Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: BlogMakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Woningmarktcijfers Sambeek

Overweeg je jouw huis te verkopen in Sambeek? Dan ben je hier op de juiste plaats. Onze pagina biedt jou de meest recente statistieken en cijfers van de vastgoedmarkt in Sambeek juni 2024. Hier vind je bijvoorbeeld informatie over recente woningprijzen, verkoopprijzen, en het aantal geslaagde transacties. Met deze kennis, kun je goed voorbereid aan de verkoop van je huis beginnen.

Gemiddelde vraagprijs en verkoopprijs in Sambeek

De gemiddelde verkoopprijs in Sambeek is in de laatste 3 maanden € 388.000 euro en de gemiddelde vraagprijs is € 323.000 euro. Met deze cijfers krijg je een goed beeld van de huidige markt in Sambeek. Deze resultaten zijn een duidelijke afspiegeling van de recente marktbewegingen, die meer inzicht geven in de vastgoedmarkt van Sambeek. Dit wordt visueel geïllustreerd in de volgende grafiek:

Huizenprijzen in Sambeek

Afgelopen 3 maanden

€ 55.000
€ 246.000
€ 438.000

In de volgende grafiek krijg je een helder beeld van de woningmarkt in Sambeek. Hierin worden de gemiddelde verkoopprijzen en vraagprijzen per m2 getoond van de afgelopen 3 maanden. Hierdoor krijg je een sterke indicatie van de actuele prijzen die bij het kopen of verkopen van een woning in deze regio komen kijken:

Huizenprijzen in Sambeek per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 2.100
€ 2.600
€ 3.100

Prijsontwikkeling Sambeek laatste 12 maanden

In de gemeente Sambeek hebben de woningprijzen zich in de afgelopen twaalf maanden ontwikkeld. De prijsschommelingen weerspiegelen zich in de gemiddelde verkoopprijs van een woning afgelopen maand, namelijk € 388.000 euro.

Deze marktcijfers geven een algemeen beeld van de prijsontwikkelingen in Sambeek in het afgelopen jaar. Voor een visuele representatie van deze ontwikkeling bekijk je de grafiek hieronder:

Wat is mijn woning in Sambeek waard?

De waarde van jouw woning in Sambeek wordt bepaald door diverse factoren. Aspecten waarop gelet wordt zijn onder andere de locatie van het huis, het aantal vierkante meters en de staat van onderhoud van de woning. Omdat locatie in de vastgoedwereld vaak voorop staat, speelt de ligging in het pittoreske Sambeek hier zeker ook een rol in.

Indien je precies wilt weten wat de waarde van jouw huis is, kan het raadzaam zijn een gratis waardebepaling door een makelaar aan te vragen. Een gratis waardebepaling kan een voortreffelijk startpunt vormen, of je nu wel of niet van plan bent om je huis te verkopen. Het geeft je namelijk concreet inzicht in de waarde van jouw woning.

Wat houdt deze gratis waardebepaling in? Een ervaren makelaar komt dan bij je thuis om de waarde van jouw huis in Sambeek te bepalen. Deze service is volledig gratis. Zo'n waardebepaling is niet alleen informatief, maar ook een slimme zet, als je jouw woning tegen de beste prijs wilt verkopen.

Vraag een gratis waardebepaling aan Bij een ervaren, lokale makelaar

Woningcijfers in andere plaatsen

Als je de woningmarkt probeert te begrijpen, kan het nuttig zijn om verder te kijken dan alleen je eigen omgeving. Zeker als je bijvoorbeeld in of rondom Sambeek woont, verschilt de markt daar sterk van omliggende plaatsen. Het is daarom waardevol om de huidige huizenprijzen in deze regio's naast elkaar te leggen.

De marktbeeld wordt een stuk duidelijker als je deze prijzen vergelijkt. De onderstaande grafieken tonen dit contrast: ze geven de gemiddelde verkoopprijzen weer in Sambeek en plaatsen van vergelijkbare grootte. Kijk vooral naar deze marktcijfers om een completer beeld te krijgen:

Verkoopprijzen in andere plaatsen

Afgelopen 3 maanden (gemiddeld)

€ 700.000

Verkoopprijzen in andere plaatsen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 4.000

Best presterende makelaar in Sambeek

HuisVerkopen.nl, de website waarop je nu bent, is een schat aan data over het lokale vastgoedlandschap. Hier houden we statistieken bij van makelaars in Sambeek en omgeving. We volgen onder andere welke makelaar het meest succesvol is, het hoogste verkoopprijs heeft behaald, het snelst een huis verkoopt en hoeveel woningen iedere makelaar verkoopt. Hierdoor kunnen we jou als gebruiker inzichten geven en ondersteunen in jouw zoektocht naar de beste makelaar.

Het kan lastig zijn om de geschikte makelaar in Sambeek te kiezen. Makelaars kunnen sterk variëren, niet alleen in kosten, maar ook in hun slagingskansen, verkoopsnelheid en de verkoopprijs die ze gemiddeld voor hun klanten weten te behalen. Overweeg bij het kiezen van een makelaar daarom deze factoren, het kan je helpen om sneller en tegen een hoger bedrag jouw woning te verkopen.

Vergelijk makelaars in Sambeek Of lees meer over makelaars in Sambeek

Gemiddelde tarieven van makelaars in Sambeek

Het is goed om te weten dat courtages bij makelaars flink kunnen variëren. In Sambeek ligt dit gemiddelde rond 1,12% van de verkoopprijs van je huis. Let op: dit is exclusief btw. Bovenop deze kosten komen meestal nog opstartkosten. De gemiddelde opstartkosten liggen rond de € 515. Deze kosten maken ze voor het in de verkoop zetten van je huis.

Zorg dat je goed op de hoogte bent van alle kosten. Zo voorkom je dat je voor verrassingen komt te staan. Het totaalplaatje van de kosten kan namelijk hoger uitvallen dan je in eerste instantie denkt. Voor een volledig overzicht van alle kosten waar je rekening mee moet houden bij de verkoop van je huis, kun je een kijkje nemen op onze kostenoverzicht.

Vraag tarieven op bij makelaars Gratis en vrijblijvend

Aantal koopwoningen in Sambeek

Als je op zoek bent naar koopwoningen in Sambeek dan heb je de keuze uit een select aantal panden. Deze woningen worden voornamelijk gebruikt voor eigen bewoning, maar hebben ook potentie voor verhuur. Het totale aantal koopwoningen in Sambeek is omvangrijk, maar slechts een bescheiden deel hiervan komt daadwerkelijk op de markt om te kopen of huren, namelijk 625.

Aantal verkochte woningen in Sambeek

In de laatste 12 maanden is er in Sambeek sprake geweest van verschillende woningtransacties. Dit verwijst naar het aantal woningen dat daadwerkelijk van eigenaar is veranderd. We hebben dit aantal vastgelegd onder de tag 12. Naast deze transacties zijn er ook verschillende woningen aangemeld voor verkoop. Merk op dat een woning die in een bepaalde maand is aangemeld, in een latere maand verkocht kan zijn. De onderstaande grafiek biedt een gedetailleerd beeld:

Ben je van plan jouw huis in Sambeek te verkopen?

De uitdagingen van het verkopen van je huis in Sambeek kunnen talrijk zijn. Een goede prijs krijgen is een belangrijke factor, maar daar komt meer bij kijken dan je in eerste instantie zou denken. Aantrekkelijke fotografie, het op tijd regelen van een energielabel en het selecteren van een competente makelaar zijn zaken die vaak over het hoofd worden gezien, maar die een grote impact kunnen hebben op het uiteindelijke resultaat.

Gelukkig zijn er mogelijkheden om dit proces te vereenvoudigen. Een georganiseerde aanpak is essentieel, daarom raden we je aan om een kijkje te nemen bij ons stappenplan. Hier vind je een overzicht van wat je moet regelen bij het verkopen van je huis in Sambeek en tips voor het kiezen van een goede makelaar. Bovendien kan het inschakelen van een verhuisbedrijf het verkoopproces vergemakkelijken door een vlottere transitie naar je nieuwe huis te garanderen.

Bekijk je stappenplan Speciaal voor jouw woning

Over Huis Verkopen

Navigeer je door de huizenmarkt van Sambeek? Het kan soms voelen alsof je door een doolhof strompelt, zoals de huizenprijzen er in Sambeek continu veranderen. Gelukkig ben je op de perfecte locatie beland om de recente ontwikkelingen in de prijzen te monitoren. Alle belangrijke data, zoals vraagprijzen, verkoopprijzen, het aantal transacties en nieuwe aanmeldingen, worden op deze pagina nauwkeurig bijgewerkt en actueel gehouden. Zodat jij, als toekomstige huisverkoper, volledig op de hoogte bent van de prijsbewegingen in Sambeek.

Past HuisVerkopen.nl bij het regelen van je woningverkoop?

HuisVerkopen.nl is jouw one-stop-shop als het aankomt op de verkoop van je woning in Sambeek. Met handige tools zoals gratis waardebepaling en de mogelijkheid om lokale makelaars te vergelijken, wordt het regelen van een huisverkoop een eenvoudige taak. En wil je besparen op makelaarskosten? Vraag dan gratis en makkelijk makelaarstarieven op. Maar daar stopt het niet. Bij Huis Verkopen gaat het erom dat je de beste deal krijgt bij alle lokale specialisten in Sambeek, zonder dat je iets over het hoofd ziet bij de voorbereiding van de verkoop van je woning.

Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen