Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: MakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Woningmarktcijfers Swolgen

Als je overweegt om je huis te verkopen in Swolgen, dan weet je hoe belangrijk het is om de huidige woningmarkt trends te volgen. Het volgen van de huidige vraagprijzen kan je een competitief voordeel geven. De woningmarkt in Swolgen wordt gekenmerkt door een constante groei en verandering, dus let op de meest recente statistieken en vastgoedcijfers.

Gemiddelde vraagprijs en verkoopprijs in Swolgen

De gemiddelde verkoopprijs in Swolgen is in de laatste 3 maanden € 219.000 euro en de gemiddelde vraagprijs is € 373.000 euro. Deze prijzen spelen een rol in de huidige woningmarkt. Om de ontwikkeling van deze prijzen beter in kaart te brengen, hebben we een grafiek gemaakt. Hierin zijn de schommelingen van de verkoop- en vraagprijzen van de afgelopen drie maanden zichtbaar:

Huizenprijzen in Swolgen

Afgelopen 3 maanden

€ -257.000
€ 83.000
€ 423.000

Heb je je ooit afgevraagd wat je woning in Swolgen per vierkante meter waard is? Het is een interessante invalshoek. Door deze lens krijgen we inzicht in de waardeverdeling van je woning en van vergelijkbare objecten in de omgeving. De huidige gemiddelde verkoopprijs per m2 in Swolgen is namelijk € 2.844. Hieronder is een grafiek te zien die deze prijzen verder uiteenzet:

Huizenprijzen in Swolgen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 1.900
€ 2.400
€ 2.900

Prijsontwikkeling Swolgen laatste 12 maanden

Het monitoren van de huizenprijzen in Swolgen in de afgelopen 12 maanden kan nuttig zijn om duidelijkheid te krijgen over de markt. De gemiddelde verkoopprijs van afgelopen maand was € 219.000. Bekijk de onderstaande grafiek voor meer inzicht in deze trends:

Wat is mijn woning in Swolgen waard?

Het bepalen van de waarde van je huis in Swolgen is een complex proces waarbij meerdere aspecten een rol spelen. Zo zijn het soort woning, de totale oppervlakte, de huidige conditie van het huis en de stand van de huizenmarkt allen van invloed op de prijs. Vooral de marktstand kan het verschil maken in wat jouw huis uiteindelijk waard is.

Ben jij nieuwsgierig naar wat jouw huis in Swolgen waard is? Wil je wellicht je huis verkopen en heb je meer duidelijkheid nodig? Een gratis waardebepaling door een makelaar kan je hierbij helpen. Deze waardebepaling geeft je een helder beeld van wat je huis waard is, waardoor je een weloverwogen beslissing kunt nemen.

Bij een gratis waardebepaling komt een makelaar bij je langs om de woning in detail te bekijken. Op basis van zijn kennis, ervaring en inzicht in de lokale huizenmarkt komt hij tot een schatting van de waarde. Een waardebepaling door een makelaar is betrouwbaar en schept een duidelijk beeld, zodat je je volgende stap met vertrouwen kunt zetten.

Vraag een gratis waardebepaling aan Bij een ervaren, lokale makelaar

Woningcijfers in andere plaatsen

Wist je dat de huizenprijzen niet overal hetzelfde zijn, maar juist variëren per locatie? Door de marktcijfers te bekijken, zal je opmerken dat de prijzen voor woningen in Swolgen een eigen karakter hebben, los van de prijzen in nabijgelegen plaatsen. Het blijft noodzakelijk om grondig onderzoek te doen naar lokale huizenprijzen, voordat je je stort in de woningmarkt. Zo ben je het beste voorbereid.

Verkoopprijzen in andere plaatsen

Afgelopen 3 maanden (gemiddeld)

€ 600.000

Verkoopprijzen in andere plaatsen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 4.000

Best presterende makelaar in Swolgen

Aan het selecteren van een makelaar in Swolgen komt heel wat kijken. Je zult merken dat er aanzienlijke verschillen zijn in de statistieken, strategieën, prijzen en persoonlijke service. Deze variabelen hangen samen met de ervaring, expertise en het netwerk van de makelaar.

Door slim een makelaar te kiezen, kun je veel voordeel behalen in het verkoopproces. Het is met name handig om gebruik te maken van een helppagina op onze site die kan bijdragen aan een succesvolle verkoop van je huis. Je kunt daar de makelaars in Swolgen vergelijken op basis van objectieve gegevens en zo de beste keuze maken.

Vergelijk makelaars in Swolgen Of lees meer over makelaars in Swolgen

Gemiddelde tarieven van makelaars in Swolgen

Latende hoge courtages van makelaars je niet ontmoedigen; in Swolgen vormen ze een gemiddelde van 1,12%. Kijkend naar een gemiddelde verkoopprijs van woningen van € 219.000 betekent dat je bij verkoop een bedrag van ongeveer € 2.453 aan je makelaar betaalt. De verschillen tussen makelaars kunnen groot zijn, dus een kleine vergelijking op voorhand kan je een hoop geld besparen.

Aangezien de tarieven van makelaars sterk uiteenlopen kan het waardevol zijn om vooraf een selectie te maken. Door de tarieven van verschillende makelaars op te vragen en te vergelijken krijg je een beter begrip van de kosten die je kunt verwachten. Dit zorgt ervoor dat je niet te veel betaalt en helpt je bij het kiezen van een makelaar die past bij jouw specifieke situatie en budget.

Vraag tarieven op bij makelaars Gratis en vrijblijvend

Aantal koopwoningen in Swolgen

In het schilderachtige Swolgen vormt een aanzienlijk deel van de woningen koopwoningen, met een actueel aantal van stuks. Maar Swolgen is divers, naast de koopwoningen zijn er ook variëteiten zoals (sociale) huurwoningen of woningen met een bijzondere bestemming. Zo is het woningaanbod in Swolgen veelzijdig en voorziet het in de behoeftes van verschillende woonwensen.

Ben je van plan jouw huis in Swolgen te verkopen?

Bij het verkopen van jouw huis in Swolgen komt er veel op je af en zijn er tal van zaken waar je rekening mee moet houden. Denk bijvoorbeeld aan de verantwoordelijkheid voor het regelen van een geldig energielabel om inzicht te geven in de energiezuinigheid van de woning. Daarnaast is het kiezen van een makelaar die jou begeleidt bij de verkoop een andere belangrijke taak. Mogelijk komt er ook nog een verhuisbedrijf bij kijken.

Om het overzicht niet te verliezen is een stappenplan een uitstekend hulpmiddel. Dit plan geeft op een gestructureerde manier weer welke aspecten je moet regelen voor het verkopen van jouw woning in Swolgen. Hiermee maak je de complexe taak inzichtelijker en kun je de nodige stappen op een logische en efficiënte manier uitvoeren.

Bekijk je stappenplan Speciaal voor jouw woning

Over Huis Verkopen

In Swolgen zijn de huizenprijzen continue in beweging. Op deze pagina houden we de laatste prijsontwikkelingen nauwgezet in de gaten. Actuele vraagprijzen, verkoopprijzen, het aantal transacties, nieuwe aanmeldingen en dergelijke, alles wordt hier actueel gehouden. Als jij overweegt om je huis te verkopen, kun je hier dus terecht voor de meest recente cijfers en ontwikkelingen in de huizenmarkt van Swolgen.

Wat biedt HuisVerkopen.nl je aan?

Huis Verkopen is dé website voor woningverkopers die de verkoop van hun woning willen voorbereiden of regelen. Het biedt tal van handige tools aan zoals een gratis waardebepaling en de mogelijkheid om makelaars te vergelijken. Op deze manier vind je gemakkelijk de beste makelaar in Swolgen. Daarnaast kun je via de site makelaarstarieven opvragen, zodat je kunt besparen op de makelaarskosten. Het duidelijke stappenplan helpt je om niets te vergeten in het verkoopproces. Alles voor de verkoop van jouw woning in Swolgen is op één plek te vinden en te regelen.

Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen