Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: BlogMakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Huis verkopen in Wildervank

Als je jouw woning in Wildervank wilt verkopen, staan we klaar om dit proces zo zorgeloos mogelijk voor je te maken. In de verwervende markt in Wildervank, straalt de juiste presentatie en een strategische benadering. Met onze slimme tips en essentiële informatie helpen we je op weg naar een succesvolle verkoop.

 • Geen gedoe
 • Direct geregeld
 • Geld besparen
 • Hogere opbrengst

Over het verkopen van je huis in Wildervank

Als je jouw woning in Wildervank wilt verkopen, heb je vast meerdere doelen op je lijst staan. Denk aan eisen zoals een goede verkoopprijs behalen, snel je huis verkopen, of misschien wel het vinden van de juiste koper die er met evenveel plezier gaat wonen als jij deed. Het succesvol verkopen van je woning in Wildervank draait om het balanceren van deze doelen en het slim navigeren door de huidige woningmarkt.

Je vraagt je ongetwijfeld af hoe de woningmarkt in Wildervank presteert. Hoe snel worden huizen hier verkocht? Wat is de gemiddelde verkoopopbrengst? En wat valt er te besparen bij het vergelijken van makelaars? Wist je bijvoorbeeld dat je door het vergelijken van makelaars flink kunt besparen op commissiekosten en de dienstverlening kunt vinden die perfect aansluit bij jouw situatie? Je kunt hier meer informatie vinden over het vergelijken van makelaars in Wildervank. Geïnteresseerd in de antwoorden op de bovenstaande vragen? Hier komen de meest actuele cijfers en feiten over de woningmarkt in Wildervank:

Juli 2024

Verkoopsnelheid (gem.)
46 dagen
Verkoopopbrengst (gem.)
€ 426.512
Besparing (gem.)
€ 1.429

Je huis snel verkopen in Wildervank

In Wildervank worden woningen gemiddeld na 55 dagen verkocht. Dit is een indicatie van de huidige woningmarkt in deze regio. Als je overweegt je huis in Wildervank te verkopen, wil je waarschijnlijk weten hoe je de verkoop kunt versnellen. Hier volgen een aantal tips.

 1. Presenteer je huis optimaal. Zorg dat je huis er aantrekkelijk uitziet voor potentiële kopers. Maak het grondig schoon, voer noodzakelijke reparaties uit en depersonaliseer de ruimtes zodat kopers zichzelf erin kunnen visualiseren.
 2. Een waardebepaling door een makelaar kan nuttig zijn. Deze geeft je een goed beeld van de impact van de vraagprijs op de verkoopsnelheid. Het zorgt voor een realistische prijsstelling, wat essentieel is voor een snelle verkoop.
 3. Promoot je woning actief. Maak gebruik van verschillende kanalen, zoals sociale media, advertenties en je eigen netwerk. Een brede verspreiding van de verkoopinformatie kan leiden tot een snelle deal.

Tips in Wildervank

#1 Tip: de keuze voor een goede makelaar heeft veel invloed op het verkoopresultaat.

Bekijk alle tips of begin direct met het vergelijken van makelaars: tarieven, prestaties en aanpak.

Begin met vergelijken

Wat brengt een huis in Wildervank op?

Als je een huis in Wildervank wilt verkopen, wil je natuurlijk weten wat je kunt verwachten. De gemiddelde verkoopprijs van een woning in Wildervank is nu rond de € 426.512. Deze prijs is afhankelijk van de woninggrootte, bouwjaar, verbeteringen en locatie. Een gerenoveerde woning kan bijvoorbeeld een hoger prijskaartje opleveren dan een vergelijkbaar huis dat wat achterstallig onderhoud heeft.

Bovendien is de gemiddelde prijs per vierkante meter op dit moment in Wildervank € 2.981. De totale verkoopprijs van je huis hangt niet alleen af van de grootte, maar ook van factoren als de onderhoudsconditie en de ligging. Een woning die in goede staat verkeert en op een gewilde locatie ligt, zal waarschijnlijk meer opleveren dan een huis dat onderhoud nodig heeft of in een minder populaire omgeving staat.

Vraag jouw gratis waardebepaling aan Bij een lokale, ervaren makelaar

Woningcijfers in Wildervank

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 2.400
€ 2.800
€ 3.200

Op HuisVerkopen.nl houden we alle huizenprijzen in Wildervank bij (up-to-date: juli 2024), waaronder de gemiddelde vraagprijs, verkoopprijs, de prijsontwikkeling en de gemiddelde huizenprijzen ten opzichte van andere plaatsen in de buurt van Wildervank.

Feitjes over Wildervank

 • Wildervank is in 1651 gesticht door Adriaan Geerts Wildervanck.
 • De plaats telt meer dan 40 rijksmonumenten, waaronder de kerk.
 • Wildervank behoort tot de gemeente Veendam in Groningen.

Tips om je woning te verkopen in Wildervank

Je gaat je huis in Wildervank verkopen en wilt dit zo efficiënt mogelijk doen? Begrijpelijk dat je dan op zoek bent naar goede, bruikbare tips. Je wil een goede indruk maken op potentiële kopers en de best mogelijke verkoopprijs krijgen. Hier zijn enkele adviezen om je daarbij te helpen.

 • Onderhoud: Zorg dat je huis in uitstekende staat verkeert. Kleine mankementen kunnen kopers afschrikken. Verzorg de tuin, voer kleine reparaties uit en zorg voor een frisse, schone uitstraling.
 • Fotografie: Goede foto's zijn cruciaal in de vastgoedmarkt. Investeer in een professionele fotograaf die de charme van je woning kan vastleggen en de aandacht van kopers kan trekken.
 • Persoonlijke items: Hoewel je huis voor jou speciaal is, kan het voor potentiële kopers afleidend zijn om te veel persoonlijke items te zien. Denk aan foto's of kindertekeningen. Creëer een neutrale ruimte waarin kopers zichzelf kunnen zien wonen.
 • Ondersteuning van een makelaar: Een makelaar kan je waardevolle inzichten en advies geven over de vraagprijs van je huis. Ze hebben veel ervaring in de markt en kunnen helpen om je huis competitief te prijzen.
 • Promotie: Zorg ervoor dat zo veel mogelijk mensen weten dat je huis te koop staat. Gebruik sociale media, mond-tot-mondreclame en traditionele media om je huis te promoten.

Ontdek jouw stappenplan in Wildervank:

 • Het stappenplan is volledig afgestemd op jouw woning
 • Met het stappenplan vergeet je geen belangrijke stappen
 • Jij behoudt alle controle met ons interactief plan
 • Met ons stappenplan kun je duizenden euro's besparen
Bekijk mijn stappenplan Speciaal voor jouw woning

Wat kost een huis verkopen in Wildervank?

Het verkopen van je huis brengt kosten met zich mee. De verkoop van een woning in Wildervank kost je als verkoper gemiddeld € 5.287. Hieronder zetten we alle kosten op een rij:

Kosten bij verkoop in Wildervank In euro’s
Makelaarskosten (o.b.v. huiswaarde € 426.512) € 4.820
Verkoopstyling en klein onderhoud € 875
Energielabel aanvragen € 315
Notaris (doorhalen hypotheek) € 350
Totale gemiddelde kosten bij verkoop € 5.287

Kosten van makelaars in Wildervank

Wil je je huis te koop zetten in Wildervank, dan kom je al snel in aanraking met makelaarskosten. Deze kosten zijn vaak een percentage van de verkoopprijs van je huis, ook wel courtage genoemd. Gemiddeld betaal je in Wildervank hiervoor 1,13% van de verkoopprijs aan de makelaar.

Echter, het gaat er niet alleen om wat een makelaar kost. Het is minstens zo belangrijk om te kijken wat een makelaar je oplevert. Een goede makelaar heeft namelijk een uitgebreid netwerk, goede onderhandelingstechnieken en kan jouw huis mogelijk boven de vraagprijs verkopen.

Lees meer over makelaars in Wildervank.

Andere kosten bij verkoop

Onderhoud en reparaties

Voordat je huis op de markt gaat, moeten alle kleine onderhoudstaken en reparaties worden uitgevoerd. Dit betekent dat je wellicht wat geld moet investeren om ervoor te zorgen dat alles in orde is. Denk bijvoorbeeld aan lekkende kranen repareren of krakende vloeren herstellen.

Kleine klusjes maken een groot verschil in de presentatie van je huis. Potentiële kopers letten op details. Een slecht onderhouden huis kan hen afschrikken of hen doen onderhandelen over de vraagprijs. Hou er rekening mee dat je kan inzetten op hoogwaardige materialen om de levensduur te verlengen.

Kosten voor energielabel

Elk huis dat wordt verkocht, moet voorzien zijn van een energielabel. Dit label geeft aan hoe energiezuinig je woning is. De kosten voor het aanvragen en registreren van dit label zijn voor jou als verkoper. Zorg dat je dit tijdig aanvraagt om vertraging bij de verkoop te voorkomen.

Je kunt het energielabel online aanvragen bij gecertificeerde bedrijven. De aanvraagprocedure varieert enigszins, maar komt er in feite op neer dat je bewijs levert van de energiezuinigheid van je huis. Dit kan bijvoorbeeld door foto's of facturen van isolatiemaatregelen.

Verhuiskosten

Misschien niet direct een kostenpost waar je aan denkt, maar je moet ook geld uittrekken voor de verhuizing zelf. Het kan zijn dat je zelf niet over voldoende tijd of middelen beschikt om alles te verhuizen, en dan kan je kiezen om een verhuisbedrijf in te schakelen.

De kosten voor verhuisbedrijven kunnen variëren, afhankelijk van de hoeveelheid en grootte van de te verhuizen spullen. Ook kunnen de tarieven afhangen van de afstand die moet worden afgelegd. Verhuisdozen en inpakmateriaal zijn ook een kostenpost waar je rekening mee moet houden als je besluit alles zelf te doen.

Wanneer mijn huis verkopen in Wildervank?

In de huidige huizenmarkt lijkt het een gunstige periode om je huis in Wildervank aan te bieden. De marktomstandigheden zijn met name voordelig voor doorstromers. Er is veel vraag naar verschillende typen woningen, waardoor je waarschijnlijk een breed scala aan geïnteresseerde kopers aantrekt.

Misschien vraag je je af of juli 2024 wel het juiste moment is om je huis te verkopen, gezien alle ontwikkelingen op de huizenmarkt. Hoewel we geen garanties kunnen bieden, lijkt het erop dat deze periode zeer aantrekkelijk is voor woningverkopers in Wildervank. Verkoop je huis op een moment dat je zelf voelt dat de tijd rijp is.

Vergelijk makelaars in Wildervank Op basis van je voorkeuren

Waarom Huis Verkopen?

Als je een huis wilt verkopen, komt er veel op je af. Je moet aan veel zaken denken, en soms weet je misschien niet eens waar je moet beginnen. Dat is precies waar Huis Verkopen in beeld komt, met het handige stappenplan. Dit stappenplan begeleidt je door elke stap van het verkoopproces en maakt hiermee de verkoop van je woning een stuk overzichtelijker. Het toepassen van dit stappenplan voor de verkoop van je woning in Wildervank is niet alleen makkelijk, maar ook slim. Het geeft je de zekerheid dat je niets over het hoofd ziet en alles goed geregeld is.

Gemak van alle benodigde regelingen op één plek

Om je woning succesvol te kunnen verkopen, moeten veel zaken worden opgepakt, zoals een energielabel en het vinden van een goede makelaar. Met Huis Verkopen regel je dit alles eenvoudig op één plek, zonder kosten en geheel vrijblijvend.

Kostenbesparing door vergelijken van specialisten

Wil je besparen op de kosten van verkoopdiensten zoals ontruimers of verhuizers? Huis Verkopen biedt een platform voor het vergelijken van specialisten, waardoor je altijd de beste prijs/kwaliteit-verhouding vindt voor professionals in Wildervank.

Creëren van verkoopoptimalisatie

Of je nu kiest voor een snelle verkoop of de maximale prijs, Huis Verkopen helpt je de juiste keuzes te maken. Dit optimaliseert je verkoopproces en zorgt ervoor dat je jouw woning op de best mogelijke manier verkoopt.

Toegankelijk platform met informatie over woningverkoop

Naast zijn diensten biedt Huis Verkopen een schat aan informatie over elk aspect van het verkopen van een huis. Hiermee kun je met zelfvertrouwen de juiste beslissingen nemen voor de verkoop van jouw woning in Wildervank.

Veelgestelde vragen over een huis verkopen in Wildervank

De eerste stap in het verkopen van je huis in Wildervank is het aanvragen van een waardebepaling bij een makelaar. Zodoende krijg je inzicht in de huidige waarde van je huis en kun je bepalen of dit het juiste moment is voor verkoop.

Het vaststellen van de verkoopprijs voor je huis in Wildervank is een proces waarbij het slim is om de hulp van een professional in te schakelen. Een makelaar kan je, op basis van de woningwaarde, adviseren over een realistische verkoopprijs.

Het is belangrijk dat je huis er aantrekkelijk uitziet voor potentiële kopers. Onderhoud, orde, netheid en aantrekkelijke foto's kunnen het verkoopproces versnellen. Op onze website hebben we enkele handige tips voor een snellere verkoop.

Het kiezen van de juiste makelaar is een persoonlijke keuze. Het is daarom handig om meerdere makelaars in Wildervank te vergelijken. Via onze vergelijkingstool kun je makelaars snel en eenvoudig vergelijken op prijs en services.

De kosten voor het verkopen van je huis in Wildervank, zoals de makelaarscourtage en notariskosten, kunnen flink variëren. We raden je aan om op onze website meer te lezen over de kosten die je kunt verwachten bij het verkopen van je huis.
Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen