Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: MakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Woningmarktcijfers Huis ter Heide

Als je van plan bent je woning in Huis ter Heide te verkopen, is het verstandig om een goed overzicht te hebben van de actuele marktcijfers. Factoren als huidige woningprijzen, vraagprijzen, verkoopprijzen en het aantal recente transacties spelen een belangrijke rol in de verkoopstrategie. Op deze pagina vind je die relevante informatie eenvoudig terug.

Gemiddelde vraagprijs en verkoopprijs in Huis ter Heide

De gemiddelde verkoopprijs in Huis ter Heide is in de laatste 3 maanden € 582.166 euro en de gemiddelde vraagprijs is € 1.129.000 euro. Dit zijn marktgewogen gemiddelden, waarmee je direct inzicht krijgt in de actuele woningmarktcijfers in je omgeving. Bekijk de onderstaande grafiek voor een visuele weergave van deze prijzen in de afgelopen drie maanden:

Huizenprijzen in Huis ter Heide

Afgelopen 3 maanden

€ -810.000
€ 184.000
€ 1.179.000

Wanneer je een huis in Huis ter Heide wilt verkopen, is het noodzakelijk om de prijzen per vierkante meter goed in de gaten te houden. Deze prijsindicatie geeft een accuraat beeld van de waarde die de woningmarkt plaats op iedere meter van jouw huis. Op dit moment ligt de gemiddelde verkoopprijs per vierkante meter op € 5.138 euro. Kijkend naar de recente woningmarktcijfers en de onderstaande grafiek:

Huizenprijzen in Huis ter Heide per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 3.200
€ 4.600
€ 6.000

Prijsontwikkeling Huis ter Heide laatste 12 maanden

In de afgelopen 12 maanden hebben de woningprijzen in Huis ter Heide een zekere beweging laten zien. De gemiddelde verkoopprijs van de afgelopen maand was € 582.166. Deze bewegingen lopen parallel aan de algemene landelijke prijsontwikkeling. Hieronder wordt de specifieke ontwikkeling van de woningprijzen in Huis ter Heide grafisch weergegeven:

Wat is mijn woning in Huis ter Heide waard?

De waarde van jouw huis in Huis ter Heide hangt af van verschillende factoren. Dit kan het soort huis zijn dat je hebt, de grootte ervan, in welke staat het verkeert en welke richting de huizenmarkt op gaat. Dit geheel van factoren maakt dat het bepalen van de waarde van je woning geen eenvoudige taak is.

Ben je nieuwsgierig naar hoeveel jouw huis in Huis ter Heide waard is? Misschien is het dan een goed idee om een gratis waardebepaling aan te vragen bij een makelaar. Met zo'n waardebepaling krijg je meer inzicht, wat je helpt om te bepalen of je wel of niet je huis wilt verkopen. Natuurlijk wil je als huiseigenaar de best mogelijke prijs voor jouw woning krijgen.

Een gratis waardebepaling door een makelaar is een zorgvuldig proces. De makelaar bezoekt jouw huis en beoordeelt alle relevante aspecten van jouw woning. Daarnaast kijkt hij naar recente verkopen van vergelijkbare woningen in de omgeving. Op deze manier kan de makelaar een realistische waarde van jouw huis bepalen, wat jou helpt bij het maken van toekomstige beslissingen.

Vraag een gratis waardebepaling aan Bij een ervaren, lokale makelaar

Woningcijfers in andere plaatsen

Op de woningmarkt spelen tal van factoren een rol en geen enkele plaats is identiek. De variërende woningmarktcijfers laten dit treffend zien. Zo merken we op dat de huizenprijzen in de omgeving van Huis ter Heide sterk kunnen verschillen van de prijzen in Huis ter Heide zelf.

Niet enkel de prijzen in Huis ter Heide, maar ook de prijzen in de omliggende gemeenten kunnen ons inzicht verschaffen in het huidige marktbeeld. Door deze prijzen te vergelijken, wordt duidelijk hoe de woningmarkt zich beweegt en wat dit betekent voor een plaats zoals Huis ter Heide. Het is boeiend om deze contrasten te onderzoeken.

Verkoopprijzen in andere plaatsen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 900.000

Verkoopprijzen in andere plaatsen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 6.000

Best presterende makelaar in Huis ter Heide

Heb je je ooit afgevraagd waarom makelaars in Huis ter Heide zo verschillend zijn? Het heeft te maken met een variëteit aan factoren, zoals kennis van de lokale markt, marketingstrategieën en hun netwerk. Bijvoorbeeld, sommige makelaars hebben een groter netwerk van potentiële kopers, anderen zijn sterker in het voeren van onderhandelingen of hebben een uitstekende online presentatie van je woning.

De keuze voor de juiste makelaar kan een groot verschil maken. Een goede makelaar kan je helpen om je huis sneller te verkopen, een hogere prijs te krijgen of kan je veel stress besparen tijdens het hele verkoopproces. Het is daarom van groot belang om eerst meerdere makelaars in Huis ter Heide te vergelijken voordat je je keuze maakt.

Vergelijk makelaars in Huis ter Heide Of lees meer over makelaars in Huis ter Heide

Gemiddelde tarieven van makelaars in Huis ter Heide

Er is veel te doen om de courtages van makelaars: de kosten die zij in rekening brengen na verkoop van een woning. De gemiddelde courtage in Huis ter Heide is 1,13% van de verkoopprijs. Dit betekent dat wanneer een woning wordt verkocht voor de gemiddelde verkoopprijs van € 582.166, je ongeveer € 6.578 kwijt bent aan makelaarskosten.

Voordat je jouw huis op de markt brengt, is het verstandig om na te denken over deze kosten. Tarieven van makelaars kunnen sterk variëren, dus het kan je flink wat besparen als je de juiste keuze maakt. Op deze pagina kan je de tarieven van verschillende makelaars in Huis ter Heide en omgeving opvragen. Kies niet alleen voor de goedkoopste optie, maar ook voor de makelaar die bij je past en die de beste service biedt.

Vraag tarieven op bij makelaars Gratis en vrijblijvend

Aantal koopwoningen in Huis ter Heide

Het aantal koopwoningen in Huis ter Heide is vastgesteld op 648. Telkens staat slechts een klein deel van deze woningen in de verkoop, wat een bepaalde schaarste met zich meebrengt. Voor jou als mogelijke woningverkoper betekent dit een gunstige marktpositie, waarbij je mogelijk kunt profiteren van deze schaarste bij het bepalen van de verkoopprijs.

Aantal verkochte woningen in Huis ter Heide

Binnen de contouren van Huis ter Heide hebben zich in de laatste 12 maanden diverse huistransacties afgespeeld. Van het aanmelden van woningen die te koop werden aangeboden tot de aan- en verkooptransacties die plaatsvonden. Het totaal aantal verkochte woningen in deze periode, oftewel de transacties, staat verwerkt in de 24. Deze gegevens en meer kun je terugvinden in de onderstaande grafiek:

Ben je van plan jouw huis in Huis ter Heide te verkopen?

Zit je te overwegen om de stap te zetten en jouw prachtige woning in Huis ter Heide te verkopen? Vanaf het moment dat het idee om te verkopen zich in je hoofd nestelt tot het daadwerkelijk overdragen van de sleutels, het is een proces met verschillende stadia. Om je te oriënteren en je verder te begeleiden hebben we een handig stappenplan opgesteld, speciaal voor jouw woning in Huis ter Heide.

In onze ogen is het uitkiezen van een betrouwbare en professionele makelaar een van de fundamenten van een succesvolle verkoop. Het is tenslotte de makelaar die de markt als geen ander kent en je wegwijs kan maken in dit complexe traject. Elk onderdeel van het proces, zoals het regelen van een energielabel of het kiezen van een verhuisbedrijf, verdient de juiste aandacht en een zorgvuldige afhandeling.

Bekijk je stappenplan Speciaal voor jouw woning

Over Huis Verkopen

Het is goed om te weten dat de huizenprijzen in Huis ter Heide continu fluctueren. Via deze pagina houden we je up-to-date over de recentste prijsontwikkeling. Zo kun je precies zien hoe de vraagprijzen en verkoopprijzen zich bewegen en hoe het staat met de aanmeldingen van nieuwe huizen en gesloten transacties. Al deze data blijft actueel, zodat je een realistisch beeld krijgt van de huidige woningmarkt in Huis ter Heide.

De voordelen van HuisVerkopen.nl voor jou

HuisVerkopen.nl is je perfecte assistent voor een soepele verkoop van je woning. Met handige hulpmiddelen zoals een gratis waardebepaling en het vergelijken van makelaars helpt HuisVerkopen.nl je bij het vinden van de beste makelaar in Huis ter Heide. Ook het opvragen van makelaarstarieven behoort tot de mogelijkheden. Met ons stappenplan zie je precies wat je moet regelen voor de verkoop van je woning en vergeet je niets. Tenslotte kan je nog aanvullende diensten regelen zoals het aanvragen van een energielabel. Op deze manier helpt HuisVerkopen.nl je bij het regelen van alles rondom de verkoop van je woning in Huis ter Heide.

Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen