Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: MakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Huis verkopen in Baarle-Nassau

Je overweegt om je huis in Baarle-Nassau te verkopen? Goede timing! De huizenmarkt in Baarle-Nassau bevindt zich momenteel in een boeiende transformatieperiode. Dit biedt unieke kansen om jouw woning tegen een gunstige prijs van de hand te doen.

 • Geen gedoe
 • Direct geregeld
 • Geld besparen
 • Hogere opbrengst

Over het verkopen van je huis in Baarle-Nassau

Als je overweegt je huis in Baarle-Nassau te verkopen, zijn er wat factoren waar je rekening mee moet houden. Denk bijvoorbeeld aan de verkoopstrategie. Wil je snel verkopen of streef je naar de maximale opbrengst? Vergeet ook de presentatie niet: goede foto’s en een heldere woningomschrijving kunnen de verkoop aanzienlijk versnellen. Tot slot is de keuze van een makelaar van groot belang. Zij kennen de lokale markt als geen ander en kunnen je helpen een realistische vraagprijs vast te stellen.

Nu je de verkoop van je huis in Baarle-Nassau overweegt, vraag je je waarschijnlijk af hoe snel huizen hier verkocht worden, wat de gemiddelde verkoopopbrengst is en hoeveel geld je kunt besparen door makelaars te vergelijken. Een snelle verkoop en een hogere opbrengst kun je realiseren door een makelaar te kiezen die goed presteert in Baarle-Nassau. Je ontdekt ze op de pagina van makelaars vergelijken. Laat ons vooral de actuele woningverkoop cijfers in Baarle-Nassau hieronder weergeven:

April 2024

Verkoopsnelheid (gem.)
53 dagen
Verkoopopbrengst (gem.)
€ 345.003
Besparing (gem.)
€ 1.208

Je huis snel verkopen in Baarle-Nassau

Wanneer je in Baarle-Nassau je huis te koop zet, kan het ongeveer 110 dagen duren voordat je woning verkocht is. Hoewel dit een gemiddelde is, zijn er verschillende dingen die je kunt doen om je huis sneller te verkopen.

 1. Waarde-inschatting: Voordat je je huis op de markt brengt, is het belangrijk om de waarde van je woning te kennen. Vraag bij meerdere makelaars een gratis waardebepaling aan. Zo krijg je een goed beeld van de verschillende inschattingen en kun je de juiste vraagprijs vaststellen. Kijk voor meer informatie op waardebepaling aanvragen.
 2. Fotografie: Goede foto's zijn cruciaal voor de eerste indruk. Zorg voor professionele, goed belichte foto's die je woning van zijn beste kant laten zien. Ruim voordat de foto's worden gemaakt op en zet eventueel wat meubels aan de kant om ruimte te creëren.
 3. Verkoopstrategie: Raadpleeg een verkoopadviseur om een strategie te bedenken die afgestemd is op je persoonlijke situatie en de markt in Baarle-Nassau. Dit kan variëren van het kiezen van de juiste timing tot het organiseren van open-huis dagen. Check verkoopadvies voor meer informatie.
Huis verkopen {locatie} tips

Tips in Baarle-Nassau

#1 Tip: de keuze voor een goede makelaar heeft veel invloed op het verkoopresultaat.

Bekijk alle tips of begin direct met het vergelijken van makelaars: tarieven, prestaties en aanpak.

Begin met vergelijken

Wat brengt een huis in Baarle-Nassau op?

De gemiddelde verkoopprijs voor een huis in Baarle-Nassau is op dit moment € 345.003. Echter kan dit bedrag variëren, aangezien de uiteindelijke verkoopprijs van een huis in Baarle-Nassau afhangt van verschillende factoren. Denk bijvoorbeeld aan de staat van het huis, de grootte van het perceel en de locatie binnen de gemeente.

Daarnaast ligt de gemiddelde prijs per vierkante meter in Baarle-Nassau op dit moment op € 2.892. Het is goed om te weten dat huizenprijzen altijd in beweging zijn. Overweeg je om jouw huis te verkopen? Een ervaren makelaar kan je uitstekend adviseren over het juiste verkoopmoment op basis van de huidige marktontwikkelingen in Baarle-Nassau.

Vraag jouw gratis waardebepaling aan Bij een lokale, ervaren makelaar

Woningcijfers in Baarle-Nassau

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 2.300
€ 2.700
€ 3.000

Op HuisVerkopen.nl houden we alle huizenprijzen in Baarle-Nassau bij (up-to-date: april 2024), waaronder de gemiddelde vraagprijs, verkoopprijs, de prijsontwikkeling en de gemiddelde huizenprijzen ten opzichte van andere plaatsen in de buurt van Baarle-Nassau.

Feitjes over Baarle-Nassau

 • Baarle-Nassau is bekend om haar unieke enclave-situatie.
 • Het dorp heeft maar liefst 22 Belgische enclaves.
 • Het oudste document waarin Baarle genoemd wordt is uit 992.

Tips om je woning te verkopen in Baarle-Nassau

Het verkopen van je woning in Baarle-Nassau kan een grote uitdaging zijn. Gelukkig zijn er een aantal praktische tips die je kunt hanteren om het verkoopproces te vergemakkelijken en kosten te besparen. Hieronder deel ik enkele nuttige strategieën die je kunnen helpen om je huis in deze unieke gemeente succesvol te verkopen.

 • Zelf kleine reparaties uitvoeren kan je veel geld besparen. Zorg dat gebreken verholpen zijn voor bezichtigingen starten, zo maak je een betere indruk.
 • Gebruik online marketing om je huis onder de aandacht te brengen. Sociale media is een krachtige, en gratis, tool voor grotere zichtbaarheid.
 • Hoewel het verleidelijk kan zijn om je huis voor een hoge prijs op de markt te zetten, is het vaak verstandiger om een realistische vraagprijs vast te stellen. Dit trekt meer serieuze kopers aan en kan onderhandelingen versnellen.
 • De presentatie van je huis is essentieel. Zorg dat het huis schoon en netjes is, en dat het interieur eigentijds oogt. Dit is aantrekkelijker voor potentiële kopers en kan het verkoopproces versnellen.
 • Investeer in energiebesparende maatregelen. Dit kan de waarde van je huis verhogen en maakt het aantrekkelijker voor kopers die op lange termijn kosten willen besparen.

Ontdek jouw stappenplan in Baarle-Nassau:

 • Het stappenplan is op maat gemaakt voor jouw woning
 • Voorkomt dat je belangrijke stappen in de verkoop overslaat
 • Mogelijkheid om duizenden euro's te besparen door te vergelijken
 • Gratis en vrijblijvende tool, je zit nergens aan vast
Bekijk mijn stappenplan Speciaal voor jouw woning

Wat kost een huis verkopen in Baarle-Nassau?

Het verkopen van je huis brengt kosten met zich mee. De verkoop van een woning in Baarle-Nassau kost je als verkoper gemiddeld € 4.806. Hieronder zetten we alle kosten op een rij:

Kosten bij verkoop in Baarle-Nassau In euro’s
Makelaarskosten (o.b.v. huiswaarde € 345.003) € 3.968
Verkoopstyling en klein onderhoud € 875
Energielabel aanvragen € 315
Notaris (doorhalen hypotheek) € 350
Totale gemiddelde kosten bij verkoop € 4.806

Kosten van makelaars in Baarle-Nassau

Je bent van plan je huis in Baarle-Nassau te verkopen en je vraagt je af wat een makelaar gemiddeld kost. Makelaars werken meestal op basis van een courtage die een percentage is van de verkoopprijs van je huis. De gemiddelde courtage in Baarle-Nassau ligt rond de 1,15%, maar dit is slechts een voorstel en is vaak nog onderhandelbaar.

De kosten van een makelaar kunnen sterk variëren en het is daarom van groot belang dat je verschillende makelaars met elkaar vergelijkt. Je bespaart mogelijk honderden tot duizenden euro's door verschillende makelaars in Baarle-Nassau te vergelijken. Vergeet niet dat de kwaliteit van de makelaar minstens net zo belangrijk is als de kosten.

Lees meer over makelaars in Baarle-Nassau.

Andere kosten bij verkoop

Notariskosten

Naast de kosten van jouw makelaar krijg je ook te maken met notariskosten. Deze worden gerekend voor het opmaken van de akte van levering en eventueel de hypotheekakte. Deze kosten variëren van notaris tot notaris, dus het kan lonen om verschillende notarissen met elkaar te vergelijken.

Er zijn twee soorten notariskosten: de kosten voor de akte van levering en de kosten voor de eventuele hypotheekakte. De koper betaalt meestal de kosten voor de akte van levering, maar de kosten voor de hypotheekakte zijn voor jouw rekening. Deze kosten zijn doorgaans enkele honderden euro's, maar kunnen oplopen afhankelijk van de complexiteit van de zaak.

Kosten energielabel

Bij het verkopen van jouw woning ben je verplicht om een energielabel aan te leveren. Dit label geeft informatie over hoe energiezuinig jouw woning is. De prijs voor het aanvragen van een energielabel varieert, maar ligt gemiddeld rond enkele tientallen euro's.

Je kunt jouw energielabel aanvragen via een erkende energieadviseur. Deze komt bij je langs om jouw woning te inspecteren. Op basis van deze inspectie wordt jouw energielabel bepaald. De kosten voor het aanvragen van een energielabel zijn voor jouw rekening.

Onderhoudskosten

Voordat je jouw woning op de markt zet, wil je misschien nog wat onderhoud uitvoeren om de kans op een goede verkoopprijs te vergroten. Deze onderhoudskosten kunnen variëren van een likje verf op de muur tot een nieuwe keuken of badkamer.

Ondanks dat deze kosten niet verplicht zijn, kunnen ze toch bijdragen aan een vlottere verkoop. Je wilt immers jouw woning in de best mogelijke staat presenteren aan potentiële kopers. Houd er rekening mee dat je deze kosten niet altijd terugverdient in de verkoopprijs.

Wanneer mijn huis verkopen in Baarle-Nassau?

In april 2024 lijkt het verkoopklimaat voor huizen in Baarle-Nassau positief te zijn. Je vraagt je misschien af of dit nu het ideale moment is om je woning te verkopen? Hoewel er geen garanties zijn, is dit zeker een goede vraag om te stellen. Het is logisch dat je twijfelt over de verkoopbaarheid van je huis, maar dat is eenvoudig te onderzoeken.

Juist door de huidige marktomstandigheden zijn er kansen. Maar hoe weet je nu of jouw woning vlot zal verkopen? Een goede start is om objectief te kijken naar de prijsontwikkelingen en verkoopcijfers van de afgelopen periode in Baarle-Nassau. Zo kun je een goed beeld krijgen van je verkoopkansen in deze regio.

Vergelijk makelaars in Baarle-Nassau Op basis van je voorkeuren

Waarom Huis Verkopen?

Wil je jouw woning verkopen? Huis Verkopen helpt je met een gemakkelijk stappenplan dat je alle inzichten geeft die je nodig hebt voor de verkoop van je woning. Wat moet je regelen? Van energielabel tot makelaar: alles komt aan bod. Dit stappenplan is jouw satellietnavigatie bij de verkoop van je woning. Hiermee voorkom je dat je essentiële zaken vergeet en kun je de verkoop van je woning zo slim en efficiënt mogelijk aanpakken.

Gemakkelijk dienstverleners vergelijken

Zoek je een geschikte ontruimer of verhuizer in Baarle-Nassau? Huis Verkopen maakt het je makkelijk. Je vindt gemakkelijk specialisten die jouw leven een stuk eenvoudiger maken. En dat ook nog eens gratis en vrijblijvend.

Kies de juiste makelaar

Welke makelaar in Baarle-Nassau is geschikt voor jou? Huis Verkopen biedt overzicht. Je vindt bij ons de beste prijs/kwaliteit-verhouding. Of je nu snel wilt verkopen of juist voor de maximale prijs: Huis Verkopen zet de opties voor je op een rijtje.

Veel informatie over woningverkoop

Wil je alles weten over woningverkoop? Huis Verkopen is dé plek voor informatie. We bespreken alle aspecten van woningverkoop, zodat je altijd de juiste beslissingen kunt maken.

Bespaar kosten

Wil je de verkoop van je woning in Baarle-Nassau slim aanpakken? Met Huis Verkopen bespaar je kosten en regel je alles in een handomdraai.

Veelgestelde vragen over een huis verkopen in Baarle-Nassau

Bij het bepalen van de vraagprijs voor je huis in Baarle-Nassau, speelt de actuele woningwaarde een grote rol. Deze waarde kan je opvragen bij een makelaar. Voor een precieze waardebepaling raden we je aan om een waardebepaling bij een makelaar aan te vragen.

De makelaarskosten kunnen per makelaar in Baarle-Nassau variëren. Om een goed beeld te krijgen van deze kosten, is het handig om bij verschillende makelaars in Baarle-Nassau de tarieven op te vragen.

De tijd om een huis in Baarle-Nassau te verkopen kan sterk verschillen. Dit is afhankelijk van de woningmarkt en de vraagprijs van je huis. Voor tips om je huis sneller te verkopen, bekijk onze website.

Hoewel de verkoop van een huis vaak een betere optie is, kan dit per situatie verschillen. Het is daarom aan te raden om met een lokale makelaar in Baarle-Nassau te overleggen.

Ja, alle woningen in Nederland, dus ook in Baarle-Nassau komen in aanmerking voor een energielabel. Ga naar energielabel aanvragen om het voor jouw huis aan te vragen.
Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen