Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: BlogMakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Woningmarktcijfers Goedereede

Wanneer je van plan bent je huis in Goedereede te verkopen, is het belangrijk om op de hoogte te zijn van de huidige woningmarkt. Huizenprijzen geven een goed beeld van wat je mag verwachten tijdens dit proces. Op deze pagina vind je relevante statistieken en vastgoedcijfers over Goedereede om je hierbij te helpen.

Gemiddelde vraagprijs en verkoopprijs in Goedereede

De gemiddelde verkoopprijs in Goedereede is in de laatste 3 maanden € 492.500 euro en de gemiddelde vraagprijs is € 621.666 euro. Deze getallen geven weer dat de verkoopprijs en de vraagprijs dicht bij elkaar liggen. Dit betekent dat de markt redelijk in balans is. Bekijk de onderstaande grafiek om een duidelijker beeld te vormen:

Huizenprijzen in Goedereede

Afgelopen 3 maanden

€ 74.000
€ 373.000
€ 672.000

In de onderstaande grafiek tonen we je de recente prijsontwikkelingen op de woningmarkt in Goedereede. Er wordt specifiek inzicht gegeven in de gemiddelde verkoopprijs en vraagprijs per m2 over de afgelopen 3 maanden. Zo krijg je een goed beeld van de huidige marktsituatie in deze regio. Zie hier de grafiek:

Huizenprijzen in Goedereede per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 2.000
€ 3.700
€ 5.400

Prijsontwikkeling Goedereede laatste 12 maanden

De afgelopen 12 maanden hebben de woningprijzen in Goedereede een verandering doorgemaakt. Ter illustratie, de gemiddelde verkoopprijs in de afgelopen maand bedroeg € 492.500 euro.

Om een helder beeld te krijgen van de voortgang en richting van deze prijsbewegingen, is het nuttig om naar de trends van de laatste 12 maanden te kijken. Bekijk deze in de onderstaande grafiek:

Wat is mijn woning in Goedereede waard?

Ben je benieuwd wat je woning in Goedereede op dit moment op de woningmarkt waard is? Deze vraag speelt een grote rol als je overweegt om je huis te verkopen. Immers, op basis van de woningwaarde wordt doorgaans beslist of een verkoop winstgevend is.

Overweeg je om jouw woning te verkopen? Dan is het verstandig om een gratis waardebepaling te laten maken door een ervaren makelaar. Een gratis waardebepaling geeft je een goed inzicht in de huidige marktwaarde van je woning en helpt je om een weloverwogen verkoopbeslissing te maken.

Een gratis waardebepaling door een makelaar is een inschatting van de huidige waarde van je woning, op basis van onder andere de ligging, oppervlakte en staat van onderhoud. Het kan verstandig zijn om meerdere makelaars een waardebepaling te laten maken, omdat de geschatte waarden per makelaar kunnen verschillen. Zo krijg je het meest complete beeld van wat jouw huis nu werkelijk waard is.

Vraag een gratis waardebepaling aan Bij een ervaren, lokale makelaar

Woningcijfers in andere plaatsen

De woningmarkt is van nature een veelkleurig landschap, waarin geen enkele plaats hetzelfde is. Het is opvallend hoe sterk de huisprijzen kunnen variëren van de ene naar de andere gemeente, inclusief die rondom Goedereede. Dit illustreert de meerwaarde van het vergelijken van de huizenprijzen in Goedereede met die in andere gemeenten:

Het biedt een heldere kijk op het huidige marktscenario. Alleen zo krijg je een volledig en adequaat beeld van de lokale woningmarkt. Laat je onderdompelen in het vergelijk tussen Goedereede en plaatsen in de directe omgeving door de volgende grafieken:

Verkoopprijzen in andere plaatsen

Afgelopen 3 maanden (gemiddeld)

€ 600.000

Verkoopprijzen in andere plaatsen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 5.000

Best presterende makelaar in Goedereede

Ben je aan het zoeken naar de juiste makelaar om je huis in Goedereede te verkopen? Het is niet altijd makkelijk, aangezien makelaars op verschillende manieren kunnen variëren. Sommigen zijn gespecialiseerd in luxe huizen, terwijl anderen zich richten op starterswoningen. Ook kan het persoonlijke contact en de manier van communiceren sterk variëren.

Het kiezen van een effectieve makelaar kan een groot verschil maken in hoe vlot je huis wordt verkocht en tegen welke prijs. Een ervaren makelaar kan je ondersteunen met waardevolle marktkennis en adviezen over de beste prijsstrategie. Ook kan een goede makelaar de presentatie van de woning op zich nemen en potentiële kopers rondleiden. Het kan daarom nuttig zijn om makelaars te vergelijken voordat je een definitieve keuze maakt.

Vergelijk makelaars in Goedereede Of lees meer over makelaars in Goedereede

Gemiddelde tarieven van makelaars in Goedereede

Is het je opgevallen dat er veel gesproken wordt over courtages, maar dat het niet altijd duidelijk is hoe het precies zit? De courtage is een belangrijk deel van de kosten die je betaalt wanneer je je huis verkoopt en wordt berekend als een percentage van de verkoopprijs van je huis. In Goedereede is dit gemiddeld 1,15% van de verkoopprijs, die in deze regio gemiddeld € 492.500 euro bedraagt.

Het selecteren van de juiste makelaar is niet alleen een kwestie van kosten, maar ook van kwaliteit en ervaring. Om tot de beste keuze te komen, is het handig om de tarieven van verschillende makelaars in Goedereede op te vragen. Tenslotte wil je niet alleen een goede prijs voor je woning krijgen, maar ook een makelaar die je begeleidt gedurende het gehele verkoopproces, van bezichtigingen tot aan de overdracht.

Vraag tarieven op bij makelaars Gratis en vrijblijvend

Aantal koopwoningen in Goedereede

In het pittoreske Goedereede bevinden zich 806 koopwoningen. Deze woningen kunnen diverse bestemmingen hebben. Zo kan je jouw huis gebruiken als permanente woonplek, maar kan deze ook dienen als investering om te verhuren. Staat jouw woning, of ben je van plan deze in de verkoop te zetten, is het interessant om na te denken over deze bestemmingen, aangezien deze een grote invloed kunnen hebben op de waarde en de verkoopbaarheid van je woning.

Aantal verkochte woningen in Goedereede

In de afgelopen 12 maanden is er een aantal woningen in Goedereede verkocht. Het betreft zowel de huizen die aangemeld werden voor verkoop, als de huizen waarvan de verkoop daadwerkelijk heeft plaatsgevonden (transacties). Het precieze aantal verkochte woningen in Goedereede is 24. Bekijk nu de gedetailleerde verkoopcijfers van de laatste 12 maanden in de onderstaande grafiek:

Ben je van plan jouw huis in Goedereede te verkopen?

Je huis verkopen in Goedereede kan behoorlijk ingewikkeld zijn, met diverse factoren die jou kunnen hinderen. Zo is het vaststellen van de juiste prijs een uitdaging die je waarschijnlijk als eerste tegenkomt. Je wilt jouw woning niet te hoog prijzen en potentiële kopers afschrikken, maar onderschatting kan resulteren in financieel verlies. Een andere uitdaging is het vinden van een ervaren makelaar die bekend is met de lokale markt.

Gelukkig zijn er manieren om deze uitdagingen het hoofd te bieden. Je kunt bijvoorbeeld de hulp inschakelen van een professioneel taxatiebureau om de juiste prijs voor jouw woning te bepalen. Wat betreft het vinden van een goede makelaar, doe je goed aan grondig onderzoek en vraag desnoods referenties op. Om het hele verkoopproces in Goedereede zo soepel mogelijk te laten verlopen, hebben we een duidelijk stappenplan opgezet. Hierin staat alles wat je moet regelen - van het kiezen van een makelaar tot het verkrijgen van een energielabel voor jouw woning.

Bekijk je stappenplan Speciaal voor jouw woning

Over Huis Verkopen

Welkom op Huis Verkopen, dé plek waar jij alles vindt wat je nodig hebt om jouw woning succesvol te verkopen. Om jou zo goed mogelijk voor te bereiden, hebben we betrouwbare en actuele gegevens over woningverkoop in Goedereede verzameld. Deze gegevens zijn met precisie samengesteld om jou te helpen een optimaal verkoopmoment te kiezen. De woningmarkt fluctueert, en door onze gegevens regelmatig bij te werken zorgen we ervoor dat je altijd over de meest recente cijfers beschikt.

Jouw efficiënte verkoopadviseur

Naast accurate marktgegevens biedt Huis Verkopen je een breed scala aan hulpmiddelen die de verkoop van je woning zo soepel mogelijk laten verlopen. Heb je bijvoorbeeld geen idee hoeveel jouw woning waard is? Onze gratis waardebepaling geeft je inzicht in de waarde van jouw woning. Ook heb je de optie om makelaarstarieven op te vragen, lokale makelaars eenvoudig te vergelijken en de beste keuze te maken. Kortom, met Huis Verkopen aan jouw zijde, bespaar je tijd, regel je alles stressvrij en krijg je de beste deal voor jouw woning in Goedereede.

Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen