Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: MakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Woningmarktcijfers Landsmeer

In februari 2024 is de huizenmarkt in Landsmeer meer dan levendig. Prijzen stijgen, net zoals het aantal transacties. Overweeg je jouw huis in Landsmeer te verkopen? Zorg dan dat je goed op de hoogte bent van deze actuele marktontwikkelingen.

Gemiddelde vraagprijs en verkoopprijs in Landsmeer

De gemiddelde verkoopprijs in Landsmeer is in de laatste 3 maanden € 571.864 euro en de gemiddelde vraagprijs is € 670.320 euro. Huizenprijzen variëren echter sterk, afhankelijk van vele factoren zoals locatie, oppervlakte en de staat van het huis. Zie hieronder de onderstaande grafiek voor een visueel overzicht van de verkoop- en vraagprijzen in Landsmeer:

Huizenprijzen in Landsmeer

Afgelopen 3 maanden

€ 225.000
€ 473.000
€ 720.000

Het verkennen van de vastgoedmarkt in Landsmeer krijgt een extra dimensie als je naar de waarde per vierkante meter kijkt. Een studie van de prijs per m2 geeft inzicht in hoe de markt beweegt en hoe vraag en aanbod zich tot elkaar verhouden, vooral omdat vraagprijs en verkoopprijs per m2 vaak verschillen. Met de huidige gemiddelde verkoopprijs per m2, namelijk € 4.756, is dit een interessant aspect om op te focussen. Bekijk de weergegeven grafiek hieronder om de recente verkoop- en vraagprijzen per vierkante meter in Landsmeer te zien:

Huizenprijzen in Landsmeer per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 3.200
€ 4.300
€ 5.400

Prijsontwikkeling Landsmeer laatste 12 maanden

De ontwikkeling van de woningprijzen in Landsmeer draagt bij aan het zicht op de algemene richting van de markt. Men mag echter geen specifieke aannames maken over de toekomstige richting van deze prijzen.

De gemiddelde verkoopprijs van een woning in de afgelopen maand was € 571.864 euro. De onderstaande grafiek vertegenwoordigt de prijsontwikkeling van huizen in Landsmeer in de afgelopen 12 maanden:

Wat is mijn woning in Landsmeer waard?

De waarde van jouw huis in Landsmeer staat niet vast. Het wordt beïnvloed door verschillende factoren, zoals de aard en grootte van jouw woning, de bewoonbaarheidsstatus en de huidige onroerend goed marktsituatie. Je specifieke locatie in Landsmeer kan ook een significante rol spelen.

Ben je benieuwd wat jouw huis in Landsmeer kan opleveren? Een waardebepaling door een professionele makelaar is de beste manier om dit te achterhalen. Deze gratis service geeft je een heldere kijk op de waarde van jouw woning en kan je helpen bij het besluit om al dan niet te verkopen.

Een gratis waardebepaling werkt vrij simpel. Een makelaar komt langs en inspecteert het pand uitgebreid, meestal binnen een tijdsspanne van ongeveer 30 minuten. De makelaar neemt hierbij alle relevante factoren in overweging en biedt je, vrijblijvend, een realistisch bedrag voor je woning. Dit kan je een goede basis geven voor eventuele verkoopplannen.

Vraag een gratis waardebepaling aan Bij een ervaren, lokale makelaar

Woningcijfers in andere plaatsen

Voor een holistisch overzicht van de woningmarkt, is het essentieel om over de stadsgrenzen van Landsmeer te kijken. Het is fascinerend om te vergelijken hoe huizenprijzen zich verhouden ten opzichte van elkaar in verschillende gemeenten.

Door dit soort vergelijkingen te maken, krijg je een helder inzicht in het breed perspectief van de woningmarkt. Je kan makkelijker professionele en geïnformeerde beslissingen maken wanneer je een duidelijk beeld hebt van de huidige markt.

Verkoopprijzen in andere plaatsen

Afgelopen 3 maanden (gemiddeld)

€ 700.000

Verkoopprijzen in andere plaatsen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 8.000

Best presterende makelaar in Landsmeer

Als je besluit je huis in Landsmeer te verkopen, kom je voor een belangrijke keuze te staan: welke makelaar schakel je in? Er zijn namelijk diverse makelaars actief in deze regio, elk met unieke sterke punten. Sommige blinken uit in het snel verkopen van je woning, anderen zijn zeer ervaren in het onderhandelen voor de beste prijs, terwijl sommigen een indrukwekkend netwerk hebben van potentiële kopers.

Het belang van een goede makelaar in Landsmeer is niet te onderschatten. De juiste professional kan invloed hebben op de verkoopsnelheid van je huis en zelfs op de uiteindelijke prijs waarvoor je woning verkocht wordt. Voor een gedegen keuze raden we je aan om makelaars te vergelijken, zodat je op basis van hun prestaties de makelaar kiest die het beste past bij jouw verkoopplannen.

Vergelijk makelaars in Landsmeer Of lees meer over makelaars in Landsmeer

Gemiddelde tarieven van makelaars in Landsmeer

Heb je er al bij stilgestaan dat courtages behoorlijk kunnen verschillen per makelaar? In Landsmeer bedraagt de courtage gemiddeld 1,06% van de verkoopprijs van je huis. Dit is een belangrijk aspect om mee te nemen in je beslissing, maar vergeet ook zeker niet dat de kwaliteit en bijkomende service van een makelaar veel kunnen betekenen voor de uiteindelijke verkoop van je woning.

Als je je huis wilt verkopen, is het raadzaam om goed te kijken naar wat een makelaar precies aanbiedt. Neem daarin zowel de vraagprijs, de marketingstrategie, als de communicatie mee in je overweging. Een overzicht van alle kosten waar je tegenaan kan lopen bij de verkoop van je huis, kan je helpen een weloverwogen keuze te maken. Onthoud: een goede match tussen jou en je makelaar zorgt voor het beste verkoopresultaat!

Vraag tarieven op bij makelaars Gratis en vrijblijvend

Aantal koopwoningen in Landsmeer

In Landsmeer vormen koopwoningen met een totaal van de meerderheid van de woningen. Maar niet alles is te koop; er is ook een deel van de woningen dat andere bestemmingen heeft. Denk bijvoorbeeld aan sociale huurwoningen die door de gemeente of woningcorporaties worden beheerd. Kortom, Landsmeer heeft zowel voor kopers als huurders iets te bieden.

Ben je van plan jouw huis in Landsmeer te verkopen?

Als je van plan bent je huis in Landsmeer te verkopen, sta je een heel proces te wachten. Er zijn verschillende factoren om in acht te nemen. Denk bijvoorbeeld aan het regelen van een energielabel, het bepalen van de verkoopprijs en selecteren van een makelaar die goed bij je past. Ook is het van belang dat je alle benodigde papieren verzamelt. En dan heb je nog te maken met de voorbereidingen op bezichtigingen en onderhandelingen met potentiële kopers. Het verkopen van je huis brengt dus nogal wat werk met zich mee.

Gelukkig kun je veel van deze taken overzichtelijk ordenen en plannen met een gedegen stappenplan. Zo kan je er zeker van zijn dat je niets over het hoofd ziet en het verkoopproces soepel verloopt. Voor een zelf op maat gemaakte aanpak, kun je gebruik maken van het online stappenplan specifiek voor het verkopen van jouw woning in Landsmeer. Hiermee krijg je een helder overzicht van alle noodzakelijke stappen die je moet doorlopen. Met een goed voorbereid stappenplan maak je de verkoop van je woning een stuk aangenamer en gestructureerder.

Bekijk je stappenplan Speciaal voor jouw woning

Over Huis Verkopen

Hier bij Huis Verkopen doen we ons uiterste best om je op de hoogte te houden van alle relevante gegevens en trends in de huizenmarkt van Landsmeer. Met punctualiteit en precisie werken we de woningcijfers in Landsmeer bij, zodat jij altijd toegang hebt tot de huidige, relevante gegevens. Het is ons doel om deze complexe data overzichtelijk en begrijpelijk te maken, zodat jij een weloverwogen beslissing kunt nemen over het geschikte verkoopmoment voor jouw woning.

Optimaliseren van jouw verkoopproces

Huis Verkopen is jouw one-stop-shop voor alles wat met de verkoop van jouw woning te maken heeft. Het vergelijken en selecteren van de beste lokale makelaar wordt kinderspel met onze handige vergelijkingstool. Denk je aan het besparen op makelaarskosten? Met ons platform kun je eenvoudig makelaarstarieven opvragen en vergelijken. En dat is nog maar het begin. Met een scala aan aanvullende diensten, zoals een energielabel aanvragen, maken wij het regelwerk rondom de verkoop van jouw huis zo eenvoudig mogelijk. Jouw comfort is onze topprioriteit, daarom zorgen we ervoor dat je op één plek terecht kunt voor al jouw verkoopbehoeften.

Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen