment om die stap te zetten!

Aantal verkochte woningen in Lottum

In de afgelopen 12 maanden zijn er in Lottum meerdere woningen aangemeld en verkocht. Het totaal aantal verkochte woningen komt uit op 12. Deze gegevens, inclusief een maandelijkse uiteenzetting van aanmeldingen en transacties, zijn samengevat in de onderstaande grafiek:

Ben je van plan jouw huis in Lottum te verkopen?

Ben je van plan om je knusse huis in het pittoreske Lottum van de hand te doen? Voor de voorbereiding van dit omvangrijke proces heeft Huis Verkopen een handig stappenplan samengesteld. Dit uitgebreide plan helpt je op geordende wijze alle noodzakelijke stappen van het verkoopproces aan te pakken.

Wellicht de belangrijkste stap in het proces is het kiezen van een betrouwbare makelaar. Een makelaar kan je voorzien van deskundig advies en neemt veel werk uit handen. Zorg er dus voor dat je hier de juiste keuze maakt. Daarnaast raden wij aan om elke stap van het verkoopproces nauwkeurig te regelen om eventuele hindernissen voor, tijdens of na de verkoop te voorkomen.

Bekijk je stappenplan Speciaal voor jouw woning

Over Huis Verkopen

We hebben ons op Huis Verkopen toegelegd op het geven van de meest up-to-date en zorgvuldig samengestelde woningcijfers voor Lottum. Ons doel is om jou de noodzakelijke inzichten te geven over de huidige vastgoedmarkt, zodat je de meest geïnformeerde beslissingen kunt nemen. Door constant actuele gegevens te publiceren, blijf je op de hoogte van de meest relevante trends voor de huizenmarkt in Lottum. Zo kun je jouw ideale verkoopmoment afstemmen op de marktcondities.

Optimalisatie van jouw huizenverkoop

Huis Verkopen is jouw betrouwbare partner in het verkoopproces. Het platform bevat nuttige tools zoals een gratis waardebepaling en de mogelijkheid om makelaars te vergelijken, die je helpen om de beste deal voor je huis in Lottum te verkrijgen. En het wordt nog beter: je kunt makelaarstarieven opvragen om te besparen op makelaarskosten! We hebben ook aanvullende diensten die je zou kunnen gebruiken, zoals een energielabel, een verhuizer, een ontruimer en woningstyling. Met al deze hulpmiddelen weet je zeker dat je niets over het hoofd ziet bij het regelen van de verkoop van jouw woning.

Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen