Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: MakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Makelaars Herten

Ben je van plan je huis in Herten te verkopen en zoek je daarvoor een goede makelaar? Het is van belang om verschillende verkoopmakelaars te vergelijken, daar de tarieven variëren. Zo vind je de makelaar die perfect aansluit bij jouw wensen en budget.

Over makelaars in Herten

De keuze voor een verkoopmakelaar in Herten heeft aanzienlijke invloed op de verkoop van je woning. Zo kan een goede verkoopmakelaar ervoor zorgen dat je woning tegen een hoger bedrag verkocht wordt en kan deze het gehele verkoopproces voor je vereenvoudigen. Aan de andere kant kan een ondeskundige verkoopmakelaar het verkoopproces juist bemoeilijken en kan deze ertoe leiden dat je woning voor een lager bedrag verkocht wordt dan je oorspronkelijk had gehoopt.

We volgen continu de prestaties van alle verkoopmakelaars in Herten, om je altijd het beste advies te kunnen geven. Door middel van deze data weten we exact welke verkoopmakelaars in Herten bovengemiddeld presteren. Het maken van een weloverwogen keuze voor een verkoopmakelaar wordt hierdoor een stuk eenvoudiger. Op deze pagina vind je alle benodigde informatie over presterende verkoopmakelaars in Herten.

April 2024

Makelaarskosten (gem.)
€ 5.568
Onderhandelingsresultaat (gem.)
€ 15.312
Besparing (gem.)
€ 1.509

Actueel

 • Het is handig te weten dat de gemiddelde courtage van makelaars in Herten op dit moment 1,07% bedraagt. Deze informatie is up-to-date tot en met april 2024.
 • Als je inzicht wilt krijgen in de huidige huizenprijzen in Herten, dan is het interessant om te weten dat de gemiddelde verkoopprijs per m2 momenteel € 3.931 bedraagt. Voor een overzicht van de huidige huizenprijzen kun je terecht op onze pagina met woningmarktcijfers.

Uitgelichte makelaars in Herten

Hieronder presenteren we een selectie van diverse verkoopmakelaars die actief zijn in Herten. Het is belangrijk om te weten dat er nog vele andere makelaars werkzaam zijn in deze regio, echter, hun expertise en specialisatiegebieden kunnen variëren. Vergeet niet, de beste makelaar voor jou in Herten is de makelaar die het meest resoneren met jouw specifieke woonwensen, persoonlijke omstandigheden en eigen voorkeuren.

Logo Damen Makelaardij

Damen Makelaardij

Damen Makelaardij is dé makelaar voor Zuid en Midden-Limburg. Met een rijke historie van drie generaties, past Damen persoonlijke aandacht toe in een grote, professionele setting. Voor aankoop, verkoop, verhuur en taxaties ben je bij deze NVM-makelaar aan het juiste adres. Damen's sterke kant is het matchen van de juiste klant met het juiste pand, geholpen door hun filosofie van menselijke maat. Dus zoek je comfortabel wonen? Kies voor Damen Makelaardij.

V&V Makelaars

V&V Makelaars is een zeer actief makelaarskantoor en lid van branchevereniging Vastgoedpro. In de afgelopen 12 maanden hebben ze 31 woningen verkocht en 10 in verkoop, 4 aangekocht en 9 verhuurd. Met een sterke focus op transparante dienstverlening, maakt dit V&V Makelaars een betrouwbare keuze voor al jouw vastgoedbehoeften.

Let op: In en rondom Herten zijn er meer verkoopmakelaars actief dan je misschien denkt. Bij Huis Verkopen nemen we alle makelaars in Herten mee in onze vergelijking. De ideale makelaar voor jouw situatie staat mogelijk niet in de bovenstaande lijst, maar door te vergelijken vind je die wel.

Vergelijk makelaars in Herten Op basis van jouw voorkeuren

Wat kost een makelaar in Herten?

Een makelaar in Herten rekent voor het verkopen van een huis gemiddeld een courtage van 1,07% van de verkoopopbrengst. Bij een gemiddelde huizenprijs van € 520.355 in Herten komt dit neer op € 5.568 aan makelaarskosten (update april 2024).

Naast de courtage zijn er meestal ook opstartkosten. Deze kosten betaal je vooraf aan de makelaar voor de werkzaamheden die hij verricht om het huis verkoopklaar te maken. Denk hierbij aan de woningopname, het maken van foto's en het online plaatsen van de advertentie. Beide kostenposten zijn van belang om rekening mee te houden bij de verkoop van je huis.

Let op: Gemiddeld kunnen de courtages van makelaars in Herten 0,58% verschillen. Hierdoor kun je tot wel € 1.509 besparen door verkoopmakelaars te vergelijken. Om verrassingen te vermijden en te kunnen profiteren van mogelijke besparingen, is het raadzaam om in de voorbereidingsfase verschillende makelaars te vergelijken.

Kosten van makelaars in Herten

April 2024 (gemiddeld)

€ 0
€ 2.200
€ 5.700
Bespaar direct Vergelijk lokale makelaars

Opstartkosten van makelaars in Herten

De meeste makelaars in Herten brengen opstartkosten in rekening als onderdeel van het verkoopproces van jouw woning. Deze kosten zijn bedoeld om de voorbereidende werkzaamheden van de verkoop te dekken. Denk hierbij aan het maken van foto's, het meten van jouw woning, het maken van plattegronden of het plaatsen van jouw woning op huizensites zoals Funda. Hoewel het eenmalige kosten zijn, is het belangrijk om hier rekening mee te houden bij het budgetteren van de verkoop van je huis.

De daadwerkelijke bedragen van opstartkosten variëren per makelaar en het hangt af van wat er allemaal bij de opstartkosten inbegrepen is. Echter, de gemiddelde opstartkosten van makelaars in Herten bedragen € 515. Dit is uiteraard een gemiddelde; afhankelijk van de diensten die je makelaar verstrekt, kunnen jouw opstartkosten hoger of lager uitvallen. We raden je aan altijd goed de kosten en voorwaarden bij verschillende makelaars te vergelijken, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Intrekkingskosten van makelaars in Herten

Besluit je onverhoopt om je woning in Herten uit de verkoop te halen, dan krijg je mogelijk te maken met de zogenaamde intrekkingskosten. Dit zijn kosten die je aan de makelaar verschuldigd bent voor de tijd en moeite die hij geïnvesteerd heeft in het begeleiden van het verkoopproces. Voorbeelden van situaties waarin je de woning voortijdig intrekt, zijn als je van gedachten verandert, een baan in een andere regio aangeboden krijgt of als je om persoonlijke redenen besluit niet te verhuizen.

Elke makelaar hanteert zijn eigen tarieven, dus de daadwerkelijke kosten kunnen variëren. Maar om je een algemeen idee te geven: in Herten kan het gemiddelde bedrag dat makelaars in rekening brengen bij intrekking van de verkoopprijs oplopen tot € 500. Het is raadzaam om dit van tevoren goed te bespreken met je makelaar, zodat je niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

Vraag tarieven van makelaars op Gratis en vrijblijvend

Makelaars in Herten met een vast tarief

Er zijn verschillende makelaars in Herten die een vast tarief hanteren voor hun diensten. Bij deze prijsstructuur krijg je meestal een compleet pakket met diensten, waaronder de waardering van jouw huis, marketing, onderhandelingen en hulp bij de juridische aspecten van de verkoop. Het gemiddelde vaste tarief dat deze makelaars vragen is € 3.250 (update: april 2024).

Hoewel een vast tarief zeker voordelen kan bieden, zijn er ook risico's aan verbonden. Zo bestaat er een kans dat je meer betaalt dan nodig, zeker als je huis snel verkocht wordt. Stel je voor: je makelaar heeft een vast tarief van 3000 euro, maar jouw huis is binnen een week verkocht. Hoewel de snelheid fijn is, heb je in dit geval relatief veel betaald voor de diensten van de makelaar.

Tip: Door verschillende makelaars te vergelijken, krijg je een beter inzicht in wat de verschillende tarieven en tariefstructuren voor jou als verkoper betekenen. Je kunt zo een makelaar kiezen die het beste aansluit bij jouw budget en wensen voor de verkoop van jouw huis.

4 feitjes over makelaars in Herten

 • Statistieken tonen aan dat woningen in Herten doorgaans 7% meer opleveren als ze verkocht worden met behulp van een makelaar dan zonder professionele begeleiding.
 • Een waardebepaling aanvragen bij verkoopmakelaars in Herten kan best interessant zijn. De geschatte waarde van woningen kan soms wel met €35.000 verschillen tussen makelaars.
 • Verkoopmakelaars in Herten rekenen gemiddeld een courtage van 1,07%. Dit is wel iets om mee te nemen in je keuze voor een makelaar.
 • Het is best normaal om meerdere makelaars uit te nodigen voor een kennismaking. In Herten nodigen de meeste woningverkopers gemiddeld drie makelaars uit voordat ze hun definitieve keuze maken. Hier kan je een vergelijkingsformulier invullen om makelaars bij jou thuis uit te nodigen.

Wat levert de beste makelaar in Herten op?

De topmakelaars in Herten onderscheiden zich niet enkel met lovende klantbeoordelingen. Uit onze analyse blijkt dat deze makelaars ook kwantitatief exceleren. Ze doen huizen vlotter van de hand en halen doorgaans hogere verkoopbedragen.

Hoe herken je de beste makelaars in Herten?

 • Meerwaarde: Onze statistieken tonen aan dat de beste makelaars in Herten huizen doorgaans voor een bedrag boven de verwachte verkoopprijs verkopen. In feite bedraagt deze meerwaarde gemiddeld € 13.871.
 • Snelheid: Uit onze data blijkt dat de snelste makelaars in Herten erin slagen om woningen gemiddeld 15 dagen sneller te verkopen dan hun concurrenten. Dit bewijst hoe hun efficiëntie je tijd bespaart.

De beste makelaar in Herten vinden

Wat vind je belangrijk aan een makelaar? Makelaars verschillen namelijk aanzienlijk in hun aanpak, tarieven en inschatting van de woningwaarde. Hier in Herten, hebben we een breed scala aan makelaars die bovengemiddeld presteren.

Je keuze voor een makelaar beïnvloedt in sterke mate de uiteindelijke verkoopresultaten. Het is daarom van belang dat je een makelaar kiest die het best aansluit bij jouw situatie en wensen. Ontdek de beste match voor je woningverkoop middels onze handige vergelijkingstool!

Waar moet je op letten bij makelaars in Herten?

Bij het kiezen van een makelaar in Herten voor de verkoop van je huis komt heel wat kijken. Let op de volgende vijf punten:

Ervaring en kennis

Een goede makelaar heeft ervaring en diepgaande kennis van de lokale woningmarkt in Herten. Zo kan hij de verkoop van je huis optimaal begeleiden.

Duidelijke communicatie

Je wil graag een makelaar die helder communiceert. Zorgt hij voor regelmatige updates en is hij snel bereikbaar voor vragen? Goede communicatie kan veel stress besparen.

Tarieven

De tarieven voor het verkopen van een huis kunnen sterk variëren per makelaar. Op deze pagina kun je de tarieven van verschillende makelaars opvragen en vergelijken.

Betrouwbaarheid

Je wilt een betrouwbare makelaar die het beste met jou en je huis voorheeft. Lees daarom reviews en vraag eventueel om referenties om de betrouwbaarheid van de makelaar in te schatten.

Verkoopstrategie

Elke woning is uniek - een gedegen verkoopstrategie is daarom essentieel. Een goede makelaar kan je adviseren over de beste strategie voor jouw huis in Herten.

Moet ik kiezen voor een NVM-makelaar?

Een NVM-verkoopmakelaar in Herten doet meer dan alleen je huis aanbieden op de markt. Ze is jouw gids door het hele verkoopproces. Van het nauwkeurig opmeten en fotograferen van jouw woning tot het onderhandelen met potentiële kopers.

Maar ook VBO- en VastgoedPRO-makelaars zijn opgeleid om je door deze soms complexe materie heen te loodsen. Met hun diepgaande kennis van de lokale Hertense markt, kunnen ze je helpen om de juiste prijs voor je woning te vinden en een soepel verkoopproces te garanderen.

Wat doet een makelaar in Herten?

Een makelaar in Herten fungeert als jouw persoonlijke gids in het complexe, soms overweldigende proces van de verkoop van je huis. Deze expert begeleidt je niet alleen bij alle belangrijke stappen, maar adviseert je ook op sleutelmomenten.

Ondanks talloze online bronnen en technologische hulpmiddelen is het nog steeds riskant om je huis zelf te verkopen zonder deskundige hulp. De relevante ervaring en kennis van een makelaar kan het verschil betekenen tussen een vlotte verkoop en onnodige complicaties.

 • Waardering van je huis op basis van lokale marktkennis
 • Advisering en strategieën voor effectieve marketing
 • Opstellen en onderhandelen van de verkoopovereenkomst
 • Coördinatie van bezichtigingen en open huizen
 • Begeleiding bij juridische procedures en documenten

Waarom een makelaar in Herten inschakelen?

De stap om je huis in Herten te verkopen is vaak een grote en emotionele stap. Buiten het feit dat het voor velen een afscheid is van een plek vol met herinneringen, kan het verkopen van je huis vaak ook een ingewikkeld proces zijn. Denk aan de juridische haken en ogen, de juiste prijsbepaling, het voeren van eficiënte onderhandelingen en het correct afwikkelen van het hele proces. Een ervaren verkoopmakelaar in Herten kan je ontzorgen en begeleiden in deze spannende periode, om zo het beste resultaat te behalen.

Makelaarskennis en ervaring

Een verkoopmakelaar in Herten heeft een diepgewortelde kennis van de lokale vastgoedmarkt en jarenlange ervaring in het begeleiden van succesvolle verkoopprocessen. Zij zorgen voor de juiste prijsstelling, onderhandelingen en het papierwerk. Dit geeft jou rust en voorkomt fouten of misrekeningen.

Marketing en zichtbaarheid

Daarnaast zorgt een verkoopmakelaar ervoor dat jouw huis de verdiende aandacht krijgt. Professionele foto's, een aantrekkelijke beschrijving en prominente plaatsing op diverse kanalen dragen hieraan bij. Je bereikt zo meer potentiële kopers waardoor de kans op een succesvolle verkoop aanzienlijk toeneemt.

Persoonlijke aandacht en begeleiding

Bij een woningverkoop gaan emoties vaak hand in hand met juridische en financiële beslissingen. Het is dan ook waardevol als er iemand naast je staat die jou en jouw situatie begrijpt. Een verkoopmakelaar biedt persoonlijke begeleiding en zorgt ervoor dat je jezelf niet verliest in het proces.

Kortom

Kiezen voor een verkoopmakelaar in Herten is kiezen voor een optimale combinatie van marktkennis, ervaring, persoonlijke begeleiding en zichtbaarheid. Het inschakelen van een professionele verkoopmakelaar neemt veel stress weg en maximaliseert de kans op een voorspoedige en succesvolle verkoop van jouw huis.

Makelaars in Herten vergelijken

De sleutel tot succesvol je huis verkopen begint bij het vergelijken van makelaars. Het is belangrijk een makelaar te kiezen die niet alleen begrijpt wat jouw woning uniek maakt, maar ook jouw persoonlijke situatie en voorkeuren kent.

 • Maximale verkoopopbrengst
 • Vlotte verkoopproces
 • Betrouwbare en ervaren makelaars
 • Beste prijs/kwaliteit-verhouding

Bij Huis Verkopen kun je makelaars gratis en eenvoudig vergelijken op basis van onder andere hun prestaties en de kosten. Dit, in combinatie met jouw voorkeuren, leidt tot een selectie van makelaars die het beste bij jou en je woning passen. Hiermee bespaar je niet alleen op makelaarskosten, maar vergroot je ook de kans om je huis succesvol en voor de beste prijs te verkopen.

Vergelijk makelaars in Herten Bespaar direct, je zit nergens aan vast

Veelgestelde vragen over makelaars in Herten

Het vergelijken van makelaars in Herten is de eerste stap. Door offertes, ervaringen en tarieven te vergelijken, vind je de beste match. Er zijn verschillen in vraagprijs, gemiddelde verkooptijd 66 dagen en andere factoren.

De gemiddelde verkoopprijs is € 520.355. Deze prijs wordt sterk beïnvloed door factoren als de lokale markt, objectgrootte en -staat. Voor een meer accurate prijs is een waardebepaling nuttig.

De gemiddelde makelaarskosten in Herten zijn € 5.568. Dit bedrag bestaat onder andere uit courtage, opstartkosten en intrekkingskosten. Bereken en vergelijk makelaarskosten om te besparen.

De verkoop omvat een waardebepaling, vaststellen van vraagprijs, promotie, bezichtigingen, onderhandelingen en de overdracht. Ons stappenplan biedt een gedetailleerd overzicht.

Mochten zaken anders verlopen dan gehoopt, wees niet bang om van aanpak te wisselen of zelfs van makelaar te veranderen. Raadpleeg verschillende tips en bekijk alternatieve verkoopmethodes.
Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen