Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: MakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Makelaars Heerjansdam

Als je een verkoopmakelaar in Heerjansdam zoekt, kun je gebruik maken van diverse methoden die gratis en vrijblijvend zijn. Van het doorzoeken van lokale gidsen, tot het rechtstreeks contacteren van makelaars in de buurt. Het belangrijkste is dat de makelaar past bij jouw persoonlijke wensen en jouw woning kundig kan verkopen.

Over makelaars in Heerjansdam

Makelaars in Heerjansdam hebben elk hun eigen unieke eigenschappen. Van de manier waarop ze communiceren tot de strategieën die ze gebruiken om je woning te verkopen, er zijn talloze variabelen die hen onderscheiden. Bijvoorbeeld, sommige makelaars zijn specialist in het verkopen van appartementen, terwijl anderen meer kennis hebben van vrijstaande woningen. Wellicht hecht je veel waarde aan lokale kennis van de makelaar of juist aan hun beschikbaarheid buiten kantoortijden. Het vergelijken van makelaars kan je inzicht geven in deze verschillen, zodat je een makelaar kunt kiezen die past bij jouw specifieke behoeften. Dit kan je doen via deze handige pagina om zelf actief een makelaar te kiezen die bij jouw woning en situatie past.

Je vraagt je wellicht af, welke makelaar in Heerjansdam de hoogste verkoopprijzen realiseert? Of misschien wil je weten welke makelaar het snelst woningen verkoopt? Of ben je vooral geïnteresseerd in de ervaringen van anderen? Welke vragen je ook hebt, ze zijn van belang bij je zoektocht naar de beste makelaar voor jou. Maak je geen zorgen, op deze pagina vind je alle informatie die je nodig hebt om een weloverwogen keuze te maken bij het selecteren van de makelaar die jouw huis gaat verkopen.

Mei 2024

Makelaarskosten (gem.)
€ 5.154
Onderhandelingsresultaat (gem.)
€ 14.174
Besparing (gem.)
€ 1.101

Actueel

 • Voor een gemiddelde makelaar betaal je in Heerjansdam een courtage van 1,10%. Dit komt overeen met de courtages van makelaars in mei 2024.
 • De gemiddelde verkoopprijs in Heerjansdam bedraagt op dit moment € 468.500 en de gemiddelde prijs per vierkante meter is € 4.624. Voor meer informatie over de huizenprijzen kun je online verder zoeken.
 • De huidige tarieven voor makelaars in Heerjansdam liggen rond € 5.154. Het loont daarom zeker de moeite om tarieven van verschillende makelaars te vergelijken voordat je je keuze maakt.

Uitgelichte makelaars in Heerjansdam

In Heerjansdam zijn er tal van makelaars om te ontdekken die zich volledig toeleggen op verkoopactiviteiten. Direct na deze tekst presenteren we een verzameling van diverse verkoopmakelaars uit Heerjansdam voor je overzicht. Het kan bijzonder handig zijn om de makelaars onderling met elkaar te vergelijken, omdat je hierdoor inzicht krijgt in de variërende tarieven, dienstverlening en ervaringen van deze professionals.

Intrahuis Makelaars BV

Intrahuis Makelaars staat bekend om haar professionele service in verkoop, aankoop en taxaties. Het team van vier experts, gelieerd aan branchevereniging Vastgoedpro, is uitgerust met certificaten van VastgoedCert, NWWI, NRVT, SCVM, waardoor je kunt vertrouwen op kwalitatief hoogwaardige dienstverlening. Neem contact op met Intrahuis Makelaars op de Kromme Nering in Heerjansdam voor betrouwbare hulp bij jouw vastgoedbehoeften.

Key makelaardij

Key Makelaardij onderscheidt zich door een flexibele en persoonlijke benadering. Ze bieden op maat gemaakte diensten en denken actief mee in jouw proces van kopen of verkopen. Dit jonge, energieke makelaarskantoor is aangesloten bij VBO en toont vakkennis, integriteit en hoge service. Hun expertise ligt voornamelijk bij woningen in regio Rotterdam, maar ook voor andere locaties kun je bij hen terecht voor aankoop, verkoop, verhuur, aanhuur of taxatie.

Let op: Dit overzicht is niet volledig. Er zijn meer verkoopmakelaars actief in Heerjansdam dan je in deze lijst ziet. Bij Huis Verkopen nemen we ze allemaal mee in onze vergelijking. Het kan zijn dat de makelaar die het beste bij jouw woning en situatie past, niet in de bovenstaande lijst staat. Daarom is het belangrijk om te vergelijken.

Vergelijk makelaars in Heerjansdam Op basis van jouw voorkeuren

Wat kost een makelaar in Heerjansdam?

Een makelaar in Heerjansdam rekent voor het verkopen van een huis gemiddeld een courtage van 1,10% van de verkoopprijs. Bij een gemiddelde woningprijs van € 468.500 in Heerjansdam komt dit neer op € 5.154 aan makelaarskosten (update mei 2024).

De courtage is een manier om de makelaar te stimuleren om je huis voor de beste prijs te verkopen. Dit komt omdat de makelaar een percentage van de uiteindelijke verkoopprijs ontvangt. Hoe hoger de uiteindelijke verkoopprijs, hoe meer de makelaar verdient.

Let op: de courtages van makelaars in Heerjansdam verschillen gemiddeld 0,47%. Hierdoor kun je gemiddeld € 1.101 besparen door lokale makelaars te vergelijken in Heerjansdam. Het is belangrijk om te weten dat het vergelijken van makelaars je niets kost en je tot niets verplicht.

Kosten van makelaars in Heerjansdam

Mei 2024 (gemiddeld)

€ 0
€ 1.800
€ 5.300
Bespaar direct Vergelijk lokale makelaars

Opstartkosten van makelaars in Heerjansdam

In Heerjansdam is het gebruikelijk dat makelaars opstartkosten rekenen. Dit zijn de kosten die een makelaar maakt om je woning te gaan verkopen, nog voordat het verkoopproces echt van start gaat. Het zijn de voorbereidende kosten die nodig zijn om je woning op de markt te brengen. Dit kan bijvoorbeeld gaan om het maken van professionele foto’s van je huis, het ontwerpen van de verkoopbrochure en de publicatie van je woning op diverse verkoopsites.

Hierbij is het belangrijk om te weten dat de opstartkosten kunnen variëren per makelaar. Gemiddeld liggen de opstartkosten voor makelaars in Heerjansdam tussen de € 400 en € 700. Let op: dit zijn gemiddelde kosten, dus houd er rekening mee dat de daadwerkelijke kosten per makelaar kunnen variëren. Geef daarom altijd duidelijk aan wat je wensen zijn, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Intrekkingskosten van makelaars in Heerjansdam

Als je erover denkt je huis in Heerjansdam te verkopen, is het goed om te weten dat intrekkingskosten een rol kunnen spelen. Veel makelaars in deze regio hanteren namelijk deze kostenpost in hun voorwaarden. Stel dat je besluit jouw woning uit de verkoop te halen, voorafgaand aan de definitieve verkoop, dan worden vaak deze kosten in rekening gebracht. Dit zijn dus eigenlijk kosten voor het voortijdig stopzetten van de bemiddeling door de makelaar.

Met intrekkingskosten wordt de financiële vergoeding bedoeld die je aan de makelaar betaalt voor de tijd en moeite die hij tot dat moment in de verkoop van jouw huis heeft geïnvesteerd. Bijvoorbeeld, als je besluit om niet langer te verkopen vanwege een onverwachte situatie - zoals een plotselinge verandering van baan - of als je besluit om te gaan samenwerken met een andere makelaar. Het is dus raadzaam om vooraf duidelijke afspraken te maken over deze mogelijke extra kosten.

Vraag tarieven van makelaars op Gratis en vrijblijvend

Makelaars in Heerjansdam met een vast tarief

Ook in Heerjansdam vind je makelaars die werken op basis van een vast tarief. Kies je voor een dergelijke makelaar, dan zitten hier meestal bepaalde diensten bij inbegrepen. Je kunt hierbij denken aan het samenstellen van een verkoopplan, de promotie van jouw woning, bezichtigingen en onderhandelingen. Het gemiddelde tarief dat deze makelaars hanteren ligt rond de € 3.250 (update: mei 2024).

Let op: een makelaar met een vast tarief is niet altijd de voordeligste keuze. De kwaliteit van de dienstverlening kan namelijk sterk fluctueren tussen makelaars. Stel, je kiest voor een goedkope makelaar en je woning wordt hierdoor minder goed gepresenteerd of gepromoot. In zo'n situatie kan dit je potentieel kopers en dus inkomsten kosten!

Tip: vergelijken is het sleutelwoord als je wilt uitvinden welk makelaarstarief het beste bij je past. Door verschillende makelaars naast elkaar te leggen, krijg je inzicht in de tarieven en wat ze voor je kunnen betekenen als woningverkoper. Om het je makkelijker te maken, kun je hier makelaarstarieven vergelijken.

4 feitjes over makelaars in Heerjansdam

 • Het in de arm nemen van een makelaar heeft een aanzienlijk effect op de verkoopsnelheid van je woning in Heerjansdam. Immers, woningen verkopen er 46% sneller met een makelaar dan zonder.
 • Aan de hand van een waardebepaling kan worden vastgesteld dat de schattingen van makelaars in Heerjansdam soms wel 37.000 euro kunnen verschillen; een belangrijk aspect om mee te nemen in je keuze voor een makelaar.
 • Betaling op basis van courtage is een bekend fenomeen onder makelaars in Heerjansdam. Het sluit aan bij de wensen van de meerderheid van de woningverkopers, omdat ze zo alleen betalen bij de succesvolle verkoop van hun woning.
 • Voordat er een beslissing wordt gemaakt over het kiezen van een makelaar, nodigen woningverkopers in Heerjansdam gemiddeld 3 makelaars uit om kennis te maken en een verkoopvoorstel te doen.

Wat levert de beste makelaar in Heerjansdam op?

Er zijn duidelijke verschillen waarneembaar tussen de prestaties van verschillende makelaars in Heerjansdam. Hierdoor kan het voor mensen die hun woning willen verkopen voordelig zijn om de opties te overwegen en diverse makelaars tegen elkaar af te wegen.

Dit is hoe je de beste makelaars in Heerjansdam herkent:

 • Uit ongebonden statistieken komt naar voren dat toonaangevende makelaars in Heerjansdam woningen gemiddeld voor een bedrag boven de initieel verwachte verkoopprijs kunnen verkopen. Dit bedrag is gemiddeld € 24.428.
 • Daarnaast blijkt uit onze gegevensverzameling dat de meest efficiënte makelaars in Heerjansdam huizen gemiddeld 15 dagen sneller weten te verkopen dan andere makelaars in de regio. Dit toont aan dat er waarde schuilt in het zorgvuldig selecteren van een geschikte makelaar.

De beste makelaar in Heerjansdam vinden

Op zoek naar de beste makelaar in Heerjansdam voor de verkoop van jouw woning? Met onze handige tool kan je eenvoudig verschillende makelaars vergelijken op basis van jouw specifieke situatie en wensen. Vergelijk makelaars en maak een weloverwogen keuze!

Vul je adres en voorkeuren in en wij matchen je met de meest geschikte makelaars. Zij zullen je informeren over hun tarieven, hun verkoopstrategie, de geschatte waarde van je woning en tips voor de verkoop. Zo kan je grondig bepalen welke makelaar het beste bij je past.

Waar moet je op letten bij makelaars in Heerjansdam?

Bij de verkoop van jouw huis in Heerjansdam zijn er een aantal belangrijke aandachtspunten om rekening mee te houden in je keuze voor een makelaar:

Ervaring en kennis van de markt

Informeer naar de ervaring en marktkennis van de makelaar. Een goed inzicht in de lokale woningmarkt in Heerjansdam is essentieel voor een succesvolle verkoop.

Onderhandelingsvaardigheden

Hoe goed is de makelaar in onderhandelen? Dit is één van de belangrijkste vaardigheden van een makelaar en kan het verschil maken in de uiteindelijke verkoopprijs.

Verkoopstrategie

Een duidelijke verkoopstrategie is van grote waarde. Bespreek welke stappen de makelaar neemt om jouw huis op de beste manier te presenteren en om de hoogste prijs te behalen. Lees hier meer over hoe je een makelaars kiest die de woning voor de hoogste prijs verkoopt.

Communicatie

Het is belangrijk dat je goed kunt communiceren met jouw makelaar. Voel je je op je gemak bij de makelaar en zijn de communicatielijnen kort en helder?

De kosten

Wat zijn de kosten voor de diensten van de makelaar? Deze kunnen sterk variëren, daarom is het zaak dat je hier vooraf goed naar informeert.

Moet ik kiezen voor een NVM-makelaar?

Gezien de complexiteit van de vastgoedmarkt in Heerjansdam kan de expertise van een NVM-verkoopmakelaar erg waardevol zijn. Die kennis is belangrijk wanneer je bijvoorbeeld een passende vraagprijs wilt vaststellen. NVM-makelaars hebben toegang tot specifieke marktinformatie en -data.

Let op dat je kiest voor een gecertificeerde makelaar, zowel NVM, VBO als VastgoedPRO zijn hier goede voorbeelden van. Een makelaar zonder dergelijke accreditatie kan risico`s met zich meebrengen op het gebied van kennis en betrouwbaarheid. Dit kan bijvoorbeeld leiden tot het mislopen van een gunstige verkoopprijs.

Wat doet een makelaar in Heerjansdam?

Een makelaar in Heerjansdam zorgt voor vakkundige begeleiding bij de verkoop van je woning. Daarbij coördineert hij alle aspecten, zorgt hij voor een gunstige prijs en bewaakt hij jouw belangen.

Al met al vereenvoudigt een makelaar het complexe verkoopproces, waardoor je niet alles zelf hoeft te doen. Zonder hulp van een makelaar je huis verkopen kan riskant zijn en is doorgaans niet verstandig.

 • Voert marktanalyse uit om waarde van je huis te bepalen
 • Organiseert en coördineert bezichtigingen
 • Onderhandelt over de verkoopprijs
 • Stelt het verkoopcontract op
 • Zorgt voor juridisch en administratief correcte afhandeling

Waarom een makelaar in Heerjansdam inschakelen?

Als jij jouw huis in Heerjansdam wilt verkopen, is het inschakelen van een professionele makelaar een slimme keuze. Een makelaar beschikt over de vaardigheden en ervaring om de verkoop van jouw woning soepel te laten verlopen. Ze kunnen je helpen bij het optimaal presenteren van jouw woning, het voeren van prijsonderhandelingen en het afhandelen van de juridische aspecten. In dit artikel bespreken we de voordelen van een makelaar bij de verkoop van jouw huis in Heerjansdam.

Professionele woningpresentatie

Een goede presentatie is van groot belang bij de verkoop van jouw huis. De ene huis is de andere niet, maar een ervaren makelaar weet exact de sterke punten van jouw huis in Heerjansdam te benadrukken en aantrekkelijk te maken voor potentiële kopers.

Waardevolle prijsonderhandelingen

Een prijsgesprek voeren kan lastig zijn, zeker als de emoties hoog oplopen. Een makelaar staat objectief in een verkoopsituatie en kan namens jou effectief onderhandelen over de prijs, zonder dat jijzelf de stress en druk hoeft te ervaren.

Grip op juridische zaken

Contracten, voorwaarden en kopersrechten: er komt nogal wat juridisch kijkwerk bij de verkoop van een huis. Schakel je een makelaar in, dan hoef je je daar geen zorgen over te maken. Zij zorgen ervoor dat alle papieren correct ingevuld worden.

Tijdwinst en gemak

Tijd is geld, en zeker bij de verkoop van jouw huis is dit reëel. Schakel een makelaar in Heerjansdam in en profiteer van het gemak en de tijdswinst. Zij nemen het hele verkoopproces uit handen, zodat je je kunt richten op jouw dagelijkse leven.

Makelaars in Heerjansdam vergelijken

Het kiezen van de juiste verkoopmakelaar in Heerjansdam kan een hele klus zijn. Maar met Huis Verkopen, wordt deze taak een stuk vereenvoudigd. Hier zijn de redenen waarom.

 • Vergelijk makelaars op prestaties
 • Ontdek de beste prijs/kwaliteit-verhouding
 • Vraag een gratis waardebepaling aan
 • Krijg gratis verkoopadvies

Door het gebruiken van Huis Verkopen krijg je niet alleen een overzicht van alle mogelijkheden, maar ook inzicht in welke makelaar het beste bij jouw specifieke situatie past. Zo kies je voor de makelaar met de beste prijs/kwaliteit-verhouding en bespaar je op jouw makelaarskosten.

Vergelijk makelaars in Heerjansdam Bespaar direct, je zit nergens aan vast

Veelgestelde vragen over makelaars in Heerjansdam

Het is belangrijk om een makelaar te kiezen die jouw belangen dient en ervaring heeft in Heerjansdam. Vergelijk de diensten, tarieven en klantbeoordelingen van verschillende makelaars. Met onze vergelijkingstool maak je gemakkelijker een keuze.

De gemiddelde makelaarskosten in Heerjansdam zijn € 5.154. Dit varieert echter per makelaar. In sommige gevallen kun je via ons flink besparen op de kosten.

De gemiddelde opstartkosten van een makelaar in Heerjansdam bedragen € 515. Het loont om deze en andere kosten van verschillende makelaars te vergelijken.

De gemiddelde verkoopsnelheid van een huis in Heerjansdam is 52 dagen. Een goede makelaar kan je tips geven om dit proces zo efficiënt mogelijk te laten verlopen.

Kijk niet alleen naar de courtage, maar ook naar bijkomende kosten zoals opstartkosten en de intrekkingskosten. De gemiddelde courtage in Heerjansdam is 1,10%.
Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen