Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: BlogMakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Woningmarktcijfers Vlagtwedde

Je overweegt je huis in Vlagtwedde te verkopen? De huidige woningmarkt biedt volop kansen. Er is veel vraag naar woningen en de verkoopprijzen in Vlagtwedde bereiken in juli 2024 recordhoogtes. Doe je voordeel met deze gunstige marktomstandigheden en bekijk onze waardevolle vastgoedstatistieken om je verkoopstrategie te bepalen.

Gemiddelde vraagprijs en verkoopprijs in Vlagtwedde

De gemiddelde verkoopprijs in Vlagtwedde is in de laatste 3 maanden € 281.431 euro en de gemiddelde vraagprijs is € 294.100 euro. Het toont aan dat huis verkopen in Vlagtwedde een interessante onderneming kan zijn. In de onderstaande grafiek worden de recente marktbewegingen duidelijk in beeld gebracht. Maak de vergelijking en beslis of een huis verkopen in deze regio voor jou de juiste stap is:

Huizenprijzen in Vlagtwedde

Afgelopen 3 maanden

€ 135.000
€ 240.000
€ 344.000

Als je overweegt een huis te kopen of verkopen in Vlagtwedde, dan is het van belang te kijken naar de waarde per vierkante meter. Het is namelijk zo dat vraagprijs en verkoopprijs per m2 vaak uit elkaar lopen. De huidige gemiddelde verkoopprijs per m2 in Vlagtwedde is € 2.561. Uit de volgende grafiek kun je de veranderingen over de afgelopen drie maanden aflezen:

Huizenprijzen in Vlagtwedde per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 2.300
€ 2.500
€ 2.700

Prijsontwikkeling Vlagtwedde laatste 12 maanden

In de afgelopen 12 maanden is er sprake van beweging in de woningprijzen in Vlagtwedde. Hoewel we geen aannames doen over de richting van de beweging, ligt de gemiddelde verkoopprijs afgelopen maand op € 281.431. Deze marktcijfers geven een objectief beeld en zijn te zien in de onderstaande grafiek:

Wat is mijn woning in Vlagtwedde waard?

Wat jouw huis in Vlagtwedde waard is hangt af van diverse aspecten. Denk hierbij niet alleen aan het soort woning, het totale oppervlakte en de algehele staat van je woning. Ook de huidige stand van de markt heeft een aanzienlijke invloed op de waarde van je huis.

Ben je benieuwd geworden naar de exacte waarde van je woning in Vlagtwedde? Een gratis waardebepaling aangeboden door een makelaar kan je uitkomst bieden. Hierdoor krijg je een helder inzicht over de waarde van je woning, en kun je beter beslissen of het een goed moment is om je huis te verkopen.

Bij een gratis waardebepaling, neemt een ervaren makelaar verschillende zaken in ogenschouw. Denk hierbij aan het aantal vierkante meters van je huis, de staat van onderhoud, het bouwjaar en de vraag- en verkoopprijzen van vergelijkbare huizen in de omgeving. De uiteindelijke waardebepaling kan je enorm helpen in het nemen van een verkoopbeslissing.

Vraag een gratis waardebepaling aan Bij een ervaren, lokale makelaar

Woningcijfers in andere plaatsen

In de intrigerende wereld van de woningmarkt kan elke locatie een uniek perspectief bieden. Niet alleen varieert de gemiddelde verkoopprijs van panden aanzienlijk van plaats tot plaats, maar ook de huizenprijzen in de omgeving van Vlagtwedde geven een ander beeld dan in Vlagtwedde zelf.

Om een betrouwbaar beeld van de huidige marktbewegingen te krijgen, is het raadzaam niet alleen naar de prijzen in Vlagtwedde te kijken, maar ook naar de prijstrends in vergelijkbare gebieden. Zo krijg je een genuanceerd inzicht dat verder gaat dan alleen de lokale situatie.

Verkoopprijzen in andere plaatsen

Afgelopen 3 maanden (gemiddeld)

€ 400.000

Verkoopprijzen in andere plaatsen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 4.000

Best presterende makelaar in Vlagtwedde

Als het aankomt op het verkopen van jouw huis in Vlagtwedde, weet je natuurlijk dat de keuze van makelaar cruciaal is. Het is een feit dat er individuele makelaars zijn die beter presteren dan anderen op gebieden als verkoopprijs, doorlooptijd en klanttevredenheid. Plus, de persoonlijke ervaringen van klanten kunnen enorm variëren.

Gezien de belangrijkheid van deze keuze, raden we je aan om niet blindelings een makelaar te kiezen. Het is een behoorlijke stap met enorme gevolgen. Neem even de tijd om op een handige pagina diverse makelaars in Vlagtwedde te vergelijken - het kan je echt helpen om de beste match voor jouw specifieke behoeften te vinden.

Vergelijk makelaars in Vlagtwedde Of lees meer over makelaars in Vlagtwedde

Gemiddelde tarieven van makelaars in Vlagtwedde

Het is essentieel om te weten dat de gemiddelde courtage van een makelaar in Vlagtwedde ongeveer 1,15% bedraagt. Courtage, ook wel makelaarsprovisie genoemd, is de vergoeding die je aan de makelaar betaalt voor het verkopen van jouw huis. Dit percentage wordt berekend over de verkoopprijs van het huis. Stel je verkoopt jouw huis voor de gemiddelde verkoopprijs van € 281.431 euro in Vlagtwedde, dan betaal je gemiddeld € 3.236 euro aan makelaarscourtage.

Ondanks dat je misschien geneigd bent om voor de goedkoopste makelaar te gaan, is het raadzaam om je keuze niet alleen te baseren op het tarief. Kwaliteit en voorwaarden verschillen namelijk per makelaar. Neem daarom de tijd om verschillende makelaars met elkaar te vergelijken. Hierdoor kan je een weloverwogen en economisch verantwoorde keuze maken die past bij jouw persoonlijke situatie. Onthoud: de beste makelaar is niet per se de goedkoopste, maar degene die je het meeste vertrouwen geeft in een goede verkoop van jouw woning.

Vraag tarieven op bij makelaars Gratis en vrijblijvend

Aantal koopwoningen in Vlagtwedde

In Vlagtwedde bevinden zich 978 koopwoningen. Het is echter zo dat slechts een klein deel van deze woningen op elk moment daadwerkelijk te koop staat. Voor jou als potentiële woningverkoper betekent deze schaarste een kans: de vraag naar woningen kan het aanbod ver overstijgen, waardoor je een betere verkoopprijs kunt behalen.

Aantal verkochte woningen in Vlagtwedde

De woningmarkt in Vlagtwedde heeft de afgelopen 12 maanden activiteit getoond op het gebied van aanmeldingen en transacties. Deze twee aspecten tonen het aantal huizen dat te koop werd gezet en het aantal huizen dat succesvol is verkocht. Duik met ons in de onderstaande grafiek om meer te weten te komen over de woningverkoop in Vlagtwedde in deze periode, in het bijzonder het aantal transacties: 40:

Ben je van plan jouw huis in Vlagtwedde te verkopen?

Het verkopen van je huis in Vlagtwedde kent diverse uitdagingen. Zo is het mogelijk dat potentiële kopers in deze landelijke omgeving specifieke eisen hebben, zoals een ruime tuin of een schuur. Daarnaast kan het lastig zijn om de juiste vraagprijs te bepalen en zicht te krijgen op wat de concurrentie doet. Gelukkig is er voor ieder probleem een oplossing.

Een sterke makelaar die de plaatselijke markt door en door kent, kan je partner zijn tijdens het verkoopproces. Deze professional kan je helpen bij het vaststellen van de vraagprijs en het aantrekken van de juiste doelgroep. Naast de ondersteuning van een makelaar, kan ons handige stappenplan je ook op weg helpen, zodat je precies weet wat er komt kijken bij het verkopen van jouw woning in Vlagtwedde.

Bekijk je stappenplan Speciaal voor jouw woning

Over Huis Verkopen

Als je overweegt om je huis in Vlagtwedde te verkopen, is het van belang om goed op de hoogte te zijn van de huidige situatie op de woningmarkt. Op deze pagina houden we continu de laatste prijsontwikkelingen bij, zodat je altijd beschikt over actuele informatie over vraagprijzen, verkoopprijzen, transacties en aanmeldingen. Met andere woorden, je blijft hier op de hoogte over alle gegevens die belangrijk zijn voor huizenprijzen in Vlagtwedde.

De voordelen van verkopen via HuisVerkopen.nl

Huis Verkopen is er speciaal om je te helpen bij het voorbereiden of regelen van de verkoop van je woning. Zo kun je door gebruik te maken van onze gratis waardebepaling en de mogelijkheid om makelaars te vergelijken de beste makelaar in Vlagtwedde vinden. Ook kun je makelaarstarieven opvragen om te besparen op makelaarskosten. Via ons stappenplan kun je precies zien wat er allemaal geregeld moet worden voor de verkoop van je woning, zodat je niets over het hoofd ziet. Zo zorgt Huis Verkopen er op een eenvoudige, onafhankelijke manier voor dat jouw woningverkoop in Vlagtwedde vlekkeloos verloopt.

Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen