Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: BlogMakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Woningmarktcijfers Wijnaldum

Wil je jouw huis in Wijnaldum verkopen? Dan is het raadzaam om je te verdiepen in de huidige woningmarkt. juni 2024 kenmerkt zich door variërende verkoopprijzen en vraagprijzen en het volgen hiervan is uitermate belangrijk. De statistieken en vastgoedcijfers op deze pagina geven je inzicht in de huidige stand van zaken, waaronder het aantal transacties in Wijnaldum. Zo begrijp je beter waar je kansen liggen.

Gemiddelde vraagprijs en verkoopprijs in Wijnaldum

De gemiddelde verkoopprijs in Wijnaldum is in de laatste 3 maanden € 416.000 en de gemiddelde vraagprijs is € 369.500 euro. Dit illustreert de huidige trend op de woningmarkt in deze plaats. Wil je meer inzicht krijgen in de actuele stand van zaken? Hieronder vind je de onderstaande grafiek met relevante marktcijfers:

Als men de prijzen in de vastgoedmarkt wil begrijpen, is het zinvol om te kijken naar de waarde per m2, vooral in een plaats als Wijnaldum. De gemiddelde verkoopprijs per m2 geeft je een helder beeld van de huidige marktwaarde en stelt je in staat om op een meer geïnformeerde manier te vergelijken. Op dit moment ligt de gemiddelde verkoopprijs per m2 in Wijnaldum rond de € 3.094. Bekijk nu de onderstaande grafiek voor een grondige analyse van de recente prijzen en vraagprijzen per m2 in Wijnaldum:

Prijsontwikkeling Wijnaldum laatste 12 maanden

De prijstrenden van de woningmarkt kunnen we observeren door de veranderende vastgoedprijzen in Wijnaldum te volgen. Hierbij geldt de gemiddelde verkoopprijs van afgelopen maand als meetpunt, die € 416.000 bedroeg.

Zo biedt iedere maand opnieuw een blik op de bewegingen in deze specifieke markt, zonder dat er direct conclusies worden getrokken over opvallende wendingen. Hoe deze ontwikkelingen eruitzien in vergelijking met de rest van Nederland, zie je in de volgende grafiek:

Wat is mijn woning in Wijnaldum waard?

De waarde van jouw woning in Wijnaldum is afhankelijk van meerdere factoren. Het gaat hierbij om aspecten zoals de staat van onderhoud, de grootte van het perceel, de ligging en de marktsituatie op het moment van verkoop. Daarom is het belangrijk om je niet blind te staren op de woningwaarde die je online vindt.

Als je benieuwd bent naar de precieze waarde van jouw huis, is een gratis waardebepaling door een makelaar een slimme keuze. Of je nu overweegt om je woning te verkopen of graag een helder beeld wilt krijgen van de exacte verkoopwaarde om een geïnformeerde beslissing te maken, een woningwaardering vormt hiervoor een goed startpunt.

Met een gratis waardebepaling komt er een makelaar bij je thuis die op professionele wijze je woning onder de loep neemt. Zij hebben inzicht in lokale markttrends, waardoor zij een nauwkeurige schatting kunnen maken van de verkoopwaarde van je woning. Dit is echter geen officiële taxatie; het is een vrijblijvend advies die je helpt je verwachtingen te managen.

Vraag een gratis waardebepaling aan Bij een ervaren, lokale makelaar

Woningcijfers in andere plaatsen

Als je de woningmarktcijfers bekijkt, zie je dat deze per locatie aanzienlijk variëren. Zo liggen de huizenprijzen in de plaatsen om Wijnaldum heen vaak anders dan in Wijnaldum zelf.

Door de huizenprijzen van verschillende gemeenten naast elkaar te leggen, krijg je een duidelijk beeld van de huidige staat van de markt. Dit kan je helpen bij het maken van een weloverwogen keuze.

Verkoopprijzen in andere plaatsen

Afgelopen 3 maanden (gemiddeld)

€ 500.000

Verkoopprijzen in andere plaatsen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 3.000

Best presterende makelaar in Wijnaldum

De wereld van makelaars in Wijnaldum is divers en complex. Wij houden dit nauwlettend in de gaten en bieden inzichten in de prestaties van verschillende makelaars. Hierdoor weten wij precies welke makelaars snel weten te verkopen, welke makelaars een hogere verkoopprijs realiseren en welke makelaars het meeste aantal woningen verkopen. Dit helpt jou bij het maken van een vergelijking en bij het vinden van een makelaar die bij jou past.

In de zoektocht naar een geschikte makelaar speelt het leveren van kwaliteit een grote rol. Het draait immers om de vraag wie jouw woning het beste kan verkopen. Door het beoordelen en vergelijken van de prestaties van verschillende makelaars in Wijnaldum, helpen wij jou op weg naar het maken van de beste beslissing. Niet alleen krijg je meer inzicht, maar je kunt zo ook een goed geïnformeerde keuze maken.

Vergelijk makelaars in Wijnaldum Of lees meer over makelaars in Wijnaldum

Gemiddelde tarieven van makelaars in Wijnaldum

Courtages kunnen het verschil maken voor een succesvolle verkoop van jouw woning. In Wijnaldum rekenen makelaars gemiddeld een courtage van 1,16%, wat wordt berekend over de verkoopprijs van de woning. Dit percentage kan lijken op een klein deel, maar bedenk wel dat de gemiddelde verkoopprijs in Wijnaldum op € 416.000 ligt, dus dat bedrag telt flink op.

Voordat je besluit met welke makelaar je wilt samenwerken, is ons advies om eerst meerdere tarieven te vergelijken. Hierdoor krijg je een beter beeld van wat gangbaar is in Wijnaldum. Je kunt via deze link tarieven opvragen om jezelf te informeren over de tarieven van verschillende makelaars in jouw omgeving. Kijk naast de courtage ook naar de dienstverlening van de makelaar: Krijg je de aandacht en service die je verwacht voor het tarief dat je betaalt?

Vraag tarieven op bij makelaars Gratis en vrijblijvend

Aantal koopwoningen in Wijnaldum

In het pittoreske Wijnaldum bevindt zich een variëteit aan koopwoningen, met een totaal van 165 huizen op de markt. Het is mogelijk dat jouw woning verschillende bestemmingen heeft, zoals een gezinswoning, een tweede huis, of misschien wel een investeringsobject als verhuureigendom. Marktinzicht en het bewust zijn van deze mogelijkheden kan je helpen bij het bepalen van de juiste verkoopstrategie.

Aantal verkochte woningen in Wijnaldum

In de afgelopen 12 maanden heeft Wijnaldum een bepaald aantal woningtransacties gezien. Dit zijn dus de woningen die de status van 'te koop gezet' naar 'verkocht' hebben veranderd. Het precieze aantal van deze transacties in Wijnaldum is 5. Dit geeft ons een indicatie van de activiteit in de woningmarkt van dit gebied. Kijk voor een gedetailleerd overzicht naar de onderstaande grafiek:

Ben je van plan jouw huis in Wijnaldum te verkopen?

Wanneer je jouw huis in Wijnaldum wilt verkopen, zal je merken dat er best veel bij komt kijken. Er zijn talrijke zaken waar je rekening mee moet houden. Zo moet je bijvoorbeeld een realistische woningwaarde inschatten, het energielabel van de woning op orde hebben en het is ook raadzaam dat je professioneel verkoopadvies aanvraagt bij een ervaren makelaar. Een handige tool die je daarbij kunt gebruiken is het makelaars vergelijken om er zeker van te zijn dat je met de juiste mensen in zee gaat.

Gezien de vele aspecten die bij de verkoop van een huis komen kijken, is het handig om een gestructureerd plan te hebben. Een stappenplan kan je enorm helpen bij het organiseren van jouw verkoop. Dit helpt je om overzicht te houden en stapsgewijs te werken aan het verkoopklaar maken van je woning tot het definitieve verkoopproces. Door middel van zo'n plan, kom je niet voor verrassingen te staan, wat uiteindelijk tot een succesvolle verkoop zal leiden.

Bekijk je stappenplan Speciaal voor jouw woning

Over Huis Verkopen

Op de pagina waar je nu bent, blijf je continu op de hoogte van de huizenmarkt in Wijnaldum. Schommelingen in de woningmarkt zijn normaal en kunnen van invloed zijn op de prijs van jouw woning. Daarom zorgen we ervoor dat de gegevens die we verstrekken altijd actueel zijn. Deze gegevens geven je inzicht in de woningprijzen en verkoopduur, zodat je een helder beeld krijgt van de huidige situatie in de markt. Dit stelt je in staat om een realistische verwachting te creëren voor de verkoop van je woning.

Meer voordelen van HuisVerkopen.nl

HuisVerkopen.nl is meer dan alleen een bron van informatie over de huizenmarkt. Zo kun je bij ons niet alleen marktcijfers raadplegen, maar ook terecht voor het regelen van de gehele verkoop van je woning. Wij helpen je van A tot Z, van dé manier om de vraagprijs te bepalen tot advies bij het kiezen van de beste makelaar. Praat met deskundige, lokale makelaars voor een waardebepaling van je woning. Bovendien helpen we je om te zien of je woning een geldig energielabel heeft en zo niet, hoe je die kunt aanvragen bij een lokale energieadviseur. We hebben ook allerlei tips die je kunt gebruiken om je woning op de slimste en meest effectieve manier te verkopen.

Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen