Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: MakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Huis verkopen in Klundert

Wil je je huis verkopen in Klundert? Dan heb je ongetwijfeld vragen, zoals: wie is de beste makelaar in Klundert en wat zijn de kosten hiervan? Deze en meer relevante vragen over de huisverkoop worden in het vervolg uitgebreid behandeld.

 • Geen gedoe
 • Direct geregeld
 • Geld besparen
 • Hogere opbrengst

Over het verkopen van je huis in Klundert

Als woningverkoper in Klundert heb je diverse doelen bij het verkopen van je huis. Misschien wil je een mooie winst maken om te investeren in een nieuwe woning, of streef je naar een snelle verkoop om een andere reden. Wellicht is jouw doel om zoveel mogelijk kijkers te trekken om meerdere biedingen uit te lokken. Belangrijk is dat bij al deze doelen de verkoop goed geregeld is met betrouwbare experts die je kunt vertrouwen.

Je vraagt je wellicht af hoe snel huizen in Klundert worden verkocht en wat de gemiddelde verkoopopbrengst is. Is het vergelijken van verscheidene makelaars ook nuttig en kan je zo besparen? En hoe zit het met de actuele stand van de woningmarkt in Klundert? Voor deze en andere vragen over het verkoopproces kan je een gratis verkoopadvies aanvragen. En om je nog wat verder te helpen, volgen hieronder de actuele cijfers over de woningmarkt in Klundert:

Februari 2024

Verkoopsnelheid (gem.)
41 dagen
Verkoopopbrengst (gem.)
€ 295.000
Besparing (gem.)
€ 767

Je huis snel verkopen in Klundert

Ben je van plan om je woning in Klundert te verkopen? Het is dan goed om te weten wat de gemiddelde verkooptijd daar is. Woningen in Klundert worden gemiddeld in slechts 41 dagen verkocht. Hieronder vindt je drie tips om jouw woning sneller te verkopen.

 1. Aantrekkelijke presentatie: Een aantrekkelijke presentatie van je woning kan een wereld van verschil maken. Denk aan goede, heldere foto's en een uitnodigende tekst. Zorg dat potentiële kopers zich direct thuis voelen.
 2. Flexibiliteit bij bezichtigingen: Wees beschikbaar en flexibel bij het plannen van bezichtigingen. Niet iedereen kan of wil alleen tijdens kantooruren een woning bezichtigen. Een avond of weekendoptie kan dus bevorderlijk zijn voor de verkoop.
 3. Vraag meerdere makelaars om advies: Voordat je een verkoopmakelaar kiest, is het raadzaam om meerdere makelaars om advies te vragen. Zij kunnen je helpen met het opstellen van het beste plan voor de verkoop van jouw huis. Een handige tool hiervoor is te vinden hier.
Huis verkopen {locatie} tips

Tips in Klundert

#1 Tip: de keuze voor een goede makelaar heeft veel invloed op het verkoopresultaat.

Bekijk alle tips of begin direct met het vergelijken van makelaars: tarieven, prestaties en aanpak.

Begin met vergelijken

Wat brengt een huis in Klundert op?

In Klundert is de gemiddelde prijs waarvoor een huis verkocht wordt op dit moment € 295.000. De verkoopprijs van een huis kan sterk variëren en hangt af van diverse aspecten. Denk aan het aantal m² leefruimte, de locatie in de stad, het onderhoudsniveau van de woning en natuurlijk de algemene marktomstandigheden.

Een ander interessant getal om naar te kijken in het vastgoedspectrum is de gemiddelde prijs per m². In Klundert ligt deze prijs momenteel rond de € 3.041. Dit cijfer is vooral nuttig voor potentiële kopers, omdat het een meer genuanceerd beeld kan geven van de prijzen in de vastgoedmarkt. Zo kun je bijvoorbeeld beter de prijzen van verschillende huizen vergelijken, ongeacht hun grootte.

Vraag jouw gratis waardebepaling aan Bij een lokale, ervaren makelaar

Woningcijfers in Klundert

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 2.300
€ 2.700
€ 3.100

Op HuisVerkopen.nl houden we alle huizenprijzen in Klundert bij (up-to-date: februari 2024), waaronder de gemiddelde vraagprijs, verkoopprijs, de prijsontwikkeling en de gemiddelde huizenprijzen ten opzichte van andere plaatsen in de buurt van Klundert.

Feitjes over Klundert

 • Klundert ontving stadsrechten in 1357 van Graaf Willem V.
 • De stad heeft nog steeds een bijna volledig intacte vesting.
 • Er staat een historische molen, daterend uit 1847 in Klundert.

Tips om je woning te verkopen in Klundert

De beslissing om je huis in Klundert te verkopen kan een grote stap zijn. Een zorgvuldige voorbereiding kan helpen om dit proces succesvol en stressvrij te maken. Hier zijn enkele nuttige tips die je kunnen helpen bij het optimaliseren van de verkoop van je huis.

 • Vastgoedstyling: Schakel een professional in om je woning zo aantrekkelijk mogelijk te presenteren. In Klundert zijn er diverse styling experts die je hiermee kunnen helpen.
 • Schoonmaak: Een grondige schoonmaak van het huis laat een goede indruk achter bij potentiële kopers. Denk ook aan de buitenruimtes zoals de tuin.
 • Fotografie: Goede foto's zijn essentieel om de interesse van kopers te wekken. Huur een professionele vastgoedfotograaf in Klundert in voor het beste resultaat.
 • Reparaties: Voer kleine reparaties uit rondom het huis. Dit kan een groot verschil maken in hoe het huis wordt waargenomen door potentiële kopers.
 • Prijsstelling: Doe een beroep op een lokale makelaar of taxateur om een competitieve prijs voor je huis te bepalen. Klundert heeft verschillende experts die je hierbij kunnen ondersteunen.

Ontdek jouw stappenplan in Klundert:

 • Alle stappen voor woningverkoop op één plek
 • Handige tool om de verkoop eenvoudig te regelen
 • Voorkomen van het overslaan van belangrijke stappen
 • Bespaar duizenden euro's door goed te vergelijken
Bekijk mijn stappenplan Speciaal voor jouw woning

Wat kost een huis verkopen in Klundert?

Het verkopen van je huis brengt kosten met zich mee. De verkoop van een woning in Klundert kost je als verkoper gemiddeld € 6.746. Hieronder zetten we alle kosten op een rij:

Kosten bij verkoop in Klundert In euro’s
Makelaarskosten (o.b.v. huiswaarde € 295.000) € 3.216
Verkoopstyling en klein onderhoud € 875
Energielabel aanvragen € 315
Notaris (doorhalen hypotheek) € 350
Totale gemiddelde kosten bij verkoop € 6.746

Kosten van makelaars in Klundert

In Klundert zijn de gemiddelde kosten voor een makelaar, net zoals in de rest van Nederland, afhankelijk van de verkoopsom van je huis. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage. In Klundert betaal je gemiddeld een courtage van 1,09% van de verkoopprijs van je huis.

Deze gemiddelde courtage ligt in lijn met het landelijk gemiddelde. Daarnaast variëren de tarieven per makelaar, dus het loont om offertes van verschillende makelaars te vergelijken. Naast de courtage kunnen er ook nog kosten zijn voor bijvoorbeeld opstartkosten en promotiekosten.

Lees meer over makelaars in Klundert.

Andere kosten bij verkoop

Onderhoud en reparatie

Wanneer je je huis in Klundert gaat verkopen, kun je overwegen om wat onderhoudswerkzaamheden en reparaties uit te voeren. Zijn er bijvoorbeeld beschadigde muren, lekkende kranen of oude vloerbedekking? Het opknappen van deze zaken kan helpen om de visuele aantrekkingskracht van je huis te vergroten. Hierdoor kan je woning op de markt sneller worden verkocht.

Hoewel het doen van onderhoud en reparaties in eerste instantie kosten met zich meebrengt, kan het uiteindelijk rendabel zijn. Het kan de verkoopprijs van je huis verhogen en ervoor zorgen dat de verkoop sneller plaatsvindt. Echter, het is altijd wijs om te overleggen met je makelaar wat rendabel is om te repareren of te vervangen en wat niet.

Energielabel

In Nederland is het verplicht om als woningverkoper een geldig energielabel te hebben. Het energielabel laat zien hoe energiezuinig je huis is. Bevat je woning bijvoorbeeld isolatie, dubbel glas, zonnepanelen of een zuinige cv-ketel? Dit zijn allemaal zaken die bijdragen aan een gunstig energielabel.

Om een energielabel te krijgen, moet je een energie-adviseur inschakelen. Deze expert komt bij je langs, bekijkt je woning en stelt vervolgens het energielabel vast. De kosten voor het verkrijgen van dit label verschillen per adviseur. Zorg dus dat je vooraf goed weet wat de kosten zijn van een energie-adviseur in jouw regio.

Wanneer mijn huis verkopen in Klundert?

Is februari 2024 het ideale moment om je huis in Klundert te verkopen? De woningmarkt heeft de laatste jaren pieken en dalen gekend. Verwonderlijk is dat niet; de huizenmarkt fluctueert constant. Vanwege deze wisselingen is het slim een expert in de arm te nemen om actuele ontwikkelingen te volgen en te evalueren.

Twijfel je over de juiste verkoopstrategie? Maak gebruik van de kennis van een specialist! Hij of zij kan je een gratis verkoopadvies geven. Hierdoor kan je met een gerust hart de stap zetten om je huis te verkopen in deze interessante periode.

Vergelijk makelaars in Klundert Op basis van je voorkeuren

Waarom Huis Verkopen?

Welkom bij Huis Verkopen, dé moderne en innovatieve manier om jouw woningverkoop in Klundert van A tot Z te regelen. In dit booming tijdperk, waar digitale oplossingen als paddenstoelen uit de grond schieten, is het handig om alles op één plek te hebben. Huis Verkopen biedt dit door middel van een stappenplan. Dit stappenplan leidt je op een overzichtelijke manier door het gehele verkoopproces. Een goede voorbereiding kan een wereld van verschil maken in het verdere verloop van je verkooptraject, daarom is het slim om van het stappenplan gebruik te maken.

Lokale marktkennis

Met Huis Verkopen ben je altijd op de hoogte van de prestaties van lokale makelaars in Klundert. Je vergelijkt ze op aspecten zoals verkoopopbrengst en snelheid. Zo vind je snel de best presterende makelaar voor jouw situatie.

Kosten besparen

Via het stappenplan van Huis Verkopen kun je verschillende dienstverleners, zoals makelaars en energieadviseurs, vergelijken op tarieven en beschikbaarheid. Hiermee bespaar je aanzienlijk op je makelaarskosten.

100% onafhankelijk

Als grootste platform dat zich specialiseert op de verkoop van woningen, garanderen wij volledige onafhankelijkheid en objectiviteit. Wij zetten jouw belangen voorop en streven naar een transparante markt.

Het overzicht behouden

Het interactieve stappenplan van Huis Verkopen helpt je om georganiseerd en geïnformeerd te blijven tijdens het hele verkoopproces. Alle informatie en taken zijn overzichtelijk op een plek, waardoor jij aan alles denkt wat nodig is.

Veelgestelde vragen over een huis verkopen in Klundert

Het beste moment om je huis te verkopen hangt af van veel factoren. De vastgoedmarkt is op dit moment gunstig met hoge verkoopprijzen en snelle verkooptijden. Het is altijd goed om je te oriënteren en professioneel advies te krijgen van een lokale makelaar. Bekijk hier de informatie voor oriëntatie bij verkoop.

Er zijn verschillende stappen om je huis te verkopen, zoals het bepalen van de vraagprijs, het voorbereiden van het huis voor bezichtigingen en het onderhandelen over aanbiedingen. Een duidelijk overzicht van alle stappen, vind je terug in ons stappenplan voor de verkoop van je huis.

De vraagprijs van je huis bepaal je meestal in overleg met je makelaar. Hierbij wordt onder andere naar de huidige marktwaarde, de staat van het huis en de prijzen van recent verkochte vergelijkbare huizen in Klundert gekeken. Meer informatie over het vaststellen van je vraagprijs vind je op deze pagina.

Bij de verkoop van je huis heb je diverse documenten nodig. Hieronder vallen onder andere de eigendomsakte, energielabel, plattegronden en bouwtechnische rapporten. Een volledige lijst met benodigde documenten vind je op de pagina benodigde documenten.
Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen