Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: MakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Huis verkopen in Bladel

Als je overweegt je huis in Bladel te verkopen, is het waarschijnlijk dat je wilt maximaliseren wat je kunt krijgen. Door goed te vergelijken tussen verschillende makelaars en hun diensten, kan je veel geld besparen. Vergeet niet: hoe meer geld je bespaart, hoe groter de winst is na de verkoop!

 • Geen gedoe
 • Direct geregeld
 • Geld besparen
 • Hogere opbrengst

Over het verkopen van je huis in Bladel

Wanneer je besluit je huis in Bladel te verkopen, zijn er enkele belangrijke zaken om in overweging te nemen. Het is van belang dat je een goede prijs voor je huis krijgt, dat je kunt voorkomen onnodig veel voor een makelaar te betalen, en dat je de verkoop van je woning zo snel mogelijk rond krijgt om dubbele woonlasten te vermijden. Plus, een uitstekend verkoopresultaat valt of staat met de keuze voor een makelaar die zijn waarde in Bladel heeft bewezen.

Natuurlijk ben je als toekomstige verkoper van je woning waarschijnlijk nieuwsgierig naar cijfers en feiten. Hoe snel worden huizen in Bladel verkocht? Wat is de gemiddelde verkoopopbrengst? Hoeveel kun je besparen door makelaars te vergelijken? Om antwoord te geven op deze vragen, hieronder de actuele cijfers inzake woningverkoop in Bladel:

April 2024

Verkoopsnelheid (gem.)
29 dagen
Verkoopopbrengst (gem.)
€ 489.625
Besparing (gem.)
€ 1.420

Je huis snel verkopen in Bladel

Als jij je woning in Bladel wilt verkopen, is het interessant om te weten dat het gemiddelde aantal dagen dat een woning te koop staat, hier 61 dagen is. Met enkele tips kun je dit proces wellicht versnellen.

 1. Zorg voor een opgeruimd en schoon huis. Als je woning er op zijn best uitziet, zal het voor potentiële kopers gemakkelijker zijn om zich voor te stellen dat zij hier wonen. Een netjes en schoon huis lijkt groter en ruimtelijker.
 2. Kies voor een openbare woningverkoop. Hoe meer mensen je woning zien, hoe groter de kans dat hij snel wordt verkocht. Dus promoot je huis op grote woningsites zoals Funda, maar ook op je eigen social media kanalen.
 3. Onderhoudswerkzaamheden. Zorg ervoor dat de woning volledig in orde is en dat er geen grote onderhoudswerkzaamheden zichtbaar zijn. Potentiële kopers haken vaak af bij de gedachte aan veel werk en extra kosten.
Huis verkopen {locatie} tips

Tips in Bladel

#1 Tip: de keuze voor een goede makelaar heeft veel invloed op het verkoopresultaat.

Bekijk alle tips of begin direct met het vergelijken van makelaars: tarieven, prestaties en aanpak.

Begin met vergelijken

Wat brengt een huis in Bladel op?

In Bladel wordt een huis in deze periode gemiddeld verkocht voor € 489.625. De verkoopsom van een woning is afhankelijk van diverse factoren. Denk aan de grootte van het huis, de afwerking en eventuele verbouwingen die hebben plaatsgevonden sinds de oorspronkelijke bouw.

Als we het hebben over de gemiddelde prijs per vierkante meter in Bladel, dan ligt deze momenteel rond de € 3.659. De exacte verkoopprijs van een woning kan echter sterk variëren. Dit is mede afhankelijk van de onderhoudsconditie en de ligging van de woning. Een uitstekend onderhouden huis op een gewilde locatie zal doorgaans voor een hoger bedrag verkocht worden.

Vraag jouw gratis waardebepaling aan Bij een lokale, ervaren makelaar

Woningcijfers in Bladel

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 3.300
€ 3.500
€ 3.800

Op HuisVerkopen.nl houden we alle huizenprijzen in Bladel bij (up-to-date: april 2024), waaronder de gemiddelde vraagprijs, verkoopprijs, de prijsontwikkeling en de gemiddelde huizenprijzen ten opzichte van andere plaatsen in de buurt van Bladel.

Feitjes over Bladel

 • Bladel is gesticht rond de 7e eeuw door de Frankische edelman Bladella.
 • In de gemeente Bladel ligt het hoogste punt van Noord-Brabant.
 • Het Zwartven, een prachtig natuurgebied, ligt ten zuidoosten van Bladel.

Tips om je woning te verkopen in Bladel

Overweeg je jouw huis in Bladel te verkopen? Een goede voorbereiding is essentieel voor een vlotte en succesvolle verkoop. Je kunt absoluut het verschil maken door rekening te houden met verschillende aspecten. Hieronder vind je waardevolle tips om het beste uit de verkoop van je huis in Bladel te halen.

 • Vaststelling prijs: Doe voldoende onderzoek naar de huidige marktprijzen in jouw omgeving. Overweeg een taxatie. Een realistische prijsvestelling kan de verkoop versnellen.
 • Onderhoud: Zorg voor een huis in goede staat. Los klein onderhoud op en zorg dat alles netjes en schoon is. Kopers houden van huizen die direct woonbaar zijn.
 • Fotografie: Professionele foto's maken een groot verschil. Ze trekken potentiële kopers aan en geven een goede eerste indruk van je huis.
 • Marketing: Gebruik verschillende kanalen om je huis bekend te maken. Denk aan vastgoedsites, social media, en mond-tot-mondreclame.
 • Open huis: Organiseer een open huis. Hiermee geef je meerdere geïnteresseerden tegelijk de kans om je huis te bekijken. Het schept een gevoel van concurrentie en urgentie.

Ontdek jouw stappenplan in Bladel:

 • Stappenplan speciaal samengesteld voor jouw woning
 • Makkelijk bij te houden wat gedaan wordt en wat nog moet
 • Voorkom overslaan van belangrijke stappen in proces
 • Besparing van duizenden euro's door goed te vergelijken
Bekijk mijn stappenplan Speciaal voor jouw woning

Wat kost een huis verkopen in Bladel?

Het verkopen van je huis brengt kosten met zich mee. De verkoop van een woning in Bladel kost je als verkoper gemiddeld € 6.566. Hieronder zetten we alle kosten op een rij:

Kosten bij verkoop in Bladel In euro’s
Makelaarskosten (o.b.v. huiswaarde € 489.625) € 5.190
Verkoopstyling en klein onderhoud € 875
Energielabel aanvragen € 315
Notaris (doorhalen hypotheek) € 350
Totale gemiddelde kosten bij verkoop € 6.566

Kosten van makelaars in Bladel

Wanneer je een huis wilt verkopen in Bladel, is het handig om te weten wat de gemiddelde kosten zijn van een makelaar. Meestal rekenen makelaars opstartkosten, om jouw woning goed op de markt te zetten. Deze kosten variëren per makelaar, maar komen in Bladel gemiddeld neer op € 515.

Naast deze opstartkosten, werken de meeste makelaars met een zogenaamde courtage. Dit is een percentage van de uiteindelijke verkoopprijs van jouw huis dat de makelaar ontvangt. In Bladel komt deze courtage gemiddelijk neer op 1,06% van de verkoopprijs. Hierdoor werkt je makelaar extra hard om een zo hoog mogelijke prijs voor je te realiseren.

Lees meer over makelaars in Bladel.

Andere kosten bij verkoop

Onderhoudskosten

Voordat je jouw woning in Bladel op de markt zet, wil je dat deze er op zijn best uitziet om potentiële kopers te trekken. Dit kan betekenen dat je onderhouds- en reparatiekosten maakt. Denk hierbij aan het opknappen van een verouderde badkamer, of het vervangen van een versleten keuken.

Men heeft vaak het idee dat deze kosten te hoog zijn, maar vergeet niet dat je de woning aantrekkelijker maakt voor potentiële kopers. Deze aanpassingen kunnen ervoor zorgen dat je woning sneller verkoopt of dat je een betere verkoopprijs kunt vragen.

Notariskosten

Als verkoper ben je ook verantwoordelijk voor de notariskosten die samenhangen met de verkoop van jouw woning. De leveringsakte wordt weliswaar betaald door de koper, maar de kosten voor de doorhaling van de hypotheek komen voor rekening van de verkoper.

Dit zijn kosten die de notaris maakt om de oude hypotheek uit te schrijven bij het Kadaster. Hoewel het bedrag afhangt van de notaris die je kiest, is het handig hier rekening mee te houden in je budgetplanning.

Energielabel

Tenslotte, het is verplicht om bij verkoop van een woning een definitief energielabel te overhandigen aan de koper. De kosten hiervan zijn voor de verkoper. Dit label geeft aan hoe energiezuinig je woning is.

De kosten van een energielabel kunnen per adviseur verschillen. Het is echter handig om hierbij te kijken naar de betrouwbaarheid en kwaliteit van de dienstverlening, niet enkel de prijs. Dit label kan namelijk invloed hebben op de verkoopprijs van je woning.

Wanneer mijn huis verkopen in Bladel?

Denk je erover na om jouw huis in Bladel te verkopen? Dit is hét moment om dat te overwegen. De huizenmarkt is momenteel zeer dynamisch, waardoor jouw woning mogelijk snel verkocht kan worden. Of het nu gaat om een vrijstaand huis, rijtjeshuis of een appartement, voor ieder woningtype zijn er volop kansen in deze tijd.

Vraag je je af wanneer je je huis het best in de verkoop kan plaatsen? Op die vraag kan een makelaar je het beste antwoord geven. Door hun ervaring en kennis van de lokale markt in Bladel, kunnen zij bepalen welk moment het meest geschikt is om je huis te koop te zetten. Het is aan te raden om hierover vrijblijvend met een makelaar in gesprek te gaan.

Vergelijk makelaars in Bladel Op basis van je voorkeuren

Waarom Huis Verkopen?

Het voorbereiden van de verkoop van jouw woning kan een uitdagend proces lijken. Een sleutel tot succes ligt in een goede voorbereiding. Juist daarbij kan Huis Verkopen je uitstekend van dienst zijn. Dit online platform, dat volledig gratis te gebruiken is, biedt jou als woningeigenaar een breed scala aan handige tools en diensten. Zo zorg je ervoor dat je alles voor de verkoop op de beste manier regelt en zeker niets over het hoofd ziet.

Vergelijk makelaars

Met makelaars vergelijken via Huis Verkopen, kun je altijd de beste makelaar voor de verkoop van jouw woning in Bladel vinden. Dankzij de gedetailleerde data over makelaars, weet je zeker dat je op de hoogte bent van de beste lokale opties.

Verhoog jouw winst

Je kunt flink besparen op makelaarskosten door de tarieven van makelaars via tarieven opvragen te vergelijken. Bovendien helpt Huis Verkopen je de beste verkoopprijs te krijgen, door je effectief te adviseren over de verkoop van je woning.

Volledig stappenplan

Een volledig stappenplan van Huis Verkopen gidst je behendig door het complexe proces van woningverkoop. Hiermee zorg je ervoor dat niets over het hoofd gezien wordt en jouw huis verkoopklaar is.

Veelgestelde vragen over een huis verkopen in Bladel

Het kiezen van de juiste makelaar kan een verschil maken bij de verkoop van je huis in Bladel. Factoren zoals lokale marktkennis, tarieven en communicatieve vaardigheden spelen hierbij een rol. Op HuisVerkopen.nl kun je makelaars vergelijken om de beste match voor je situatie te vinden.

Bij de verkoop van je huis in Bladel komen verschillende zaken kijken. Denk aan het aanvragen van een energielabel, het voorbereiden van de woning voor bezichtigingen en het regelen van de overdracht. Op deze pagina vind je een handige checklist.

De vraagprijs van je huis in Bladel is afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de locatie, staat van onderhoud en de huidige woningmarkt. Voor tips en advies kun je terecht op deze pagina van HuisVerkopen.nl.

Je kunt diverse stappen ondernemen om je huis in Bladel sneller te verkopen. Het kan bijvoorbeeld helpen om je woning verkoopklaar te maken en een realistische vraagprijs te bepalen. Voor meer tips en adviezen kun je terecht op deze pagina.
Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen