Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: MakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Woningmarktcijfers Rhoon

Op de huizenmarkt van Rhoon is volop beweging, zeker nu in mei 2024. Het gaat goed met het verkopen van woningen. Je vindt hier betrouwbare statistieken en actuele vastgoedcijfers. Denk aan gemiddelde woningprijzen, vraag- en verkoopprijzen en het aantal transacties. Dit alles biedt jou waardevolle inzichten voor het succesvol verkopen van je huis in Rhoon.

Gemiddelde vraagprijs en verkoopprijs in Rhoon

De gemiddelde verkoopprijs in Rhoon is in de laatste 3 maanden € 544.094 euro en de gemiddelde vraagprijs is € 611.108 euro. Deze informatie geeft je een duidelijk overzicht over de actuele huizenprijzen in Rhoon. Om een nog beter inzicht te krijgen, zie hieronder de grafiek waarin de verkoop- en vraagprijzen van de afgelopen drie maanden worden weergegeven:

Huizenprijzen in Rhoon

Afgelopen 3 maanden

€ 271.000
€ 466.000
€ 661.000

Bij de evaluatie van woningprijzen is het altijd goed om extra aandacht te besteden aan de waarde per vierkante meter. Dit helpt je om een realistisch en billijk aanbod te bepalen, zowel als koper als verkoper. In Rhoon ligt de huidige gemiddelde verkoopprijs per m2 op € 4.290. Op HuisVerkopen.nl houden we deze en andere relevante informatie over de huizenmarkt nauwlettend in de gaten om je zo goed mogelijk te informeren. Laten we nu kijken naar de recente trends in de onderstaande grafiek:

Huizenprijzen in Rhoon per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 4.000
€ 4.200
€ 4.400

Prijsontwikkeling Rhoon laatste 12 maanden

Als je overweegt om een huis in Rhoon te kopen of te verkopen, is het verstandig om de recente trends in de gaten te houden. Het bijhouden van de huizenprijzen in Rhoon over de laatste 12 maanden kan je een gevoel geven van de huidige woningmarkt. De gemiddelde verkoopprijs vorige maand was € 544.094. Bekijk hieronder de grafiek voor meer inzichten:

Wat is mijn woning in Rhoon waard?

De waarde van jouw woning in Rhoon is niet statisch, maar verandert constant. Factoren zoals vraag en aanbod, regionale ontwikkelingen en veranderingen in de economie hebben direct invloed op de waarde van jouw huis. Het is dus van belang om de actuele waarde te kennen.

Het is raadzaam om gedegen inzicht te krijgen in de waarde van je woning. Hierdoor kun je op een doordachte manier beslissingen nemen rondom bijvoorbeeld verkoop of herfinanciering. Gelukkig is het mogelijk om via deze site een gratis waardebepaling aan te vragen. Hierbij word je gekoppeld aan een ervaren makelaar.

Een gratis waardebepaling vindt plaats bij je thuis, waardoor je geen enkele reis hoeft te maken. Dit zorgt ervoor dat er met minimale inspanning een realistische waardebepaling kan worden gedaan op basis van de huidige markt en de specificaties van jouw woning.

Vraag een gratis waardebepaling aan Bij een ervaren, lokale makelaar

Woningcijfers in andere plaatsen

Het is goed om te weten dat er variaties zijn in de woningmarktcijfers van elk dorp of stad. De kosten voor een huis in Rhoon kunnen bijvoorbeeld enigszins afwijken van de prijzen in omliggende plaatsen. Dit komt door verschillende factoren zoals vraag en aanbod, de populariteit van de locatie, de staat van de huizen en lokale voorzieningen. Zorg er dus altijd voor dat je de lokale woningmarktcijfers controleert voordat je je keuze maakt. Zo krijg je een duidelijker beeld van wat je kunt verwachten in termen van kostprijzen.

Verkoopprijzen in andere plaatsen

Afgelopen 3 maanden (gemiddeld)

€ 600.000

Verkoopprijzen in andere plaatsen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 5.000

Best presterende makelaar in Rhoon

In Rhoon maakt elke verkoopmakelaar het verschil, en dat zien wij als platform in de veelzijdige cijfers die wij dagelijks ontvangen. We houden bijna nauwgezet bij welke makelaars woningen snel weten te verkopen, wie de hoogste verkoopprijzen behalen en welke makelaars gewoonweg het meest succes hebben. Op basis van deze gegevens, kunnen we je helpen met het vinden van de meest geschikte verkoopmakelaar.

Kiezen voor een geschikte makelaar in Rhoon kan je een onverwacht voordeel opleveren. Door gedegen vergelijking en onze statistische inzichten, kunnen we gezamenlijk werken aan het optimale resultaat: jouw huis verkopen tegen de best mogelijke prijs en in een zo kort mogelijke periode. Laat onze gegevens voor jou werken, we nemen je het graag uit handen.

Vergelijk makelaars in Rhoon Of lees meer over makelaars in Rhoon

Gemiddelde tarieven van makelaars in Rhoon

Wist je dat de courtages van makelaars in Rhoon gemiddeld een percentage van 1,10% van de verkoopprijs van jouw huis bedragen? Bij een gemiddelde verkoopprijs van € 544.094, betekent dit dat de gemiddelde kosten voor een makelaar oplopen tot € 5.985. Naast deze courtage, rekenen de meeste makelaars ook opstartkosten om je huis überhaupt in de verkoop te zetten. In Rhoon kost dit gemiddeld € 515.

Het goed vergelijken van makelaars en hun tarieven is een slimme eerste stap bij het verkopen van jouw huis. Niet alleen het courtagepercentage is van belang, maar let ook op eventuele startkosten en wat je daarvoor krijgt. Denk aan het aantal bezichtigingen, de verkoopstrategie en de algehele dienstverlening. Het belangrijkste is een makelaar te kiezen die je vertrouwt én die een reëel beeld geeft van wat je kunt verwachten voor het tarief dat je betaalt.

Vraag tarieven op bij makelaars Gratis en vrijblijvend

Aantal koopwoningen in Rhoon

In Rhoon zijn in totaal 4881 koopwoningen. Interessant genoeg is er slechts steeds een klein aantal van deze woningen beschikbaar voor verkoop. Als je overweegt je woning te verkopen, biedt deze schaarste je zeker voordelen. Het betekent namelijk dat jouw woning op kan vallen en mogelijk sneller verkocht kan worden door het beperkte aanbod.

Aantal verkochte woningen in Rhoon

In het afgelopen jaar hebben we een interessante activiteit in de Rhoonse woningmarkt waargenomen. De cijfers over aanmeldingen en transacties - ofwel, huizen die te koop zijn gezet en effectief verkocht - zijn veelvuldig bijgehouden. Hoeveel huizen er precies verkocht zijn, ontdek je in de onderstaande grafiek, waarin de maandelijkse update van 95 getoond wordt:

Ben je van plan jouw huis in Rhoon te verkopen?

Als je jouw huis in Rhoon wilt verkopen, komt daar best veel bij kijken. Denk aan de vraagprijs bepalen, jouw woning presenteren, het regelen van een energielabel en - niet te vergeten - het vinden van een goede makelaar. Ook kan het inschakelen van een verhuisbedrijf soms nodig zijn. Het plezier en de opwinding van een woningverkoop kan soms omslaan in stress als je niet goed voorbereid bent op het hele proces.

Om jouw verkoop gestroomlijnd en prettig te laten verlopen, is een stappenplan een handig hulpmiddel. Dit plan leidt je stap voor stap door alle zaken die je moet regelen voor de verkoop van jouw huis in Rhoon. Het volgen van een dergelijk stappenplan helpt je overzicht houden, voorkomt dat je belangrijke zaken over het hoofd ziet en stelt je in staat om de verkoop van jouw woning op een georganiseerde manier aan te pakken. Begin dus vroegtijdig met een goede voorbereiding, het zal je later veel rust geven!

Bekijk je stappenplan Speciaal voor jouw woning

Over Huis Verkopen

De woningmarktcijfers in Rhoon zijn continu in beweging. Zo kan er van het ene op het andere moment veel veranderen, variërend van de gemiddelde vraagprijs tot de gemiddelde verkoopperiode. Al deze recente en relevante cijfers worden up-to-date gehouden op deze pagina. Het volgen van deze marktcijfers kan erg nuttig zijn. Ze geven je inzicht in de huidige trends van de woningmarkt in Rhoon, zodat je precies weet wat je kunt verwachten bij de verkoop van je woning.

Hoe HuisVerkopen.nl je helpt bij de verkoop

Huis Verkopen is speciaal ontworpen om je te helpen bij de voorbereiding en uitvoering van de verkoop van je woning. Zo heb je bijvoorbeeld toegang tot onze handige tool voor het aanvragen van een gratis waardebepaling. Verder is het mogelijk om lokale makelaars te vergelijken en hun tarieven op te vragen, wat je helpt te besparen op makelaarskosten. Naast al deze handige tools, biedt de site ook tips, informatie over woningwaarde, een energielabel-aanvraag en meer. Al deze hulpmiddelen maken de website van Huis Verkopen een integraal onderdeel van jouw verkoopproces.

Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen