Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: MakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Woningmarktcijfers Exloo

Als je je huis in Exloo wilt verkopen, dien je rekening te houden met de huidige staat van de huizenmarkt in dit dorp. Het bepalen van een correcte vraagprijs, gebaseerd op recente verkoopcijfers en woningprijzen in Exloo, kan jouw verkoopproces aanzienlijk versnellen. Verdiep je eveneens in de hoeveelheid transacties die maandelijks plaatsvinden.

Gemiddelde vraagprijs en verkoopprijs in Exloo

De gemiddelde verkoopprijs in Exloo is in de laatste 3 maanden € 426.113 euro en de gemiddelde vraagprijs is € 443.928 euro. Deze getallen laten je op een eenvoudige manier de bandbreedte zien tussen wat kopers bereid zijn te betalen en wat verkopers vragen. Het geeft je inzicht in hoe realistisch de prijzen zijn en biedt je een basis om je eigen strategie te bepalen bij het kopen of verkopen van een woning. Bekijk de grafiek hieronder voor een visuele representatie van deze prijzen:

Huizenprijzen in Exloo

Afgelopen 3 maanden

€ 268.000
€ 381.000
€ 494.000

In de wereld van de woningmarkt is het belangrijk om te kijken naar de waarde per vierkante meter. Met name in Exloo kan dit inzicht veel verschil maken. Door het aantal vierkante meters van je woning te vermenigvuldigen met de gemiddelde verkoopprijs per m2 in Exloo, krijg je een ruw beeld van potentiële verkoopsucces. Bekijk voor een beter begrip de onderstaande grafiek. Hierin zijn de recente verkoopprijzen en vraagprijzen per m2 in Exloo weergegeven:

Huizenprijzen in Exloo per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 1.300
€ 2.300
€ 3.300

Prijsontwikkeling Exloo laatste 12 maanden

Het volgen van de huizenprijzen in Exloo kan nuttig zijn. Binnen de afgelopen twaalf maanden hebben er veranderingen plaatsgevonden die niet over het hoofd gezien mogen worden. Zo kwam de gemiddelde verkoopprijs vorige maand uit op € 426.113. Observeer nu zelf het verloop in de onderstaande grafiek:

Wat is mijn woning in Exloo waard?

De waarde van jouw woning in Exloo is afhankelijk van meerdere factoren. Enkele voorbeelden zijn de staat van het onderhoud, de ligging en de grootte van het perceel. Maar om precies te weten wat jouw woning waard is, is het onvoldoende om alleen te kijken naar de gemiddelde verkoopprijs in Exloo.

Als je nauwkeurig wilt weten wat jouw woning waard is, dan is een waardebepaling door een makelaar de beste optie. Een gratis waardebepaling is een goed startpunt als je jouw woning wilt gaan verkopen of als je simpelweg een goed beeld wilt krijgen van de exacte waarde van je woning om te bepalen of dit het juiste moment is om te verkopen.

Bij een gratis waardebepaling komt een makelaar persoonlijk bij jou thuis. Dit is een groot voordeel omdat het niet alleen gratis is, maar ook omdat de makelaar een realistische waarde kan bepalen op basis van zijn kennis en expertise. Daarmee is een gratis waardebepaling door een makelaar een zeer verstandige keuze.

Vraag een gratis waardebepaling aan Bij een ervaren, lokale makelaar

Woningcijfers in andere plaatsen

De woningmarktcijfers variëren sterk per locatie. Het is geen geheim dat de huizenprijzen rondom Exloo niet precies hetzelfde zijn als in Exloo zelf. Transacties in omliggende gemeenten can je een beter inzicht geven.

Het begrijpen van deze lokale marktbewegingen helpt je om een accuraat beeld te vormen van het huidige marktbeeld. Dit komt omdat de directe vergelijking wordt gemaakt met prijzen in gebieden die sterk lijken op de jouwe. Deze informatie is nuttig en helpt om de markt beter te begrijpen.

Verkoopprijzen in andere plaatsen

Afgelopen 3 maanden (gemiddeld)

€ 600.000

Verkoopprijzen in andere plaatsen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 4.000

Best presterende makelaar in Exloo

Exloo kent een gevarieerde groep verkoopmakelaars, elk met hun eigen sterke punten en strategieën. Wij houden de prestaties van deze makelaars nauwlettend in ons platform bij. Hierdoor hebben we inzichten gekregen in wie de woningen het snelst verkoopt, wie ze voor de hoogste prijs verkoopt en wie er de meeste verkoopt. Wij gebruiken deze statistieken om jou te helpen de makelaar te vinden die het beste bij jouw situatie past.

Het kiezen van de juiste verkoopmakelaar in Exloo kan van grote waarde zijn voor de verkoop van jouw woning. Van het versnellen van het verkoopproces tot het behalen van een hogere verkoopprijs, de juiste makelaar kan het verschil maken. Daarom richt ons platform zich op het verstrekken van informatie over makelaars, zodat jij de makelaar kan kiezen die perfect aansluit op jouw behoeften.

Vergelijk makelaars in Exloo Of lees meer over makelaars in Exloo

Gemiddelde tarieven van makelaars in Exloo

Als het gaat om courtages en makelaars in Exloo, dan is het zaak om te weten dat een makelaar gemiddeld 1,17% van de verkoopprijs van jouw huis als vergoeding rekent. Het is belangrijk om goed te letten op wat er in dit percentage is inbegrepen aan diensten en ondersteuning. Zoek daarom naar een makelaar die open is over zijn tarieven, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Wanneer je jouw huis wilt verkopen, is het belangrijk om een makelaar te kiezen die bij jouw situatie past. Let daarbij op de kwaliteit van de dienstverlening, de kosten en de mate van betrokkenheid. Maar vergeet ook niet alle andere kosten die komen kijken bij de verkoop van een huis. Zo kom je goed beslagen ten ijs bij de verkoop van jouw huis in Exloo.

Vraag tarieven op bij makelaars Gratis en vrijblijvend

Aantal koopwoningen in Exloo

In Exloo zijn er een totaal van 592 koopwoningen. Ondanks dit aanzienlijke totaal, is slechts een klein percentage hiervan op welk moment dan ook beschikbaar voor verkoop. Als potentiële woningverkoper biedt deze schaarste je een uitgelezen kans. Je woning kan snel opvallen in een beperkt aanbod, waardoor de kans op een succesvolle én voordelige verkoop toeneemt.

Aantal verkochte woningen in Exloo

In het afgelopen jaar hebben zich verscheidene woningtransacties voorgedaan in Exloo. Woningen hebben nieuwe eigenaren gekregen en er zijn woningen te koop gezet. Met 35 verkochte woningen, ligt de nadruk in Exloo op een actieve woningmarkt. Bekijk hieronder de maandelijkse en jaarlijkse details:

Ben je van plan jouw huis in Exloo te verkopen?

Bij het verkopen van je huis in Exloo komen er een hoop zaken op je pad die je zorgvuldig moet managen. Bijvoorbeeld, het is belangrijk om de actuele woningwaarde van je huis te weten, een betrouwbare makelaar te vinden en je energielabel op tijd aan te vragen. En laten we vooral het vergelijken van de makelaarstarieven niet vergeten, om er zeker van te zijn dat je de beste deal krijgt.

Omdat er met de verkoop van je woning zoveel te regelen is, is het handig om een stappenplan te volgen. Hiermee kun je systematisch alle taken doorlopen en hoef je je minder zorgen te maken dat je iets belangrijks vergeet. Het gebruik van een gestructureerd stappenplan zorgt ervoor dat het hele proces soepeler verloopt, omdat je bij elke stap precies weet wat er van je verwacht wordt.

Bekijk je stappenplan Speciaal voor jouw woning

Over Huis Verkopen

We hebben met grote inzet en zorgvuldigheid de belangrijkste cijfers en statistieken over de huizenmarkt in Exloo verzameld en geanalyseerd. Hier op Huis Verkopen zetten we ons in om je gedetailleerd en actueel inzicht te geven in de lokale vastgoedmarkt. Doordat de data regelmatig bijgewerkt worden, kan je altijd met een gerust hart vertrouwen op de nauwkeurigheid van onze informatie. Ze bieden je een solide basis voor het kiezen van het beste moment om je woning te koop aan te bieden.

Voordelen van Huis Verkopen bij de verkoop van je woning

Huis Verkopen is er voor jou om je volop te ondersteunen bij het regelen en voorbereiden van je woningverkoop. Bijvoorbeeld, je kan een gratis waardebepaling aanvragen of makelaars vergelijken om de beste in Exloo te vinden. Ook het opvragen van makelaarstarieven is mogelijk, wat je helpt besparen op de kosten. Maar dat is nog niet alles, met ons overzichtelijke stappenplan zorgen we ervoor dat geen enkel detail van de verkoop over het hoofd gezien wordt. Verder variëren onze diensten van het aanvragen van het energielabel tot aan woningstyling; alles om een succesvolle verkoop van je huis te realiseren. Bij Huis Verkopen maken we het proces niet alleen eenvoudiger, maar helpen je ook de best mogelijke deal te krijgen.

Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen