Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: MakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Woningmarktcijfers Kerk-Avezaath

Maak je klaar om je huis in Kerk-Avezaath te verkopen? Wij kunnen je helpen met de laatste marktinformatie! Op deze pagina staan de recentste vastgoedcijfers, zoals de gemiddelde vraag- en verkoopprijzen, evenals het aantal huisverkopen. Zo kun je de actuele marktcondities van april 2024 beter begrijpen en je verkoopstrategie effectief afstemmen. Succes!

Gemiddelde vraagprijs en verkoopprijs in Kerk-Avezaath

De gemiddelde verkoopprijs in Kerk-Avezaath is in de laatste 3 maanden € 552.500 euro en de gemiddelde vraagprijs is € 584.000 euro. Het verschil tussen deze prijzen geeft informatie over de onderhandelingsruimte die kopers en verkopers hebben. Deze gegevens zijn een startpunt voor degenen die een huis willen kopen of verkopen. Op de volgende grafiek kun je de gemiddelde prijzen van de afgelopen 3 maanden in detail bekijken:

Huizenprijzen in Kerk-Avezaath

Afgelopen 3 maanden

€ 362.000
€ 498.000
€ 634.000

Het is fascinerend om te zien hoeveel je voor elke vierkante meter van je huis in Kerk-Avezaath kunt krijgen. Wanneer je dit in kaart brengt, krijg je een exclusief inzicht in de ware wijde van je investering. Daarom is het belangrijk om te weten dat de huidige gemiddelde verkoopprijs per vierkante meter in Kerk-Avezaath € 4.241 bedraagt. Observeer de prijsontwikkelingen in de komende grafiek:

Huizenprijzen in Kerk-Avezaath per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 2.700
€ 3.500
€ 4.300

Prijsontwikkeling Kerk-Avezaath laatste 12 maanden

In Kerk-Avezaath is de woningmarkt gedurende de afgelopen 12 maanden in beweging geweest. Verschillende factoren kunnen hierop invloed hebben uitgeoefend, waardoor het patroon aan verandering onderhevig kan zijn.

De gemiddelde verkoopprijs van een huis in Kerk-Avezaath was afgelopen maand € 552.500 euro. De grafiek hieronder geeft meer inzicht over de prijsontwikkeling gedurende de afgelopen 12 maanden:

Wat is mijn woning in Kerk-Avezaath waard?

Wanneer je overweegt je huis in Kerk-Avezaath te verkopen, kan de verkoopprijs die je hiervoor kan krijgen een beslissende rol spelen. De huidige situatie op de woningmarkt heeft immers een forse impact op wat jouw huis waard is. Bedenk hierbij dat de waarde van je woning verder gaat dan alleen de prijs. Het is ook belangrijk te bedenken wat jouw huis voor jou waard is.

Overweeg je de verkoop van jouw woning en ben je benieuwd naar de mogelijke opbrengst? Een goede eerste stap is het aanvragen van een gratis waardebepaling door een makelaar. Dit is slim omdat een makelaar professioneel naar jouw huis kijkt, marktontwikkelingen in overweging neemt en hierdoor een realistische inschatting kan maken van je huiswaarde.

Hoe gaat zo'n waardebepaling in zijn werk? Een makelaar komt bij je thuis, inspecteert de woning en geeft vervolgens een inschatting van de waarde van je huis. Het kan verstandig zijn meerdere makelaars om een waardebepaling te vragen. Elke makelaar kijkt vanuit zijn eigen perspectief en er kunnen verschillende waardes uitkomen. Bij het aanvragen van de waardebepaling kan je aangeven dat je wilt dat meerdere makelaars een schatting geven.

Vraag een gratis waardebepaling aan Bij een ervaren, lokale makelaar

Woningcijfers in andere plaatsen

Op de woningmarkt variëren de cijfers opmerkelijk per plaats. Plaatsen rondom Kerk-Avezaath tonen andere huiswaarden dan Kerk-Avezaath zelf en belichten zo meerdere marktbewegingen.

Door deze diversiteit in het vizier te hebben, is het mogelijk een realistischer beeld van de huidige marktstand te schetsen. Kijk dus ook bij andere gemeenten voor een completer en breder overzicht.

Verkoopprijzen in andere plaatsen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 600.000

Verkoopprijzen in andere plaatsen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 5.000

Best presterende makelaar in Kerk-Avezaath

Het kiezen van de juiste makelaar in Kerk-Avezaath om jouw huis te verkopen kan een verschil maken. Sommige makelaars kunnen hogere verkoopprijzen behalen of sneller je woning verkopen dan andere. Zij kunnen bijvoorbeeld een breder netwerk, superieure marketingtechnieken of uitstekende onderhandelingsvaardigheden hebben die helpen bij het behalen van betere resultaten.

Het is geen geheim dat de keuze van een goede makelaar van invloed is op hoe soepel je verkoopproces zal verlopen. Een ervaren en capabele makelaar kan je helpen om een betere deal te krijgen en onnodige stress te vermijden. We raden daarom aan om altijd verschillende

makelaars
te vergelijken alvorens je een beslissing neemt.

Vergelijk makelaars in Kerk-Avezaath Of lees meer over makelaars in Kerk-Avezaath

Gemiddelde tarieven van makelaars in Kerk-Avezaath

Als je eraan denkt je huis in Kerk-Avezaath te verkopen, is een van de eerste dingen waar je naar moet kijken de courtages van makelaars. Het gemiddelde courtagepercentage in Kerk-Avezaath is 1,13%. Om dit in perspectief te plaatsen, met de gemiddelde verkoopprijs van een woning in Kerk-Avezaath (€ 552.500), komt dit neer op ongeveer € 6.243.

Er zijn andere factoren naast het courtagepercentage die evenzeer van belang zijn. Bij het selecteren van een makelaar is het zeker aan te raden om ook naar de kwaliteit van de dienstverlening te kijken. Een goede makelaar kan het verschil maken door je huis op de best mogelijke manier te presenteren en te zorgen voor de beste deal. Een succesvolle verkoop gaat niet alleen om het laagste courtagepercentage, maar ook om de ervarenheid en de manier van aanpak van de makelaar.

Vraag tarieven op bij makelaars Gratis en vrijblijvend

Aantal koopwoningen in Kerk-Avezaath

In Kerk-Avezaath vind je een variëteit aan koopwoningen, die veelal worden gebruikt voor eigen bewoning of worden verhuurd. Hoewel het totaal aan koopwoningen in dit dorp oploopt tot 474, is slechts een gering deel van deze woningen op dit moment daadwerkelijk beschikbaar voor aankoop of verhuur. Zo kun je als potentiële koper of huurder jouw slag slaan, rekening houdend met het feit dat de beschikbare opties begrensd zijn.

Aantal verkochte woningen in Kerk-Avezaath

In de afgelopen 12 maanden heeft er in Kerk-Avezaath volop activiteit plaatsgevonden op het gebied van woningverkoop. Het aantal aanmeldingen, woningen die in de verkoop werden geplaatst, geeft ons een inzicht in de interesse om huizen te verkopen. Daarnaast is het aantal transacties, oftewel het aantal daadwerkelijke verkochte woningen, gestegen naar 10. Blijf verder lezen om de verkoopaantallen per maand te bekijken:

Ben je van plan jouw huis in Kerk-Avezaath te verkopen?

Voor je je huis in Kerk-Avezaath op de markt zet, zijn er diverse dingen die je in het oog moet houden. Denk aan het regelen van een energielabel, het selecteren van de juiste makelaar die je bijstaat en het mogelijke inschakelen van een verhuisbedrijf. Het op orde krijgen van deze zaken zal bijdragen aan een soepele en gestructureerde verkoop van je huis, iets wat van groot belang is in de huidige vastgoedmarkt.

Om het verkoopproces van jouw huis in Kerk-Avezaath goed te structureren, kan een gedetailleerd stappenplan uiterst behulpzaam zijn. Een duidelijk overzicht van de nodige stappen zorgt ervoor dat je niet voor verrassingen komt te staan en helpt je het proces efficiënt en gestructureerd te doorlopen. Door je hier nauwkeurig aan te houden voorkom je onaangename verrassingen en zorg je ervoor dat de verkoop van jouw woning zo voorspoedig mogelijk verloopt.

Bekijk je stappenplan Speciaal voor jouw woning

Over Huis Verkopen

Ben je van plan je woning in Kerk-Avezaath te verkopen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Op deze specifieke pagina houden we de prijsontwikkeling van huizen in Kerk-Avezaath nauwkeurig bij. Alles, van vraagprijzen en verkoopprijzen tot transacties en aanmeldingen, wordt in realtime bijgewerkt om jou de meest recente informatie te geven.

Maak jouw verkoopproces eenvoudiger met HuisVerkopen.nl

HuisVerkopen.nl zorgt ervoor dat je de verkoop van je huis eenvoudig en doelgericht kan aanpakken. Zo kan je bijvoorbeeld met onze gratis waardebepaling een juiste prijs voor je huis bepalen. Heb je hulp nodig bij het kiezen van de beste makelaar? Onze vergelijkingstool selecteert de beste lokale makelaars in Kerk-Avezaath voor je. Daarnaast kun je ook makelaarstarieven opvragen en zo besparen op kosten. Ons stappenplan helpt je om elk aspect van het verkoopproces efficiënt te regelen, zonder dat je belangrijke stappen over het hoofd ziet.

Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen