Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: MakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Woningmarktcijfers Maartensdijk

In Maartensdijk is de huizenmarkt in beweging. Prijzen variëren en het aantal transacties fluctueert. Als je overweegt je huis te verkopen, is het van belang om deze ontwikkelingen in de gaten te houden.

Gemiddelde vraagprijs en verkoopprijs in Maartensdijk

De gemiddelde verkoopprijs in Maartensdijk is in de laatste 3 maanden € 439.050 euro en de gemiddelde vraagprijs is € 482.600 euro. Dit toont aan dat de prijzen op de huizenmarkt enigszins uit elkaar lopen. Voor een completer beeld van de vastgoedcijfers van Maartensdijk, raadpleeg je de onderstaande grafiek:

Huizenprijzen in Maartensdijk

Afgelopen 3 maanden

€ 221.000
€ 377.000
€ 533.000

Hoe interessant zou het zijn om de gemiddelde waarde per vierkante meter in Maartensdijk te ontdekken? Deze waarde geeft je een helder beeld van de huidige staat van de huizenmarkt. Op dit moment, bedraagt de gemiddelde verkoopprijs per vierkante meter er € 4.260. Bekijk de onderstaande grafiek, bestudeer de verschillen tussen vraagprijs en daadwerkelijke verkoopprijs per m2 en ontdek wat ze betekenen:

Huizenprijzen in Maartensdijk per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 3.700
€ 4.100
€ 4.500

Prijsontwikkeling Maartensdijk laatste 12 maanden

In Maartensdijk heeft de woningmarkt het afgelopen jaar niet stilgestaan, met fluctuaties in de verkoopprijzen. De gemiddelde verkoopprijs van vorige maand bedraagt € 439.050. Bekijk hieronder de ontwikkeling van de marktcijfers in de afgelopen 12 maanden:

Wat is mijn woning in Maartensdijk waard?

De waarde van jouw woning in Maartensdijk is niet enkel door één factor te bepalen, maar hangt af van meerdere aspecten. Enkele voorbeelden hiervan zijn de locatie, de grootte van het perceel, het bouwjaar en de algehele staat van onderhoud. De juiste waardering van een woning is een complexe zaak die een professionele benadering vereist.

Als je precies wilt weten wat je huis waard is, is een gratis waardebepaling door een makelaar de beste optie. Of je nu serieus overweegt je woning te verkopen, of dat je simpelweg een goed beeld van de huidige waarde wilt hebben, een gratis waardebepaling vormt een gedegen startpunt.

Bij een gratis waardebepaling komt een makelaar persoonlijk bij je langs. Dit kost je niets, maar levert je wel deskundig advies over de werkelijke waarde van je woning. Vooral in een markt die constant in beweging is, is de objectieve blik van een makelaar zeer waardevol. Daarbij neemt een waardebepaling aan huis over het algemeen slechts 30 minuten in beslag.

Vraag een gratis waardebepaling aan Bij een ervaren, lokale makelaar

Woningcijfers in andere plaatsen

Veranderingen in de woningmarkt variëren sterk per regio. Wat opvalt, is dat de prijzen voor woningen in gebieden in de omgeving van Maartensdijk aparte patronen kunnen vertonen ten opzichte van Maartensdijk zelf. Dit wordt grotendeels veroorzaakt door lokale factoren zoals vraag en aanbod, economische groei en demografische ontwikkelingen.

Door daarnaast ook de huizenprijzen in andere gemeenten onder de loep te nemen, kunnen we een breder perspectief scheppen op de huidige woningmarkt. Dit aangevuld met de specifieke details van Maartensdijk, levert een vollediger beeld op van de huidige situatie binnen de huizenmarkt.

Verkoopprijzen in andere plaatsen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 1.100.000

Verkoopprijzen in andere plaatsen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 6.000

Best presterende makelaar in Maartensdijk

Op ons platform houden we de woningmarkt in Maartensdijk en de prestaties van lokale makelaars nauwlettend in de gaten. We weten welke makelaars er uitblinken door snelle verkoop, een hogere verkoopprijs of het groot aantal woningen dat ze verkopen. En belangrijker nog, we weten welke makelaar het beste past bij jouw specifieke behoefte. Hierdoor helpen we je bij het maken van een gerichte keuze.

Het kiezen van een geschikte makelaar in Maartensdijk kan veel voordelen opleveren. Denk bijvoorbeeld aan een snellere verkoop van je woning, een hogere verkoopprijs of een prettige samenwerking met een makelaar die jouw eisen en wensen begrijpt. Door de prestaties van makelaars met elkaar te vergelijken op ons platform, kan je een makelaar vinden die past bij jouw situatie en doelstellingen.

Vergelijk makelaars in Maartensdijk Of lees meer over makelaars in Maartensdijk

Gemiddelde tarieven van makelaars in Maartensdijk

Courtages kunnen een grote impact hebben op het rendement van de verkoop van jouw huis. In Maartensdijk is het gemiddelde makelaarstarief 1,11% van de verkoopprijs. Dit lijkt misschien niet veel, maar gezien de gemiddelde verkoopprijs van huizen in Maartensdijk € 439.050 bedraagt, kunnen deze kosten toch flink oplopen.

Het is gemakkelijk om geneigd te zijn om voor de goedkoopste makelaar te gaan, maar dat is zelden de beste optie. Het is verstandiger om te kijken naar wat een makelaar jou te bieden heeft en welke kwaliteiten hem onderscheiden van de rest. Gebruik ons online formulier om tarieven op te vragen bij makelaars in Maartensdijk, en let op de diensten en expertise die zij voor die prijs bieden.

Vraag tarieven op bij makelaars Gratis en vrijblijvend

Aantal koopwoningen in Maartensdijk

Als je het woningaanbod in Maartensdijk onder de loep neemt, zul je merken dat een segment bestaat uit sociale huurwoningen. Echter, het grootste deel van de woningmarkt in Maartensdijk wordt in beslag genomen door koopwoningen. Om precies te zijn, het totale aantal koopwoningen in Maartensdijk staat op 1361.

Aantal verkochte woningen in Maartensdijk

In Maartensdijk zijn in de laatste 12 maanden verschillende woningen te koop aangeboden en van eigenaar gewisseld. Dit wordt mooi geïllustreerd door het aantal aanmeldingen en verrichte transacties in die periode. Het exacte aantal verkochte woningen, oftewel de transacties, vind je terug in de onderstaande grafiek met de tag 39:

Ben je van plan jouw huis in Maartensdijk te verkopen?

Verkopen van je huis in Maartensdijk kan enigszins uitdagend lijken. Je moet zorgen voor een goede presentatie, juiste prijszetting en bereikbaarheid voor potentiële kopers. Dit kan een lastige klus zijn, terwijl je tevens moet voldoen aan de wettelijke vereisten zoals het hebben van een energielabel. Gelukkig, op de website waar je al bent, kun je een handig stappenplan vinden voor de verkoop van jouw woning.

Het kiezen van de juiste makelaar kan ook een complexe taak zijn. Verschillende makelaars hanteren uiteenlopende strategieën en hun commissie kan sterk variëren. Een slimme aanpak zou zijn lokale marktkennis in te zetten. Neem bijvoorbeeld een makelaar onder de arm die goed bekend is met Maartensdijk, dit kan het verkooptraject aanzienlijk vergemakkelijken. Dit, samen met het eerder genoemde stappenplan, kan je helpen jouw huis probleemloos te verkopen.

Bekijk je stappenplan Speciaal voor jouw woning

Over Huis Verkopen

Wij zijn trots op de nauwkeurigheid en betrouwbaarheid van de gegevens die wij hier op Huis Verkopen aan je verschaffen. De woningcijfers van Maartensdijk die je nu ziet zijn met grote zorg samengesteld, en we houden ze continu up-to-date. Daardoor heb je altijd een vinger aan de pols van de huidige woningmarkt in Maartensdijk. Deze accurate, real-time informatie kan enorm waardevol zijn bij het strategisch plannen van de verkoop van je huis.

Praktische hulp bij woningverkoop

Naast betrouwbare woningcijfers, biedt Huis Verkopen ook diverse handige hulpmiddelen voor een geslaagde woningverkoop. Zo kun je bijvoorbeeld een gratis waardebepaling aanvragen of snel makelaars vergelijken om de beste lokale makelaar te vinden. Ook het opvragen van makelaarstarieven of het volgen van ons conveniënte stappenplan kunnen je flink wat tijd en hoofdbrekens besparen. We houden je graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en stellen alles in het werk om de verkoop van je huis zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen