Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: MakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Woningmarktcijfers Twisk

Verdiep je in de huizenmarkt van Twisk met uitgebreide statistieken en vastgoedcijfers. In deze veranderlijke tijden zijn actuele data van onschatbare waarde, vandaar dat wij de relevante informatie continu actualiseren. Denk aan gegevens over woningprijzen, vraagprijzen, het aantal transacties en trends in de huizenverkoop. Zo krijg je inzicht in de huidige stand van zaken in februari 2024, en kan je een weloverwogen beslissing nemen bij het verkopen van jouw huis.

Gemiddelde vraagprijs en verkoopprijs in Twisk

De gemiddelde verkoopprijs in Twisk is in de laatste 3 maanden € 522.333 euro en de gemiddelde vraagprijs is € 704.166 euro. Aangezien dit gemiddeldes zijn, is de daadwerkelijke prijs waarvoor huizen verkocht worden afhankelijk van diverse factoren zoals de beschikbaarheid van woningen. In de onderstaande grafiek zie je hoe deze prijzen zich de afgelopen drie maanden in Twisk hebben ontwikkeld:

Huizenprijzen in Twisk

Afgelopen 3 maanden

€ -19.000
€ 368.000
€ 754.000

De prijsontwikkelingen van de afgelopen drie maanden in Twisk worden duidelijk geïllustreerd in onderstaande grafiek. De gemiddelde verkoopprijs en vraagprijs per m2 worden daarin uitgelicht, waardoor je direct inzicht krijgt in de huidige stand van zaken op de woningmarkt in Twisk:

Huizenprijzen in Twisk per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 3.100
€ 3.800
€ 4.600

Prijsontwikkeling Twisk laatste 12 maanden

De afgelopen 12 maanden hebben we in Twisk duidelijke bewegingen in de woningprijzen waargenomen. Dit komt in lijn met de landelijke tendensen die we zien in de vastgoedmarkt.

De gemiddelde verkoopprijs in de afgelopen maand was € 522.333 euro. Meer inzicht in deze beweging weten wij te bieden via de onderstaande prijsontwikkelingsgrafiek:

Wat is mijn woning in Twisk waard?

In Twisk is de woningwaarde een continu veranderend gegeven. Deze fluctuaties worden direct beïnvloed door de omstandigheden in de vastgoedmarkt. Ook variabelen als de toestand van jouw woning en recente verkoopprijzen van vergelijkbare woningen in je buurt kunnen een rol spelen.

Het is raadzaam om een helder inzicht te krijgen in de huidige waarde van je woning. Dit kan je helpen bij het maken van belangrijke beslissingen, zoals het al dan niet verkopen van je huis of het investeren in renovaties. Een gratis waardebepaling door een gecertificeerde verkoopmakelaar kan hierbij een goede oplossing bieden.

Deze gratis waardebepaling vindt plaats bij jou thuis. Op deze manier kan de verkoopmakelaar een nauwkeurige inschatting maken van de waarde van je huis. Omdat de makelaar naar jou toe komt, scheelt dit je een hoop tijd en rompslomp, en kan je vertrouwen op een gedegen analyse.

Vraag een gratis waardebepaling aan Bij een ervaren, lokale makelaar

Woningcijfers in andere plaatsen

Als je de woningmarkt wilt begrijpen, zijn alleen de cijfers van jouw stad of dorp niet voldoende. Ook de marktcijfers uit de omliggende plaatsen zijn belangrijk om een compleet beeld te krijgen. Dit is zeker zo in de omgeving van Twisk.

Tussen Twisk en naburige plaatsen kunnen er merkbare verschillen zijn in huizenprijzen. Daarom kan het vergelijken van verkoopprijzen in andere steden van toegevoegde waarde zijn voor het interpreteren van het marktbeeld.

Verkoopprijzen in andere plaatsen

Afgelopen 3 maanden (gemiddeld)

€ 700.000

Verkoopprijzen in andere plaatsen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 5.000

Best presterende makelaar in Twisk

Op HuisVerkopen.nl doen we er alles aan om de verschillen tussen verkoopmakelaars in Twisk in kaart te brengen. Daarbij kijken we zowel naar de prestaties van de makelaars op de woningmarkt als naar de statistieken van de makelaars zelf. Wie verkoopt de meeste woningen en wie doet dat het snelst? Dat soort informatie kan je helpen om een goede keuze te maken.

Het kiezen van de juiste verkoopmakelaar is een beslissing die een grote impact kan hebben op jouw ervaring met het verkopen van je huis. Niet alle makelaars zijn hetzelfde en het loont om te kijken naar ervaring, prestaties en verkoopsnelheid. Zo kun je de makelaar vinden die het beste bij jouw situatie past en de meeste kans op een succesvolle verkoop biedt.

Vergelijk makelaars in Twisk Of lees meer over makelaars in Twisk

Gemiddelde tarieven van makelaars in Twisk

Bij het verkopen van je huis in Twisk moet je rekening houden met de courtage van de makelaar. De gemiddelde makelaarstarieven in deze regio liggen rond de 1,20%. Concreet betekent dit dat je bij de gemiddelde verkoopprijs van € 522.333 in Twisk ongeveer € 6.268 kwijt bent aan makelaarskosten.

Het is raadzaam om bij het kiezen van een makelaar niet alleen naar de courtage te kijken, maar ook naar de kwaliteit van de dienstverlening. Een goede makelaar kan je bijstaan bij de onderhandelingen, heeft kennis van de lokale markt en kan jouw huis optimaal presenteren. Deze elementen kunnen allemaal bijdragen aan een succesvolle en voordelige verkoop van jouw woning.

Vraag tarieven op bij makelaars Gratis en vrijblijvend

Aantal koopwoningen in Twisk

In het karakteristieke Twisk bevinden zich momenteel koopwoningen. Het bijzondere is echter dat er op dit moment slechts een miniem deel van dit aanbod de markt op gaat. Dus als je overweegt om jouw woning te verkopen, zal je merken dat je woning de aandacht zal trekken bij potentiële kopers door deze huidige krapte op de markt.

Ben je van plan jouw huis in Twisk te verkopen?

Overweeg je je huis in Twisk te verkopen? Zo'n beslissing brengt heel wat regelwerk met zich mee. Maar, geen zorgen, Huis Verkopen begeleidt je graag bij alle stappen van het verkoopproces. Vooral de rol van een betrouwbare makelaar kan niet onderschat worden.

Alles in goede banen leiden? Bekijk dan ons gedetailleerde stappenplan. We hebben een uitgebreide lijst opgesteld waarmee je onder andere een energielabel kunt regelen, een passende makelaar kunt kiezen en eventueel zelfs een verhuisbedrijf kunt inschakelen. Onze focus ligt op het zorgvuldig doorlopen van elke stap, want een grondige voorbereiding is het halve werk.

Bekijk je stappenplan Speciaal voor jouw woning

Over Huis Verkopen

Op dit moment ben je op het platform Huis Verkopen, het online hulpmiddel voor mensen die hun huis willen verkopen. Zo vind je hier bijvoorbeeld de actuele woningcijfers van Twisk. Actuele woningcijfers zijn belangrijk voor het kiezen van het perfecte moment om je huis te verkopen. Deze woningcijfers zijn met veel inzet samengesteld om betrouwbare en bruikbare informatie te verschaffen over de huizenprijzen in Twisk.

Hoe Huis Verkopen je helpt

Zie je een toekomstige woningverkoop in Twisk op je afkomen? Dan is Huis Verkopen er om dit proces zo eenvoudig mogelijk te maken. Je krijgt met een druk op de knop bijvoorbeeld een gratis waardebepaling van je huis en kunt makkelijk makelaars vergelijken. Zo vind je eenvoudig de beste makelaar in Twisk voor de verkoop van jouw huis. Besparen op makelaarskosten wordt makkelijk gemaakt door makelaarstarieven op te vragen. Je bent ook geen tijd kwijt aan het bedenken van alle aspecten bij de verkoop van je woning, want daarvoor volg je eenvoudig het stappenplan op Huis Verkopen. De website maakt het regelen van je gehele woningverkoop toegankelijk en eenvoudig.

Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen