Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: MakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Huis verkopen in Goor

Als je overweegt jouw woning in Goor te verkopen, kunnen er verschillende vraagstukken opduiken. Belangrijke vragen om mee te starten zijn: wie is de meest effectieve makelaar in Goor? En wat zijn de kosten bij het verkopen van je woning in dit charmante stadje?

 • Geen gedoe
 • Direct geregeld
 • Geld besparen
 • Hogere opbrengst

Over het verkopen van je huis in Goor

Wanneer je in Goor je huis wilt verkopen, zijn er een aantal zaken waar je op moet letten. Heb je een goede prijs voor je huis in gedachten? Hoe kun je de beste prijs-kwaliteitverhouding van een makelaar garanderen zonder te veel te betalen? Het is ook belangrijk om jouw woning zo snel mogelijk te verkopen om dubbele woonlasten te voorkomen. Een goed verkoopresultaat hangt vaak samen met de keuze voor een bewezen en effectieve makelaar in Goor.

Je vraagt je misschien af hoe snel huizen in Goor normaal gesproken verkocht worden. En wat is eigenlijk de gemiddelde verkoopopbrengst van woningen in deze omgeving? Misschien vraag je je ook af hoeveel je kunt besparen door verschillende makelaars te vergelijken. Via deze link kun je makelaars vergelijken, wat erg nuttig kan zijn bij het kiezen van een makelaar die de beste resultaten haalt in Goor. Hieronder volgen de actuele cijfers over woningverkoop in Goor:

Februari 2024

Verkoopsnelheid (gem.)
42 dagen
Verkoopopbrengst (gem.)
€ 335.416
Besparing (gem.)
€ 1.140

Je huis snel verkopen in Goor

In het aantrekkelijke Goor, waar het leven groen en rustig is, vliegen de woningen over de toonbank. In gemiddeld slechts 42 dagen wordt een woning hier verkocht. Maar hoe zorg je ervoor dat jouw woning nog sneller van de markt is?

 1. Presenteer je huis optimaal: zorg voor een nette en opgeruimde woning. Een frisse inrichting kan wonderen doen. Potentiële kopers moeten zich direct thuis voelen. Een eerste indruk maak je tenslotte maar één keer, laat die dus perfect zijn.
 2. Benadruk de unieke kenmerken van je woning: of het nu gaat om een speciale woonkamer inrichting of een mooie tuin, zorg ervoor dat deze kenmerken prominent aanwezig zijn in je advertentie of tijdens bezichtigingen.
 3. Zorg voor een openbare woningverkoop via bijvoorbeeld Funda en andere huizensites. Dit zorgt voor het hoogste verkoopbedrag én draagt bij aan een snelle verkoop door een brede zichtbaarheid voor een groot publiek aan potentiële kopers.
Huis verkopen {locatie} tips

Tips in Goor

#1 Tip: de keuze voor een goede makelaar heeft veel invloed op het verkoopresultaat.

Bekijk alle tips of begin direct met het vergelijken van makelaars: tarieven, prestaties en aanpak.

Begin met vergelijken

Wat brengt een huis in Goor op?

In Goor ligt de gemiddelde verkoopprijs van een huis momenteel rond de € 335.416 euro. Het exacte bedrag dat je voor je woning kunt vragen, hangt echter van veel factoren af. Zo spelen bijvoorbeeld de grootte, staat en locatie van het huis een rol. In de huidige periode, februari 2024, zien we dat de vraag naar woningen nog steeds hoog is, wat invloed heeft op de prijsontwikkeling.

Als je kijkt naar de prijs per vierkante meter, dan ligt deze in Goor gemiddeld op € 3.001 euro. Wil je een nauwkeuriger beeld krijgen van wat jouw huis waard is? Het kan nuttig zijn om een waardebepaling uit te laten voeren door meerdere makelaars. Via onze pagina voor het aanvragen van een waardebepaling kun je dit eenvoudig en snel regelen.

Vraag jouw gratis waardebepaling aan Bij een lokale, ervaren makelaar

Woningcijfers in Goor

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 2.100
€ 2.600
€ 3.100

Op HuisVerkopen.nl houden we alle huizenprijzen in Goor bij (up-to-date: februari 2024), waaronder de gemiddelde vraagprijs, verkoopprijs, de prijsontwikkeling en de gemiddelde huizenprijzen ten opzichte van andere plaatsen in de buurt van Goor.

Feitjes over Goor

 • Goor ligt in de provincie Overijssel, gemeente Hof van Twente.
 • De plaats staat bekend om de jaarlijkse 'Schoolfeest Optocht'.
 • In Goor staat het historische en waardevolle Herenboerderij Wissink.

Tips om je woning te verkopen in Goor

Het verkopen van je huis in Goor kan een grote uitdaging zijn, maar met de juiste aanpak en een zorgvuldige voorbereiding kun je echt een verschil maken. Hieronder vind je enkele bruikbare tips om deze voorbereiding aan te pakken en je huis succesvol op de markt te brengen.

 • Goede foto's: Zorg voor professionele en duidelijke foto's van je huis. Deze afbeeldingen zijn het eerste wat potentiële kopers te zien krijgen, dus zorg ervoor dat ze aantrekkelijk en uitnodigend zijn.
 • Prijsstrategie: Zorg ervoor dat je huis correct en competitief geprijsd is. Vraag advies aan een professional en doe research om te weten wat een realistische prijs is.
 • Schoonmaak: Maak je huis grondig schoon voor je het op de markt brengt. Een schoon en goed onderhouden huis zorgt voor een goede eerste indruk bij kopers.
 • Repairs: Zorg dat kleine reparaties en onderhouden zijn gedaan voor de bezichtigingen. Dit voorkomt afleidingen en stelt kopers gerust over de staat van het huis.
 • Huisaankleding: Laat je huis eruitzien als een thuis. Zorg voor een gezellige en aantrekkelijke inrichting zodat potentiële kopers zich kunnen voorstellen hier te wonen.

Ontdek jouw stappenplan in Goor:

 • Stappenplan op maat voor jouw woning en situatie
 • Voorkomt dat je belangrijke stappen overslaat bij de verkoop
 • Interactieve tool houdt overzichtelijk al je verkoopacties bij
 • Kan je duizenden euro's besparen door grondige vergelijking
Bekijk mijn stappenplan Speciaal voor jouw woning

Wat kost een huis verkopen in Goor?

Het verkopen van je huis brengt kosten met zich mee. De verkoop van een woning in Goor kost je als verkoper gemiddeld € 5.318. Hieronder zetten we alle kosten op een rij:

Kosten bij verkoop in Goor In euro’s
Makelaarskosten (o.b.v. huiswaarde € 335.416) € 3.723
Verkoopstyling en klein onderhoud € 875
Energielabel aanvragen € 315
Notaris (doorhalen hypotheek) € 350
Totale gemiddelde kosten bij verkoop € 5.318

Kosten van makelaars in Goor

Voor het verkopen van een huis in Goor schakel je doorgaans een makelaar in. De kosten die een makelaar in rekening brengt, noemen we courtage. De gemiddelde courtage in Goor ligt rond de 1,11% van de verkoopwaarde van je huis. Deze kosten zijn flink, toch zijn ze het overwegen waard gezien de expertise en service de makelaar biedt.

Makelaars in Goor hanteren variërende tarieven. Daarom is het raadzaam om verschillende makelaars met elkaar te vergelijken voordat je een keuze maakt. Door te vergelijken kun je soms flink op de kosten besparen. Je kunt makelaars eenvoudig vergelijken door bijvoorbeeld op makelaars in Goor vergelijken te klikken. Dit geeft je een helder beeld van het aanbod en de bijbehorende kosten.

Lees meer over makelaars in Goor.

Andere kosten bij verkoop

Verkoopkosten

Een van de zaken waar je op voorbereid moet zijn bij het verkopen van je huis, zijn de verkoopkosten. Deze kosten bestaan uit verschillende componenten zoals marketingkosten, kosten voor een makelaar, maar ook andere, minder bekende kosten.

Om verrassingen te voorkomen is het belangrijk dat je goed zicht houdt op de diverse kosten die er zijn bij de verkoop van je huis. Je kunt op de pagina kosten een uitgebreid overzicht vinden van alle kosten waar je rekening mee moet houden tijdens het verkoopproces van je huis.

Energielabel

Een energielabel laat zien hoe energiezuinig je woning is. Het is wettelijk verplicht om bij de verkoop van je huis over een geldig, definitief energielabel te beschikken. De aanvraag van zo'n label brengt kosten met zich mee.

Is er al een label aanwezig of twijfel je daarover, dan kun je op de pagina energielabel checken controleren of jouw woning een geldig, definitief energielabel heeft.

Verkoopstyling en onderhoud

De presentatie van je woning is zeer bepalend voor de snelheid van de verkoop en de prijs die je ervoor kunt krijgen. Verkoopstyling en klein onderhoud zijn daarom zeer belangrijk. Denk aan schilderwerk, een opgeknapt terras of een nieuwe badkamer.

De gemiddelde kosten van deze vormen van voorbereiding zijn niet te onderschatten. Houd rekening met een prijs van ongeveer € 875. Deze investering kan echter leiden tot een hogere verkoopprijs en snellere verkoop van je huis.

Wanneer mijn huis verkopen in Goor?

Overweeg je om in deze periode, februari 2024, je huis in Goor te verkopen? Een verstandige overweging, gezien het een gunstige tijd is om dit te doen. Het is belangrijk te beseffen dat hoewel de markt fluctueert, de huidige omstandigheden over het algemeen positief zijn voor huiseigenaren die overwegen te verkopen.

Je vraagt je wellicht af: 'Hoe kan ik ervoor zorgen dat mijn huis opvalt tussen alle andere te koop staande woningen in Goor?' Een goede makelaar is het antwoord op deze vraag. Deze professional heeft het beste zicht op de verkoopmogelijkheden van jouw woning in deze tijd en kan je helpen om jouw huis op de juiste manier in de markt te zetten.

Vergelijk makelaars in Goor Op basis van je voorkeuren

Waarom Huis Verkopen?

De verkoop van je woning kan een complex proces zijn. Daarom biedt Huis Verkopen precies de hulp die je nodig hebt. Met handige tools zoals een gratis waardebepaling en de mogelijkheid om makelaars te vergelijken, maken we het makkelijk om de beste keuzes te maken en de verkoop voor te bereiden. Huis Verkopen is een onafhankelijk platform waarop je eenvoudig al jouw stappen kunt plannen.

Handig stappenplan voor een soepele verkoop

Voor een overzichtelijke voorbereiding van de woningverkoop biedt Huis Verkopen een handig stappenplan. Hiermee weet je zeker dat je niets over het hoofd ziet en het regelt je alles voor de verkoop optimaal.

Voordelige makelaarstarieven

Makelaarskosten kunnen flink oplopen. Met Huis Verkopen informeer je jezelf over de makelaarstarieven en vind je de beste prijs voor de verkoop van jouw woning.

Beste lokale makelaars in Goor

Als woningverkoper in Goor wil je natuurlijk de beste lokale specialisten inschakelen. Huis Verkopen biedt uitgebreide data, waarmee je de beste lokale makelaars kunt vergelijken en kiezen.

Veelgestelde vragen over een huis verkopen in Goor

Een goede manier om de waarde van je huis in Goor te bepalen is door het aanvragen van een waardebepaling bij een makelaar. Dit geeft je een rond getal dat is gebaseerd op vergelijkbare woningen in de buurt. Je kunt een waardebepaling bij een makelaar aanvragen via deze link.

Een goede presentatie van je huis, het uitvoeren van kleine klusjes en het vaststellen van een realistische prijs zorgen voor een snelle verkoop van je huis in Goor. Een volledige lijst van tips vind je op de pagina over snel een huis verkopen.

De kosten van een huis verkopen in Goor kunnen variëren. Veelvoorkomende kosten zijn courtage voor de makelaar, kosten voor de notaris en kosten voor het energielabel. Voor een uitgebreide toelichting kun je onze pagina over verkoopkosten raadplegen.

Dat hangt af van verschillende factoren, waaronder de huidige woningmarkt, het seizoen en jouw persoonlijke situatie. Wat het beste moment is om je huis te verkopen, lees je in ons oriëntatie-artikel.

Bij het kiezen van een makelaar is het raadzaam om na te denken over wat belangrijk voor je is en om makelaars te vergelijken voordat je een beslissing neemt. Op onze pagina over het vergelijken van makelaars bieden we hier meer advies over.
Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen