Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: MakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Woningmarktcijfers Siebengewald

Wil je een huis verkopen in Siebengewald? Dan is het goed om te weten wat de huidige trends in de woningmarkt zijn. De hypotheekrente speelt, net als de balans tussen vraag en aanbod, een grote rol in de drijvende krachten achter de evolutie van huizenprijzen in deze regio.

Gemiddelde vraagprijs en verkoopprijs in Siebengewald

De gemiddelde verkoopprijs in Siebengewald is in de laatste 3 maanden € 438.642 euro en de gemiddelde vraagprijs is € 396.250 euro. Deze cijfers geven je inzicht in de huidige staat van de huizenmarkt in Siebengewald. Om je een goed beeld te geven van de ontwikkelingen in de laatste 3 maanden, presenteren we je hierna een grafiek:

Huizenprijzen in Siebengewald

Afgelopen 3 maanden

€ 181.000
€ 335.000
€ 489.000

Om een realistisch beeld te krijgen van de huizenmarkt in Siebengewald, is het zinvol om de prijs per vierkante meter in ogenschouw te nemen. Waarom? Deze specifieke maatstaf biedt namelijk een heldere indicatie van de actuele waarde van onroerend goed in dit gebied. Op dit moment is de gemiddelde verkoopprijs per vierkante meter in Siebengewald € 2.869. Houd er rekening mee dat dit gemiddelde en de vraagprijs per m2 doorgaans verschillen. Hieronder ziet u de bijbehorende grafiek:

Huizenprijzen in Siebengewald per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 2.300
€ 2.700
€ 3.100

Prijsontwikkeling Siebengewald laatste 12 maanden

Het kan nuttig zijn om de prijsontwikkeling van woningen in Siebengewald van het afgelopen jaar onder de loep te nemen. Interessant om te zien is dat de gemiddelde verkoopprijs in de laatste maand uitkwam op € 438.642 euro. Bekijk de trends in de huizenmarkt hieronder:

Wat is mijn woning in Siebengewald waard?

Ben je nieuwsgierig hoeveel jouw thuis in Siebengewald waard is? De woningwaarde hangt af van verschillende factoren. Dit gaat verder dan alleen kijken naar het type huis en de grootte. Denk ook aan de conditie van je huis en de huidige staat van de woningmarkt. Ieder van deze aspecten kan een impact hebben op de waardering van je woning.

Als je overweegt jouw woning te verkopen en je wilt de exacte waarde van je huis weten, is er niks beter dan een gratis waardebepaling. Door de gratis waardebepaling krijg je een helder beeld van wat je kan verwachten, en kun je beter beslissen of je je huis wilt verkopen of niet.

Een gratis waardebepaling door een makelaar houdt vaak in dat de makelaar een bezoek brengt aan je huis, deze beoordeelt en vergelijkt met andere gelijkaardige woningen die recent verkocht zijn in de buurt. Een gratis waardebepaling is een uitstekend idee als je een realistisch beeld wilt krijgen van wat je kunt krijgen voor je huis op de huidige markt.

Vraag een gratis waardebepaling aan Bij een ervaren, lokale makelaar

Woningcijfers in andere plaatsen

De woningmarktcijfers variëren aanzienlijk per locatie. Dit wordt duidelijk als we de huizenprijzen van Siebengewald vergelijken met de waardes in omliggende plaatsen. Elk gebied kent zijn eigen dynamiek en nuances, waardoor de vastgoedwaarde verschilt.

Dit verschil wordt duidelijk in de volgende grafieken. Als je kijkt naar de huizenprijzen in andere gemeenten, krijg je een beter beeld van de huidige markt. Bekijk deze marktcijfers en ontdek hoe de huizenprijzen in Siebengewald zich verhouden tot die in vergelijkbare plaatsen:

Verkoopprijzen in andere plaatsen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 600.000

Verkoopprijzen in andere plaatsen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 4.000

Best presterende makelaar in Siebengewald

Sta je op het punt om jouw woning in Siebengewald te verkopen en vraag je je af welke makelaar de beste keuze is voor jou? De makelaars in Siebengewald verschillen op diverse aspecten, waaronder klantenservice, ervaring en makelaarskosten. Sommige makelaars bieden bijvoorbeeld een uitgebreide marktanalyse aan, terwijl anderen zich onderscheiden met een verkoopstrategie op maat.

De keuze voor een professionele en ervaren makelaar kan een groot verschil maken bij het verkopen van jouw huis. Een goede makelaar kan de verkoopprijs optimaliseren, zorgt voor een sterk onderhandelingsproces en biedt ondersteuning gedurende het gehele verkooptraject. Klaar om de perfecte makelaar voor jouw situatie te vinden? Ga dan makelaars vergelijken en ontdek welke makelaar in Siebengewald het beste bij jou past!

Vergelijk makelaars in Siebengewald Of lees meer over makelaars in Siebengewald

Gemiddelde tarieven van makelaars in Siebengewald

Courtages kunnen een flinke uitgave zijn bij het verkopen van je huis. In Siebengewald bedraagt het gemiddelde courtagepercentage van een makelaar 1,20% en de gemiddelde verkoopprijs ligt rond de € 438.642. Hierdoor kun je makkelijk uitrekenen dat je gemiddelde makelaarskosten uitkomen op zo'n € 5.264. Houd er rekening mee dat dit niet de enige kosten zijn die je kunt verwachten.

Veel makelaars berekenen ook opstartkosten, gemiddeld € 515, om je huis in de verkoop te zetten. Het is dus handig om bij het kiezen van je makelaar goed op de hoogte te zijn van alle extra kosten. Om ervoor te zorgen dat je niet voor onverwachte kosten komt te staan, kun je hier makelaarstarieven in Siebengewald opvragen. Dit helpt je om een gedetailleerd beeld te krijgen van de kosten die je kunt verwachten, en om makelaars te vinden die passen bij jouw budget.

Vraag tarieven op bij makelaars Gratis en vrijblijvend

Aantal koopwoningen in Siebengewald

In Siebengewald bestaat het totale woningaanbod uit 686 koopwoningen. Deze woningen kunnen verschillende bestemmingen hebben, waaronder woonbestemming voor permanente bewoning of recreatieve bestemming voor vakantie of ontspanning. Het is van belang dat je begrijpt welke bestemming jouw woning heeft, omdat dit invloed kan hebben op de verkoopmogelijkheden en de waarde van de woning.

Aantal verkochte woningen in Siebengewald

In de laatste 12 maanden zijn er in Siebengewald diverse woningen te koop gezet en verkocht. Voor een exact aantal van de verkooptransacties, zie 18. Bekijk de onderstaande grafiek voor een gedetailleerd overzicht van de maandelijkse aanmeldingen en verkooptransacties:

Ben je van plan jouw huis in Siebengewald te verkopen?

De verkoop van je huis in Siebengewald is meer dan alleen een bord in de tuin zetten. Er zijn talloze aspecten waar je rekening mee dient te houden. Denk bijvoorbeeld aan een accurate waardebepaling door een makelaar aanvragen, het verkrijgen van een juist energielabel en het selecteren van de juiste makelaar die je woning kan aanbieden. Bovendien dien je de kosten van de verkoop van een huis goed in de gaten te houden.

Gezien het aantal zaken dat geregeld moet worden bij de verkoop van een huis, kan een gestructureerde aanpak erg nuttig zijn. Een goed doordacht stappenplan voor de verkoop van je huis kan je helpen om niets over het hoofd te zien, en elk aspect van het proces in overweging te nemen. Met een dergelijke lijst kun je stap voor stap de weg naar een succesvolle verkoop afronden.

Bekijk je stappenplan Speciaal voor jouw woning

Over Huis Verkopen

De woningmarktcijfers in Siebengewald zijn continue onderhevig aan veranderingen. Om ervoor te zorgen dat je altijd de meest actuele statistieken tot je beschikking hebt, wordt deze pagina stelselmatig vernieuwd. Deze informatie is onmisbaar wanneer je een goed beeld wilt krijgen van de woningmarkt van Siebengewald. Je kan hiermee jouw verkoopplan volledig optimaliseren om zo voordelig mogelijk jouw woning te verkopen.

De veelzijdige voordelen van HuisVerkopen.nl bij het verkopen van je woning

Met HuisVerkopen.nl wordt het regelen van de verkoop van je woning een stuk eenvoudiger. Met handige opties zoals het aanvragen van een gratis waardebepaling of het vergelijken van makelaars komt je snel bij de beste makelaar in Siebengewald terecht. Bovendien kun je via ons platform makelaarstarieven opvragen, waardoor je geld kunt besparen op makelaarskosten. Ons online platform is volledig onafhankelijk én gratis te gebruiken. Het handige stappenplan wijst je de weg naar een succesvolle verkoop, zodat je niets over het hoofd ziet.

Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen