Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: MakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Makelaars Velserbroek

Bij het verkopen van je woning in Velserbroek is het kiezen van de juiste verkoopmakelaar van groot belang. Realiseer je dat makelaars zich specialiseren in diverse soorten woningen en situaties. Daarom is het verstandig een makelaar te selecteren die past bij jouw specifieke situatie en woonwens.

Over makelaars in Velserbroek

Makelaars in Velserbroek variëren op meerdere manieren. Zo hebben zij verschillende stijlen van aanpak, maar gebruiken ze ook diverse marketingtechnieken. Wat de ene makelaar succesvol maakt, kan voor een andere minder goed werken. Zo heeft de ene makelaar jarenlange ervaring en een uitgebreid netwerk, terwijl de andere zich juist focust op innovatieve technieken om jouw woning te verkopen. Het vergelijken van deze makelaars helpt je de verschillen inzichtelijk te maken én een keuze te maken die het beste bij je past. Met de juiste makelaar aan je zijde, staat niets een succesvolle verkoop van je woning in de weg.

Misschien vraag je je af: 'Wat zijn de tarieven van makelaars in Velserbroek?', 'Welke makelaar verkoopt de meeste huizen in mijn regio?' of 'Hoe beoordelen voorgaande klanten verschillende makelaars?'. Dit zijn vast niet de enige vragen die je hebt. Het is een flinke uitdaging om een keuze te maken uit alle makelaars in Velserbroek, elke verkoop is tenslotte uniek. Maar wees gerust, je staat er niet alleen voor. Blijf op deze pagina en je ontdekt alles wat nodig is om een geschikte makelaar in Velserbroek te kiezen, perfect afgestemd op jouw situatie.

April 2024

Makelaarskosten (gem.)
€ 5.841
Onderhandelingsresultaat (gem.)
€ 16.063
Besparing (gem.)
€ 1.111

Actueel

 • Als je overweegt jouw huis te verkopen, houd dan rekening met het feit dat de gemiddelde courtage van een makelaar in Velserbroek momenteel 1,13% is. Deze informatie is bijgewerkt tot april 2024 en kan veranderen op basis van de marktontwikkelingen.
 • Daarnaast is het ook goed om te weten dat de gemiddelde verkoopprijs per m2 voor huizen in Velserbroek op dit moment € 4.780 bedraagt. Voor meer gedetailleerde informatie over de huizenprijzen in Velserbroek, kun je onze specifieke pagina bezoeken.

Uitgelichte makelaars in Velserbroek

Hierna presenteren we een selectie van diverse verkoopmakelaars die actief zijn in Velserbroek. Het is goed om te beseffen dat er nog meer makelaars werkzaam zijn in dit gebied, echter varieert hun specialisatie. Het is van belang dat je de makelaar kiest die het beste overeenkomt met het soort woning, jouw specifieke situatie en persoonlijke voorkeuren, want dat is de beste makelaar in Velserbroek voor jou.

Logo Bon & Breed Makelaardij

Bon & Breed Makelaardij

Bon & Breed Makelaardij is een huiselijk team bestaande uit vier vrouwen die zich bezighouden met kopen, verkopen en taxeren van woningen. Ze nemen echt de tijd, zowel bij het verkopen van je huis vol herinneringen als bij het aankopen van je droomhuis. Met deskundige begeleiding, gevoel voor wonen en objectiviteit beoordelen ze de staat van woningen, bepalen de reële waarde en adviseren bij onderhandelingen. Daarnaast beheersen ze ook woningstyling en woningfotografie. Gevestigd op Zon Bastion 2 in Velserbroek.

Let op: Het kan zijn dat de meest geschikte makelaar voor jouw situatie niet in het bovenstaande overzicht staat. In Velserbroek zijn nog meer verkoopmakelaars actief. Bij Huis Verkopen nemen we alle makelaars in Velserbroek mee in onze vergelijking, zodat je altijd de beste keuze kunt maken voor jouw woning en situatie.

Vergelijk makelaars in Velserbroek Op basis van jouw voorkeuren

Wat kost een makelaar in Velserbroek?

Een makelaar in Velserbroek rekent voor het verkopen van een huis gemiddeld een courtage van 1,13% van de verkoopprijs. Bij een gemiddelde woningprijs van € 516.909 in Velserbroek komt dit neer op € 5.841 aan makelaarskosten (update april 2024).

De meeste makelaars in Velserbroek bepalen hun tarieven aan de hand van het courtageprincipe. Dit houdt in dat ze een percentage hanteren van de uiteindelijke verkoopprijs van je woning als bemiddelingsvergoeding.

Let op: de courtages van makelaars in Velserbroek verschillen gemiddeld 0,43%. Hierdoor kun je gemiddeld € 1.111 besparen door lokale makelaars te vergelijken in Velserbroek. Daarbij is het belangrijk te weten dat de courtages op basis van maatwerk worden vastgesteld, waardoor deze tarieven niet vaststaan en kunnen variëren.

Kosten van makelaars in Velserbroek

April 2024 (gemiddeld)

€ 0
€ 1.900
€ 5.900
Bespaar direct Vergelijk lokale makelaars

Opstartkosten van makelaars in Velserbroek

In de wereld van makelaardij is het gebruikelijk dat er opstartkosten worden gerekend. Dit is een vooraf vastgesteld bedrag dat je betaalt voordat de daadwerkelijke verkoop van jouw woning begint. Deze kosten kunnen bijvoorbeeld betrekking hebben op de kosten voor het opstellen van de verkoopbrochure, het organiseren van bezichtigingen of het promoten van de woning op diverse media.

De meeste makelaars in Velserbroek hanteren dit systeem van opstartkosten. Het kan echter per makelaar verschillen hoe hoog deze kosten zijn. Gemiddeld genomen variëren de opstartkosten tussen € 400 en € 700. Als je een duidelijk beeld wil krijgen van deze kosten, dan kun je de tarieven opvragen bij verschillende makelaars in Velserbroek. Dit is een gemakkelijke, gratis en vrijblijvende manier om meer inzicht te krijgen in de kosten die bij de verkoop van een woning komen kijken.

Intrekkingskosten van makelaars in Velserbroek

Bij de verkoop van jouw huis in Velserbroek, kunnen makelaars mogelijk intrekkingskosten in rekening brengen. Dit zijn kosten die je moet betalen als je de verkoop van de woning plotseling stopzet. Vaak wordt deze vergoeding door jouw makelaar opgenomen in het contract om hun investering in tijd en moeite die ze in de verkoop van je huis hebben gestoken, te dekken.

Situaties waarin je mogelijk intrekkingskosten moet betalen zijn divers. Stel je voor: je krijgt een onverwachte baanoffer in een andere stad en je besluit om toch in je huidige huis te blijven wonen. Of misschien breekt er een pandemie uit waardoor de woningmarkt een onzekere plek wordt. In beide scenario's zou je toegewezen makelaar dan intrekkingskosten voor de geleverde diensten in rekening kunnen brengen.

Vraag tarieven van makelaars op Gratis en vrijblijvend

Makelaars in Velserbroek met een vast tarief

Het is waarschijnlijk bekend dat er makelaars zijn die werken met een courtage, een bepaald percentage van de verkoopprijs van jouw huis. Maar wist je dat er ook makelaars zijn die werken met een vast tarief? Dit betekent simpelweg dat je een vooraf afgesproken bedrag betaalt voor de diensten van de makelaar, ongeacht de verkoopprijs van jouw huis. Een voorbeeld: in Velserbroek hanteren makelaars met een vast tarief gemiddeld deze prijs: € 3.250 (update: april 2024)

Waarom zou je kiezen voor een makelaar met een vast tarief? Een groot voordeel is dat je vooraf precies weet wat je kwijt bent. Er zijn geen onverwachte kosten achteraf. Toch heeft deze optie ook nadelen. Een makelaar heeft immers minder financiële prikkels om een hogere verkoopprijs te realiseren. Ook kan de service minder persoonlijk zijn, omdat de vergoeding niet afhangt van het eindresultaat van de verkoop.

Tip: Het is slim om je niet alleen te richten op de tarieven, maar ook te kijken naar de kwaliteit en werkwijze van de makelaar. Elke situatie is uniek en elke woning vraagt om een specifieke aanpak. Doe daarom vooral onderzoek en vergelijk de makelaars voordat je een keuze maakt. Zo vind je de makelaar die het beste bij jouw situatie past.

4 feitjes over makelaars in Velserbroek

 • Verkoop je jouw huis in Velserbroek zonder tussenkomst van een makelaar? Houd er dan rekening mee dat je gemiddeld 18.000 euro minder kunt verwachten dan wanneer je jouw woning door een professionele makelaar laat verkopen.
 • Bij een vergelijking van makelaars blijkt dat de meeste woningverkopers in Velserbroek een voorkeur hebben voor een makelaar die reeds ervaring heeft in de regio.
 • Wist je dat 92% van de makelaars in Velserbroek is aangesloten bij een toonaangevende branchevereniging zoals NVM, VBO of VastgoedPRO? Het kiezen voor een geaccrediteerde makelaar waarborgt vakbekwaamheid en betrouwbaarheid.
 • Voordat woningverkopers in Velserbroek uiteindelijk een makelaar kiezen, vragen zij gemiddeld bij drie verschillende makelaars verkoopadvies op.

Wat levert de beste makelaar in Velserbroek op?

Als je op zoek bent naar de beste makelaar in Velserbroek, dan kijk je natuurlijk naar hun reputatie en beoordelingen. Maar wat goede makelaars echt onderscheidt, is hoe ze presteren in harde cijfers. Ze verkopen bijvoorbeeld sneller en behalen een hogere verkoopprijs dan hun concurrenten.

Maar hoe herken je deze topmakelaars in Velserbroek? Hier zijn twee belangrijke indicatoren:

 • Uit onze gegevens blijkt dat de beste makelaars in Velserbroek huizen gemiddeld voor € 15.771 euro boven de verwachte verkoopprijs verkopen. Dit laat zien dat zij effectieve onderhandelingstechnieken en marktkennis hebben die hen in staat stellen om een hogere prijs uit de verkoop te halen.
 • Daarnaast blijkt uit onze statistieken dat de meest efficiënte makelaars in Velserbroek huizen gemiddeld 17 dagen sneller verkopen dan anderen. Dit laat zien dat zij een netwerk en strategieën hebben die hen in staat stellen om huize snel en efficiënt te verkopen.

De beste makelaar in Velserbroek vinden

Op zoek naar de beste makelaar in Velserbroek? Een prijzige makelaar betekent niet automatisch dat deze het snelste of beste resultaat levert. Het vinden van een geschikte makelaar komt neer op meer dan alleen prijs.

Met ons unieke vergelijkingsformulier ben je in staat om makelaars te vergelijken op basis van hun tarieven, verkoopstrategie en nog veel meer. Zo krijg je inzicht in wie het beste bij jouw situatie en wensen past.

Waar moet je op letten bij makelaars in Velserbroek?

In dit artikel belichten we vijf punten om op te letten bij het kiezen van de juiste makelaar in Velserbroek voor het verkopen van jouw huis:

Ervaring in de regio

Kies een makelaar die ervaring heeft met verkopen in Velserbroek. Ze kennen de lokale woningmarkt en weten wat kopers zoeken.

Betrouwbaarheid en transparantie

Je wilt iemand die eerlijk en transparant is over kosten, maar ook over haalbare verkoopprijzen en verwachtingen. Controleer of de makelaar lid is van beroepsorganisaties als NVM, VBO of VastgoedPRO.

Waardering van de woning

Vraag een gratis waardebepaling aan bij verschillende makelaars. Zo krijg je inzicht in de mogelijke verkoopwaarde van jouw huis en selecteer je de makelaar die de woning het beste inschat.

Onderhandelingsvaardigheden

Goede onderhandelingsvaardigheden kunnen duizenden euro's verschil maken. Bekijk of je makelaar aantoonbare resultaten kan laten zien bij eerdere onderhandelingen.

Persoonlijke klik

Tenslotte is een persoonlijke klik belangrijk. Je besteedt een hoop tijd en zaken van groot belang aan deze persoon. Een goede relatie zorgt voor een prettige en efficiënte samenwerking.

Moet ik kiezen voor een NVM-makelaar?

In de wereld van vastgoed kan het complex worden als je zelf je huis in Velserbroek wilt verkopen. Een NVM-makelaar kan je hierbij ondersteunen met hun expertise in de lokale markt en hun onderhandelingsvaardigheden.

Ook leden van VBO en VastgoedPRO werken met beproefde methoden om ervoor te zorgen dat je huis tegen de beste prijs wordt verkocht. Ze nemen je het werk uit handen, regelen bezichtigingen en onderhandelingen, zodat jij je kunt concentreren op je volgende stappen.

Wat doet een makelaar in Velserbroek?

In Velserbroek staat een huis verkopen niet gelijk aan simpelweg een prijskaartje op de deur plakken. Er komt meer bij kijken, van de correcte waardering van de woning tot aan de uiteindelijke onderhandelingen. Dit is waar een makelaar onmisbaar wordt.

Een lokale makelaar kent de markt in Velserbroek door en door. Hij zorgt voor een marktconforme woningwaarde, maakt passende foto's en helpt bij het opstellen van een aantrekkelijke advertentie. Bovendien neemt de makelaar het voortouw bij potentiële kinken in de kabel tijdens de verkoopprocedure.

 • Waardebepaling van de woning
 • Optimale presentatie van de woning
 • Onderhandelen met geïnteresseerde kopers
 • Controleren van de koopovereenkomst
 • Begeleiden bij de uiteindelijke overdracht

Waarom een makelaar in Velserbroek inschakelen?

Wanneer je jouw huis in Velserbroek wilt verkopen, is het van belang om te kunnen rekenen op een makelaar die meer biedt dan de gemiddelde dienstverlening. Een goede makelaar onderscheidt zich door meerdere factoren die zorgen voor een soepel en succesvol verkoopproces. Ze zorgen voor optimale zichtbaarheid, ondersteunen in het prijzenproces, doen aan strategisch onderhandelen, hebben oog voor detail bij huispresentaties en oefenen een proactieve communicatie uit.

Optimale zichtbaarheid

Een goede makelaar zorgt voor een optimale zichtbaarheid van je huis op verschillende platformen. Ze gaan verder dan alleen een advertentie op hun website, ze gebruiken verschillende online en offline kanalen om je huis te promoten en potentiële kopers te bereiken.

Deskundige prijsbepaling

Het vaststellen van de juiste vraagprijs is een delicate taak. Een goede makelaar gebruikt zijn deskundige kennis en ervaring om een concurrerende en realistische prijs voor je huis te bepalen, zonder je te onder- of overschatten.

Strategisch onderhandelen

Succesvolle makelaars zijn meester onderhandelaars. Ze hebben de nodige ervaring voor het effectief afhandelen van onderhandelingen. Hierbij zorgen ze dat je het beste resultaat krijgt qua prijs en voorwaarden.

Proactieve communicatie

Goede makelaars zetten in op proactieve communicatie. Ze houden je voortdurend op de hoogte van de ontwikkelingen en bespreken elke stap zorgvuldig met je. Deze openheid geeft je inzicht en controle over het verkoopproces.

Makelaars in Velserbroek vergelijken

De keuze voor een makelaar kan een doorslaggevende rol spelen bij de verkoop van je woning. Een goed beginpunt daarvoor is het vergelijken van lokale makelaars op basis van jouw woning, situatie en voorkeuren.

 • Gratis waardebepaling van makelaars
 • Ontvang gratis verkoopadvies
 • Ervaren makelaars met succesvol trackrecord
 • Een aanbod dat past bij jouw situatie

Bij Huis Verkopen begrijpen we dat niet iedereen dezelfde eisen en wensen heeft bij het vinden van een makelaar. Daarom maken wij het mogelijk om makelaars op maat te vergelijken, op basis van de specifieke kenmerken van jouw woning en jouw persoonlijke voorkeuren en situatie.

Vergelijk makelaars in Velserbroek Bespaar direct, je zit nergens aan vast

Veelgestelde vragen over makelaars in Velserbroek

De gemiddelde opstartkosten van een makelaar in Velserbroek zijn € 515. Dit is een schatting en de daadwerkelijke kosten kunnen variëren, afhankelijk van de specifieke diensten waar je gebruik van wilt maken bij de makelaar.

Je kunt de beste makelaar voor de verkoop van je huis vinden door te vergelijken op ervaring, kosten en diensten. Op onze website vind je een handige makelaarsvergelijker, die je bij dit proces helpt.

De gemiddelde verkoopprijs van huizen in Velserbroek in de afgelopen 3 maanden is € 516.909. Dit zijn actuele gegevens, maar de daadwerkelijke verkoopprijs is afhankelijk van verschillende factoren zoals de kwaliteit en grootte van het huis en de huidige marktomstandigheden.

Een ervaren makelaar met een goed netwerk kan helpen om je huis snel te verkopen. Daarnaast is een goed gepresenteerde en accurate huisadvertentie essentieel. Check onze tips voor het snel verkopen van je huis.

Door meerdere makelaars in Velserbroek te vergelijken, kun je gemiddeld € 1.111 besparen. Let op factoren zoals opstartkosten, intrekkingskosten en courtage. Vraag nu gratis makelaarstarieven op hier.
Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen