Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: MakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Woningmarktcijfers Holthees

In Holthees is de huizenmarkt continu in beweging. De fluctuerende vastgoedprijzen, vraagprijzen en het aantal transacties duiden op een levendige markt. Op onze pagina vind je handige statistieken en gegevens om je huis in Holthees doeltreffend te verkopen.

Gemiddelde vraagprijs en verkoopprijs in Holthees

De gemiddelde verkoopprijs in Holthees is in de laatste 3 maanden € 310.111 euro en de gemiddelde vraagprijs is € 950.000 euro. Het hebben van inzicht in deze cijfers tijdens je huis verkopen is uiterst waardevol. Hieronder tonen wij een grafiek die deze prijzen over de afgelopen 3 maanden weergeeft. Zo krijg je een helder beeld van de huidige situatie in de huizenmarkt van Holthees:

Huizenprijzen in Holthees

Afgelopen 3 maanden

€ -1.300.000
€ -150.000
€ 1.000.000

In de volgende grafiek presenteren we de recente marktcijfers van Holthees. Hierin wordt de ontwikkeling van de gemiddelde verkoopprijs en vraagprijs per m2 in de afgelopen 3 maanden getoond. Zo krijg je direct een helder beeld van de huidige prijzen op de lokale woningmarkt:

Huizenprijzen in Holthees per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 700
€ 1.800
€ 2.900

Prijsontwikkeling Holthees laatste 12 maanden

In Holthees hebben de woningprijzen gedurende de afgelopen 12 maanden enige beweging getoond. Het is echter belangrijk te vermelden dat we geen aannames maken over de richting van deze prijsbeweging.

De gemiddelde verkoopprijs van een woning in Holthees in de afgelopen maand was € 310.111 euro's. Voor meer details verwijzen we je naar de onderstaande grafiek over de woningmarkt:

Wat is mijn woning in Holthees waard?

De overweging om jouw huis te verkopen in Holthees hangt vaak af van wat de woningwaarde in de huidige woningmarkt is. Het is een significant deel bij het maken van deze grote beslissing. Het krijgen van een accurate inschatting op de waarde van je huis is een sleutelcomponent in je proces.

Ben je aan het overwegen om je huis te verkopen? Dan is een gratis waardebepaling door een makelaar een slimme zet. Dit geeft je een indicatie van de mogelijke verkoopprijs en helpt je om een verstandige beslissing te nemen.

Bij een gratis waardebepaling, vormt de makelaar een inschatting van de verkoopwaarde van je woning op basis van verschillende factoren. Het kan handig zijn om meerdere makelaars te vragen voor een waardebepaling, aangezien de geschatte waarde kan variëren. Bij het aanvragen van de waardebepaling kan je aangeven dat je door meerdere makelaars de waarde wilt laten vaststellen.

Vraag een gratis waardebepaling aan Bij een ervaren, lokale makelaar

Woningcijfers in andere plaatsen

Wanneer je je verdiept in de woningmarktcijfers, zul je merken dat de prijzen van huizen sterk kunnen variëren per locatie. Hoewel de vastgoedwaarde globaal wordt bepaald door vraag en aanbod, zijn er lokale factoren die invloed uitoefenen. Een treffend voorbeeld is het verschil in prijs van huizen gelegen in Holthees, dat enigszins afwijkt van de prijzen van huizen in naburige plaatsen. Het is dus van belang om lokale marktomstandigheden in acht te nemen tijdens het kopen of verkopen van een huis.

Verkoopprijzen in andere plaatsen

Afgelopen 3 maanden (gemiddeld)

€ 500.000

Verkoopprijzen in andere plaatsen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 4.000

Best presterende makelaar in Holthees

In Holthees speelt een breed scala aan makelaars die elk hun eigen expertise en ervaringen meebrengen. Als betrokken platform gaan wij hier bewust mee om, en maken wij inzichtelijk welke makelaars het hoogst scoren op criteria zoals verkoopsnelheid en gemiddelde verkoopprijs. Ons doel is om je te helpen de makelaar in Holthees te vinden die perfect bij jouw behoeften aansluit.

Het kan soms voelen als een uitdaging om de juiste makelaar te selecteren. Hierbij moet rekening worden gehouden met een rijkdom aan factoren, van de gemiddelde verkoopprijs die ze behalen tot het aantal onroerend goed dat ze in het verleden hebben verkocht. Maar wees gerust, we hebben dit proces eenvoudiger gemaakt door middel van vergelijking, zodat je de makelaar kunt kiezen die je het meeste geeft qua behoeften en verwachtingen.

Vergelijk makelaars in Holthees Of lees meer over makelaars in Holthees

Gemiddelde tarieven van makelaars in Holthees

De courtages van makelaars kunnen flink variëren, zo ook in Holthees. De gemiddelde courtage ligt hier op 1,22% van de uiteindelijke verkoopprijs van jouw woning. Omdat de gemiddelde verkoopprijs van een woning in Holthees rond de € 310.111 ligt, betekent dit dus dat je bij een gemiddelde verkoop gemiddeld € 3.783 aan je makelaar moet betalen.

Een goede balans tussen prijs en kwaliteit is van belang bij de keuze voor een makelaar. Laat je dus niet enkel leiden door de courtage die een makelaar vraagt, goedkoop is vaak duurkoop. Onderzoek ook het succes van de makelaar, een goede makelaar kan het verschil maken bij de onderhandelingen en dus voor een hogere opbrengst van jouw woning zorgen.

Vraag tarieven op bij makelaars Gratis en vrijblijvend

Aantal koopwoningen in Holthees

In het pittoreske dorpje Holthees vinden we een totaal van koopwoningen. Vergis je echter niet, slechts een klein deel daarvan komt frequent in de verkoop. Dit betekent voor jou als potentiële woningverkoper dat de vraag vaak groter is dan het aanbod. Dit fenomeen, ook wel schaarste genoemd, kan in jouw voordeel werken aangezien het kan leiden tot snellere verkoop en mogelijk een gunstigere verkoopprijs.

Ben je van plan jouw huis in Holthees te verkopen?

Bij het verkopen van je woning in Holthees komt meer kijken dan je op het eerste oog zou denken. Denk bijvoorbeeld aan het regelen van een energielabel voor de woning, maar ook het kiezen van een betrouwbare makelaar en eventueel een verhuisbedrijf. Daarnaast wil je je huis ook aantrekkelijk presenteren voor mogelijke kopers en een reële vraagprijs vaststellen.

Met al deze factoren in het achterhoofd is het aan te raden om een goed stappenplan te volgen voor de verkoop van je woning. Zo zorg je ervoor dat je niets over het hoofd ziet en alles op een gestructureerde manier aanpakt. Kijkend naar het stappenplan kun je zo rustig je weg vinden door het complexe proces van een huisverkoop.

Bekijk je stappenplan Speciaal voor jouw woning

Over Huis Verkopen

De woningmarktcijfers in Holthees zijn continu in verandering. Dat maakt de wereld van de woningverkoop boeiend en uitdagend. Hier volg je die veranderingen op de voet, want we houden de statistieken op deze locatie actueel. De marktcijfers zijn handig voor mensen die hun woning willen verkopen; ze geven je een goed inzicht in de huidige situatie op de huizenmarkt. Hierdoor kun je ontdekken op welk moment je het beste je huis te koop kunt zetten en wat een realistische vraagprijs zou kunnen zijn.

Voordelen van Huis Verkopen bij de verkoop van je woning

Struin je op HuisVerkopen.nl? Dan ontdek je al snel hoe je hier wordt ondersteund bij de verkoop van je woning in Holthees. Denk bijvoorbeeld aan een gratis waardebepaling van je huis. Of gebruik de tool om makelaars in Holthees te vergelijken, en vraag hun tarieven op. Ook kun je een energielabel aanvragen of advies krijgen van een professional voor je woning-styling. De kracht zit hem in de veelzijdigheid; je kunt op deze website alle nodige stappen vinden én regelen om je huis zo goed mogelijk te verkopen in Holthees.

Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen