Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: MakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Woningmarktcijfers Loon op Zand

In de huizenmarkt van Loon op Zand voltrekken zich momenteel fascinerende ontwikkelingen. De verkoopprijzen, vraagprijzen en het aantal transacties schetsen een levendig beeld van de lokale vastgoedmarkt. Ontdek deze trends en patronen april 2024 en krijg waardevol inzicht bij het verkopen van je huis in Loon op Zand.

Gemiddelde vraagprijs en verkoopprijs in Loon op Zand

De gemiddelde verkoopprijs in Loon op Zand is in de laatste 3 maanden € 742.833 euro en de gemiddelde vraagprijs is € 825.888 euro. Deze waarden geven een duidelijk beeld van de huidige markt in Loon op Zand. Wanneer de vraagprijs hoger ligt dan de verkoopprijs, weet je dat onderhandeling mogelijk is. Geïnteresseerd om te zien hoe deze prijzen zich de afgelopen tijd hebben ontwikkeld? Kijk dan naar de onderstaande grafiek:

Huizenprijzen in Loon op Zand

Afgelopen 3 maanden

€ 432.000
€ 654.000
€ 876.000

In het plaatsje Loon op Zand ontdek je een boeiend aspect aan de huizenmarkt door de verkoopwaarde per vierkante meter erbij te betrekken. Deze factor kan zowel kopers als verkopers nieuwe inzichten bieden. Met een huidige gemiddelde verkoopprijs per m2 van € 3.989 biedt Loon op Zand een marktspecifieke prijdynamiek. Vergelijk eens hoe de vraagprijzen zich verhouden tot de verkoopprijzen per m2 en ontdek interessante nuances. Kijk hieronder naar de uitgebreide grafiek:

Huizenprijzen in Loon op Zand per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 3.600
€ 3.800
€ 4.100

Prijsontwikkeling Loon op Zand laatste 12 maanden

In de laatste 12 maanden hebben de woningprijzen in Loon op Zand geen stilstand gekend. Het blijft boeiend om deze bewegingen te volgen, die overigens passen binnen de landelijke trends. De gemiddelde verkoopprijs van vorige maand bedroeg € 742.833. Ontdek zelf meer in de onderstaande grafiek:

Wat is mijn woning in Loon op Zand waard?

Ben je benieuwd hoeveel je huis in Loon op Zand waard is? De waarde van je huis wordt bepaald door verschillende factoren zoals het type huis, de grootte van het huis, de huidige staat waarin het huis zich bevindt en niet te vergeten, de huidige vastgoedmarkt. Maar de meest relevante factor is ongetwijfeld de stand van de markt.

Wil je weten wat jouw woning in Loon op Zand waard is? Het aanvragen van een gratis waardebepaling door een makelaar geeft direct inzicht en kan helpen bij het nemen van een beslissing om je woning al dan niet te verkopen. Voor een duidelijk beeld en het nemen van een goed onderbouwde beslissing, kun je het beste een gratis waardebepaling aanvragen.

Een waardebepaling door een makelaar is eenvoudig en snel. Binnen een half uur weet je wat je woning waard is zonder enige verplichting. Een van de redenen waarom een gratis waardebepaling door een makelaar een goede keuze is, is omdat het je een helder inzicht geeft in de waarde van je woning, wat je kan helpen bij toekomstige beslissingen.

Vraag een gratis waardebepaling aan Bij een ervaren, lokale makelaar

Woningcijfers in andere plaatsen

Het is belangrijk om te weten dat je plaatselijke variaties in de woningmarkt kunt tegenkomen. De huizenprijzen in Loon op Zand wijken bijvoorbeeld een beetje af van de prijzen in naburige plaatsen. Dit kan allerlei oorzaken hebben. Zo kan de lokale vraag en aanbod sterk fluctueren, of de aantrekkelijkheid van een plek kan worden beïnvloed door factoren zoals de beschikbaarheid van voorzieningen, nabijheid van werk of onderwijs, en de kwaliteit van de leefomgeving.

Verkoopprijzen in andere plaatsen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 800.000

Verkoopprijzen in andere plaatsen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 4.000

Best presterende makelaar in Loon op Zand

Op het platform Huis Verkopen registreren we met precisie de prestaties van diverse makelaars in Loon op Zand. We houden bij welke makelaar een woning het snelst verkoopt, wie gemiddeld de hoogste verkoopprijs realiseert en hoeveel woningen elke makelaar daadwerkelijk verkoopt. Met deze statistieken kunnen we je helpen de meest geschikte makelaar te vinden.

Het selecteren van de juiste makelaar kan een groot verschil maken. Een ervaren makelaar kan namelijk een hogere verkoopprijs realiseren, de woning sneller verkopen en heeft vaak meer kennis van de lokale woningmarkt. Door onze vergelijkingstool te gebruiken, kan je mogelijk een betere keuze maken en misschien zelfs een beter verkoopresultaat behalen.

Vergelijk makelaars in Loon op Zand Of lees meer over makelaars in Loon op Zand

Gemiddelde tarieven van makelaars in Loon op Zand

Voordat je een sprong in de woningmarkt waagt, is het belangrijk je te verdiepen in de gemiddelde courtagekosten. Deze zijn gemiddeld 1,07% van de uiteindelijke verkoopprijs. Voor een gemiddelde verkoopprijs van een woning in Loon op Zand betekent dit ruwweg € 7.948.

Maar vergeet niet: de goedkoopste makelaar is niet per se de beste keuze. Een goede makelaar kan het verschil maken voor een succesvolle verkoop. Kijk ook naar de marketinginspanningen, onderhandelingsvaardigheden en het netwerk van de makelaar. Dit zijn factoren die kunnen helpen de verkoopprijs van je woning te maximaliseren.

Vraag tarieven op bij makelaars Gratis en vrijblijvend

Aantal koopwoningen in Loon op Zand

In Loon op Zand vinden we 1914 koopwoningen. Op dit moment geldt echter dat slechts een fractie van deze woningen beschikbaar is voor verkoop. Dit betekent dat, mocht je overwegen om jouw woning te verkopen, het zeer waarschijnlijk is dat deze flink in de belangstelling zal staan bij potentiële kopers.

Aantal verkochte woningen in Loon op Zand

In het afgelopen jaar werden er een aantal woningen te koop aangeboden (aanmeldingen) in Loon op Zand en er waren verschillende verkooptransacties. Om een duidelijker beeld te geven over de specifieke aantallen, biedt de volgende grafiek je inzicht in het aantal aanmeldingen en het voltooide aantal transacties aangaande woningverkoop in Loon op Zand. Het aantal succesvol verkochte huizen in het afgelopen jaar is 42:

Ben je van plan jouw huis in Loon op Zand te verkopen?

Bij de verkoop van je huis in Loon op Zand moet je met heel wat aspecten rekening houden. Denk maar aan het correct bepalen van de waarde van je woning, het aanvragen van een energielabel en het voorbereiden op zaken zoals eventuele verborgen gebreken. Het vinden van een goede makelaar kan een grote impact hebben. Je huis verkopen is dus niet iets wat je zomaar even doet. Het is een proces dat tijd en aandacht nodig heeft.

Gezien de complexiteit van het proces, is een duidelijk stappenplan erg waardevol voor het regelen van de verkoop van je woning. Zo'n plan helpt je om overzicht te houden en om niets cruciaals over het hoofd te zien. Een stappenplan kan je ook bijstaan bij het opvragen van makelaarstarieven of bij het inzichtelijk krijgen van de kosten van de verkoop. Uiteraard vereist iedere stap in het plan jouw aandacht en tijd, maar je moet de doeltreffendheid ervan niet onderschatten.

Bekijk je stappenplan Speciaal voor jouw woning

Over Huis Verkopen

Welkom op de pagina waar je de meest recente informatie vindt over de huizenprijzen in Loon op Zand. Voortdurend zijn deze prijzen in beweging en we zorgen ervoor dat je altijd up-to-date bent. Je vindt hier alle details over vraagprijzen, verkoopprijzen, transacties en aanmeldingen. Wij houden alles actueel zodat je steeds op de hoogte bent.

Haal voordeel uit HuisVerkopen.nl bij de verkoop van je woning

HuisVerkopen.nl komt bijzonder goed van pas als je overweegt om je woning te verkopen. Door een menu van handige tools heb je direct inzicht in de lijst met beste makelaars in Loon op Zand en kun je eenvoudig makelaarstarieven opvragen. Om niets belangrijks te missen bij de verkoop van je huis, kun je ons verkoop-stappenplan volgen. Profiteer van ons platform en maak de verkoop van je huis niet alleen gemakkelijk maar ook nog eens zo voordelig mogelijk.

Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen