Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: MakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Woningmarktcijfers Etten

De woningmarkt in Etten bruist! Er zijn veel mogelijkheden om je huis te verkopen met goede vooruitzichten, dankzij stabiele prijzen en een toenemend aantal transacties. De informatie op deze pagina helpt je een weg te vinden door alle cijfers en feiten.

Gemiddelde vraagprijs en verkoopprijs in Etten

De gemiddelde verkoopprijs in Etten is in de laatste 3 maanden € 277.500 euro en de gemiddelde vraagprijs is € 302.000 euro. Ben je benieuwd naar het verloop van deze cijfers en hoe zij elkaar beïnvloeden binnen de huidige woningmarkt? Hieronder zal een grafiek zichtbaar zijn waarin de afgelopen 3 maanden duidelijk in beeld gebracht worden:

Huizenprijzen in Etten

Afgelopen 3 maanden

€ 104.000
€ 228.000
€ 352.000

Interesse in de huizenmarkt van Etten? Dan is de prijs per vierkante meter een factor die je zeker in overweging wilt nemen. Deze waarde, die momenteel gemiddeld bedraagt op € 3.304, geeft je een duidelijk beeld van de kosten die je kunt verwachten bij de aanschaf van vastgoed in deze regio. De onderstaande grafiek biedt een helder overzicht van de recente ontwikkelingen in de verkoopprijzen en vraagprijzen per vierkante meter:

Huizenprijzen in Etten per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 1.200
€ 2.300
€ 3.400

Prijsontwikkeling Etten laatste 12 maanden

In de afgelopen 12 maanden hebben de woningprijzen in Etten zeker niet stilgestaan. Het is een interessant fenomeen om de fluctuatie per maand in kaart te brengen.

Wat betreft de afgelopen maand vinden we de gemiddelde verkoopprijs voor een huis in Etten terug onder de tag € 277.500. Ben je benieuwd naar de volledige reeks van marktcijfers over de afgelopen 12 maanden in Etten? Let dan op de onderstaande grafiek:

Wat is mijn woning in Etten waard?

De waarde van jouw woning in Etten hangt af van een reeks factoren. Deze omvatten onder andere de locatie van het huis, de grootte en staat van de woning, en recente ontwikkelingen in de woningmarkt. Wellicht de meest significante van deze factoren is de locatie, aangezien een huis in een gewilde buurt vaak meer waard is dan een vergelijkbaar huis in een minder populaire locatie.

Als je benieuwd bent naar de precieze waarde van jouw woning, dan is de beste stap het aanvragen van een gratis waardebepaling bij een makelaar. Deze gratis waardebepaling kan dienen als een solide basis, of je nu van plan bent om jouw huis te verkopen of gewoon een duidelijk beeld wilt krijgen van de huidige waarde ervan. De eerste stap naar zo'n waardebepaling kun je gemakkelijk zetten door het aanvragen van een gratis waardebepaling van een professionele makelaar. Het kan verstandig zijn om meerdere waardebepalingen aan te vragen voor een completer beeld.

Bij een gratis waardebepaling komt een makelaar op locatie om jouw huis in Etten te bekijken. Deze beoordeling is geheel kosteloos, wat een groot voordeel is. Dit is een uitstekend hulpmiddel voor het objectief beoordelen van de waarde van je huis zonder enige financiële investering, terwijl je vanuit dat fundament kunt beslissen over toekomstige stappen.

Vraag een gratis waardebepaling aan Bij een ervaren, lokale makelaar

Woningcijfers in andere plaatsen

Het is interessant om te zien hoe de huizenprijzen variëren per locatie. Hierbij is het opvallend dat de prijzen in Etten net iets anders liggen dan in de nabije omgeving. Zoals je wellicht weet, zijn er diverse factoren die deze trends beïnvloeden. Denk bijvoorbeeld aan de populariteit van een buurt, de aanwezigheid van voorzieningen en de nabijheid van uitvalswegen. Deze variabelen zorgen ervoor dat de huizenprijzen in Etten iets anders zijn dan je misschien zou verwachten op basis van de omliggende plaatsen.

Verkoopprijzen in andere plaatsen

Afgelopen 3 maanden (gemiddeld)

€ 500.000

Verkoopprijzen in andere plaatsen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 4.000

Best presterende makelaar in Etten

Op het platform van Huis Verkopen, hebben wij ons huiswerk gedaan en de makelaars in Etten tot in detail bekeken. Wij houden nauwkeurig bij welke makelaars uitblinken in het verkopen van woningen, de verkoopprijzen die ze behalen, en de snelheid waarmee ze huizen verkopen. Het doel? Je te helpen bij het vinden van een makelaar die precies past bij wat je nodig hebt.

Het kiezen van de juiste makelaar kan je een wereld van verschil maken. Denk aan snellere verkoop en een hogere verkoopprijs. Met ons platform bieden we je de tools om de makelaars in Etten aan je eigen wensen en verwachtingen te toetsen. Zo zorgen wij ervoor dat je een makelaar vindt die fantastische resultaten levert.

Vergelijk makelaars in Etten Of lees meer over makelaars in Etten

Gemiddelde tarieven van makelaars in Etten

Het is van belang om aandacht te besteden aan courtages van makelaars, aangezien dit een grote impact kan hebben op het rendement van de verkoop van jouw woning. In Etten, ligt het gemiddelde courtagepercentage op 1,16%. Dit betekent dat je bij een gemiddelde verkoopprijs van € 277.500 kan rekenen op een gemiddelde makelaarskosten van € 3.219.

Vergeet niet dat een goede makelaar je niet alleen geld kost, maar vooral geld oplevert. Het loont dus de moeite om verschillende makelaars te vergelijken op basis van hun ervaring, diensten en kosten. Gelukkig kan je op deze website de tarieven opvragen van verschillende makelaars in Etten. Hierdoor krijg je inzicht in hun prijzen en ben je beter in staat om een goede keuze te maken.

Vraag tarieven op bij makelaars Gratis en vrijblijvend

Aantal koopwoningen in Etten

In Etten is het aantal koopwoningen vastgesteld op . Uit dit getal is maar een klein deel dat frequent op de markt verschijnt. Voor jou als potentiële woningverkoper wijst dit op een bepaalde schaarste. Een situatie die in jouw voordeel kan werken omdat lage beschikbaarheid doorgaans leidt tot een hogere vraag en mogelijk ook tot hogere verkoopprijzen.

Ben je van plan jouw huis in Etten te verkopen?

Het verkopen van je huis in Etten kan soms lastig zijn, voornamelijk door de vaak wisselende woningmarkt en de hoeveelheid aan details waar je rekening mee moet houden. Het kleine dorpse karakter van Etten kan het een uitdaging maken om genoeg potentiële kopers te trekken. Neem bijvoorbeeld dingen zoals het regelen van een energielabel, het vinden van de juiste makelaar passend bij jouw wensen of het organiseren van een verhuisbedrijf na de verkoop.

Een goede oplossing hiervoor is het opstellen van een concreet stappenplan. Daarmee kun je structuur aanbrengen in wat er allemaal bij de verkoop van jouw woning komt kijken en zorg je ervoor dat je niets over het hoofd ziet. Een duidelijk voorbeeld van een geschikt stappenplan vind je op onze website. Hierin worden alle stappen duidelijk uitgelegd en op deze manier kun je, door een strategische planning, de verkoop van je woning een stuk eenvoudiger maken.

Bekijk je stappenplan Speciaal voor jouw woning

Over Huis Verkopen

Ben je van plan je huis te verkopen in Etten? Dan ben je op de goede plek. Op onze site blijf je helemaal bij de tijd met de actuele ontwikkelingen. We hebben het dan over zaken als vraagprijzen, verkoopprijzen, het aantal transacties, nieuwe aanmeldingen en vergelijkbaar nieuws dat in real-time wordt bijgewerkt. Hiermee heb je altijd een goed beeld van de meest recente stand van zaken op de huizenmarkt in Etten.

Tips en tools voor de woningverkoop

Naast actuele informatie biedt HuisVerkopen.nl vele handige tools en diensten die het verkopen van je huis een stuk eenvoudiger maken. Zo kun je bijvoorbeeld een vrijblijvende, gratis waardebepaling van je woning aanvragen via onze waardebepalingspagina, of hulp krijgen bij het vinden van de beste makelaar in Etten. Meer tips en trucs voor het snel en voordelig verkopen van je woning vind je op onze versnelde verkooppagina en tips-pagina. Waarmee je je verkoop naar een hoger level tilt.

Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen