Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: MakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Woningmarktcijfers Vierlingsbeek

Wil je graag je huis verkopen in Vierlingsbeek en ben je benieuwd naar de woningmarktcijfers van dit moment? Op HuisVerkopen.nl vind je de meest recente statistieken en cijfers over de huizenmarkt in Vierlingsbeek. Denk aan gemiddelde verkoopprijzen, het aantal woningtransacties en de trend in vraagprijzen. Rond februari 2024, is dit de meest actuele informatie om een succesvolle verkoop in Vierlingsbeek te gunnen.

Gemiddelde vraagprijs en verkoopprijs in Vierlingsbeek

De gemiddelde verkoopprijs in Vierlingsbeek is in de laatste 3 maanden € 350.000 euro en de gemiddelde vraagprijs is € 304.500 euro. Deze waarden geven een indicatie van de actuele woningmarkt in dit dorp. Ze zijn echter onderhevig aan wisselingen door bijvoorbeeld economische omstandigheden of seizoensgebonden trends. Kijk daarom direct hieronder naar de grafiek die deze prijzen over de afgelopen periode helder illustreert:

Huizenprijzen in Vierlingsbeek

Afgelopen 3 maanden

€ 82.000
€ 241.000
€ 400.000

Als je overweegt om in Vierlingsbeek een huis te kopen of te verkopen, is de waarde per vierkante meter van groot belang. Vergelijkbaar met andere plaatsen, is dit een sterke indicator van de woningwaarde. Woningmarktanalyses tonen namelijk aan dat deze waarde per m2 sterk kan schommelen. De huidige gemiddelde verkoopprijs per vierkante meter in Vierlingsbeek bedraagt € 3.241. Voor een gedetailleerd inzicht van de woningmarktcijfers in Vierlingsbeek kunt u de onderstaande grafiek raadplegen:

Huizenprijzen in Vierlingsbeek per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 2.200
€ 2.800
€ 3.300

Prijsontwikkeling Vierlingsbeek laatste 12 maanden

In de afgelopen 12 maanden hebben de woningprijzen in Vierlingsbeek bewegingen laten zien, net als de landelijke woningprijzen. Het blijft altijd interessant om naar de gemiddelde verkoopprijs te kijken: in de afgelopen maand was die gemiddelde prijs € 350.000 euro. Bekijk de onderstaande grafiek om de prijsontwikkeling van de afgelopen 12 maanden in detail te bekijken:

Wat is mijn woning in Vierlingsbeek waard?

Als je overweegt om je woning in Vierlingsbeek te verkopen, is de potentiële opbrengst een belangrijke factor. Je wilt graag weten wat je woning waard is op de huidige huizenmarkt. Dit kan bepalend zijn voor je uiteindelijke beslissing om wel of niet te verkopen.

Denk je erover na om je woning te verkopen? Een slimme stap kan zijn om een gratis waardebepaling aan te laten voeren door een makelaar. Dit kan je doen door ons aanvraagformulier in de vullen op de waardebepaling aanvragen pagina. Het geeft je een realistisch inzicht in de waarde van je woning in de huidige markt.

Hoe werkt zo'n gratis waardebepaling precies? De makelaar brengt een bezoek aan je woning, bekijkt de staat van het huis en vergelijkt jouw woning met soortgelijke woningen. Om een nog nauwkeuriger beeld te krijgen, kan je meerdere makelaars een waardebepaling laten uitvoeren. Je kan dit aangeven bij het aanvragen van de waardeschatting.

Vraag een gratis waardebepaling aan Bij een ervaren, lokale makelaar

Woningcijfers in andere plaatsen

Als je kijkt naar de trends in de vastgoedmarkt, zie je dat de prijzen voor woningen flink kunnen variëren per locatie. Bijvoorbeeld, in Vierlingsbeek is er een uniek prijsbeleid zichtbaar vergeleken met naburige plaatsen. Verdiep je in de lokale marktcondities en je zult merken dat de huizenprijzen in Vierlingsbeek enigszins afwijken van het gangbare beeld in die omliggende gemeenten.

Verkoopprijzen in andere plaatsen

Afgelopen 3 maanden (gemiddeld)

€ 500.000

Verkoopprijzen in andere plaatsen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 4.000

Best presterende makelaar in Vierlingsbeek

In Vierlingsbeek variëren de prestaties van makelaars behoorlijk. Dat is niet zo vreemd, want elke makelaar pakt zaken anders aan en wisselende marktomstandigheden beïnvloeden de resultaten. Wij analyseren de geregistreerde verkoopinformatie op objectieve wijze en leggen verbanden, waardoor je makkelijk inzicht krijgt in de prestaties van de makelaars in je regio.

Door een geschikte makelaar te kiezen, kun je sneller resultaten behalen bij de verkoop van je woning. Niet alleen kun je dan je huis sneller verkopen, maar mogelijk haal je ook nog een hogere verkoopprijs binnen. Het kiezen van de meest passende makelaar kan je dus veel opleveren!

Vergelijk makelaars in Vierlingsbeek Of lees meer over makelaars in Vierlingsbeek

Gemiddelde tarieven van makelaars in Vierlingsbeek

Een belangrijk aspect bij de verkoop van jouw huis is de courtage, oftewel de makelaarskosten. Deze kosten kunnen variëren van makelaar tot makelaar in Vierlingsbeek, maar gemiddeld genomen betaal je een percentage van 1,15% over de uiteindelijke verkoopprijs. Het is daarom essentieel om de tarieven van verschillende makelaars te vergelijken voordat je met eentje in zee gaat.

Maar naast de makelaarskosten, zijn er nog andere kosten bij het verkopen van jouw huis waar je rekening mee moet houden. Denk hierbij aan kosten voor de fotografie, de aanmelding op Funda, het opstellen van het koopcontract en de overdrachtsbelasting. Daarom is mijn advies om niet alleen naar de courtage te kijken, maar ook naar deze bijkomende kosten om zo voor jouw specifieke situatie de beste keuze te maken.

Vraag tarieven op bij makelaars Gratis en vrijblijvend

Aantal koopwoningen in Vierlingsbeek

In Vierlingsbeek is het woningaanbod overwegend toegespitst op koopwoningen. Hoewel er een selectie van de huizen beschikbaar gesteld wordt voor sociale huur, houden koopwoningen overduidelijk de overhand. Op dit moment is het aantal koopwoningen in Vierlingsbeek namelijk maar liefst . Hiermee presenteert Vierlingsbeek zich als een dorp dat vooral aantrekkelijk is voor diegenen die graag een woning willen kopen.

Ben je van plan jouw huis in Vierlingsbeek te verkopen?

Overweeg jij om jouw stekje in Vierlingsbeek te verkopen? Dat kan spannend klinken, maar gelukkig hoef je niet aan alles tegelijkertijd te denken. Huis Verkopen biedt een handig stappenplan aan om je bij het hele proces bij te staan, van de eerste rondleiding tot de hamer bij de notaris.

Het kiezen van een juiste makelaar kan een wereld van verschil maken, net als het nauwgezet volgen van iedere stap in het verkoopproces. Ons doel is om alles zo overzichtelijk en eenvoudig mogelijk voor je te maken, zodat je met volle moed en vertrouwen je huis in Vierlingsbeek kan verkopen.

Bekijk je stappenplan Speciaal voor jouw woning

Over Huis Verkopen

Ben je een woningverkoper die overweegt om een huis in Vierlingsbeek te verkopen? Dan is goed inzicht in de huizenprijzen onmisbaar. Op deze plek worden de prijsontwikkelingen in Vierlingsbeek nauwlettend bijgehouden. Alles van vraagprijzen en verkoopprijzen tot aan het aantal transacties en nieuwe aanmeldingen. De informatie is altijd up-to-date, zodat je precies weet hoe de markt in Vierlingsbeek er op dit moment voor staat.

Voorbereiden op de verkoop met Huis Verkopen

Op HuisVerkopen.nl vind je diverse tools die je helpen bij de verkoop van je woning in Vierlingsbeek. Zo kun je gebruikmaken van een gratis waardebepaling om de waarde van je woning te bepalen. Dankzij de vergelijkingstool kun je de beste makelaar in Vierlingsbeek vinden. Ook kun je via de site makelaarstarieven opvragen en zo mogelijk besparen op de makelaarskosten. Al deze stappen draagt bij aan een soepele en gunstige verkoop van je woning.

Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen