Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: MakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Woningmarktcijfers Voorburg

In april 2024 is de huizenmarkt in Voorburg verre van voorspelbaar. Wil je jouw huis verkopen? Op deze pagina helpen we je om de recente vastgoedcijfers en woningprijzen in Voorburg beter te begrijpen, zodat je een goed gefundeerde beslissing kunt nemen.

Gemiddelde vraagprijs en verkoopprijs in Voorburg

De gemiddelde verkoopprijs in Voorburg is in de laatste 3 maanden € 455.042 euro en de gemiddelde vraagprijs is € 473.236 euro. Deze cijfers geven een duidelijk beeld van de huidige stand van zaken op de vastgoedmarkt in deze regio. Laten we nu de gegevens dieper onderzoeken. Hieronder zie je een grafiek die de huizenprijzen in Voorburg in de afgelopen 3 maanden op een visuele manier weergeeft:

Huizenprijzen in Voorburg

Afgelopen 3 maanden

€ 296.000
€ 410.000
€ 523.000

In de onderstaande grafiek presenteren we je de gemiddelde verkoopprijs en vraagprijs per m2 in Voorburg van de afgelopen drie maanden. Hiermee krijg je een nauwkeurig beeld van de huidige prijssituatie voor woningen. Ook bij HuisVerkopen.nl houden we deze prijzen actueel:

Huizenprijzen in Voorburg per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 4.100
€ 4.300
€ 4.600

Prijsontwikkeling Voorburg laatste 12 maanden

In de afgelopen 12 maanden zijn de woningprijzen in Voorburg veel in beweging geweest. Dit illustreert het feit dat de vastgoedmarkt nooit stil staat en dat de verkoop van een huis voortdurend kan variëren.

Ondanks deze beweging, houden we je graag op de hoogte van de meest recente gemiddelde verkoopprijs. Die prijs bedroeg afgelopen maand € 455.042 euro. Vooruitblikkend kijken we uit naar de woningprijstrends in de komende periode:

Wat is mijn woning in Voorburg waard?

Het bepalen van de huiswaarde van jouw woning in Voorburg vraagt om een duidelijk inzicht in verschillende factoren. Zo bepaalt het type woning, de grootte van de oppervlakte alsook de huidige staat van de woning een groot deel van de waardering. Maar ook de algemene marktomstandigheden kunnen de waarde van jouw huis beïnvloeden.

Ben je benieuwd naar de specifieke huiswaarde van jouw woning in Voorburg? De meest verstandige actie die je kunt ondernemen is een gratis waardebepaling aanvragen bij een makelaar. Dit geeft je duidelijkheid, zodat je op basis hiervan kunt beslissen of het verkoopproces ingezet kan worden. Een waardebepaling kun je aanvragen middels de volgende link.

Een gratis waardebepaling van een makelaar geeft inzicht in de huidige marktwaarde van jouw huis. Een gespecialiseerde makelaar neemt de verschillende factoren onder de loep om tot een reële waardering te komen. Een gratis waardebepaling door een makelaar is dus een verstandige eerste stap bij een eventuele verkoop van jouw huis.

Vraag een gratis waardebepaling aan Bij een ervaren, lokale makelaar

Woningcijfers in andere plaatsen

Wanneer je inzicht wil krijgen in de woningmarkt, zijn niet alleen lokale cijfers van belang. Kijk eens wat breder: bestudeer ook de woningmarktcijfers van gemeentes om Voorburg heen. Daar liggen de zaken vaak net anders, wat een completer beeld schetst van de markt.

Het hebben van dit brede perspectief helpt je de huidige stand van zaken beter te begrijpen. Het laat je bijvoorbeeld zien hoe de huizenprijzen in de gemeenten rondom Voorburg variëren, waardoor je de situatie in Voorburg beter in kaart kan brengen. Dit begrip van lokale verschillen is een waardevol inzicht voor iedereen die zich wil oriënteren op de woningmarkt.

Verkoopprijzen in andere plaatsen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 1.200.000

Verkoopprijzen in andere plaatsen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 6.000

Best presterende makelaar in Voorburg

Als je overweegt jouw huis in Voorburg te verkopen, dan heb je vast opgemerkt dat makelaars aanzienlijk van elkaar kunnen verschillen. Niet alleen in gemiddelde verkoopprijzen en -tijden, maar ook in dienstverlening en specialisatie. Het verschil zit 'm veelal in hun netwerk, onderhandelkunst en ervaring. Kort gezegd, de statistieken en aanpak variëren sterk.

Het is van groot belang een makelaar in te schakelen die bij jou en jouw woning past. Zo krijg je gegarandeerd het optimale resultaat zonder zorgen. Hieraan bijdragen kan de functie makelaars vergelijken op onze website. Onthoud op deze zoektocht; iedere situatie en ieder huis is uniek!

Vergelijk makelaars in Voorburg Of lees meer over makelaars in Voorburg

Gemiddelde tarieven van makelaars in Voorburg

Heb je wel eens gehoord van courtage? Dat is de vergoeding die je aan een makelaar betaalt voor zijn diensten bij het verkopen van jouw huis. In Voorburg ligt het gemiddelde tarief, de courtage, op 1,12% van de verkoopprijs van jouw woning. Met een gemiddelde verkoopprijs van € 455.042 in Voorburg betekent dat gemiddeld € 5.096 aan kosten.

Als je van plan bent om je huis in Voorburg te verkopen, is het belangrijk om een goede keuze te maken voor wat betreft de makelaar. Overweeg niet alleen de courtage, maar kijk ook naar de ervaring, de verkoopstrategie en de aanpak van de makelaar. Je wilt dat jouw huis zo optimaal mogelijk wordt verkocht, toch? Door het vergelijken van verschillende makelaars in Voorburg kan je een makelaar kiezen die bij jou past en een reële courtage vraagt.

Vraag tarieven op bij makelaars Gratis en vrijblijvend

Aantal koopwoningen in Voorburg

In Voorburg zijn er in totaal 12752 koopwoningen. Daarvan staat echter slechts een klein percentage op elk moment in de verkoop. Als potentiële woningverkoper speel je in op deze schaarste. Dit betekent dat je woning waarschijnlijk aantrekkelijk zal zijn voor de vele kopers op de markt, gezien de beperkte beschikbaarheid van koopwoningen in Voorburg.

Aantal verkochte woningen in Voorburg

In de afgelopen 12 maanden zijn in Voorburg diverse woningen aangemeld en verkocht. De precieze hoeveelheid aangetekende verkopen gerealiseerd, kun je terugvinden onder de tag: 509. Let wel, de datum van aanmelding en de verkoopdatum van een woning kunnen in verschillende maanden liggen. Hieronder de betreffende gegevens voor een compleet beeld:

Ben je van plan jouw huis in Voorburg te verkopen?

Ben je van plan jouw huis in Voorburg te verkopen? Een verkoopproces kan complex zijn, maar gelukkig is er hulp voorhanden. Met het uitgebreid stappenplan van Huis Verkopen, blijf je altijd de baas over jouw eigen verkoopproces en hoef je niets over het hoofd te zien.

Het kiezen van een goede makelaar is de eerste grote stap op weg naar een succesvolle verkoop. Daarnaast is het besteden van aandacht aan iedere stap belangrijk om alles te regelen, van het energielabel tot aan wellicht ook een verhuisbedrijf. Pak het verkoopproces zorgvuldig aan voor de beste resultaten en om jouw woning op de meest gunstige manier te verkopen.

Bekijk je stappenplan Speciaal voor jouw woning

Over Huis Verkopen

Op Huis Verkopen doen we ons best om je te voorzien van de meest recente en nauwkeurige woningcijfers in Voorburg. We snappen hoe belangrijk het is om te beschikken over actuele data wanneer je overweegt je woning te verkopen. Daarom worden de cijfers en statistieken op onze website zorgvuldig samengesteld en continu bijgewerkt. Op deze manier heb jij altijd een helder en up-to-date beeld van de huidige huizenprijzen in Voorburg, waarmee je een weloverwogen beslissing kunt nemen over het ideale moment om je woning in de verkoop te zetten.

Gemakkelijk je woning verkopen met Huis Verkopen

Huis Verkopen richt zich op het vereenvoudigen van het gehele verkoopproces. We bieden je een aantal handige tools aan, zoals een gratis waardebepaling en de mogelijkheid om makelaars te vergelijken middels onze makelaarsvergelijker. Deze instrumenten helpen om de beste makelaar in Voorburg te vinden en om zo te besparen op makelaarskosten. Middels het handige stappenplan weet je zeker dat je geen belangrijke stap in het verkoopproces over het hoofd ziet. Meer aanvullende diensten zoals een energielabel, verhuizer of woningstyling regel je gemakkelijk via onze website. Kortom, Huis Verkopen is de plek waar je alles regelt voor de succesvolle verkoop van jouw woning!

Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen