Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: MakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Woningmarktcijfers Terborg

Als je overweegt je huis te verkopen in Terborg, is inzicht in de woningmarkt van cruciaal belang. Begrijpen hoe huizenprijzen zich ontwikkelen, helpt je bij het maken van geïnformeerde keuzes. Deze pagina biedt je handige statistieken en vastgoedcijfers over verkoopprijzen, vraagprijzen per m² en het aantal woningverkopen in Terborg.

Gemiddelde vraagprijs en verkoopprijs in Terborg

De gemiddelde verkoopprijs in Terborg is in de laatste 3 maanden € 397.800 euro en de gemiddelde vraagprijs is € 416.300 euro. Dit geeft een reëel en actueel beeld van de woningmarkt in deze regio. Voor een visuele weergave van deze marktcijfers, verwijzen we je naar de onderstaande grafiek:

Huizenprijzen in Terborg

Afgelopen 3 maanden

€ 238.000
€ 352.000
€ 466.000

In de onderstaande grafiek hebben we de prijsontwikkelingen in beeld gebracht van Terborg in de afgelopen drie maanden. Je kunt hierbij duidelijk zien wat de gemiddelde verkoopprijs en vraagprijs per m2 was. Op die manier krijg je een helder beeld van de gemiddelde prijzen per vierkante meter in deze regio:

Huizenprijzen in Terborg per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 2.100
€ 2.600
€ 3.200

Prijsontwikkeling Terborg laatste 12 maanden

De prijsontwikkeling van huizenprijzen in Terborg is een duidelijke indicator van de bewegingen op de woningmarkt. Het houdt alle veranderingen vast die zich in een bepaald tijdsframe voordoen, zonder enige aannames of interpretaties.

Afgelopen maand was de gemiddelde verkoopprijs € 397.800 euro. Dit strakke cijfer toont aan wat je kunt verwachten bij het verkopen van een huis in Terborg. Bekijk nu de onderstaande grafiek voor meer details:

Wat is mijn woning in Terborg waard?

De waarde van jouw huis in Terborg hangt af van meerdere factoren. Deze bestaan onder andere uit het type woning, het totale oppervlak van de woning en de huidige staat ervan. Bovendien speelt de marktstand een aanzienlijke rol in het bepalen van de waarde van jouw huis.

Ben je nieuwsgierig naar wat jouw huis in Terborg waard is? Het aanvragen van een gratis waardebepaling uitgevoerd door een makelaar, is in dit opzicht het meest aan te raden. Met een waardebepaling krijg je helderheid over de waarde van je woning. Dit maakt het gemakkelijker om de beslissing te nemen of je de woning wilt verkopen.

Een gratis waardebepaling werkt simpel: een makelaar doet een grondige inspectie van de woning en houdt rekening met verschillende aspecten zoals de locatie, het type woning, de staat van de woning en de huidige stand van de huizenprijzen op de markt. Dit geeft je een betrouwbare en realistische inschatting van wat jouw huis in Terborg waard is.

Vraag een gratis waardebepaling aan Bij een ervaren, lokale makelaar

Woningcijfers in andere plaatsen

De huizenmarkt verschilt aanzienlijk per regio. Zo zien we bijvoorbeeld dat de huizenprijzen in de omgeving van Terborg niet gelijk zijn aan die in Terborg zelf. Kortom, er is een tastbaar verschil in woningwaarde tussen naastgelegen plaatsen.

Door deze verschillen in ogenschouw te nemen, krijgen we een gedetailleerder beeld van de huidige staat van de huizenmarkt. Het vergelijken van huizenprijzen tussen verschillende gemeenten kan de breedte en diepte van de markt verduidelijken.

Verkoopprijzen in andere plaatsen

Afgelopen 3 maanden (gemiddeld)

€ 500.000

Verkoopprijzen in andere plaatsen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 4.000

Best presterende makelaar in Terborg

Ben je op zoek naar een betrouwbare makelaar in Terborg om jouw huis te verkopen? Makelaars in Terborg kunnen op diverse manieren variëren. Zo zijn er makelaars met een uitvoerige kennis van de lokale markt, sommige hanteren interessante verkoopstrategieën, en andere hebben een indrukwekkend netwerk van potentiële kopers. Het is dus belangrijk dat je een makelaar kiest die aansluit bij jouw persoonlijke behoeftes en wensen voor het verkopen van je huis.

Onthoud dat de juiste keuze voor een makelaar een groot verschil kan maken in het verkoopproces van je woning. Een goede makelaar kan bijvoorbeeld zorgen voor een hogere verkoopprijs, een snellere verkoop, of kan jou ontzorgen door al het papierwerk te regelen. Het kan daarnaast helpen om verschillende makelaars te vergelijken, zodat je een helder beeld krijgt over wat iedere makelaar te bieden heeft.

Vergelijk makelaars in Terborg Of lees meer over makelaars in Terborg

Gemiddelde tarieven van makelaars in Terborg

Wist je dat de courtage die makelaars in rekening brengen sterk kan variëren? Zeker in Terborg, waar het gemiddelde tarief neerkomt op 1,15% van de verkoopwaarde van je woning. Dit betekent dat als jouw huis wordt verkocht tegen de gemiddelde verkoopprijs van € 397.800, je gemiddeld € 4.575 aan courtage kwijt bent.

Echter, bij het kiezen van een makelaar speelt meer dan enkel de courtage. Veel makelaars vragen ook opstartkosten om jouw huis in de verkoop te zetten. In Terborg ligt dit gemiddelde rond de € 515. Het is daarom handig om niet alleen op de courtage te letten, maar ook de opstartkosten mee te wegen bij je keuze voor een makelaar.

Vraag tarieven op bij makelaars Gratis en vrijblijvend

Aantal koopwoningen in Terborg

Als je door de straten van Terborg wandelt, merk je al snel op dat een aanzienlijk deel bestaat uit koopwoningen, met een totaal van woningen in deze categorie. Maar het woningaanbod in deze stad eindigt hier niet. Je vindt naast de koopwoningen ook woningen die anders zijn toegewezen, zoals sociale huurwoningen en woningen met specifieke bestemmingen. Dus, of je nu van plan bent om te kopen of te huren, Terborg biedt genoeg opties om uit te kiezen.

Ben je van plan jouw huis in Terborg te verkopen?

Je huis in Terborg wil je natuurlijk voor de beste prijs verkopen, maar er zijn veel zaken om bij stil te staan. Denk aan het opvragen van een waardebepaling door een makelaar, het vinden van een betrouwbare makelaar, het nagaan van de kosten verbonden aan de verkoop en het opvragen van een energielabel voor je woning. Ook zal je inzicht moeten krijgen in de lokale woningmarkt en de vraag naar woningen in jouw regio om een strategische verkoopprijs te kunnen bepalen.

Het regelen van de verkoop van jouw huis kan overweldigend zijn, dus een gestructureerd plan is dan enorm handig. Een stappenplan dat alle facetten van het verkoopproces belicht, kan je overzicht en houvast bieden. Hiermee zorg je ervoor dat je stappen niet vergeet en logisch op elkaar laat volgen, terwijl je je tegelijkertijd kunt concentreren op het belangrijkste doel: het succesvol verkopen van jouw woning in Terborg.

Bekijk je stappenplan Speciaal voor jouw woning

Over Huis Verkopen

Als woningeigenaar in Terborg wil je natuurlijk weten waar je aan toe bent als het gaat om de huizenmarkt. Hier gaat het niet om vaste gegevens, maar om continu veranderende cijfers die op onze site continu bijgewerkt worden. Deze actuele statistieken zijn bijzonder handig. Ze bieden je als verkoper inzicht in wat er op een specifiek moment op de markt gaande is. Zo helpen ze je om beslissingen te nemen die aansluiten bij de marktcondities, zoals wanneer je de verkoop het beste in gang kunt zetten.

Extra diensten van HuisVerkopen.nl

HuisVerkopen.nl is meer dan een bron van actuele huizenmarktcijfers. Het is ook een platform met veel handige tools om het verkoopproces van je huis te faciliteren. Het geeft je inzicht in de kosten van het verkopen van je huis, je kunt hier tarieven opvragen bij lokale makelaars en een gratis waardebepaling aanvragen. Je kunt er zelfs checken of jouw huis een geldig energielabel heeft en zo niet, eentje aanvragen bij een energieadviseur uit jouw buurt. Verder vind je op de site tal van tips die je helpen je huis op de slimste manier te verkopen. Bijvoorbeeld over hoe je het hoogste verkoopbedrag kan behalen en hoe je de beste makelaar kiest. Tot slot is er nog een stappenplan die je precies toont welke stappen je moet nemen om je woning succesvol te verkopen. Interessant om eens rond te kijken dus!

Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen