Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: MakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Woningmarktcijfers Ulft

Je overweegt je huis te verkopen in Ulft en vraagt je af hoe de lokale woningmarkt er momenteel uitziet. In februari 2024 is het uitermate belangrijk om zicht te hebben op de actuele woningprijzen, vraagprijzen en het aantal verrichte transacties in deze regio. Deze pagina voorziet je in deze waardevolle informatie, zodat je een goed geïnformeerde beslissing kan nemen over de verkoop van je woning.

Gemiddelde vraagprijs en verkoopprijs in Ulft

De gemiddelde verkoopprijs in Ulft is in de laatste 3 maanden € 321.735 euro en de gemiddelde vraagprijs is € 453.277 euro. Een duidelijke weergave van de huidige stand van zaken op de woningmarkt. Om een scherp beeld te krijgen van de recente trends, kun je de grafiek raadplegen die we hieronder tonen:

Huizenprijzen in Ulft

Afgelopen 3 maanden

€ -102.000
€ 201.000
€ 503.000

Waardebepaling van jouw huis in Ulft berust grotendeels op de beoordeling van de prijs per vierkante meter. Een eenvoudige vuistregel is de oppervlakte van jouw woning te vermenigvuldigen met de actuele, gemiddelde verkoopprijs per m2. Hiermee verkrijg je een indicatieve waarde en een inschatting van de mogelijkheden op de woningmarkt. Bekijk en analyseer het volgende overzicht met de recente prijsontwikkelingen in Ulft:

Huizenprijzen in Ulft per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 2.200
€ 2.600
€ 3.000

Prijsontwikkeling Ulft laatste 12 maanden

In de afgelopen 12 maanden is er beweging geweest in de woningprijzen in Ulft. Hierbij hebben we geen specifieke aanwijzingen voor een bepaalde trend en houden we ons verre van interpretaties. De gemiddelde verkoopprijs van een woning in Ulft lag afgelopen maand op € 321.735. Bekijk nu de woningmarktcijfers in de onderstaande grafiek:

Wat is mijn woning in Ulft waard?

Als je benieuwd bent naar wat jouw huis in Ulft waard is, zijn er diverse factoren die een rol spelen. Denk bijvoorbeeld aan het soort woning, de omvang hiervan, de huidige staat en natuurlijk de marktstand. Al deze aspecten samen beïnvloeden de waarde van jouw woning.

Zit je ook met de waarde-vraag van jouw huis in Ulft? Het beste wat je kunt doen als je overweegt je woning te verkopen, is het aanvragen van een gratis waardebepaling door een makelaar. Zo krijg je een helder beeld van de mogelijke verkoopprijs en kun je een bewuste keuze maken.

In feite neemt de makelaar een kijkje in jouw woning en let dan op allerlei zaken, zoals de staat van het huis en eventuele bijzonderheden. Het voordeel van zo'n waardebepaling door een makelaar is dat je een objectieve schatting krijgt van wat je huis waard is. Dit helpt je bij het bepalen van een geschikte vraagprijs voor jouw woning in Ulft, mocht je die in de verkoop willen zetten.

Vraag een gratis waardebepaling aan Bij een ervaren, lokale makelaar

Woningcijfers in andere plaatsen

De diversiteit in prijskaartjes voor woningen valt niet te ontkennen, want het is een karakteristiek kenmerk van de huizenmarkt. Deze variatie is te zien tussen verschillende steden en zelfs binnen dezelfde regio. Zo zul je merken dat de prijzen van huizen in Ulft toch wat afwijken van die van haar buurplaatsen. Denk niet dat dit ongewoon is, differentiatie in huizenprijzen is immers meer de regel dan de uitzondering op de vastgoedmarkt.

Verkoopprijzen in andere plaatsen

Afgelopen 3 maanden (gemiddeld)

€ 500.000

Verkoopprijzen in andere plaatsen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 4.000

Best presterende makelaar in Ulft

In jouw zoektocht naar de beste verkoopmakelaar in Ulft, zul je snel ontdekken dat er aanzienlijke variaties bestaan in de prestaties van verschillende makelaars. Zaken zoals de snelheid van de verkoop, de mate waarin ze jouw belangen vertegenwoordigen en de prijzen die zij voor huizen weten te realiseren kunnen per makelaar enorm verschillen.

Het selecteren van een geschikte makelaar in Ulft is van groot belang voor een soepele verkoop van je huis. Niet alleen zorgt een goede makelaar dat je huis voor een goede prijs verkocht wordt, ze zorgen ook voor een stressloze ervaring. Daarom is het aan te raden om verschillende makelaars te vergelijken voordat je jouw definitieve keuze maakt.

Vergelijk makelaars in Ulft Of lees meer over makelaars in Ulft

Gemiddelde tarieven van makelaars in Ulft

Attention to courtages: bij de verkoop van een huis zijn makelaarskosten vaak een grote kostenpost van de eindrekening. In Ulft is het gemiddelde courtagepercentage 1,13% van de verkoopsom. Dat klinkt wellicht weinig, maar als je dat toepast op de gemiddelde verkoopprijs van huizen in de regio (dus € 321.735 euro), dan betaal je gemiddeld al gauw € 3.636 euro aan makelaarskosten.

Als je jouw huis wilt verkopen, is het daarom handig eerst in kaart te brengen welke makelaar het best bij jouw situatie en budget past. Zorg dat je weet wat het courtagepercentage inhoudt: dit is een percentage van de uiteindelijke verkoopprijs dat je aan de makelaar betaalt, pas na de succesvolle verkoop van je woning. Voor een duidelijk beeld van de actuele tarieven in Ulft kan je het best makelaarstarieven opvragen. Zo kun je goed vergelijken en krijg je meer grip op de kosten.

Vraag tarieven op bij makelaars Gratis en vrijblijvend

Aantal koopwoningen in Ulft

In het Gelderse Ulft vind je een mix van verschillende soorten woningen. Hoewel er absoluut een segment van sociale huurwoningen te vinden is, leer je al snel dat de overgroot deel van de woningen te koop staat. Inderdaad, de meeste huizen in Ulft zijn koopwoningen, met een totaal van exemplaren. Een feitelijke bevestiging dat wanneer je op zoek bent naar een plek om te kopen in plaats van te huren, je in Ulft ruimschoots keuze hebt.

Ben je van plan jouw huis in Ulft te verkopen?

Er zijn enorm veel zaken die meespelen wanneer je overweegt je huis in Ulft te verkopen. Allereerst is het natuurlijk van belang om een helder beeld van de actuele woningwaarde te hebben. Verder kan het aanvragen van een energielabel ook een verschil maken en zal een goede makelaar je kunnen adviseren over zaken zoals de inrichting en promotie van jouw woning. Vergeet vooral niet na te denken over de juiste timing, gezien de lokale huizenmarkt en vraag-en-aanbod situatie.

Om het verkoopproces soepel te laten verlopen kun je gebruik maken van een doelgericht stappenplan. Zo'n stappenplan geeft je inzicht in wat er allemaal komt kijken bij de verkoop van je woning en helpt je om gestructureerd te werk te gaan. Op de website van HuisVerkopen.nl vind je zo'n handig stappenplan. Hiermee kun je bijvoorbeeld zorgvuldig vergelijken welke lokale makelaarstarieven het voordeligst zijn en welke stappen er genomen moeten worden voor het aanvragen van verkoopadvies bij een makelaar.

Bekijk je stappenplan Speciaal voor jouw woning

Over Huis Verkopen

De woningcijfers betreffende Ulft die je op deze pagina tegenkomt, zijn met veel aandacht en precisie voor je samengesteld. Analyses zijn gemaakt op basis van recente data uit de huizenmarkt en deze informatie wordt constant bijgewerkt, wat ervoor zorgt dat de gegevens te allen tijde actueel blijven. Met deze betrouwbare informatie over de staat van de woningmarkt in Ulft, leg je een solide basis voor een succesvolle verkoop van je woning.

Hoe Huis Verkopen je helpt

Behalve het bieden van nauwkeurige woningcijfers is Huis Verkopen ook je partner in het regelwerk rondom de verkoop van je huis. Of je nu een makelaar zoekt, waardebepaling van je huis nodig hebt of de tarieven van lokale makelaars wilt vergelijken, op Huis Verkopen vind je alle tools en services die je nodig hebt. Met ons duidelijke stappenplan en ons brede aanbod van diensten begeleiden we je op een heldere en gebruiksvriendelijke manier door het verkoopproces. Zo maakt Huis Verkopen het mogelijk om alle taken rondom de verkoop van je woning in Ulft, zo eenvoudig en stressvrij mogelijk te regelen.

Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen