Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: MakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Makelaars Bergeijk

Het vinden van een goede makelaar in Bergeijk voor de verkoop van je huis kan best een uitdaging zijn. Kies zorgvuldig, want een deskundige makelaar maakt een groot verschil. Succesvol je huis verkopen begint met het inschakelen van de juiste professional.

Over makelaars in Bergeijk

Net zoals ieder mens uniek is, zijn ook verkoopmakelaars verre van eentonig. Er zijn namelijk veel kenmerken die een makelaar kenmerken. Denk bijvoorbeeld aan de ervaring, kennis van de lokale markt, gebruikte verkoopstrategieën en omgang met klanten. Bovendien, variëren de kosten voor de dienstverlening van de makelaar enorm. Kortom, er zijn oneindig veel factoren die maken dat iedere makelaar uniek is.

Omdat de keuze voor een makelaar zo persoonlijk is, houden we bij iedere makelaar in Bergeijk een score bij. Deze score is gebaseerd op een groot aantal factoren zoals klanttevredenheid, verkoopsnelheid en -prijs. Niet alleen houden we deze gegevens nauwkeurig bij, we werken ze ook regelmatig bij. Er verandert immers voortdurend iets in de markt. Door deze aanpak weten we precies welke makelaars in Bergeijk momenteel de beste keuze zijn voor de (mogelijke) verkoop van jouw woning.

April 2024

Makelaarskosten (gem.)
€ 5.765
Onderhandelingsresultaat (gem.)
€ 15.854
Besparing (gem.)
€ 1.532

Actueel

 • Als je overweegt om te gaan verkopen, dan is het goed om te weten dat de gemiddelde courtage van makelaars in Bergeijk momenteel 1,11% bedraagt. Deze kosten kunnen significant verschillen per makelaar, dus het is zeker van waarde om hier extra aandacht aan te besteden tijdens je zoektocht naar de beste makelaar voor jouw woning.
 • In Bergeijk is op dit moment de gemiddelde verkoopprijs € 519.411 euro en de gemiddelde vierkante meterprijs komt neer op € 3.537 euro. Wil je meer weten over de huizenprijzen in Bergeijk, dan kun je hier terecht.
 • Tot slot is het belangrijk te weten dat makelaarstarieven momenteel gemiddeld € 5.765 euro zijn in Bergeijk. Het vergelijken van tarieven kan enorm lonen, daar er soms grote verschillen zijn tussen de kosten van verschillende makelaars. Mocht je hierbij enige begeleiding nodig hebben, dan helpen wij je graag hierbij.

Uitgelichte makelaars in Bergeijk

In Bergeijk tref je een groot aantal makelaars die je graag bijstaan in het proces van jouw woningverkoop. Het is echter raadzaam om niet met de eerste de beste in zee te gaan. Het loont de moeite om de verschillende makelaars in Bergeijk objectief te vergelijken op het gebied van verkoopsuccessen, ervaringen van andere klanten en hun kennis van de lokale markt.

Logo Hennie Kunnen Makelaardij

Hennie Kunnen Makelaardij

Hennie Kunnen Makelaardij, al 27 jaar gevestigd in het centrum van Bergeijk, is een betrokken familiebedrijf dat tevens een gecertifieerd vastgoedmakelaar is. Ze bedienen voornamelijk de regio ten zuiden van Eindhoven en de Kempen. Met 3 medewerkers bieden ze diensten voor zowel verkoop als aankoop en verhuur van woningen. Het maken van een persoonlijk verkoopplan op maat, hun kennis van de markt en vakkundigheid maken ze een efficiënte keuze.
Logo Met Ons Makelaars

Met Ons Makelaars

Zoek je een makelaar die jouw woongeluk serieus neemt? Met Ons Makelaars biedt een frisse benadering en maakt de ideale match tussen koper en verkoper. Ze zijn niet enkel bezig met perceeloppervlakte, maar kijken juist naar aspecten die jouw woongeluk vergroten. Met diensten zoals verkoop, aankoop en taxaties, en certificering van VastgoedCert, NWWI en NRVT, kun je vertrouwen op hun expertise. Bovendien kun je naast Nederlands ook in het Engels bij hen terecht.
Logo Wijman & Jansen ERA makelaars

Wijman & Jansen ERA makelaars

Bij Wijman & Jansen ERA makelaars kan je rekenen op effectiviteit en kwaliteit. Met uitgebreide kennis van de regio De Kempen en een landelijk ERA netwerk, is een snelle, succesvolle huisverkoop of -aankoop bijna gegarandeerd. Daarnaast biedt het kantoor taxatiediensten aan. Met een hoge klantbeoordeling en aansluiting bij de NVM, zijn zij jouw betrouwbare partner in de woningmarkt. Ze zijn gevestigd aan Hof 63 in Bergeijk.

Revast Makelaardij

Revast Makelaardij is een actief makelaarskantoor met een frisse blik op woning- en bedrijfsonroerendgoed. Hun dienstenpakket omvat aankoop, verkoop, taxaties en vastgoedbeheer. Met vijf medewerkers en certificering door zowel NWWI als SCVM, staat Revast bekend om hun 'out of the box' denken bij het bedenken van creatieve oplossingen. Ze zijn te vinden op Hof 35 in Bergeijk en worden door klanten gemiddeld gewaardeerd met een 9,6.

Let op: In en rondom Bergeijk zijn er nog veel andere verkoopmakelaars actief. Bij Huis Verkopen nemen we álle makelaars in Bergeijk mee in onze vergelijking. Het kan zijn dat jouw ideale makelaar niet in de bovenstaande lijst staat. Alleen door te vergelijken, vind je de beste match.

Vergelijk makelaars in Bergeijk Op basis van jouw voorkeuren

Wat kost een makelaar in Bergeijk?

Een makelaar in Bergeijk rekent voor het verkopen van een huis gemiddeld een courtage van 1,11% van de verkoopprijs. Bij een gemiddelde woningprijs van € 519.411 in Bergeijk komt dit neer op € 5.765 aan makelaarskosten (update april 2024).

De meeste makelaars rekenen een courtage, wat een percentage is van de verkoopprijs van het huis. Maar er zijn ook makelaars die werken met een vaste prijs. Dit houdt in dat je een vooraf afgesproken bedrag betaalt, ongeacht de verkoopprijs van je huis. Deze prijsstructuur biedt zekerheid, maar kan soms duurder uitvallen.

Let op: de courtages van makelaars in Bergeijk verschillen gemiddeld 0,59%. Hierdoor kun je gemiddeld € 1.532 besparen door lokale makelaars te vergelijken in Bergeijk. Het is dus zeker waard om de tijd te nemen om makelaars te vergelijken als onderdeel van je verkoopvoorbereiding.

Kosten van makelaars in Bergeijk

April 2024 (gemiddeld)

€ 0
€ 2.300
€ 5.900
Bespaar direct Vergelijk lokale makelaars

Opstartkosten van makelaars in Bergeijk

In Bergeijk rekenen de meeste makelaars opstartkosten. Stort je jezelf in de wereld van de huizenverkoop, dan is het handig om te begrijpen wat deze kosten inhouden. Opstartkosten zijn de kosten die een makelaar in rekening brengt voor de opstart van de verkoop van jouw woning. Deze kosten variëren en omvatten doorgaans zaken als het maken van foto's, het ontwerpen van de brochure, de tekening van de woning en de aanmelding bij Funda.

Vaak vraag je je af hoeveel deze opstartkosten dan precies bedragen. Dat verschilt per makelaar, maar in Bergeijk liggen de gemiddelde opstartkosten meestal tussen € 400 en € 700. Dit kan best een flink bedrag zijn! Vraag bij het kiezen van een makelaar altijd naar de exacte kosten, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Intrekkingskosten van makelaars in Bergeijk

In de praktijk kun je bij verkoopplannen voor je woning te maken krijgen met het begrip intrekkingskosten. Dit zijn kosten die veel makelaars in Bergeijk in rekening brengen wanneer je de verkoopopdracht van je woning voortijdig beëindigt. Stel, je hebt je woning inmiddels op de markt gebracht, maar krijgt spijt van je verkoopplannen, vindt dat het proces niet snel genoeg verloopt, of je wilt overstappen naar een andere makelaar; in al deze gevallen hebben de meeste makelaars het recht om intrekkingskosten bij je in rekening te brengen.

De hoogte van deze intrekkingskosten kan variëren, en is vaak afhankelijk van het tarief van de makelaar en de tot nu toe verleende diensten. In Bergeijk bedragen de gemiddelde intrekkingskosten € 500. Het is belangrijk om je hier bewust van te zijn wanneer je besluit je woning in de verkoop te zetten. Dit helpt bij het nemen van een weloverwogen besluit en bewaakt je financiële belangen tijdens het verkoopproces van je woning.

Vraag tarieven van makelaars op Gratis en vrijblijvend

Makelaars in Bergeijk met een vast tarief

Ook in Bergeijk zijn er makelaars die werken met een vast tarief. Het voordeel hiervan is dat je van tevoren precies weet welk bedrag je aan de makelaar kwijt bent. Ook als de woningverkoop onverhoopt tegenvalt, verandert dit bedrag niet. Dat geeft rust en zekerheid. Het gemiddelde vaste tarief ligt op € 3.250 (update: april 2024).

Maar een vast tarief heeft ook een keerzijde. Stel, je hebt een woning die uiteindelijk voor 400.000 euro verkocht wordt. De makelaar met het vaste tarief heeft dan een bedrag gekregen dat gelijk blijft, ongeacht de verkoopprijs. Wanneer de woning voor een hoger bedrag verkocht zou worden, zou je bij een courtage van bijvoorbeeld 1,5% juist meer geld overhouden.

Tip: de meeste woningverkopers in Bergeijk kiezen voor een makelaar die werkt op basis van courtage. Dat komt omdat zij het verkrijgen van een maximale verkoopprijs het allerbelangrijkste vinden. Bij courtage wordt de makelaar immers beloond voor een hogere verkoopprijs.

4 feitjes over makelaars in Bergeijk

 • Verkopers in Bergeijk behalen doorgaans een 12% hogere verkoopprijs voor hun woning met de assistentie van een gekwalificeerde makelaar dan zonder.
 • In vergelijking met online diensten geven 88% van de huiseigenaren in Bergeijk de voorkeur aan traditionele makelaars omdat ze genieten van volledige verkoopbegeleiding.
 • Het loont de moeite om de opstartkosten en voorwaarden van de makelaars in Bergeijk te beoordelen, daar deze flink kunnen variëren. Je kunt gemakkelijk tarieven opvragen om te vergelijken.
 • Er is een variërende verkoopsnelheid bij makelaars in Bergeijk, met een gemiddelde verkoopsnelheid van 54 dagen.

Wat levert de beste makelaar in Bergeijk op?

In Bergeijk zijn er verkoopmakelaars die bovengemiddeld presteren in vergelijking met hun collega's. Deze toppers weten het verschil te maken met hogere verkoopprijzen en een vlotte verkoop van de woningen.

Dit is hoe je de beste makelaars in Bergeijk herkent:

 • Onze cijfers laten zien dat de topmakelaars in Bergeijk woningen gewoonlijk voor een bedrag boven de doorsnee verkoopprijzen van andere makelaars verkopen. Dit houdt rekening met de prijsklassen van de woningen. Dit verschil komt neer op maar liefst € 12.425 meer.
 • Daarnaast blijkt uit onze statistieken dat de meest performante makelaars in Bergeijk woningen gemiddeld binnen een 13 dagen sneller verkopen dan hun tegenhangers. Deze snelle resultaten zien we bij makelaars die het vatbare vermogen hebben om woningen op hun juiste waarde te schatten.

De beste makelaar in Bergeijk vinden

De beste makelaar in Bergeijk is degene die perfect aansluit bij je unieke situatie en wensen. Deze kan je woning nauwkeurig taxeren, heeft een effectieve verkoopstrategie, informeert je over zijn tarieven en geeft waardevolle tips voor de verkoop.

Om de juiste makelaar te vinden, is het belangrijk te vergelijken. Maak gebruik van ons gratis en vrijblijvende vergelijkingsformulier. Hiermee matchen we je met de meest geschikte makelaars in Bergeijk, passend bij jouw situatie en wensen.

Waar moet je op letten bij makelaars in Bergeijk?

Het kiezen van de juiste makelaar in Bergeijk voor de verkoop van je huis is een belangrijk proces. Hier zijn vijf punten om op te letten:

Kennis van de lokale markt

Een makelaar die de Bergeijkse woningmarkt goed kent, is essentieel. Hij weet wat kopers in deze regio specifiek zoeken en kan je huis daar optimaal op afstemmen.

Communicatie

Goede communicatie met de makelaar is van groot belang. Je wilt een makelaar die proactief informatie deelt, goed bereikbaar is en op een duidelijke, begrijpelijke manier met jou communiceert.

Verkoopstrategie

Elk huis en elke situatie is uniek. Een makelaar moet dus flexibele verkoopstrategieën kunnen bieden die aansluiten bij jouw specifieke behoeften en wensen voor de verkoop van je huis in Bergeijk.

Professionele presentatie

Een professionele presentatie van je huis kan een groot verschil maken. Dit betekent dat de makelaar over de middelen en vaardigheden moet beschikken om jouw huis optimaal in beeld te brengen, onder andere met foto's, een video en een pakkende tekst.

Kosten en voorwaarden

De kosten die een makelaar rekent en de voorwaarden waaronder hij werkt, variëren. Het is belangrijk dat deze transparant zijn, zodat je niet voor verrassingen komt te staan en je de diensten goed kunt vergelijken.

Moet ik kiezen voor een NVM-makelaar?

Bij de verkoop van je huis in Bergeijk kunnen NVM-makelaars je bijzonder goed begeleiden. Zij bieden expertise op het vlak van taxatie, onderhandeling en promotie, en bewaken je belangen in deze soms complexe branche.

De NVM is niet de enige branchevereniging met actieve makelaars in Bergeijk. Er zijn ook makelaars aangesloten bij VBO en VastgoedPRO. Elk heeft zijn eigen unieke focus en aanpak, waardoor je de juiste keuze kunt maken voor je specifieke situatie.

Weetje: In Nederland zijn er meer makelaars die zich hebben verenigd in de NVM dan in enige andere branchevereniging. Dit getal is een indicatie van hun toewijding aan hoge normen en vertrouwen in deze branche. NVM.

Wat doet een makelaar in Bergeijk?

Een makelaar in Bergeijk heeft allerlei verantwoordelijkheden bij het begeleiden van jouw woningverkoop. Het betreft niet alleen het vinden van potentiële kopers, maar ook het onderhandelen over de verkoopprijs.

Daarnaast speelt de makelaar een belangrijke rol in het verkoopproces zelf. Zo zorgt hij bijvoorbeeld voor de juridische afhandeling en geeft hij advies over hoe je jouw woning het beste kunt presenteren.

 • Ondersteuning bieden bij de prijsbepaling
 • Opstellen van een aantrekkelijke woningadvertentie
 • Bezichtigingen organiseren en begeleiden
 • Onderhandelingen voeren met potentiële kopers
 • Juridische afwikkeling en contractonderhandelingen

Waarom een makelaar in Bergeijk inschakelen?

Het verkopen van een huis in Bergeijk kan overweldigend lijken, maar met behulp van een makelaar zal je merken dat het juist zorgt voor een hoop gemak en rust. Een makelaar kent de lokale markt en weet hoe die het beste te bespelen. Met een professionele makelaar aan je zijde wordt het verkopen van je huis niet alleen sneller, maar ook efficiënter en vaak ook tegen een betere prijs geregeld.

Marktkennis en ervaring

Marktkennis is een groot voordeel bij de verkoop van je huis. Een makelaar in Bergeijk kent de markt als geen ander; hij weet welke huizen er te koop staan, wat de marktprijzen zijn en welke mogelijke kopers er zijn.

Verkoopstrategie en onderhandelingen

Een makelaar is bedreven in het opstellen van een passende verkoopstrategie. Bovendien is een makelaar je partner in de onderhandelingen. Hij weet met welke mensen hij te maken heeft en hoe hij het beste resultaat voor je kan behalen.

Juridische en administratieve rompslomp

De juridische en administratieve aspecten van het verkopen van je huis zijn tijdrovend en complex. Hierbij komt de expertise van een makelaar goed van pas. Met een makelaar ben je ervan verzekerd dat alle juridische zaken op de juiste wijze worden afgehandeld.

Papierwerk en promotie

Van het maken van een aantrekkelijke brochure tot het verzorgen van de bezichtigingen, een makelaar neemt al het zware werk uit handen. Jouw huis zal op de juiste kanalen gepromoot worden en potentiële kopers worden professioneel rondgeleid.

Makelaars in Bergeijk vergelijken

Het vinden van de juiste makelaar voor het verkopen van je woning kan nog best een opgave zijn. Daarom is het zaak om inzicht te krijgen in wat de verschillende makelaars in Bergeijk te bieden hebben. Met Huis Verkopen kun je eenvoudig de lokale makelaars vergelijken op basis van prestaties, kosten en dienstverlening.

 • Vergelijken van makelaars op prestaties
 • Inzicht in kosten en dienstverlening
 • Gratis en vrijblijvend advies ontvangen
 • Keuze maken op basis van jouw woning en wensen

Als grootste platform op het gebied van het regelen van de verkoop van je huis, zijn wij 100% objectief en onafhankelijk. Dagelijks helpen wij meer dan honderd mensen met het vinden van de makelaar die bij hun situatie en voorkeuren past. Zelfs als je specifieke wensen hebt, bijvoorbeeld als je je woning snel wilt verkopen, maar ook de maximale prijs wilt bereiken, dan kan Huis Verkopen je helpen de juiste keuzes te maken.

Vergelijk makelaars in Bergeijk Bespaar direct, je zit nergens aan vast

Veelgestelde vragen over makelaars in Bergeijk

Je kunt makelaars vergelijken op basis van hun tarieven, diensten en prestaties. Op Huis Verkopen kun je dit eenvoudig doen. Het is een goed idee om verschillende makelaars te benaderen en hun aanpak te vergelijken.

De gemiddelde makelaarskosten in Bergeijk zijn ongeveer € 5.765. Deze kosten kunnen variëren afhankelijk van de makelaar die je kiest. Het is daarom verstandig deze tarieven op te vragen bij verschillende makelaars.

De gemiddelde verkoopsnelheid in Bergeijk is 54 dagen. Echter, dit kan variëren afhankelijk van de marktomstandigheden en het vermogen van je makelaar om een koper te vinden.

De gemiddelde verkoopprijs van huizen in Bergeijk is € 519.411. Aangezien deze prijs fluctueert, raden wij aan om een waardebepaling aan te vragen voor een nauwkeurige schatting van je woningwaarde.

Door makelaars te vergelijken kun je gemiddeld € 1.532 besparen op makelaarskosten. Makelaars verschillen onderling in hun tarieven en diensten, dus het loont om verschillende opties te overwegen.
Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen