Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: BlogMakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Huis verkopen in Bergeijk

Het verkopen van je woning in Bergeijk is een belangrijke stap. Een goede voorbereiding kan het verschil maken. Ben je klaar om je goed voor te bereiden en de optimale verkoopprijs voor je huis te realiseren?

 • Geen gedoe
 • Direct geregeld
 • Geld besparen
 • Hogere opbrengst

Over het verkopen van je huis in Bergeijk

Als je van plan bent jouw huis in Bergeijk te verkopen, heb je waarschijnlijk verschillende doelen voor ogen. Het gaat niet alleen om het krijgen van een goede prijs, maar misschien streef je er ook naar om je woning snel te verkopen. Misschien wil je de verkoopcijfers van huizen in jouw buurt overtreffen of zoek je naar een manier om de verkoop zo stressvrij mogelijk te laten verlopen. Het optimaliseren van de verkoopervaring kan een van jouw belangrijkste doelen zijn.

Waarschijnlijk vraag je je af hoe snel woningen in Bergeijk worden verkocht, wat de gemiddelde verkoopopbrengst is of hoeveel je kunt besparen door makelaars te vergelijken. Vragen waarvan de antwoorden een grote invloed kunnen hebben op je verkoopplannen. Een uitgebreid verkoopadvies kan veel van deze vragen beantwoorden. Overweeg daarom zeker om gratis verkoopadvies aan te vragen. Natuurlijk ben je ook benieuwd naar de huidige stand van de woningmarkt in Bergeijk. Daarom delen we graag de meest actuele cijfers met je:

Juli 2024

Verkoopsnelheid (gem.)
69 dagen
Verkoopopbrengst (gem.)
€ 500.171
Besparing (gem.)
€ 1.476

Je huis snel verkopen in Bergeijk

In Bergeijk worden woningen over het algemeen snel verkocht, gemiddeld binnen 53 dagen. Mocht je nog sneller je huis willen verkopen, dan zijn er zeker technieken om dit te bereiken.

 1. Presenteer je woning optimaal. Zorg ervoor dat je huis op zijn best wordt getoond. Maak grondig schoon, ruim rommel op en voer kleine reparaties uit. Laat professionele foto's maken voor de beste presentatie online.
 2. Vraag een realistische vraagprijs. Een te hoge vraagprijs kan potentiële kopers afschrikken. Doe eerst onderzoek naar vergelijkbare woningen in je omgeving en vraag eventueel een taxateur om een schatting.
 3. Flexibiliteit met bezichtigen kan de verkoop versnellen. Sta open voor avond- en weekendbezichtigingen, zodat meer potentiële kopers de kans hebben je woning te bekijken.

Tips in Bergeijk

#1 Tip: de keuze voor een goede makelaar heeft veel invloed op het verkoopresultaat.

Bekijk alle tips of begin direct met het vergelijken van makelaars: tarieven, prestaties en aanpak.

Begin met vergelijken

Wat brengt een huis in Bergeijk op?

Ben je benieuwd naar de huizenprijzen in Bergeijk? De gemiddelde verkoopprijs van een woning in Bergeijk ligt momenteel rond € 500.171. Deze prijs is een gemiddelde en kan variëren, afhankelijk van factoren zoals de grootte van het huis, de staat van onderhoud en de ligging van de woning.

Het is ook interessant om naar de gemiddelde prijs per vierkante meter te kijken. In Bergeijk is de gemiddelde prijs per m2 op dit moment € 3.650. Dit geeft je een goed beeld van wat je kunt verwachten voor je geld bij de aankoop van een woning in deze regio in juli 2024.

Vraag jouw gratis waardebepaling aan Bij een lokale, ervaren makelaar

Woningcijfers in Bergeijk

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 2.800
€ 3.300
€ 3.800

Op HuisVerkopen.nl houden we alle huizenprijzen in Bergeijk bij (up-to-date: juli 2024), waaronder de gemiddelde vraagprijs, verkoopprijs, de prijsontwikkeling en de gemiddelde huizenprijzen ten opzichte van andere plaatsen in de buurt van Bergeijk.

Feitjes over Bergeijk

 • Bergeijk staat bekend om haar natuurgebied de Kempen.
 • De plaats heeft een rijke geschiedenis in de metaalindustrie.
 • TV programma 'Radio Bergeijk' is vernoemd naar deze plaats.

Tips om je woning te verkopen in Bergeijk

Ben je van plan om je huis in Bergeijk te verkopen? Het proces kan overweldigend zijn, dus we hebben enkele eenvoudige tips voor je samengesteld om kosten te besparen bij de verkoop van je woning.

 • Prijsbepaling is cruciaal. Evalueer de lokale woningmarkt en vergelijkbare woningen in Bergeijk om je huis niet te hoog of te laag te prijzen.
 • Besteed aandacht aan kleinschalige renovaties. Kies voor kostenbesparende opties zoals het schilderen van muren, het vernieuwen van deurbeslag of het opfrissen van je voortuin.
 • Energiezuinigheid spreekt potentiële kopers aan. Investeer in LED-verlichting, een energiezuinige CV-ketel of dubbel glas om je huis aantrekkelijk te maken en kopers te overtuigen.
 • Organiseer open huis dagen. Door meerdere potentiële kopers tegelijk te ontvangen, bespaar je tijd en dus ook geld. Zorg voor een overzichtelijke en schone woning.
 • Kies voor een lokale makelaar. Ze kennen de Bergeijkse markt goed, wat waardevol is voor de verkoop. Bespreek van tevoren de kosten op basis van no cure, no pay om onverwachte uitgaven te voorkomen.

Ontdek jouw stappenplan in Bergeijk:

 • Interactief stappenplan: de controle blijft bij jou.
 • Verhoog de verkoopwaarde met optionele stappen.
 • Handig één plek: overzicht van al het regelwerk.
 • Bespaar duizenden euro’s door slim te vergelijken.
Bekijk mijn stappenplan Speciaal voor jouw woning

Wat kost een huis verkopen in Bergeijk?

Het verkopen van je huis brengt kosten met zich mee. De verkoop van een woning in Bergeijk kost je als verkoper gemiddeld € 6.058. Hieronder zetten we alle kosten op een rij:

Kosten bij verkoop in Bergeijk In euro’s
Makelaarskosten (o.b.v. huiswaarde € 500.171) € 5.552
Verkoopstyling en klein onderhoud € 875
Energielabel aanvragen € 315
Notaris (doorhalen hypotheek) € 350
Totale gemiddelde kosten bij verkoop € 6.058

Kosten van makelaars in Bergeijk

Als je overweegt om je woning in Bergeijk met een makelaar te verkopen, moet je rekening houden met verschillende kosten. Het grootste deel van deze kosten bestaat uit de courtage, het tarief dat de makelaar rekent voor zijn diensten. Dit is meestal een percentage van de verkoopprijs van je woning, met een gemiddeld courtagepercentage van 1,11% in Bergeijk.

Tevens moet je rekening houden met opstartkosten voor het verkopen van je huis, deze bedragen gemiddeld € 515 in Bergeijk. Het is belangrijk om te onthouden dat makelaarstarieven vaak voorstellen zijn en dat je over het courtage nog kan onderhandelen. De prijzen kunnen sterk verschillen per makelaar, dus het vergelijken van makelaars kan je veel geld besparen.

Lees meer over makelaars in Bergeijk.

Andere kosten bij verkoop

Energielabel

Als woningverkoper ben je verplicht een energielabel te overhandigen. Zonder dit label riskeer je een boete. Het label geeft informatie over de energiezuinigheid van je woning en eventuele verbeteringen.

Je vraagt het energielabel aan bij een erkend deskundige. De kosten hiervoor variëren per aanbieder. Let op, je betaalt ook een boete als je het label te laat overhandigt aan de koper. Wees dus op tijd!

Notariskosten

Kosten van de notaris zijn mede onderdeel van de verkoopkosten. Als verkoper betaal je voor het opstellen van de koopovereenkomst. Daarnaast zijn er kosten voor de overdracht van de woning.

Notariskosten verschillen per notaris en hangen af van de diensten die je aanvraagt. Meer weten over notariskosten? Op deze pagina staat uitgebreide informatie over alle notariskosten die je als woningverkoper kunt hebben.

Marketingkosten

Je huis verkopen zonder marketing is bijna onmogelijk. Denk aan professionele foto’s, een plattegrond en een omschrijving die potentiele kopers aanspreekt. Ook online advertenties kosten geld.

Marketingkosten zitten meestal in het tarief van de makelaar. Het is daarom verstandig om makelaarstarieven te vergelijken. Zo voorkom je dat je te veel betaalt voor de verkoop van je huis.

Wanneer mijn huis verkopen in Bergeijk?

Is juli 2024 een goed moment om je huis in Bergeijk te verkopen? Ja, dat is het zeker. Gezien de dynamiek op de huidige woningmarkt, zie je veel vraag naar woningen in verschillende regio's, waaronder Bergeijk. Bovendien, door slim om te gaan met deze situatie en goed op de hoogte te zijn van jouw eigen woningwaarde zul je in staat zijn om de optimale prijs voor je huis te krijgen.

Vraag je je af hoe je de waarde van jouw huis kunt weten? Door een online waardebepaling aan te vragen heb je snel een indicatie van de waarde van jouw huis. We hebben dit proces zo eenvoudig mogelijk gemaakt op onze website. Klik hier om te beginnen en ontdek vandaag nog wat jouw woning in Bergeijk waard is!

Vergelijk makelaars in Bergeijk Op basis van je voorkeuren

Waarom Huis Verkopen?

Overweeg je je woning in Bergeijk te verkopen? Hoogstwaarschijnlijk ben je dan niet bekend met alles wat er moet worden geregeld. Hierbij kun je denken aan het vinden van een geschikte makelaar, het aanvragen van een energielabel en het vinden van een ontruimer of verhuizer. Gelukkig heeft Huis Verkopen een handig stappenplan dat je door elk van deze stappen leidt. Het gebruik van dit stappenplan is niet alleen zeer efficiënt, maar ook een slimme manier om er zeker van te zijn dat je niets over het hoofd ziet.

Eenvoudig alles op één plek regelen

Met Huis Verkopen regel je alles voor de verkoop van je woning gemakkelijk op één plek. Of het nu gaat om het vinden van een makelaar of een verhuizer. Dit bespaart je veel tijd en moeite en je bent verzekerd van een goede regie over het gehele verkoopproces.

Beste dienstverlening voor lage prijs

Huis Verkopen helpt je bij het vinden van specialisten in Bergeijk die de beste dienstverlening leveren voor de laagste prijs. Zo zorgen we ervoor dat je de beste kwaliteit ontvangt, zonder dat je daarvoor te veel betaalt.

Keuze voor snelle verkoop of maximale prijs

Of je nu je woning snel wilt verkopen of juist voor de maximale prijs, Huis Verkopen zorgt ervoor dat je de juiste keuzes maakt. Zo helpen we je om de verkoop van je woning zo slim mogelijk aan te pakken.

Vergelijk specialisten gemakkelijk

Met Huis Verkopen kun je eenvoudig specialisten vergelijken en zo de beste keuze maken voor jouw situatie. Dit bespaart je niet alleen kosten, maar creëert ook duidelijkheid en zekerheid in het verkoopproces.

Veelgestelde vragen over een huis verkopen in Bergeijk

Bij HuisVerkopen.nl kun je eenvoudig makelaars vergelijken die actief zijn in Bergeijk. Op basis van eerdere ervaringen en tarieven kies je de makelaar die het beste bij je past.

De waarde van je woning in Bergeijk hangt af van verschillende factoren. Voor een accurate schatting kun je een waardebepaling aanvragen bij een lokale makelaar via HuisVerkopen.nl.

De tarieven van makelaars verschillen per makelaar en zijn gebaseerd op verschillende diensten. Wil je makelaarstarieven opvragen bij lokale makelaars in Bergeijk, maak dan gebruik van deze handige tool op HuisVerkopen.nl.

Een goede voorbereiding is cruciaal bij de verkoop van je huis. Het is handig om te beginnen met het oriënteren voor verkoop, daarvoor heeft HuisVerkopen.nl een handig stappenplan.

Een energielabel geeft informatie over de energiezuinigheid van je huis in Bergeijk. Het kan potentiële kopers overtuigen als je huis een gunstig energielabel heeft. Bij HuisVerkopen.nl kun je eenvoudig een energielabel aanvragen.
Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen