Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: MakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Makelaars Ees

Als je erover denkt om je woning in Ees te verkopen, dan is het belangrijk een goede makelaar te vinden. Weet dat deze pagina je daarbij kan ondersteunen door een overzicht te bieden van makelaars in Ees en omgeving. Het doel is jou te helpen om een vertrouwde en kwalitatief goede makelaar te vinden.

Over makelaars in Ees

Wij houden voor jou alles bij over de makelaars in Ees. Van welke objecten ze in hun portefeuille hebben tot de waarderingen die ze krijgen van klanten. Zeg nu zelf, een beetje inzicht in de wereld van de makelaars kan je veel tijd en geld besparen. Door makelaars te vergelijken krijg je een helder beeld van de mogelijkheden en voorkom je dat je voor onverwachte verrassingen komt te staan.

Wat vind je belangrijk in een makelaar? Betrouwbaarheid, ervaring, de snelheid waarmee ze woningen verkopen of wellicht de vraagprijs die ze stellen? En wat te denken van de locatiekennis die een makelaar heeft van Ees en omstreken? Dit zijn stuk voor stuk vragen die je jezelf waarschijnlijk stelt bij het uitzoeken van de juiste makelaar. Geen zorgen, wij gaan je helpen om een weloverwogen beslissing te maken en de makelaar te vinden die bij jou past.

Mei 2024

Makelaarskosten (gem.)
€ 4.420
Onderhandelingsresultaat (gem.)
€ 12.155
Besparing (gem.)
€ 1.131

Actueel

 • Als je overweegt om je huis in Ees te verkopen, houd er dan rekening mee dat je bij het inschakelen van een makelaar courtagekosten verschuldigd bent. Deze situeren zich op dit moment tussen de 1,09% en 1,75%. Deze percentages kunnen verschillen per makelaar en bieden een indicatie van de huidige marktsituatie voor mei 2024.
 • Aan de hand van de gemiddelde verkoopprijs per m² in Ees kan je al een goed beeld krijgen van wat de waarde van jouw huis kan zijn. Op dit moment bedraagt de gemiddelde verkoopprijs per m² in Ees ongeveer € 2.066. Bekijk de huidige huizenprijzen in Ees voor meer informatie.
 • Let op dat de tarieven van makelaars in Ees continu in beweging zijn. Door tarieven van verschillende makelaars te vergelijken, kan je flink besparen op de kosten bij de verkoop van je huis. Gemiddeld bespaar je in Ees momenteel € 1.131 door makelaarstarieven te vergelijken. Het is dus zeker zinvol om je hierin te verdiepen voordat je een makelaar inschakelt.

Makelaars in de omgeving van Ees

In Ees zijn diverse makelaars actief, hoewel zij niet daadwerkelijk in Ees gevestigd zijn. De mate van ervaring met de verkoop van woningen in Ees verschilt, waardoor het verstandig is om makelaars te vergelijken.

Vergelijk makelaars in Ees Op basis van jouw voorkeuren

Wat kost een makelaar in Ees?

Een makelaar in Ees rekent voor het verkopen van een huis gemiddeld een courtage van 1,29% van de verkoopprijs. Bij een gemiddelde woningprijs van € 342.625 in Ees komt dit neer op € 4.420 aan makelaarskosten (update mei 2024).

Hoewel de makelaarskosten aanzienlijk zijn, moeten ze als een investering worden beschouwd. Een kundige makelaar kan je huis namelijk verkopen tegen de hoogst mogelijke prijs. Daardoor verdient de makelaar zijn kosten vaak meer dan terug en is het een slimme keuze om die te maken.

Let op: de courtages van makelaars in Ees verschillen gemiddeld 0,66%. Hierdoor kun je gemiddeld € 1.131 besparen door lokale makelaars te vergelijken in Ees. Daarnaast is het goed om te weten dat het oriënteren op verschillende makelaars je niets kost en je tot niets verplicht; het geeft je enkel inzicht in je mogelijkheden.

Kosten van makelaars in Ees

Mei 2024 (gemiddeld)

€ 0
€ 1.700
€ 4.500
Bespaar direct Vergelijk lokale makelaars

Opstartkosten van makelaars in Ees

Wanneer je jouw woning in Ees wilt verkopen, zul je ontdekken dat de meeste makelaars opstartkosten in rekening brengen. Deze kosten zijn bedoeld om de initiële marketingactiviteiten van jouw woning te dekken. Denk hierbij aan professionele foto's, plattegronden, een advertentie op Funda of andere huizensites, en het opstellen van de verkoopbrochure.

De opstartkosten variëren per makelaar, maar gemiddeld liggen ze tussen de € 400 en € 700. Hoewel het een extra uitgave is aan het begin van het verkoopproces, kan het de verkoop van jouw huis versnellen door een betere presentatie en vindbaarheid. Het is dus een belangrijke investering die je moet overwegen bij de beslissing om je woning te verkopen.

Intrekkingskosten van makelaars in Ees

In de wereld van woningverkoop is het niet ongebruikelijk dat er onvoorziene omstandigheden ontstaan. Denk bijvoorbeeld aan het krijgen van een andere baan in dezelfde stad waardoor je besluit toch in je huidige woning te blijven. Het kan ook voorkomen dat je het gewoonweg niet eens wordt met de potentiële koper over de verkoopprijs. In deze gevallen kan je beslissen om de verkoop van je woning stop te zetten. Bij veel makelaars in Ees betekent dit helaas wel dat je te maken kan krijgen met zogenaamde intrekkingskosten.

Intrekkingskosten zijn kosten die een makelaar in rekening brengt wanneer je besluit je woning voortijdig uit de verkoop te halen. Het is een soort compensatie voor de tijd en moeite die de makelaar tot dan toe in de verkoop van jouw woning heeft gestoken. De exacte hoogte van deze kosten kan variëren per makelaar, maar gemiddeld genomen bedragen de intrekkingskosten in Ees momenteel € 500. Het is belangrijk om deze mogelijke kostenpost in gedachten te houden bij de verkoop van je woning.

Vraag tarieven van makelaars op Gratis en vrijblijvend

Makelaars in Ees met een vast tarief

In Ees zijn er makelaars die werken met een vast tarief. Het voordeel hiervan is dat je precies weet welk bedrag je uiteindelijk aan de makelaar moet betalen voor hun diensten. Gemiddeld hanteren deze makelaars een tarief van € 3.250 (update: mei 2024). Dit geeft je financiële zekerheid omdat je geen onverwachte extra kosten op de rekening krijgt.

Aan de andere kant kan een vast tarief ook een nadeel zijn. Stel dat je een woning in Ees wilt verkopen die behoorlijk wat waard is. Een makelaar met een vaste prijs rekent evenveel voor de verkoop van een huis van 200.000 euro als voor een huis van 500.000 euro. Dit betekent dat je relatief veel betaalt als jouw huis een hogere waarde heeft.

Tip: Overweeg of een vast tarief voor jou de beste optie is als je een woning gaat verkopen. Komt dit bedrag in verhouding voordeliger uit vergeleken met percentage courtage van de verkoopprijs van jouw huis? Dan kan een vast tarief voordeliger zijn. Maar is jouw huis veel waard en zou je met een percentage van de verkoopprijs goedkoper uitkomen, dan is een makelaar die courtage rekent mogelijk een slimmere keuze.

4 feitjes over makelaars in Ees

 • In Ees opteert een overweldigende 93% van de woningverkopers voor een makelaar die lid is van een professionele brancheorganisatie zoals de NVM, VBO of VastgoedPRO.
 • Een aanzienlijk deel van de woningverkopers in Ees, namelijk 95%, toont een voorkeur voor traditionele makelaars die een volledige verkoopdienst bieden, in plaats van enkel de online plaatsing van de woning.
 • Woningen in Ees verkopen significant sneller met behulp van een makelaar. Met een stijging van zo'n 70% in verkoopsnelheid blijkt een makelaar een waardevolle bijdrage te leveren.
 • Uit een vergelijking van makelaars in Ees blijkt dat de meerderheid van de woningverkopers prefereert een makelaar die aantoonbaar beter presteert dan andere makelaars. Vergelijk makelaars in Ees hier.

Wat levert de beste makelaar in Ees op?

In Ees kan het een groot verschil maken om een makelaar te kiezen die bewezen heeft beter te presteren dan de gemiddelde makelaar. Het resultaat van hun werk kan leiden tot hogere winsten bij de verkoop van je huis en dat kan aanzienlijk invloed hebben op je financiële resultaat.

Maar hoe herken je de beste makelaars in Ees eigenlijk? Let vooral op de volgende twee punten:

 • Uit onze statistieken blijkt dat de beste makelaars in Ees huizen doorgaans verkopen voor een bedrag dat boven het verwachte gemiddelde ligt. Sterker nog, ze verkopen huizen gemiddeld voor een meerwaarde van € 7.725.
 • Daarnaast komen uit onze gegevens naar voren dat de meest competente makelaars in Ees woningen doorgaans ook sneller verkopen dan hun collega's. Gemiddeld lukt het ze om huizen binnen 15 dagen sneller te verkopen.

De beste makelaar in Ees vinden

Wil je in Ees jouw woning verkopen? De beste of snelste makelaar hoeft niet de duurste te zijn. Door voorkeuren, situatie en woninggegevens in te voeren, vinden wij voor jou topmakelaars die bovengemiddeld presteren en aansluiten bij jouw behoeften.

Via ons vergelijkingsformulier, kun je verschillende makelaars vergelijken. Deze nemen contact met je op, informeren je over hun tarieven en geven adviezen voor de verkoop van jouw huis. Zo vind je de ideale makelaar, die past bij jouw situatie.

Waar moet je op letten bij makelaars in Ees?

Bij het uitkiezen van de juiste makelaar in Ees voor de verkoop van jouw huis zijn er vijf belangrijke aandachtspunten:

Betrouwbaarheid

Het eerste punt is de betrouwbaarheid. Je wil zeker weten dat de makelaar eerlijk en transparant is over bijvoorbeeld kosten en de geschatte verkoopwaarde van je huis.

Kennis van de markt in Ees

Een goede makelaar is bekend met de huizenmarkt in Ees. Ze hebben ervaring met het verkopen van huizen in dit gebied en kennen de lokale vraag en aanbod.

Communicatie en service

Een andere relevant punt is de communicatie en service. Je wil een makelaar heeft die goed bereikbaar is, snel op vragen reageert en moeite doet om je op de hoogte te houden van het proces.

Verkoopstrategie

Ook de verkoopstrategie is iets om in overweging te nemen. Welke marketingtools gebruikt de makelaar? Hoe gaan ze jouw huis onder de aandacht brengen van potentiele kopers?

Reviews en referenties

Check tot slot ook de reviews en referenties. Wat zeggen voormalige klanten over de makelaar? Deze meningen geven je een goed beeld van wat je kan verwachten.

Moet ik kiezen voor een NVM-makelaar?

Een NVM-makelaar in Ees kan een waardevolle ondersteuning bieden bij het verkopen van je huis. Hoewel de VBO- en VastgoedPRO-makelaars ook kwalitatieve diensten leveren, blinkt een NVM-makelaar uit in lokale kennis en zorgt voor een soepele verkoopproces.

We houden de verkoopstatistieken van alle NVM-makelaars in Ees en omgeving nauwlettend in de gaten, aan de hand waarvan we kunnen vaststellen welke makelaars het beste werk leveren. Deze inzichten kunnen je helpen om de ideale makelaar te selecteren voor de verkoop van je huis.

Wat doet een makelaar in Ees?

Als je eraan denkt je huis in Ees te verkopen, kan een makelaar een grote hulp zijn. Deze makelaars bieden een reeks diensten aan, ontworpen om de verkoop van je huis zo soepel en succesvol mogelijk te maken.

Veel makelaars in Ees bieden een full-service aanpak, dit houdt in dat ze je begeleiden in elke stap van het verkoopproces. Ze nemen de tijd om je woning in detail te evalueren en stellen een geschatte waarde vast op basis van de lokale vastgoedmarkt.

 • Marktonderzoek: bepalen van de waarde van je woning.
 • Promotie: het op de markt brengen van je huis.
 • Bezichtigingen: begeleiden van potentiële kopers in je huis.
 • Onderhandelingen: de beste deal voor jou realiseren.
 • Afronden: de uiteindelijke verkoop begeleiden.

Waarom een makelaar in Ees inschakelen?

Als je het verkopen van je woning in Ees overlaat aan een makelaar, kun je rekenen op een professionele en gestructureerde aanpak. De makelaar neemt niet alleen werk uit handen, maar zorgt er ook voor dat je het maximum uit de verkoop van je woning haalt. Met de juiste ervaring en kennis van de lokale vastgoedmarkt zorgen ze voor een correcte prijszetting, optimale presentatie, adequate promotie en een succesvolle afhandeling van de verkooptransactie.

Eerste stappen in het traject

Waardeschatting en prijsbepaling zijn de eerste stappen in het verkoopproces. De makelaar inspecteert de woning grondig, houdt rekening met de huidige vastgoedmarkt in Ees en stelt een realistische vraagprijs voor, gericht op het behalen van het beste resultaat.

Presentatie en advertenties

Een professionele presentatie is essentieel. De makelaar neemt het organiseren van fotoshoots en virtuele rondleidingen op zich en zorgt dat je woning opvalt in advertenties op relevante online en offline kanalen.

Begeleiding bij bezichtigingen

De makelaar zal ook de bezichtigingen coördineren. Hij zorgt dat potentiële kopers een goed beeld krijgen van je woning en beantwoordt hun vragen. Dit kan de kans op een succesvolle verkoop aanzienlijk vergroten.

Afronding van de verkoop

Tenslotte is de makelaar verantwoordelijk voor de juridische en administratieve afronding van de verkoop. Zo worden er geen belangrijke details over het hoofd gezien en kun jij je focussen op de voorbereidingen voor de verhuizing.

Makelaars in Ees vergelijken

Op zoek naar de perfecte makelaar in Ees? Bij Huis Verkopen heb je de unieke mogelijkheid om uitgebreid makelaars te vergelijken, geheel afgestemd op jouw wensen.

 • Gratis waardebepaling door makelaars
 • Op maat gemaakt verkoopadvies
 • Scherpere makelaarstarieven
 • Keuze uit ervaren lokale makelaars

Huis Verkopen is hét platform voor het vergelijken van lokale verkoopmakelaars. Met een paar simpele stappen koppelen we je aan de makelaars in Ees die het best aansluiten bij jouw situatie. Hierdoor verkoop je jouw huis met het beste resultaat.

Vergelijk makelaars in Ees Bespaar direct, je zit nergens aan vast

Veelgestelde vragen over makelaars in Ees

Het is belangrijk om op verschillende factoren te letten, zoals kosten, ervaring en verkoopsnelheid. De gemiddelde makelaarskosten in Ees zijn € 4.420 en de gemiddelde verkoopsnelheid is 134 dagen.

Vergelijken van verschillende makelaars kan op basis van hun tarieven, verkoopstrategie, reviews en ervaring in jouw regio. Gebruik onze makelaarsvergelijker voor een gedetailleerd overzicht.

De gemiddelde makelaarskosten in Ees liggen rond de € 4.420. Dit bedrag kan variëren op basis van bijvoorbeeld de complexiteit van de verkoop en de expertise van de makelaar.

Een snelle verkoop hangt af van vele factoren, zoals de vraagprijs, staat van de woning en seizoen. Volg onze handige stappenplan om de verkoop te versnellen.

Betrouwbare reviews over makelaars in Ees vind je op onafhankelijke beoordelingswebsites en op onze eigen vergelijkingspagina.
Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen