Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: BlogMakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Woningmarktcijfers Velserbroek

Wil je je huis in Velserbroek verkopen? Op HuisVerkopen.nl vind je altijd de meest recente woningmarktcijfers van dit gebied. Ontdek de huidige huizenprijzen, vraagprijzen per m2, verkoopprijzen en het aantal verkochte woningen in Velserbroek om de best mogelijke beslissing te nemen voor jouw toekomstige woningverkoop.

Gemiddelde vraagprijs en verkoopprijs in Velserbroek

De gemiddelde verkoopprijs in Velserbroek is in de laatste 3 maanden € 557.545 euro en de gemiddelde vraagprijs is € 537.270 euro. De huizenmarkt in Velserbroek vertoont veel gelijkenissen met het Nederlandse landschap. Dit maakt Velserbroek een goede barometer voor de algehele woningmarkt. Om de actuele prijzen te illustreren, staat direct hieronder de grafiek:

Huizenprijzen in Velserbroek

Afgelopen 3 maanden

€ 373.000
€ 490.000
€ 608.000

In de onderstaande grafiek presenteren we de marktcijfers van Velserbroek. Hierin wordt helder welke bewegingen de gemiddelde verkoopprijs en vraagprijs per m2 hebben gemaakt in de afgelopen 3 maanden. Een uitstekend hulpmiddel om de actuele status van de vastgoedmarkt in deze regio te peilen. Zie hier de betreffende data:

Huizenprijzen in Velserbroek per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 4.400
€ 4.600
€ 4.900

Prijsontwikkeling Velserbroek laatste 12 maanden

Ben je benieuwd naar de evolutie van de huizenprijzen in Velserbroek in de afgelopen 12 maanden? Het volgen van deze gegevens kan nuttig zijn als je overweegt om een huis te kopen of verkopen in deze regio. De gemiddelde verkoopprijs in de afgelopen maand was € 557.545. Bekijk de onderstaande grafiek voor meer gedetailleerde informatie:

Wat is mijn woning in Velserbroek waard?

De beslissing om jouw huis in Velserbroek te verkopen ligt vaak bij de mogelijke opbrengsten op de huidige woningmarkt. Het is namelijk logisch dat je graag wilt weten welk bedrag jouw woning potentieel zou kunnen opleveren. Voor de verkoop kan het dus van belang zijn om de waarde van je woning te weten.

Overweeg je de verkoop van jouw woning? Het is dan bijzonder handig om eerst een gratis waardebepaling aan te vragen bij een makelaar. Dit geeft je namelijk een eerste inzicht in wat jouw huis waard kan zijn en daarnaast word je gematcht met een ervaren makelaar die de lokale markt goed kent.

Het proces van een gratis waardebepaling door een makelaar is vrij eenvoudig en transparant. Het kan zelfs voordelig zijn om meerdere makelaars te vragen voor een waardebepaling, aangezien de geschatte waarde per makelaar kan variëren. Bij het aanvragen van de waardebepaling kan je aangeven dat je graag wilt dat meerdere makelaars de waarde van je woning bepalen.

Vraag een gratis waardebepaling aan Bij een ervaren, lokale makelaar

Woningcijfers in andere plaatsen

Wist je al dat de woningmarktcijfers sterk kunnen variëren? Deze variatie is met name merkbaar bij een vergelijking tussen verschillende plaatsen. Ook in en rondom Velserbroek kunnen de prijzen van woningen aanzienlijk uiteenlopen.

Een kritisch oog naar de prijsontwikkelingen in vergelijkbare gemeenten kan waardevolle inzichten opleveren. Zo wordt steeds duidelijker hoe het huidige aanbod en de prijzen zich tot elkaar verhouden. Dit onderlinge contrast toont op heldere wijze het huidige marktbeeld.

Verkoopprijzen in andere plaatsen

Afgelopen 3 maanden (gemiddeld)

€ 700.000

Verkoopprijzen in andere plaatsen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 7.000

Best presterende makelaar in Velserbroek

Welke makelaar kies je als je jouw huis in Velserbroek wil verkopen? Makelaars kunnen op meerdere gebieden verschillen. Denk aan ervaring, service en kosten. Wellicht heeft de ene makelaar ervaring met het verkopen van jouw type woning, terwijl de ander juist goed is in onderhandelen over de verkoopprijs.

Het kiezen van een geschikte makelaar kan een groot verschil maken. Zo kan een goede makelaar jouw woning goed in de markt zetten, onderhandelingen effectief voeren en een hogere verkoopprijs realiseren. Daarom raden we je aan om een aantal makelaars in Velserbroek te vergelijken, om zo de beste resultaten te behalen.

Vergelijk makelaars in Velserbroek Of lees meer over makelaars in Velserbroek

Gemiddelde tarieven van makelaars in Velserbroek

Je staat op het punt om een grote stap te zetten: je wilt je huis in Velserbroek verkopen. Maar wat kost dat nou precies? Makelaars berekenen vaak een tarief uitgedrukt in een percentage van de verkoopwaarde van de woning, de zogenaamde courtage. In Velserbroek ligt dit tarief gemiddeld op 1,13%.

Om de kosten van de verkoop van je huis zo goed mogelijk in beeld te krijgen, kan het fijn zijn om een overzicht van alle mogelijke kosten die komen kijken bij het verkopen van een huis te bekijken. Let daarnaast ook op de dienstverlening die de makelaar biedt voor dat tarief. Kijk bijvoorbeeld naar de marketingactiviteiten die ze ondernemen om de verkoop van jouw woning te promoten, en mogelijke extra kosten voor bezichtigingen of andere services.

Vraag tarieven op bij makelaars Gratis en vrijblijvend

Aantal koopwoningen in Velserbroek

In het rustige Velserbroek zijn er 4306 koopwoningen. Op dit moment staan slechts enkele van deze woningen te koop. Dit maakt dat jouw woning, mocht je erover denken om deze in de verkoop te zetten, zeker in de schijnwerpers zal komen te staan en kopers zal aantrekken.

Aantal verkochte woningen in Velserbroek

In de laatste 12 maanden op de woningmarkt van Velserbroek was er sprake van een aanzienlijk aantal aanmeldingen en transacties. De hoeveelheid woningen die aan de verkoop doorgaven, tegenover het aantal woningen dat werkelijk verkocht werd, kan worden weergegeven met de tag 120. Bekijk de onderstaande grafiek voor een gedetailleerd beeld:

Ben je van plan jouw huis in Velserbroek te verkopen?

Overweeg je jouw huis in Velserbroek te verkopen? Dan neem je een flinke beslissing met een complex proces dat daarop volgt. Gelukkig helpt de website waar je nu al bent, Huis Verkopen, je stap voor stap door dit proces heen. Belangrijk daarbij is dat elke stap zorgvuldig en efficiënt geregeld wordt, om het proces soepel te laten verlopen.

Op Huis Verkopen vind je een handig stappenplan voor de verkoop van jouw woning in Velserbroek. Van het aanvragen van een energielabel tot het kiezen van de juiste makelaar: alles wordt overzichtelijk uitgelegd. Het is van onovertroffen belang dat je een goede makelaar kiest; deze persoon is de spil in het verkoopproces. Zet je schouders eronder, regel alles zorgvuldig en maak gebruik van de expertise die Huis Verkopen je biedt.

Bekijk je stappenplan Speciaal voor jouw woning

Over Huis Verkopen

Welkom op Huis Verkopen, jouw online gids in het landschap van woningverkopen. Op deze plek bieden we je een schat aan actuele en accurate informatie over de huizenmarkt in Velserbroek. Deze inzichten, gebaseerd op betrouwbare en actuele woningcijfers, geven je een helder beeld van de huidige situatie op de woningmarkt. Hierdoor kun je weloverwogen beslissingen nemen over het meest geschikte moment om jouw huis te verkopen. Dus, blijf deze cijfers raadplegen en grijp jouw perfecte verkoopkans wanneer deze zich voordoet!

De tools van Huis Verkopen

Bij ons gaat de hulp verder dan het simpelweg bieden van informatie. We hebben diverse tools ontwikkeld om jouw verkoopproces zo eenvoudig mogelijk te maken. Wil je bijvoorbeeld de waarde van je woning bepalen? Maak dan gebruik van onze gratis waardebepaling. Of wil je verschillende makelaars in Velserbroek vergelijken? Onze maakelaarvergelijker helpt je met je keuze. En als je het stappenplan volgt, kom je nooit voor verrassingen te staan in jouw verkoopproces. Zo ondersteunt Huis Verkopen je in elke fase, van voorbereiding tot verkoop. En dat allemaal eenvoudig én helemaal gratis!

Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen