Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: BlogMakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Woningmarktcijfers Wolfheze

In het schilderachtige Wolfheze kun je als huiseigenaar alle recente cijfers rondom het verkopen van je huis vinden. Zo kun je inzicht krijgen in de huidige woningprijzen, vraagprijzen, verkoopprijzen en het aantal transacties. Deze informatie is steeds actueel, doordat we de pagina regelmatig vernieuwen. We doen dit, zodat jij als huiseigenaar altijd op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen op de huizenmarkt in Wolfheze.

Gemiddelde vraagprijs en verkoopprijs in Wolfheze

De gemiddelde verkoopprijs in Wolfheze is in de laatste 3 maanden € 660.000 euro en de gemiddelde vraagprijs is € 770.000 euro. Deze cijfers bieden een goed beeld van wat je kunt verwachten bij het kopen of verkopen van een woning in Wolfheze. Om een nog beter inzicht te krijgen in de huizenprijzen, kun je de bijgevoegde grafiek raadplegen:

Huizenprijzen in Wolfheze

Afgelopen 3 maanden

€ 287.000
€ 553.000
€ 820.000

In de volgende grafiek krijg je een duidelijk overzicht van de verkoopprijzen en vraagprijzen per m2 in Wolfheze. Deze gegevens geven je inzicht in de afgelopen 3 maanden en helpen je om de ontwikkelingen binnen de woningmarkt beter te begrijpen:

Huizenprijzen in Wolfheze per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 3.700
€ 4.600
€ 5.400

Prijsontwikkeling Wolfheze laatste 12 maanden

In de wereld van de huizenmarkt vertelt de ontwikkeling van de huizenprijzen een verhaal. Zo geven de huizenprijzen in Wolfheze indicatie van de beweging die de markt maakt.

Om een concreet beeld te creëren, de gemiddelde verkoopprijs van huizen in Wolfheze afgelopen maand was € 660.000. Nu nodig ik je uit om de bijgevoegde grafiek die de prijsontwikkeling weergeeft te ontdekken:

Wat is mijn woning in Wolfheze waard?

De beslissing om je huis in Wolfheze te verkopen kan aanvankelijk beïnvloed worden door wat je in de huidige woningmarkt voor de woning zou kunnen krijgen. Aangezien de waarde van vastgoed continu fluctueert, is het begrijpen van de actuele waarde van je woning van cruciaal belang.

Overweeg je om jouw woning te verkopen? Dan is het misschien een verstandige zet om een gratis waardebepaling door een makelaar te overwegen. Dit kan helpen om een duidelijk inzicht te krijgen in de verkoopwaarde van je woning, rekening houdend met de huidige markttrends en vergelijkbare woningverkopen in Wolfheze.

De gratis waardebepaling houdt in dat de makelaar je eigendom bezoekt en de woning grondig inspecteert, wat doorgaans ongeveer 30 minuten in beslag neemt. Het is wellicht verstandig om meerdere makelaars te vragen om een waardebepaling, aangezien elke makelaar vanuit zijn eigen ervaring en expertise de waarde van je huis bepaalt. Je hebt hierbij de optie om bij het aanvragen van de waardebepaling aan te geven dat je door meerdere makelaars de waarde wilt laten vaststellen.

Vraag een gratis waardebepaling aan Bij een ervaren, lokale makelaar

Woningcijfers in andere plaatsen

De woningmarkt is geen monolithisch geheel, maar verschilt sterk van plaats tot plaats. Zelfs kleine geografische verschillen kunnen grote impact hebben op de marktcijfers. Zo wijken de huizenprijzen in de dorpen rondom Wolfheze bijvoorbeeld af van die in Wolfheze zelf.

Een volledig beeld van de markt krijg je pas als je ook naar deze andere gemeenten kijkt. Dit geeft je inzicht in de huidige stand van zaken en helpt je de context van Wolfheze beter te begrijpen.

Verkoopprijzen in andere plaatsen

Afgelopen 3 maanden (gemiddeld)

€ 700.000

Verkoopprijzen in andere plaatsen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 6.000

Best presterende makelaar in Wolfheze

Op HuisVerkopen.nl geloven we in de kracht van data. We zetten ons in om de woningmarkt in Wolfheze volledig te begrijpen. Die ambitie helpt ons bij het analyseren van de prestaties van makelaars in de regio. Er zijn namelijk opmerkelijke verschillen in het aantal verkochte woningen, de gemiddelde verkoopprijs en de verkoopsnelheid per makelaar, waarmee we je graag helpen om je keuze te maken.

Het selecteren van de best presterende makelaar kan een flinke boost geven aan je verkoopervaring. Niet alleen kan de juiste keuze leiden tot een hogere verkoopprijs, ook kan jouw huis sneller verkocht zijn. Hierom kan je keuze voor een makelaar aanzienlijk verschil maken in zowel je verkooptraject als in de eindopbrengst van je woning.

Vergelijk makelaars in Wolfheze Of lees meer over makelaars in Wolfheze

Gemiddelde tarieven van makelaars in Wolfheze

Het is goed om alles op een rijtje te hebben als je jouw huis wilt verkopen, vooral als het aankomt op courtages. De gemiddelde courtage van een makelaar in Wolfheze is namelijk 1,12% van de verkoopwaarde van je huis. Je wilt vanzelfsprekend niet onaangenaam verrast worden door hogere kosten dan je had verwacht na de verkoop van je woning. Neem daarom de tijd om de courtages van verschillende makelaars te vergelijken.

Elke makelaar heeft zijn eigen sterktes en specialiteiten, dus let op meer dan alleen het courtagepercentage. Bepaal wat je nodig hebt in een makelaar – of dat nu ervaring, locatie kennis, verkoopstrategieën of communicatiestijlen zijn – en let op deze factoren tijdens je zoektocht. Voor meer informatie over de kosten bij het verkopen van je huis, kan je altijd de beschikbare bronnen raadplegen voor meer kennis en inzicht.

Vraag tarieven op bij makelaars Gratis en vrijblijvend

Aantal koopwoningen in Wolfheze

Hoewel een gedeelte van de woningen in Wolfheze toegewezen wordt als sociale huurwoningen, is het merendeel bestemd voor verkoop. Zonder twijfel behoren de meeste huizen in Wolfheze tot koopwoningen, waarbij je kunt rekenen op een totaal van 467 koopwoningen. Hiermee overstijgt de verkoopsector dominant de huursector, wat de woningmarkt in dit rustige dorpje karakteriseert.

Aantal verkochte woningen in Wolfheze

In Wolfheze hebben zich de afgelopen twaalf maanden diverse verkooptransacties voorgedaan. Het aantal verkochte woningen bedroeg 14. Al deze huizen kwamen van de groep aanmeldingen, dat wil zeggen woningen die in de verkoop zijn geplaatst. Een blik op de onderstaande grafiek biedt inzicht in de schommelingen per maand:

Ben je van plan jouw huis in Wolfheze te verkopen?

Het verkopen van je huis in Wolfheze is geen beslissing die je zomaar neemt. Het is een besluit dat veel zaken omvat waar zorgvuldig over nagedacht moet worden. Bijvoorbeeld, de juiste prijs bepalen aan de hand van een waardebepaling, een energielabel aanvragen voor je woning en het opvragen van makelaarstarieven. Sterker nog, het zoeken naar de juiste makelaar kan een van de belangrijkste stappen in het hele proces.

Een gestructureerd pad volgen tijdens het verkoopproces kan je helpen ervoor te zorgen dat je niets uit het oog verliest. Het is zeer aan te raden om een stappenplan te volgen. Dit stappenplan wijst je op elke individuele actie die je moet ondernemen, zodat je geen cruciale zaken vergeet wanneer de tijd komt om je woning in Wolfheze te verkopen.

Bekijk je stappenplan Speciaal voor jouw woning

Over Huis Verkopen

Als je op de hoogte wilt blijven van de status van de huizenmarkt in Wolfheze, dan zijn de onderhoudende marktcijfers op onze site de aangewezen bron. Deze informatie wordt steeds bijgewerkt om je de meest accurate gegevens te bieden. Ons doel is om jou voorzien van geschikte hulpmiddelen, zodat je op basis hiervan weloverwogen beslissingen kan maken. De geleverde marktcijfers vormen een uitstekend hulpmiddel om jouw woning voor de juiste prijs in de markt te positioneren.

Ondersteuning bij HuisVerkopen.nl

We willen niet alleen dat je op de hoogte blijft van de huizenmarkt in Wolfheze, maar we willen je ook de beste ondersteuning bieden bij de verkoop van je huis. Daarom biedt HuisVerkopen.nl toegang tot een waaier aan handige tools. Benieuwd naar de waarde van je woning? Een lokale en ervaren makelaar kan je een gratis waardebepaling aanbieden. Vergelijk makelaars op basis van hun tarieven via onze website. En als je praktische tips zoekt voor de verkoop van je huis kun je een kijkje nemen op de tips-pagina. Maar er is meer! Zo kun je bijvoorbeeld een energielabel aanvragen via onze site. En onze stappenplan-pagina begeleidt je naadloos doorheen het hele verkoopproces van je woning.

Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen