Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: MakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Huis verkopen in St. Willebrord

Verkoop je je huis in St. Willebrord? Dan wil je natuurlijk alles in een keer goed regelen. Denk aan zaken als het regelen van je energielabel of het kiezen van de juiste makelaar. Oriënteer je grondig en maak gedegen keuzes om je verkoopproces vloeiend te laten verlopen.

 • Geen gedoe
 • Direct geregeld
 • Geld besparen
 • Hogere opbrengst

Over het verkopen van je huis in St. Willebrord

Wanneer je van plan bent je huis te verkopen in St. Willebrord, zijn er een aantal punten die belangrijk zijn om rekening mee te houden. Naast het streven naar een goede verkoopprijs voor jouw huis, wil je ook niet te veel betalen voor een makelaar. Bovendien is er de wens om snel te verkopen, om zo dubbele woonlasten te voorkomen.

Je vraagt je wellicht af: hoe snel worden huizen in St. Willebrord verkocht? Wat is de gemiddelde verkoopopbrengst? Hoeveel kun je besparen door verschillende makelaars te vergelijken? Een goede stap om deze vragen te beantwoorden, is de zoektocht naar een makelaar die goed presteert in St. Willebrord. Je kunt dit efficiënt doen door makelaars te vergelijken. Hieronder vind je de actuele cijfers over de woningverkoop in St. Willebrord:

Maart 2024

Verkoopsnelheid (gem.)
85 dagen
Verkoopopbrengst (gem.)
€ 399.694
Besparing (gem.)
€ 1.219

Je huis snel verkopen in St. Willebrord

In St. Willebrord worden woningen gemiddeld binnen 85 dagen verkocht. Deze snelheid is afhankelijk van een veelvoud aan factoren, waarvan sommige binnen je controle liggen. Hier zijn drie tips om je woning zo snel mogelijk te verkopen:

 1. Presenteer je woning optimaal. Zorg ervoor dat je huis er op z'n best uitziet. Een opgeruimd en schoon huis maakt een goede eerste indruk. Ook heldere, hoge kwaliteit foto’s zijn een must. Als je het maximum uit je woning wilt halen, kan een professionele fotograaf je hiermee helpen.
 2. Vraagprijs goed vaststellen. Het is belangrijk dat je toekomstige kopers niet afschrikt met een te hoge vraagprijs. Een correcte waardebepaling door een deskundige kan je hierbij helpen.
 3. Openbare verkoop. Overweeg je woning openbaar te verkopen op sites zoals Funda. Een groter publiek betekent meer potentiele kopers, wat leidt tot een betere verkoopprijs en een snellere verkoop.
Huis verkopen {locatie} tips

Tips in St. Willebrord

#1 Tip: de keuze voor een goede makelaar heeft veel invloed op het verkoopresultaat.

Bekijk alle tips of begin direct met het vergelijken van makelaars: tarieven, prestaties en aanpak.

Begin met vergelijken

Wat brengt een huis in St. Willebrord op?

De gemiddelde verkoopprijs van een woning in St. Willebrord bedraagt momenteel € 399.694. Dat betekent niet dat elke woning voor deze prijs verkocht wordt. De uiteindelijke verkoopsom hangt af van diverse factoren zoals de staat van de woning, de locatie in St. Willebrord en de actuele vraag en aanbod in maart 2024.

Bovendien wordt de verkoopprijs vaak weergegeven als prijs per vierkante meter. In St. Willebrord is de gemiddelde prijs per m2 momenteel € 3.292. Het begrip van de prijs per m2 helpt je om een beter inzicht te krijgen in de waarde van verschillende woningen, ongeacht hun grootte. Het is dus een handig instrument bij het vergelijken van woningen tijdens je zoektocht.

Vraag jouw gratis waardebepaling aan Bij een lokale, ervaren makelaar

Woningcijfers in St. Willebrord

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 2.100
€ 2.700
€ 3.400

Op HuisVerkopen.nl houden we alle huizenprijzen in St. Willebrord bij (up-to-date: maart 2024), waaronder de gemiddelde vraagprijs, verkoopprijs, de prijsontwikkeling en de gemiddelde huizenprijzen ten opzichte van andere plaatsen in de buurt van St. Willebrord.

Feitjes over St. Willebrord

 • St. Willebrord is de grootste kern in de gemeente Rucphen.
 • Het is vernoemd naar de heilige Willibrordus, een missionaris.
 • Hier is het bekende realityprogramma 'Oh Oh Europa' opgenomen.

Tips om je woning te verkopen in St. Willebrord

Het verkopen van je woning in St. Willebrord kan een uitdagende taak zijn. Vermijd hobbels op de weg door het volgende advies te volgen. Hier zijn enkele tips om jou het perfecte verkoopresultaat te garanderen.

 • Goede Makelaar: Kies zorgvuldig je makelaar. Een lokale makelaar heeft kennis over de vastgoedmarkt in St. Willebrord en kan je eventueel helpen met het vaststellen van de juiste vraagprijs.
 • Fotografie: Zorg voor professionele en aantrekkelijke foto's van je huis. Potentiële kopers zijn visueel ingesteld, en kwalitatieve foto's kunnen hen verleiden tot een bezichtiging.
 • Onderhandelingsstrategie: Bespreek de onderhandelingsstrategie met je makelaar. Een ervaren makelaar kan je begeleiden om het gewenste verkoopresultaat te behalen.
 • Woningpresentatie: Maak je huis schoon en opgeruimd voordat potentiële kopers verschijnen. De eerste indruk is van essentieel belang.
 • Marketingstrategie: Een doeltreffende marketingstrategie is cruciaal. Laat je makelaar de beste platforms en strategieën voor de verkoop van je huis in St. Willebrord bepalen.

Ontdek jouw stappenplan in St. Willebrord:

 • Gratis en gepersonaliseerd stappenplan voor jouw woningverkoop
 • Voorkom overslaan van belangrijke stappen in het verkoopproces
 • Behoud je volledige regie en overzicht in jouw verkooptraject
 • Bespaar duizenden euro's door gebruik te maken van het stappenplan
Bekijk mijn stappenplan Speciaal voor jouw woning

Wat kost een huis verkopen in St. Willebrord?

Het verkopen van je huis brengt kosten met zich mee. De verkoop van een woning in St. Willebrord kost je als verkoper gemiddeld € 6.368. Hieronder zetten we alle kosten op een rij:

Kosten bij verkoop in St. Willebrord In euro’s
Makelaarskosten (o.b.v. huiswaarde € 399.694) € 4.357
Verkoopstyling en klein onderhoud € 875
Energielabel aanvragen € 315
Notaris (doorhalen hypotheek) € 350
Totale gemiddelde kosten bij verkoop € 6.368

Kosten van makelaars in St. Willebrord

Als je van plan bent om je huis in St. Willebrord te verkopen en daarbij een makelaar inschakelt, wees dan bewust van de bijkomende kosten. De meeste makelaars rekenen namelijk een courtage, oftewel een percentage van de verkoopprijs van je huis. In St. Willebrord is dit gemiddeld 1,09%. Daarnaast zijn er doorgaans ook nog opstartkosten, die gemiddeld neerkomen op € 515.

Om te voorkomen dat de verkoop van je huis in St. Willebrord te kostbaar wordt, is het raadzaam om de tarieven van verschillende makelaars met elkaar te vergelijken. Zo kun je op zoek gaan naar een makelaar die niet alleen goede service biedt, maar ook een redelijk courtage hanteert. Bedenk dat elke besparing, hoe klein ook, je helpt om meer over te houden na de verkoop van je woning.

Andere kosten bij verkoop

Onderhoud en reparaties

Voordat je jouw huis op de markt brengt, is het verstandig om nodig onderhoud en eventuele reparaties uit te voeren. Een gebrek aan onderhoud of zichtbare gebreken kunnen potentiële kopers afschrikken. Bovendien loop je het risico dat de verkoopprijs lager uitvalt dan je zou willen.

Het is dus belangrijk om jouw woning in de best mogelijke staat te presenteren. Dat betekent misschien dat je kosten moet maken om schilderwerk bij te werken, scheuren te repareren of andere esthetische verbeteringen door te voeren. Deze kosten variëren per project, dus plan vooruit en houd hier rekening mee in jouw budget.

Notariskosten

Als verkoper dien je een notaris in te schakelen voor de overdracht van jouw woning. De notaris stelt de akte van levering op, regelt de inschrijving bij het Kadaster en zorgt ervoor dat alle wettelijke verplichtingen worden nagekomen.

De kosten voor een notaris variëren. Je kunt rondvragen bij verschillende notarissen om een idee te krijgen van wat gebruikelijke tarieven zijn. Houd er rekening mee dat deze kosten bovenop de makelaarskosten komen en dat je ze niet kunt aftrekken voor de belasting.

Verhuiskosten

Wanneer je jouw huis eenmaal hebt verkocht, komen de verhuiskosten om de hoek kijken. Afhankelijk van hoeveel spullen je hebt en hoe ver je verhuist, kunnen deze kosten flink oplopen.

Het inhuren van een professioneel verhuisbedrijf kan de overgang soepeler en minder stressvol maken, maar deze service komt natuurlijk met een prijs. Overweeg alternatieven, zoals het huren van een verhuisbus en het inschakelen van vrienden en familie, om kosten te besparen.

Wanneer mijn huis verkopen in St. Willebrord?

Is maart 2024 een goed moment om jouw huis in St. Willebrord te verkopen? Zonder twijfel. De interesse in woningen blijft hoog, en dat biedt kansen. Maak slim gebruik van de verkopersmarkt, zonder de noodzaak om speculaties te doen over eventuele prijsstijgingen.

Zit je te twijfelen over de huidige waarde van je huis? Een vrijblijvende waardebepaling kan hier een goed inzicht in geven. We nodigen je uit om via deze link een waardebepaling aan te vragen. Deze stap kan je helpen bij het maken van een weloverwogen besluit.

Vergelijk makelaars in St. Willebrord Op basis van je voorkeuren

Waarom Huis Verkopen?

Als woningverkoper wil je natuurlijk dat de verkoop van je woning zo goed mogelijk verloopt. Je wilt niet alleen de beste prijs krijgen, maar ook dat alles van A tot Z goed geregeld is. Hier komt Huis Verkopen in beeld. Dit online platform biedt allerlei tools en mogelijkheden die je helpen bij het voorbereiden en regelen van de verkoop van jouw woning. Het gemak dat Huis Verkopen biedt maakt het een verstandige keuze voor iedere woningverkoper.

Gratis waardebepaling

Eén van de belangrijkste kenmerken van Huis Verkopen is het aanbieden van een gratis waardebepaling van jouw woning. Dit is cruciaal om de optimale verkoopprijs te bepalen en geeft je een goed inzicht in wat je huis daadwerkelijk waard is. Het proces is simpel en gemakkelijk, vraag nu via deze link je waardebepaling aan.

Makelaars vergelijken

Dankzij Huis Verkopen kun je makkelijk verschillende makelaars vergelijken. Zo zorg je ervoor dat je de beste makelaar in St. Willebrord kiest voor de verkoop van jouw woning. De vergelijkingstool presenteert de beste lokale makelaars op basis van data en ervaringen.

Besparen op makelaarskosten

Met Huis Verkopen wordt de mogelijkheid geboden om makelaarstarieven op te vragen. Hierdoor kan je gemakkelijk besparen op de makelaarskosten. Dit geeft ook meer controle over je budget en ondersteunt je bij het sluiten van de beste deal bij de verkoop van je woning.

Veelgestelde vragen over een huis verkopen in St. Willebrord

Het bepalen van de vraagprijs van jouw huis in St. Willebrord is geen eenvoudige taak. Het hangt onder andere af van de huidige marktwaarde, recente verkoopprijzen in jouw buurt, de staat van jouw woning en eventuele verbouwingen. Een taxateur of makelaar kan je hierbij helpen. Voor meer informatie, kun je deze pagina bezoeken.

Het verkopen van een huis in St. Willebrord omvat een reeks stappen. Deze stappen variëren van het voorbereiden van de woning, het bepalen van de vraagprijs, tot het onderhandelen met de koper en het ondertekenen van de koopakte. Elke stap brengt zijn eigen uitdagingen met zich mee. Bezoek het stappenplan op onze website voor meer details.

Bij het verkopen van jouw huis in St. Willebrord zul je verschillende documenten nodig hebben, zoals een kopie van je eigendomsbewijs, plattegronden, een energielabel en misschien een taxatierapport. Het is belangrijk om deze documenten al voorbereid te hebben voor een vlotte verkoop. Hier vind je meer informatie over de benodigde documenten.

Het inschakelen van een makelaar is geen vereiste bij de verkoop van jouw woning in St. Willebrord, maar het kan wel prettig zijn. Een makelaar kan je helpen bij het bepalen van de vraagprijs, het organiseren van bezichtigingen en het onderhandelen over de verkoopprijs. Voor meer informatie over welke makelaar het beste bij je past, bezoek onze website .
Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen