Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: MakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Huis verkopen in Duizel

Overweeg je je woning in Duizel te verkopen? Een sterke, professionele partner kan jouw verkoopproces aanzienlijk versnellen. Ben je nog op zoek naar een betrouwbare en ervaren makelaar die jou kan begeleiden bij deze belangrijke stap?

 • Geen gedoe
 • Direct geregeld
 • Geld besparen
 • Hogere opbrengst

Over het verkopen van je huis in Duizel

Als je in Duizel je huis besluit te verkopen, krijg je te maken met diverse doelen. Het hoogste oogmerk is vaak het behalen van de beste verkoopprijs. Niet alleen spelen de kosten een grote rol, je wilt ook dat de verkoop zo vlot mogelijk verloopt. Daarnaast is het belangrijk dat de verkoopproces naadloos aansluit op jouw planning en wensen.

Je zult je waarschijnlijk afvragen hoe snel woningen in Duizel over het algemeen worden verkocht. Wat is de gemiddelde verkoopprijs in dit gebied? En kun je geld besparen door verschillende makelaars te vergelijken? Daarom volgen hieronder actuele cijfers over de woningmarkt in Duizel:

Maart 2024

Verkoopsnelheid (gem.)
47 dagen
Verkoopopbrengst (gem.)
€ 798.000
Besparing (gem.)
€ 1.596

Je huis snel verkopen in Duizel

Indien je een woning wilt verkopen in Duizel, is het nuttig om te weten dat de gemiddelde verkoopsnelheid 47 dagen bedraagt. Dit is de tijdsduur vanaf het moment dat de woning te koop wordt aangeboden op de markt, tot het moment dat de verkoopofficieel rond is. Graag geven we je enkele tips om te zorgen dat jouw huis snel verkocht wordt.

 1. Waardebepaling aanvragen: Het is belangrijk om een goede voorbereiding te treffen. Start dus met het aanvragen van een gratis waardebepaling bij verschillende makelaars. Zo krijg je een goed beeld van de verschillende inschattingen. Meer informatie hierover vind je hier.
 2. Persoonlijke spullen opruimen: Zorg dat de woning er neutraal en aantrekkelijk uitziet voor potentiële kopers. Dat betekent dat je het beste persoonlijke items zoals familiefoto’s kunt weghalen en de inrichting zo neutraal mogelijk maakt.
 3. Energiezuinig: Maak je woning zo energiezuinig mogelijk. Duurzaamheid is een hot topic en woningen met een goed energielabel zijn populair. Het aanvragen van een energielabel kun je doen via deze link.
Huis verkopen {locatie} tips

Tips in Duizel

#1 Tip: de keuze voor een goede makelaar heeft veel invloed op het verkoopresultaat.

Bekijk alle tips of begin direct met het vergelijken van makelaars: tarieven, prestaties en aanpak.

Begin met vergelijken

Wat brengt een huis in Duizel op?

In Duizel worden huizen momenteel verkocht voor een gemiddelde prijs van € 798.000. Het exacte bedrag dat je voor jouw huis kunt krijgen, hangt echter af van meerdere factoren. Denk aan het type huis, de staat van onderhoud, de grootte van het perceel en natuurlijk ook de locatie binnen Duizel zelf.

Mocht je overwegen om jouw huis te verkopen, dan kan het nuttig zijn om te kijken naar de gemiddelde verkoopprijs per vierkante meter in Duizel. Op dit moment ligt die prijs op € 3.803. Deze informatie kan je helpen om een realistische verwachting te vormen over wat jouw huis zou kunnen opleveren bij verkoop, vooral als je het vergelijkt met woningen van vergelijkbare grootte.

Vraag jouw gratis waardebepaling aan Bij een lokale, ervaren makelaar

Woningcijfers in Duizel

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 1.000
€ 3.000
€ 5.000

Op HuisVerkopen.nl houden we alle huizenprijzen in Duizel bij (up-to-date: maart 2024), waaronder de gemiddelde vraagprijs, verkoopprijs, de prijsontwikkeling en de gemiddelde huizenprijzen ten opzichte van andere plaatsen in de buurt van Duizel.

Tips om je woning te verkopen in Duizel

Je wilt je woning in Duizel te koop zetten en zoekt tips over hoe dit het beste aan te pakken? Begrijpelijk, want de verkoop van je huis is een groot en belangrijk project. Hier zijn enkele tips die je kunnen helpen succesvol te zijn in het aantrekken van potentiële kopers.

 • Professionele foto's: Ze zeggen wel eens: een foto zegt meer dan duizend woorden. Laat daarom professionele foto's maken van je woning. Dit zorgt ervoor dat jouw huis er op zijn beste uitziet in advertenties en online publicaties.
 • Lokaal onderzoek: Zorg dat je op de hoogte bent van de lokale vraag en markttrends in Duizel en omgeving. Dit helpt je om een realistische prijs voor je huis te bepalen en kan je eventueel aanknopingspunten geven voor de promotie van je woning.
 • Onderhoud en reparaties: Voer klein onderhoud uit en los zichtbare gebreken op. Dit laat zien dat het huis goed is onderhouden en verlaagt de kans op eventuele onderhandelingen over de prijs.
 • Natuurlijk licht: Zorg voor zoveel mogelijk natuurlijk licht in huis tijdens bezichtigingen. Dit maakt de ruimtes in je woning groter en meer uitnodigend. Zet dus gordijnen en rolluiken open voor een optimale lichtinval.
 • Huiselijke sfeer: Probeer een huiselijke sfeer te creëren. Dit kun je doen door bijvoorbeeld verse bloemen neer te zetten, of door verse koffie te zetten tijdens een bezichtiging.

Ontdek jouw stappenplan in Duizel:

 • Voorkomt dat je belangrijke stappen overslaat bij de verkoop
 • Werkt als een overzichtelijke to-do-lijst voor jouw woningverkoop
 • Bespaar duizenden euro's dankzij een zorgvuldige vergelijking
 • Gratis en vrijblijvend - je zit nergens aan vast
Bekijk mijn stappenplan Speciaal voor jouw woning

Wat kost een huis verkopen in Duizel?

Het verkopen van je huis brengt kosten met zich mee. De verkoop van een woning in Duizel kost je als verkoper gemiddeld € 12.140. Hieronder zetten we alle kosten op een rij:

Kosten bij verkoop in Duizel In euro’s
Makelaarskosten (o.b.v. huiswaarde € 798.000) € 8.698
Verkoopstyling en klein onderhoud € 875
Energielabel aanvragen € 315
Notaris (doorhalen hypotheek) € 350
Totale gemiddelde kosten bij verkoop € 12.140

Kosten van makelaars in Duizel

Voordat je jouw huis in Duizel in de verkoop zet, moet je rekening houden met de kosten die een makelaar hiervoor in rekening brengt. Makelaars hanteren meestal twee soorten kosten: opstartkosten en courtage. De opstartkosten worden in rekening gebracht voor de initiële werkzaamheden en bedragen in Duizel gemiddeld € 515.

Daarnaast rekenen makelaars courtage voor hun bemiddelingsdiensten, wat de grootste kost is. Deze wordt meestal uitgedrukt als een percentage van de verkoopsom. Echter, de courtage wordt op maat vastgesteld en is afhankelijk van factoren zoals het type woning en locatie. In Duizel is het gemiddelde courtagepercentage 1,09% van de definitieve verkoopprijs.

Lees meer over makelaars in Duizel.

Andere kosten bij verkoop

Voorbereiding en verkoopstyling

Om potentiële kopers een goede indruk van jouw huis te geven, wil je dat jouw woning er piekfijn uitziet. Dit kan betekenen dat je investeert in kleine reparaties, een likje verf of tuinonderhoud. Dit wordt ook wel verkoopstyling genoemd. Afhankelijk van de staat van het huis, zal je gemiddeld € 875 uitgeven aan deze voorbereidingen en verkoopstyling.

Hoewel deze kosten je misschien wat hoog in de bomen zitten, worden ze vaak terugverdiend in de verkoop. Een goed verzorgd huis is vaak aantrekkelijker voor potentiële kopers en kan ertoe leiden dat je huis sneller en voor een hoger bedrag verkocht wordt.

Energielabel

Bij de verkoop van een woning is een geldig energielabel verplicht. Het energielabel geeft aan hoe energiezuinig jouw huis is. Potentiële kopers willen graag weten wat ze kunnen verwachten aan energiekosten. Het aanvragen van zo'n label kost gemiddeld € 315.

Hoewel de kosten voor een energielabel redelijk laag zijn in vergelijking met andere verkoopkosten, geeft het potentiële kopers een indicatie van wat ze kunnen verwachten in termen van energiekosten. Een goed energielabel kan voor sommige kopers een bepalende factor zijn in hun aankoopbeslissing.

Notariskosten

Nadat je woning is verkocht, moet je nog naar de notaris voor het doorhalen van de hypotheek. Deze aftrekkosten brengen ook kosten met zich mee. Afhankelijk van de notaris die je kiest, kunnen deze kosten varieren.

Ook al zul je waarschijnlijk in de wolken zijn vanwege de succesvolle verkoop van je huis, mag je dit detail niet over het hoofd zien. Je kunt de verkoop pas echt afsluiten als de hypotheek is doorgestreept. Houd er dus rekening mee dat dit nog een post-verkoop kostenpunt is.

Wanneer mijn huis verkopen in Duizel?

Is maart 2024 een goed moment om je huis in Duizel te verkopen? Absoluut. De afgelopen maanden hebben we de huizenmarkt gestaag steeds beter zien worden voor verkopers. Een gunstige ontwikkeling die de kans op een succesvolle verkoop vergroot.

Jouw volgende vraag kan zijn: hoe zit het dan met de risico’s? Geen zorgen, hier valt altijd een gedegen plan voor te maken. Ook kan je rekenen op expertise en ondersteuning tijdens het gehele verkoopproces. Daarmee neem je stappen richting een succesvolle verkoop in deze periode.

Vergelijk makelaars in Duizel Op basis van je voorkeuren

Waarom Huis Verkopen?

Verkoop je jouw huis via Huis Verkopen, dan maak je gebruik van een slim en gebruiksvriendelijk stappenplan. Dit plan leidt je stap voor stap door het volledige verkooptraject, van de voorbereiding tot en met de afronding. Het zorgt ervoor dat je geen belangrijke zaken over het hoofd ziet en helpt je bij het nemen van de juiste beslissingen. Bovendien helpt het stappenplan je om op een effectieve manier kosten te besparen. Klinkt dat interessant? Neem dan snel een kijkje op het stappenplan van Huis Verkopen.

gratis en vrijblijvend advies

Huis Verkopen biedt je gratis en vrijblijvend advies bij de verkoop van je woning. Of je nu een makelaar nodig hebt of wilt weten welk energielabel je nodig hebt, je krijgt altijd het juiste advies. Zo neem je elk besluit met vertrouwen.

specialisten in Duizel

Ben je op zoek naar specialisten in Duizel voor de verkoop van je woning? Huis Verkopen helpt je om de beste specialisten te vinden voor de verkoop van jouw woning. Zonder gedoe en voor de laagste prijs.

kosten besparen

Met Huis Verkopen bespaar je kosten bij de verkoop van je woning. Doordat je verschillende specialisten kunt vergelijken, betaal je nooit te veel. Zo houd je meer geld over voor andere belangrijke zaken.

maximale verkoopprijs

Of je jouw woning nu snel wilt verkopen of voor de maximale prijs, Huis Verkopen helpt je om de juiste keuzes te maken. Zo weet je zeker dat je het maximale uit de verkoop van je woning haalt.

Veelgestelde vragen over een huis verkopen in Duizel

Een adequate manier om de waarde van jouw huis te bepalen is door het aanvragen van een waardebepaling bij een makelaar. Deze deskundige kan diverse aspecten zoals de staat van het huis, de locatie en recente verkoopprijzen van vergelijkbare huizen in Duizel in acht nemen om een nauwkeurige inschatting te maken.

De kosten voor de verkoop van een huis variëren. Denk aan de makelaarskosten, notariskosten en eventueel de kosten voor een verkoopstylist. Voor een gedetailleerd overzicht van de kosten en wat deze precies inhouden, kun je terecht op onze pagina over kosten van de verkoop van een huis.

De snelheid waarmee je je huis kunt verkopen is afhankelijk van verschillende factoren zoals de vraag en het aanbod in Duizel, de staat van je huis en de vraagprijs. Voor tips om je woning snel te verkopen, kun je terecht op onze tips-pagina.

Een goede makelaar vinden kan een uitdaging zijn. Het is belangrijk om te kijken naar ervaring, tarieven, verkoopstrategie en hoe de makelaar bij jou en je woning past. Op onze website vind je een handige tool om makelaars te vergelijken en zo de beste keuze te maken.

Ja, bij de verkoop van je huis heb je een geldig energielabel nodig. Dit label geeft aan hoe energiezuinig je woning is. Het kan onder andere handig zijn om potentiële kopers een beeld te geven van de energiezuinigheid van je woning. Je kunt deze aanvragen via onze website.
Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223