Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: MakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Makelaars Hoogerheide

Kies een goede makelaar in Hoogerheide voor de verkoop van je woning. De grote verscheidenheid aan makelaars geeft je de vrijheid om de beste te selecteren. Zoek een makelaar die bij je past, rekening houdend met diens expertises, strategie en commissie.

Over makelaars in Hoogerheide

Het selecteren van een geschikte makelaar in Hoogerheide is een belangrijke stap bij de voorbereiding van je woningverkoop. Er komt echter meer bij kijken dan enkel het kiezen van een makelaar. Denk aan een gedegen taxatie van je woning, professionele foto's laten maken en juridische aspecten behandelen. Een duidelijke visuele weergave van deze stappen vind je in ons stappenplan. Onthoud dat elke stap in dit proces, waaronder het kiezen van de juiste makelaar, essentieel is om tot een succesvolle verkoop te komen.

Ons platform helpt je bij het vinden van de meest geschikte verkoopmakelaar in Hoogerheide. We nemen niet zomaar genoegen met de eerste de beste makelaar. We letten onder andere op de ervaring van de makelaar, de verkoopprijzen van vergelijkbare woningen en de communicatiestijl. Met deze grondige aanpak zorgen we ervoor dat je vol vertrouwen het verkoopproces van je woning kunt starten.

Mei 2024

Makelaarskosten (gem.)
€ 4.380
Onderhandelingsresultaat (gem.)
€ 12.045
Besparing (gem.)
€ 1.302

Actueel

 • Interessant om te weten is dat de gemiddelde courtages van makelaars in Hoogerheide op dit moment rond de 1,11% liggen. Dit is handige informatie die je kunt gebruiken bij het verkopen van jouw huis.
 • De huidige huizenprijzen in Hoogerheide zijn momenteel vrij stabiel. De gemiddelde verkoopprijs ligt rond de € 394.557 en de gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.226 (actuele data mei 2024). Handige informatie die je kunt vinden op onze pagina over de huizenprijzen in Hoogerheide.
 • De tarieven van makelaars in Hoogerheide zijn momenteel gemiddeld € 4.380. Het valt echt op hoeveel deze tarieven kunnen verschillen per makelaar. Daarom is het vergelijken van makelaarstarieven op dit moment zeker zinvol en kan je mogelijk veel geld besparen.

Uitgelichte makelaars in Hoogerheide

Direct onder deze tekst kun je een overzicht vinden van verschillende verkoopmakelaars die actief zijn in Hoogerheide. Het is goed om te weten dat er nog verschillende andere makelaars werkzaam zijn in deze regio, maar dat hun expertisegebieden kunnen variëren. Vergeet niet dat de perfecte makelaar voor jou in Hoogerheide uiteindelijk degene is die goed past bij jouw soort woonst, jouw persoonlijke situatie en jouw eigen voorkeuren.

Vader Makelaardij bv

Bij Vader Makelaardij staan aandacht en een persoonlijke benadering centraal in de aan- of verkoop van je woning in Tilburg, Goirle en omstreken. Met ruim twintig jaar ervaring vinden ze het essentieel om te luisteren naar wat je belangrijk vindt. Ze combineren ouderwets hard werken met moderne media, enthousiasme en vakmanschap. Hierin zijn openheid en transparantie sleutelwoorden. Deze makelaar zit er bovenop en is snel in de communicatie, wat resulteert in een prettig verloop van het verkoop- of aankoopproces.

WOONHUIS Makelaardij

Als je op zoek bent naar een makelaar die zich specialiseert in zowel aankoop, verkoop als taxaties, dan is WOONHUIS Makelaardij een goede keuze. Deze makelaar is gelegen aan de Raadhuisstraat in Hoogerheide en is aangesloten bij branchevereniging Vastgoedpro. Met gecertificeerde diensten (NWWI, NRVT), beheert deze eenmanszaak alle aspecten van makelaardij, wat bijdraagt aan een soepel en professioneel proces.

Let op: Naast de verkoopmakelaars uit onze lijst, zijn er in en rondom Hoogerheide nog meer deskundige makelaars actief. Het is dus goed mogelijk dat jouw ideale makelaar niet in ons overzicht staat. Daarom is het belangrijk om via vergelijking jouw eigen keuze te maken. Bij Huis Verkopen nemen we alle makelaars in Hoogerheide mee in onze overzichten.

Vergelijk makelaars in Hoogerheide Op basis van jouw voorkeuren

Wat kost een makelaar in Hoogerheide?

Een makelaar in Hoogerheide rekent voor het verkopen van een huis gemiddeld een courtage van 1,11% van de verkoopopbrengst. Bij een gemiddelde huizenprijs van € 394.557 in Hoogerheide komt dit neer op € 4.380 aan makelaarskosten (update mei 2024).

Naast de courtage, rekenen makelaars vaak ook opstartkosten. De courtage verwijst naar het percentage van de huisverkoopopbrengst dat naar de makelaar gaat. De opstartkosten zijn eenmalige kosten die je betaalt voor de beginfase van het verkooptraject, zoals advertentiekosten en fotografie.

Let op: Gemiddeld kunnen de courtages van makelaars in Hoogerheide 0,66% verschillen. Hierdoor kun je tot wel € 1.302 besparen door makelaars te vergelijken. Door het vergelijken van makelaars, zorg je ervoor dat je goed voorbereid bent om jouw huis op de meest voordelige manier te verkopen.

Kosten van makelaars in Hoogerheide

Mei 2024 (gemiddeld)

€ 0
€ 1.800
€ 4.500
Bespaar direct Vergelijk lokale makelaars

Opstartkosten van makelaars in Hoogerheide

In Hoogerheide, net zoals in de rest van Nederland, rekenen de meeste makelaars opstartkosten. Dit zijn kosten die je betaalt voordat de makelaar daadwerkelijk begint met het verkopen van jouw huis. Deze kosten zijn bedoeld voor het voorbereidende werk dat de makelaar doet. Denk hierbij aan het maken van foto's van jouw woning, het opstellen van de verkoopadvertentie en het inplannen van bezichtigingen.

De hoogte van de opstartkosten varieert per makelaar. Daarom is het belangrijk om dit goed te vergelijken voordat je een keuze maakt. De gemiddelde opstartkosten die makelaars in Hoogerheide rekenen, bedragen € 515. Het begrijpen van deze kosten kan je helpen in het maken van een weloverwogen beslissing bij het kiezen van de juiste makelaar om jouw huis te verkopen.

Intrekkingskosten van makelaars in Hoogerheide

Wanneer je in Hoogerheide je woning te koop stelt, kan het zomaar gebeuren dat je te maken krijgt met intrekkingskosten. Dat zijn kosten die de meeste makelaars in rekening brengen als je besluit de woning voortijdig uit de verkoop te halen. Oftewel, je hebt de makelaar ingeschakeld om de woning te verkopen, maar beslist na een tijd dat je dit toch niet wilt of dat je van makelaar wilt wisselen.

Intrekkingskosten kunnen van toepassing zijn in diverse situaties. Een voorbeeld hiervan is als je toch besluit dat je liever in je huidige woning wilt blijven wonen. Een andere situatie kan zijn wanneer je niet tevreden bent over de prestaties van de makelaar en liever met een andere makelaar verdergaat. In beide gevallen moet je er rekening mee houden dat het opzeggen van de verkoopovereenkomst gepaard kan gaan met extra kosten. Zorg dus dat je vooraf goed op de hoogte bent van de voorwaarden van de makelaar.

Vraag tarieven van makelaars op Gratis en vrijblijvend

Makelaars in Hoogerheide met een vast tarief

Overweeg je je huis te verkopen, dan kun je een keuze maken tussen diverse typen makelaars. Zo zijn er de traditionele makelaars, die werken met een courtage, ofwel een percentage van de verkoopprijs van jouw woning. Maar er bestaan ook makelaars die werken met een vast tarief, ongeacht de verkoopprijs van je woning. Dit tarief varieert per makelaar en ligt in Hoogerheide gemiddeld op € 3.250 (update: mei 2024).

Een makelaar met een vast tarief kan voor jou gunstig zijn, mits dit tarief aantrekkelijk genoeg is. Het grote voordeel is dat je vooraf weet hoeveel geld je exact kwijt bent aan de makelaar, ongeacht de uiteindelijke verkoopopbrengst van je woning. Daarnaast heb je ook geen onverwachtse kosten. Het nadeel kan zijn dat de makelaar misschien minder zijn best doet om een hogere verkoopprijs voor je woning te realiseren, omdat zijn beloning hier niet van afhangt.

Tip: Bepaal niet zomaar de eerste de beste makelaar. Het is verstandig om verschillende makelaars in jouw omgeving met elkaar te vergelijken. Door de vergelijking, krijg je een beter beeld van welke makelaar het beste bij jouw huis en specifieke situatie past. Dit resulteert in de beste match en de hoogste kans op een succesvolle verkoop van jouw huis.

4 feitjes over makelaars in Hoogerheide

 • In Hoogerheide geven veel woningverkopers de voorkeur aan makelaars die werken op basis van courtage. Dit omdat deze vorm van betalen voor hun het gevoel van zekerheid en commitment verhoogt.
 • Een opvallend kenmerk van de vastgoedmarkt in Hoogerheide is de variatie in taxatie van huizen door verschillende makelaars. Deze verschillen kunnen oplopen tot wel €25.000.
 • Het overgrote deel (93%) van de woningverkopers in Hoogerheide kiest een makelaar die lid is van een erkende branchevereniging zoals NVM, VBO of VastgoedPRO. Het lidmaatschap van zo’n vereniging draagt bij aan hun vertrouwen in de makelaar.
 • Als woningverkopers in Hoogerheide makelaars vergelijken, hebben ze een voorkeur voor makelaars die aantoonbaar beter presteren dan anderen. Vergelijk hier zelf de prestaties van makelaars in de regio.

Wat levert de beste makelaar in Hoogerheide op?

Het selecteren van de beste makelaar in Hoogerheide gaat veel verder dan alleen het bestuderen van beoordelingen. Naast de reputatie van de makelaars, leveren prestatiecijfers namelijk een sterk bewijs van hun kwaliteit. Bewijs in de vorm van hogere verkoopprijzen en snellere verkoopresultaten.

Hier zijn twee belangrijke statistieken om te weten:

 • Gemiddelde verkoopsnelheid: Uit onze database blijkt dat de meest competente makelaars in Hoogerheide huizen gemiddeld 17 dagen sneller verkopen dan hun collega's. Succesvolle verkoop is vaak een kwestie van een efficiënte en doordachte verkoopstrategie.
 • Gemiddelde verkoopprijs: De statistieken laten ook zien dat superieure makelaars in Hoogerheide woningen gemiddeld verkopen voor € 11.237 meer dan hun minder succesvolle tegenhangers. Het is duidelijk dat een ervaren makelaar zijn vergoeding zeker waard is door het maximaliseren van je uiteindelijke opbrengst.

De beste makelaar in Hoogerheide vinden

Wij zijn experts in het analyseren van verkoopstatistieken van alle makelaars in Hoogerheide en de omliggende regio. Op basis van deze data kunnen wij met een hoge zekerheid aangeven welke makelaar in Hoogerheide het beste presteert.

Een makelaar moet echter niet alleen goed presteren, maar ook perfect aansluiten bij jouw situatie en voorkeuren. Daarom is het aan te raden om makelaars via ons vergelijkingsformulier te vergelijken. Hierdoor vind je de makelaar die het beste bij je past.

Waar moet je op letten bij makelaars in Hoogerheide?

Bij de verkoop van jouw huis in Hoogerheide komt een goede makelaar goed van pas. Hier zijn vijf punten waarop je kunt letten:

Ervarenheid in de woningmarkt

Kies een makelaar met flinke ervaring in de Hoogerheide woningmarkt. Kennis van lokale prijstrends is van groot belang.

Communicatiestijl

Controleer of je je prettig voelt bij de communicatiestijl van de makelaar. Open en eerlijke communicatie is essentieel.

Beschikbaarheid

Kijk naar de beschikbaarheid van de makelaar. Een makelaar die snel kan schakelen kan in jouw voordeel werken.

Verkoopstrategie

Onderzoek of de makelaar een duidelijke verkoopstrategie heeft. Deze moet passen bij jouw specifieke situatie en behoeften.

Beoordelingen

Lees de beoordelingen van vorige klanten. Dit geeft een goed beeld van hun ervaringen met de makelaar.

Moet ik kiezen voor een NVM-makelaar?

De Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) is één van de grootste brancheorganisaties voor makelaars in Nederland. De NVM werkt samen met andere beroepsorganisaties zoals de Vereniging Bemiddeling Onroerend Goed (VBO) en VastgoedPRO. Samen zetten zij de standaard in de makelaarswereld.

Een NVM-makelaar in Hoogerheide biedt enkele grote voordelen. Ze garanderen niet alleen een hoge mate van expertise en vakkennis, maar hebben ook een breed netwerk. Dit gecombineerd met hun lokale kennis zorgt ervoor dat je jouw woning op de best mogelijke manier kunt kopen of verkopen.

Wat doet een makelaar in Hoogerheide?

Een groot aantal mensen kiest voor een makelaar bij de verkoop van hun woning in Hoogerheide. Dit doen ze niet voor niets - een makelaar heeft de kennis en ervaring om je uitstekend bij te staan in dit proces.

Dus, wat doet een makelaar precies voor je bij de verkoop van je huis in Hoogerheide? Laten we kijken naar enkele belangrijke taken:

 • Een verkoopwaarde bepalen: de makelaar stelt een realistische vraagprijs vast.
 • Een verkoopplan opstellen: het opmaken van een plan om je huis onder de aandacht te brengen.
 • De woning presenteren: ze maken professionele foto's en eventueel een video.
 • Bezichtigingen regelen: coördineren en uitvoeren van bezichtigingen met potentiële kopers.
 • Onderhandelingen voeren: de makelaar onderhandelt namens jou met kopers.

Waarom een makelaar in Hoogerheide inschakelen?

Overweeg je jouw huis in Hoogerheide te verkopen en vraag je je af of je een makelaar nodig hebt? Kies voor het gemak en de vele voordelen van een makelaar. De deskundigheid, lokale kennis en ervaring van een makelaar in Hoogerheide kunnen het verschil maken in het succesvol verkopen van jouw huis. Het inschakelen van een expert kan je tijd, geld en stress besparen.

Ideale plaatsing op huizensites

De beste manier om potentiële kopers te bereiken, is door je huis op de grote huizensites te plaatsen. Een makelaar in Hoogerheide weet precies hoe je woning op deze platforms het beste onder de aandacht kan worden gebracht.

Deskundige prijsbepaling

Je wilt je huis niet alleen snel verkopen, maar ook voor de beste prijs. Het bepalen van een realistische vraagprijs is dan ook essentieel. Een makelaar in Hoogerheide helpt je bij het vaststellen van de juiste prijs op basis van jarenlange ervaring en marktkennis.

Brede marktkennis

Een huis kopen of verkopen is een enorm financiële onderneming. Door lokale marktkennis en ervaring brengt een makelaar uit Hoogerheide inzichten en perspectieven in die je wellicht nog niet had overwogen.

Professionele afhandeling

Bezichtigingen regelen, onderhandelen over de prijs en het afronden van de juridische details kan veel tijd en energie kosten. Met een makelaar in Hoogerheide wordt dit allemaal voor je geregeld. Dit scheelt een hoop stress en zorgt voor een vlekkeloze verkoop van je woning.

Makelaars in Hoogerheide vergelijken

Door makelaars in Hoogerheide te vergelijken via Huis Verkopen, beschik je over een handige, betrouwbare tool waarmee je lokale makelaars kunt vergelijken op basis van hun prestaties. Op die manier vind je degene die het best bij jouw wensen aansluit.

 • 100% onafhankelijke vergelijking
 • Inclusief een gratis waardebepaling
 • Zekerheid van ervaren makelaars
 • Lagere makelaarskosten

De vergelijking werkt eenvoudig: vul jouw adres, voorkeuren en wensen in en de tool koppelt je aan de verkoopmakelaars in Hoogerheide die het meest overeenkomen met jouw criteria. Deze makelaars leveren alle informatie die je helpt bij het maken van de beste keuze voor het verkopen van jouw woning.

Vergelijk makelaars in Hoogerheide Bespaar direct, je zit nergens aan vast

Veelgestelde vragen over makelaars in Hoogerheide

De gemiddelde opstartkosten van een makelaar in Hoogerheide zijn € 515. Het is raadzaam om deze kosten goed te vergelijken tussen verschillende makelaars.

Bij het kiezen van de beste makelaar in Hoogerheide is het belangrijk om aan verschillende dingen te denken. Vergelijk allereerst de courtage, de gemiddelde courtage in Hoogerheide is 1,11%. Daarnaast is het verstandig om te letten op de gemiddelde verkoopsnelheid en de lokale marktkennis van de makelaar. Je kunt de beste makelaar voor jou vinden op dit overzicht.

In Hoogerheide zijn de gemiddelde kosten voor de diensten van een makelaar € 4.380. Dit bedrag hangt af van de afgesproken courtage en eventuele opstartkosten.

Om makelaars in Hoogerheide te vergelijken, moet je kijken naar hun courtage, opstartkosten en intrekkingskosten. Ook is het belangrijk om hun trackrecord en reputatie te controleren. Via deze link kan je makelaars vergelijken.

De gemiddelde tijd dat een huis te koop staat in Hoogerheide is 49 dagen. Dit varieert echter sterk afhankelijk van de woning en de makelaar. Gebruik dit stappenplan om je woning zo snel mogelijk te verkopen.
Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen