Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: MakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Makelaars Maartensdijk

Zoek je een geschikte makelaar in Maartensdijk om je huis te verkopen? Er zijn talrijke makelaars die qua tarief en aanpak van elkaar verschillen. Daarom is het verstandig om je goed te oriënteren en diverse makelaars te vergelijken, zodat je de juiste keuze kunt maken.

Over makelaars in Maartensdijk

Ben je van plan om jouw huis in Maartensdijk te verkopen en wil je hiervoor een geschikte verkoopmakelaar vinden? Dan zijn er belangrijke aspecten waar je rekening mee moet houden. Hierbij kun je denken aan de kennis van de makelaar over de lokale markt en ook de snelheid waarmee een verkoopmakelaar woningen verkoopt. Andere aandachtspunten zijn de gemiddelde verkoopprijs die de makelaar behaalt en de manier van communiceren.

Waarschijnlijk vraag je je af welke verkoopmakelaar het beste past bij jouw specifieke wensen en situatie. Welke verkoopmakelaar heeft bijvoorbeeld de kortste verkooptijd in Maartensdijk, of welke verkoopmakelaar verkrijgt het vaakst de vraagprijs? Om antwoord te krijgen op deze en andere vragen, is het zinvol om verschillende makelaars te vergelijken. Op deze pagina kun je het gehele aanbod doorlopen en zo een verkoopmakelaar vinden die perfect bij jouw wensen en woning past.

April 2024

Makelaarskosten (gem.)
€ 4.873
Onderhandelingsresultaat (gem.)
€ 13.401
Besparing (gem.)
€ 1.207

Actueel

 • Denk je aan je woning verkopen dan is het belangrijk om te weten dat de gemiddelde courtage van makelaars in Maartensdijk op dit moment 1,11% is. Bedenk dat dit slechts een gemiddelde is en dat tarieven kunnen variëren.
 • Momenteel ligt de gemiddelde verkoopprijs van een woning in Maartensdijk rond de € 439.050. De gemiddelde prijs per vierkante meter bedraagt € 4.260. Bekijk de actuele huizenprijzen om een completer beeld te krijgen.
 • Overweeg je om jouw huis te koop te zetten, bedenk dan dat de huidige tarieven voor makelaars in Maartensdijk gemiddeld € 4.873 bedragen. Het vergelijken van deze tarieven kan je een voordeel opleveren voor jouw portemonnee.

Uitgelichte makelaars in Maartensdijk

Je hebt in Maartensdijk de keuze uit meerdere makelaars die zich specifiek richten op de verkoop van woningen. Direct na deze alinea presenteren we je een overzicht van diverse verkoopmakelaars in deze regio. Wij adviseren je om deze makelaars goed te vergelijken om zo de verschillen in onder andere tarieven, diensten en aanpak te kunnen ontdekken.

Logo Buren makelaars

Buren makelaars

Bij de keuze voor Buren Makelaars profiteer je van hun 50 jaar lange kennis van de markt in Westelijke Betuwe en groot Utrecht. Dit ervaren team van drie medewerkers helpt je niet alleen met de gebruikelijke koop, verkoop of verhuur, maar adviseert je ook bij complexere vastgoedvraagstukken zoals bij (Rijks)monumenten en herbestemmingen. Als lid van de NVM en in het bezit van VastgoedCert en NRVT certificaten, is Buren Makelaars de ideale makelaar voor al jouw vastgoedbehoeften.

Let op: niet alle mogelijke verkoopmakelaars voor jouw situatie in Maartensdijk staan in het voorgaande overzicht. Er zijn meer makelaars actief in deze omgeving en de beste match voor jouw woning en voorkeuren is mogelijk niet genoemd. Daarom is het aan te raden alle makelaars in Maartensdijk te vergelijken met Huis Verkopen. Zo vind je de makelaar die bij jou past.

Vergelijk makelaars in Maartensdijk Op basis van jouw voorkeuren

Wat kost een makelaar in Maartensdijk?

Een verkoopmakelaar in Maartensdijk rekent voor het verkopen van een woning gemiddeld een courtage van 1,11% van de verkoopopbrengst. Bij een gemiddelde verkoopprijs van € 439.050 in Maartensdijk komt dit neer op € 4.873 aan makelaarskosten (update april 2024).

In de meeste gevallen stemmen makelaars hun courtage af op de woning en de waarde ervan. Dit komt omdat de hoeveelheid werk en de diensten die een makelaar levert, direct gerelateerd zijn aan de specifieke details en waarde van de woning die ze verkopen.

Let op: gemiddeld kunnen de courtages van makelaars in Maartensdijk 0,55% verschillen. Daardoor bespaar je tot wel € 1.207 door eerst tarieven op te vragen. Bovendien is het opvragen en vergelijken van deze tarieven geheel kosteloos en zonder enige verplichting.

Kosten van makelaars in Maartensdijk

April 2024 (gemiddeld)

€ 0
€ 1.800
€ 5.000
Bespaar direct Vergelijk lokale makelaars

Opstartkosten van makelaars in Maartensdijk

Het is belangrijk om te weten dat als je jouw huis wilt verkopen in Maartensdijk, de meerderheid van de makelaars opstartkosten in rekening zal brengen. Deze opstartkosten bestaan uit de kosten die een makelaar maakt om je huis verkoopklaar te maken. Denk hierbij aan professionele fotografie, het aanmaken van een woningpresentatie en administratieve kosten. Het bedrag varieert, maar gemiddeld liggen de kosten tussen de € 400 en € 700.

Tarieven bij verschillende makelaars kunnen sterk van elkaar verschillen. Daarom is het aan te raden om goed te oriënteren op de markt en tarieven te vergelijken voordat je een definitieve keuze maakt. Via deze link kun je gemakkelijk, kosteloos en zonder verplichtingen tarieven van diverse makelaars in Maartensdijk opvragen. Zo ben je goed voorbereid op de eventuele opstartkosten en andere kosten die bij de verkoop van je woning komen kijken.

Intrekkingskosten van makelaars in Maartensdijk

In Maartensdijk kan het voortijdig terugtrekken van een woning uit de verkoop wat extra kosten opleveren. De meeste makelaars in Maartensdijk rekenen namelijk zogeheten intrekkingskosten. Dit zijn kosten die je aan de makelaar verschuldigd bent als je besluit om gedurende het verkoopproces je huis van de markt te halen. Misschien verander je van gedachten, besluit je om het huis te verhuren of wellicht veranderen je persoonlijke omstandigheden waardoor de verkoop van de woning niet meer aan de orde is.

Dit is geen situatie waar je vrolijk van wordt, want deze extra kosten kunnen flink oplopen. De gemiddelde intrekkingskosten die de makelaars in Maartensdijk rekenen zijn € 500. Dit bedrag moet je dus in gedachten houden als je overweegt om je woning voortijdig van de markt te halen. De verkoop van een huis is een grote beslissing dus denk goed na voordat je de stap neemt om jouw woning in de verkoop te zetten.

Vraag tarieven van makelaars op Gratis en vrijblijvend

Makelaars in Maartensdijk met een vast tarief

Er zijn ook makelaars in Maartensdijk die werken met een vast tarief. Deze makelaars rekenen een eenmalig bedrag voor hun diensten, ongeacht de uiteindelijke verkoopprijs van jouw huis. Vaak is dit tarief inclusief diensten zoals het opstellen van de verkoopadvertentie, het organiseren van bezichtigingen en het voeren van onderhandelingen. Het gemiddelde vaste tarief dat deze makelaars hanteren is € 3.250 (update: april 2024).

Het klinkt aantrekkelijk, een makelaar met een vast tarief. Maar pas op, want zulke tarieven kunnen ook risico's met zich meebrengen. Stel dat je uiteindelijk minder krijgt voor je woning dan verwacht. Dan heb je door het vaste tarief alsnog relatief hoge makelaarskosten betaald. En andersom kan natuurlijk ook: Als je woning boven verwachting verkoopt, dan zou een percentage van de verkoopprijs goedkoper zijn geweest dan een vast tarief.

Tip: Het is waardevol om makelaars te vergelijken. Dit geeft je helderheid over de verschillende tarieven en wat ze voor jou als woningverkoper betekenen. Stel vragen, vraag offertes op en neem de tijd om deze op je gemak te bestuderen. Op die manier kom je niet voor verrassingen te staan en vind je de makelaar die het beste bij jouw wensen en budget past.

4 feitjes over makelaars in Maartensdijk

 • In Maartensdijk brengt een woning gemiddeld 8% meer op wanneer deze met hulp van een makelaar wordt verkocht, in vergelijking met een verkoop zonder tussenkomst van een professional.
 • Schattingen van verschillende verkoopmakelaars in Maartensdijk kunnen uiteenlopen. Soms is er wel een verschil van €31.000 in de vastgestelde waarde van een woning. Het is raadzaam om bij diverse makelaars een waardebepaling aan te vragen om een duidelijker beeld te krijgen.
 • De hoge courtage die sommige makelaars in Maartensdijk rekenen is niet noodzakelijk. Het meest gevraagde percentage ligt op 1,50%, maar er zijn ook heel wat makelaars die voor minder werken.
 • Het merendeel van de mensen die hun woning in Maartensdijk willen verkopen, raadpleegt doorgaans gemiddeld 3 verschillende makelaars voor verkoopadvies. Een goed startpunt is het aanvragen van een gratis verkoopadvies.

Wat levert de beste makelaar in Maartensdijk op?

In de wereld van vastgoed komen makelaars in alle soorten en maten, en dit is zeker ook het geval in Maartensdijk. Het verschil in prestaties tussen deze makelaars kan enorm zijn. Een sterke makelaar kan het verkoopproces van jouw woning flink verbeteren en soepeler laten verlopen. Neem bijvoorbeeld de tijd die het kost om een woning te verkopen; dit kan variëren van maanden tot slechts enkele weken, afhankelijk van de makelaar die je in de arm neemt.

Maar hoe herken je de beste makelaars in Maartensdijk? Hier zijn twee belangrijke indicatoren:

 • Op basis van onze uitgebreide databank blijkt dat de snelste makelaars in Maartensdijk woningen gemiddeld 18 dagen sneller verkopen dan hun collega's. Dit hangt vaak samen met een goed doordachte verkoopstrategie en een grondige kennis van de lokale markt.
 • Evenzo blijkt uit onze gegevens dat de beste makelaars in Maartensdijk een hogere verkoopprijs weten te realiseren voor de woning. Gemiddeld verkopen deze makelaars woningen voor een bedrag van € 13.599 méér dan andere makelaars in de regio. Een uitstekende makelaar is de investering zeker waard en kan je een stuk meer opleveren dan je wellicht verwacht.

De beste makelaar in Maartensdijk vinden

De beste makelaar in Maartensdijk is niet alleen iemand die jouw woning succesvol verkoopt, maar ook iemand die rekening houdt met jouw situatie en voorkeuren. De ideale makelaar informeert jou over zijn tarieven, deelt zijn verkoopstrategie, schat de waarde van jouw woning in, en geeft nuttige verkoopadviezen.

Om een goede makelaar in Maartensdijk te vinden, is het vergelijken van makelaars op onze website een efficiënte methode. Door ons vergelijkingsformulier in te vullen, kun je de meest geschikte makelaars voor jouw situatie ontdekken. Dit is geheel gratis en vrijblijvend.

Waar moet je op letten bij makelaars in Maartensdijk?

Als je je huis in Maartensdijk wilt verkopen, is het belangrijk om een geschikte makelaar te kiezen. Let daarbij op de volgende vijf punten:

1. Ervaring in Maartensdijk

Heeft de makelaar ervaring met huizenverkoop in Maartensdijk? Lokale kennis kan een groot verschil maken bij het verkopen van je huis.

2. Klantbeoordelingen

Check de beoordelingen van eerdere klanten. Dit kan een goede indicatie geven over de betrouwbaarheid en professionaliteit van de makelaar.

3. Verkoopstrategie

Vraag naar de verkoopstrategie van de makelaar. Een goed doordacht plan kan helpen om je huis snel en tegen een goede prijs te verkopen.

4. Verkoopprestaties

Hoe presteert de makelaar bij het verkopen van huizen? Vraag naar de gemiddelde verkooptijd en verkoopprijs van de huizen die hij eerder verkocht heeft.

5. Communicatie

Is de makelaar goed bereikbaar en communiceert hij duidelijk? Goede communicatie is essentieel tijdens het verkoopproces van je huis.

Moet ik kiezen voor een NVM-makelaar?

In Maartensdijk speelt je NVM-makelaar een cruciale rol bij de verkoop van je huis. Deze makelaars zijn goed op de hoogte van lokale marktomstandigheden en kunnen je begeleiden bij het gehele verkoopproces, van start tot finish.

Naast NVM, zijn er ook VBO-makelaars en VastgoedPRO-makelaars actief in Maartensdijk. Hoewel ze allemaal gespecialiseerde diensten leveren, heeft elke brancheorganisatie zijn eigen unieke sterke punten. Het kiezen van de juiste makelaar is daarom van groot belang voor een succesvolle huisverkoop.

Weetje: Hoewel alle NVM-makelaars aan strikte kwaliteitseisen moeten voldoen, is er nog steeds variatie in de kwaliteit van hun dienstverlening. Om de makelaar te vinden die het beste bij je past, is het daarom aan te raden om makelaars te vergelijken.

Wat doet een makelaar in Maartensdijk?

Een makelaar in Maartensdijk is een expert op het gebied van onroerend goed in de regio. Hij of zij is jouw gids in het proces van het verkopen van je huis. Van taxatie tot onderhandelingen, de makelaar heeft de ervaring en kennis om je door dit ingewikkelde proces te leiden.

Een makelaar helpt je niet alleen bij het verkopen van je woning, maar ook bij het positioneren van je huis op de markt. Met een goed begrip van de lokale vastgoedmarkt, stelt de makelaar een realistische prijs voor en adviseert je over eventuele verbeteringen om de waarde te verhogen.

 • Taxatie van de woning
 • Opstellen van de verkoopstrategie
 • Verzorgen van de marketing
 • Onderhandelen met potentiële kopers
 • Coördineren van de verkoopprocedure

Waarom een makelaar in Maartensdijk inschakelen?

Wat is er spannender dan het verkopen van je huis in Maartensdijk? Het is een grote stap en een proces met veel facetten. Zo heb je de juiste prijsstelling nodig, een succesvolle marketingstrategie en de mogelijkheid om het onderhandelingsproces met potentiële kopers professioneel te begeleiden. Dat is waar een makelaar in Maartensdijk je enorm kan helpen. Met jarenlange ervaring en kennis van de lokale huizenmarkt, kan een makelaar de kans op een succesvolle verkoop aanzienlijk vergroten.

Deskundig advies

Met een makelaar aan je zijde krijg je deskundig advies op maat, afgestemd op je specifieke situatie en woning. Zoiets als een 'one-size-fits-all' aanpak bestaat zeker niet bij de verkoop van jouw huis. Een makelaar kan specifieke eigenschappen van jouw woning benadrukken en zorgen voor de juiste positionering in de markt.

Spil in het verkoopproces

Een makelaar fungeert als spil in het verkoopproces. Van het maken van verkoopfoto’s, het opstellen van een aantrekkelijk woningdossier tot het regelen van bezichtigingen, alles wordt uit handen genomen. Dit bevordert de verkoopkansen en scheelt jou een hoop stress.

Kennis van de lokale markt

Welk prijskaartje hang je aan je huis in Maartensdijk? Makelaars kennen de lokale markt op hun duimpje en weten precies wat een realistische vraagprijs is. Deze kennis van de lokale markt zorgt voor een sterkere positie ten opzichte van potentiële kopers.

Professionele onderhandelingen

Wellicht een van de grootste voordelen van het inschakelen van een makelaar is dat hij of zij professioneel kan onderhandelen namens jou. Een makelaar zorgt ervoor dat je niets minder krijgt dan je huis daadwerkelijk waard is, en dat kan je enorm helpen bij het realiseren van je financiële doelen.

Makelaars in Maartensdijk vergelijken

Bij het verkopen van je huis in Maartensdijk wil je natuurlijk de beste verkoopmakelaar inschakelen. Dat betekent een makelaar vinden die presteert op gebieden die er voor jou toe doen, zoals verkoopsnelheid en opbrengst. Dankzij ons unieke vergelijkingsplatform van Huis Verkopen, kun je nu gemakkelijk lokale makelaars met elkaar vergelijken.

 • Gratis en vrijblijvend een top makelaar vinden.
 • Onafhankelijke vergelijking van makelaarsprestaties.
 • Overzicht van prijs/kwaliteit-verhouding.
 • Ontdek de makelaar die bij jou past.

Na het invullen van je adres, voorkeuren en wensen, koppelen we je aan verkoopmakelaars in Maartensdijk die het beste bij jouw situatie passen. Deze makelaars geven je nauwkeurige informatie over je verkoopmogelijkheden. Niet alleen bespaar je hiermee op makelaarskosten, maar het bespaart je ook nog eens veel tijd en zorgt ervoor dat je huis op de meest waardevolle manier in de markt wordt gezet.

Vergelijk makelaars in Maartensdijk Bespaar direct, je zit nergens aan vast

Veelgestelde vragen over makelaars in Maartensdijk

De gemiddelde makelaarskosten in Maartensdijk zijn € 4.873. Hierbij zijn alle kosten zoals courtage en opstartkosten meegerekend.

Je kunt een goede makelaar in Maartensdijk vinden door makelaars op verschillende factoren te vergelijken. Maak hierbij bijvoorbeeld gebruik van onze handige tool voor het vinden van een goede makelaar.

De gemiddelde verkoopsnelheid van een huis in Maartensdijk is 60 dagen. Dit varieert afhankelijk van onder andere de staat en locatie van de woning.

Bij het vergelijken van makelaars is het belangrijk om te letten op zaken zoals courtage, opstartkosten, intrekkingskosten en de gemiddelde verkoopsnelheid. Daarnaast speelt lokale marktkennis een grote rol.

In Maartensdijk ligt de gemiddelde verkoopprijs van een huis rond de € 439.050. Dit bedrag kan variëren afhankelijk van de kenmerken van het betreffende huis.
Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen