Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: MakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Woningmarktcijfers Den Ilp

Als je overweegt jouw huis te verkopen in Den Ilp, is het van belang om de huidige staat van de woningmarkt goed te begrijpen. Prijzen, vraag en aanbod; het fluctueert continu. Een helder beeld van de beschikbare woningcijfers en verkoopprijzen kan je besluitvorming ondersteunen.

Gemiddelde vraagprijs en verkoopprijs in Den Ilp

De gemiddelde verkoopprijs in Den Ilp is in de laatste 3 maanden € 1.155.000 euro en de gemiddelde vraagprijs is € 1.231.005 euro. De ontwikkeling van deze prijzen is constant in beweging, aangezien de woningmarkt beïnvloed wordt door diverse factoren. Kennis van de huidige situatie is nuttig om te begrijpen hoe de huizenprijzen zich ontwikkelen. Bekijk hieronder de grafiek die de huidige verkoop- en vraagprijzen weergeeft:

Huizenprijzen in Den Ilp

Afgelopen 3 maanden

€ 861.000
€ 1.071.000
€ 1.281.000

In het pittoreske Den Ilp kan het opduiken van de gemiddelde verkoopprijs per vierkante meter uiterst nuttig zijn bij het nemen van vastgoedbeslissingen. Door deze waarde in het achterhoofd te houden, krijg je een duidelijk beeld van de huizenmarkt in de regio. Op het moment is de gemiddelde verkoopprijs per m2 in Den Ilp € 4.408. Kijk vooral eens naar de volgende grafiek, die de recente trends in de verkoop- en vraagprijzen per vierkante meter duidelijk in kaart brengt:

Huizenprijzen in Den Ilp per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ -1.200
€ 2.800
€ 6.800

Prijsontwikkeling Den Ilp laatste 12 maanden

In Den Ilp heeft de woningmarkt afgelopen 12 maanden niet stilgestaan. De kaart van woningprijzen schetst een beeld van constante beweging, zonder stellige aannames te doen over de specifieke richting.

Als we kijken naar de gemiddelde verkoopprijs van vorige maand zien we een bedrag van € 1.155.000 op de teller. Duik nu zelf in de woningmarktcijfers met de grafiek hieronder:

Wat is mijn woning in Den Ilp waard?

De waarde van jouw woning in Den Ilp, zoals die van alle onroerend goed, is continu in beweging. Dit komt door meerdere factoren zoals veranderingen in de vastgoedmarkt, fluctuaties in de economie en verbeteringen of verslechteringen van de buurt. Deze constante veranderingen maken het lastig om zelf te bepalen wat de huidige waarde van jouw woning is.

Gezien deze complexiteit is het aan te raden om een duidelijk inzicht te hebben in de waarde van je woning. Dit is van belang als je bijvoorbeeld overweegt je huis te verkopen of je hypotheek wilt herfinancieren. Een van de beste manieren om dit inzicht te verkrijgen is door middel van een gratis waardebepaling van een betrouwbare makelaar.

Een gratis waardebepaling aan huis is een service waarmee een makelaar de precieze waarde van je huis ter plaatse vaststelt. Dit houdt in dat ze de woning bezoeken en deze grondig inspecteren. Dit proces is zo gestroomlijnd en efficiënt dat het slechts een fractie van je tijd kost in vergelijking met wat het je aan waardevolle informatie oplevert.

Vraag een gratis waardebepaling aan Bij een ervaren, lokale makelaar

Woningcijfers in andere plaatsen

Woningmarktcijfers variëren sterk, afhankelijk van waar je kijkt. In het bijzonder kun je een opvallende variatie zien wanneer je de huizenprijzen in Den Ilp vergelijkt met omliggende plaatsen:

Om een compleet beeld te krijgen van de huidige marktbewegingen helpt het om ook naar deze omliggende gebieden te kijken:

Verkoopprijzen in andere plaatsen

Afgelopen 3 maanden (gemiddeld)

€ 600.000

Verkoopprijzen in andere plaatsen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 6.000

Best presterende makelaar in Den Ilp

Op HuisVerkopen.nl begrijpen we dat makelaars in Den Ilp en de omliggende gebieden variëren in hun prestaties. Wij houden de cijfers van de woningmarkt en de statistieken van makelaars in de regio nauwkeurig bij. Hierdoor zijn we in staat te bepalen welke makelaars je woning het snelst kunnen verkopen, welke makelaars een hogere verkoopprijs kunnen halen en hoeveel woningen elke makelaar verkoopt.

Het kiezen van een geschikt makelaar is meer dan alleen het selecteren van een naam. Het is een wezenlijk onderdeel van de verkoop van je woning. Ons platform kan je helpen de makelaar te vinden die het beste aansluit bij je wensen en je woning snelst en voor een goede prijs kan verkopen.

Vergelijk makelaars in Den Ilp Of lees meer over makelaars in Den Ilp

Gemiddelde tarieven van makelaars in Den Ilp

Een interessant aspect van het verkopen van jouw huis is de courtage die je aan de makelaar betaalt. Gemiddeld bedragen de makelaarskosten in Den Ilp 1,17% van de verkoopprijs. Bij een gemiddelde woningprijs in Den Ilp van € 1.155.000, betekent dit dat je ongeveer € 13.514 kwijt bent aan courtage.

Als je een huis wilt verkopen, is het handig om te weten dat er meer kosten bij komen kijken dan enkel de courtage. De meeste makelaars rekenen ook opstartkosten om je woning in de verkoop te plaatsen. Het is daarom verstandig om niet alleen te focussen op de courtage, maar om een volledig beeld te vormen van de makelaarskosten, zodat je onverwachte kosten kunt vermijden.

Vraag tarieven op bij makelaars Gratis en vrijblijvend

Aantal koopwoningen in Den Ilp

In Den Ilp zijn er koopwoningen. Maar slechts een fractie van deze woningen komt telkens op de markt. Voor jou als mogelijke verkoper maakt deze schaarste je woning gewilder en kan dit in je voordeel werken bij prijsonderhandelingen. Het beperkte aanbod speelt in op de marktvraag, wat mogelijk resulteert in een gunstige verkoopprijs voor je woning.

Ben je van plan jouw huis in Den Ilp te verkopen?

Ben jij klaar om je huis in Den Ilp te verkopen? Dan is er een handige gids beschikbaar op Huis Verkopen, de website waar je al bent. Het handige stappenplan is ontworpen om de vele fasen van het verkoopproces in goede banen te leiden, van het regelen van een energielabel tot het vinden van een betrouwbare verhuisservice.

Misschien wel de belangrijkste beslissing is het kiezen van de juiste makelaar. Een goede makelaar kan het verschil maken bij het succesvol verkopen van je huis. Een topmakelaar zal ervoor zorgen dat elke stap zorgvuldig wordt uitgevoerd, zodat je met vertrouwen je huis kunt verkopen. Pak het verkoopproces gedegen aan, want een goed georganiseerde verkoop kan de waarde van je woning aanzienlijk verhogen.

Bekijk je stappenplan Speciaal voor jouw woning

Over Huis Verkopen

Het is een feit dat de cijfers betreffende de huizenmarkt in Den Ilp continu aan verandering onderhevig zijn. Op HuisVerkopen.nl houden we daarom standvastig de recentste statistieken bij. Dit zorgt ervoor dat je altijd bent voorzien van de meest accurate informatie. Het consequent bijhouden van marktgegevens is uiterst waardevol omdat je zo altijd een helder en actueel inzicht hebt in de stand van zaken in jouw specifieke woonomgeving.

Een platform boordevol nuttige informatie

HuisVerkopen.nl is meer dan een bron voor relevante marktinformatie. Het is een platform bomvol nuttige hulpmiddelen die jou kunnen helpen in het verkoopproces van je woning. Je kunt hier bijvoorbeeld de kosten van het verkopen van je huis inzien, makelaars vergelijken of tarieven opvragen. Ondersteund door lokale, ervaren makelaars kun je een gratis waardebepaling van je woning aanvragen. Ook kun je checken of je het vereiste energielabel bezit en mocht dit niet het geval zijn, dan bieden wij de mogelijkheid er een aan te vragen. Zelfs voor de fijne kneepjes van de verkoop ben je hier aan het goede adres, met tips over onder andere de keuze van je makelaar en het behalen van de hoogste verkoopprijs.

Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen