Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: MakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Woningmarktcijfers Kessel

Als je overweegt je huis in Kessel te verkopen, is een grondige kennis van de lokale woningmarkt een groot voordeel. Makelaars baseren hun advies en strategie op de laatste vastgoedcijfers zoals de gemiddelde vraagprijs per m², de ontwikkeling van huizenprijzen en het aantal woningverkopen in Kessel. Deze informatie helpt bij het bepalen van een realistische verkoopprijs en verkoopstrategie.

Gemiddelde vraagprijs en verkoopprijs in Kessel

De gemiddelde verkoopprijs in Kessel is in de laatste 3 maanden € 428.783 euro en de gemiddelde vraagprijs is € 483.166 euro. Als je overweegt om je huis in Kessel te verkopen, zijn deze marktcijfers behulpzaam om een goede verkoopprijs te bepalen. Hieronder zie je een grafiek die dit visueel in kaart brengt:

Huizenprijzen in Kessel

Afgelopen 3 maanden

€ 185.000
€ 359.000
€ 533.000

Bij het inschatten van de waarde van jouw woning, is de prijs per vierkante meter in Kessel een belangrijke leidraad. Als je het aantal m² van je huis vermenigvuldigt met de gemiddelde verkoopprijs per m² in Kessel, krijg je een behoorlijke indicatie van wat je kunt verwachten van de woningverkoop. Kijk vooral naar de onderstaande grafiek, die de huidige verkoopprijzen en vraagprijzen per m² in Kessel van de laatste drie maanden laat zien. Met dank aan betrouwbare huidige data van HuisVerkopen.nl, geeft dit een inzichtelijk beeld:

Huizenprijzen in Kessel per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 2.400
€ 2.800
€ 3.300

Prijsontwikkeling Kessel laatste 12 maanden

In Kessel zijn de huizenprijzen de afgelopen 12 maanden in beweging geweest. Zonder speculatie over de richting van deze veranderingen, bieden we feitelijke informatie op basis van de verkoopdata.

De gemiddelde verkoopprijs vorige maand in Kessel was € 428.783. Voor een visueel overzicht van de prijsontwikkeling van de huizenprijzen in het afgelopen jaar, zie hieronder:

Wat is mijn woning in Kessel waard?

De woningwaarde in Kessel verandert continu. Deze beweging heeft te maken met de wisselende vraag en aanbod op de huizenmarkt en regionale economische trends. Daarnaast spelen factoren zoals de staat en locatie van je woning, en ontwikkelingen in de buurt een rol in deze voortdurend wisselende waarde.

Om geen verlies of potentiële winst mis te lopen, is het raadzaam om te weten wat je huis waard is. Een onduidelijkheid over de huidige waarde van je woning kan leiden tot ongewenste verrassingen bij verkoop. Door een gratis waardebepaling van een makelaar te laten uitvoeren, krijg je een helder en realistisch beeld van de huidige waarde van je woning in Kessel.

Een gratis waardebepaling vindt plaats bij jou thuis, waardoor je niet het huis uit hoeft en er weinig tijd mee kwijt bent. Bovendien kan de makelaar tijdens een thuisbezoek een nauwkeuriger inschatting van de waarde maken, omdat hij of zij de unieke kenmerken van de woning en de omgeving in acht kan nemen. Dit maakt de stap naar een waardebepaling een efficiënte investering van jouw tijd.

Vraag een gratis waardebepaling aan Bij een ervaren, lokale makelaar

Woningcijfers in andere plaatsen

Het is belangrijk om te beseffen dat de woningmarktcijfers niet uniform zijn, maar sterk kunnen variëren van plaats tot plaats. Zo kunnen de huizenprijzen in plaatsen gelegen rondom Kessel bijvoorbeeld afwijken van de prijzen in Kessel zelf. Een goed beeld van de lokale huizenmarkt krijgen, gaat daarom verder dan uitsluitend naar enkel de prijzen in Kessel te kijken:

Observatie van huizenprijzen in andere gemeenten wordt van groots belang, omdat dit bijdraagt aan een realistisch inzicht in het huidige marktbeeld. De onderstaande grafieken laten precies dat zien. Het laat zien hoe de verkoopprijzen in Kessel zich verhouden tot die in vergelijkbare plaatsen. Dit zijn onmisbare gegevens voor zowel potentiële kopers als verkopers:

Verkoopprijzen in andere plaatsen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 600.000

Verkoopprijzen in andere plaatsen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 4.000

Best presterende makelaar in Kessel

Vanzelfsprekend zoek je de best presterende makelaar voor de verkoop van jouw huis in Kessel. Niet alle makelaars zijn gelijk in hun prestaties. Sommigen hebben bijvoorbeeld een groter netwerk, betere marketingtechnieken of een hogere verkoopsnelheid.

Daarom is de keuze voor een goede makelaar zo belangrijk. Je wilt tenslotte dat de verkoop van je huis soepel verloopt en de beste prijs oplevert. Op onze website kun je eenvoudig makelaars vergelijken zodat je de juiste beslissing kunt maken voor jouw situatie.

Vergelijk makelaars in Kessel Of lees meer over makelaars in Kessel

Gemiddelde tarieven van makelaars in Kessel

Het letten op courtagekosten kan een groot verschil maken. Een makelaar in Kessel brengt gemiddeld een courtage tussentoeslag van 1,13% in rekening. Want hoewel deze percentage enkel een klein deel is van je verkoopprijs, kan het uiteindelijk toch over een flink bedrag gaan.

Als je overweegt jouw huis te verkopen, bedenk dan dat de hoogte van de courtage niet het enige aspect is om rekening mee te houden. Kijk ook naar andere bijkomende kosten die bij de verkoop van een huis komen kijken. Kwaliteit en service kunnen immers ook hun gewicht in goud waard zijn. Kies dus een makelaar die bij jouw wensen en situatie past.

Vraag tarieven op bij makelaars Gratis en vrijblijvend

Aantal koopwoningen in Kessel

In Kessel zijn er exact 1300 koopwoningen. Op dit moment zijn er daar maar een handjevol van beschikbaar op de huizenmarkt. Dit betekent dat als je jouw huis nu te koop zet, je waarschijnlijk snel potentiële kopers zult aantrekken. Omdat de voorraad beperkt is, heeft jouw woning een uitstekende positie om opgemerkt te worden.

Aantal verkochte woningen in Kessel

In Kessel heeft er in de laatste 12 maanden veel activiteit plaatsgevonden op de huizenmarkt. Er zijn flink wat nieuwe aanmeldingen bijgekomen, oftewel huizen die te koop zijn gezet. Ook het aantal transacties, dus daadwerkelijk verkochte huizen, is aanzienlijk. Het exacte aantal van deze verkochte woningen in het afgelopen jaar wordt weergegeven met 22. Hieronder vind je de bijhorende grafiek voor een visueel overzicht:

Ben je van plan jouw huis in Kessel te verkopen?

Ben je op het punt gekomen om de grote stap te zetten en jouw woning in Kessel te verkopen? Het lijkt misschien een uitdaging, maar met het juiste stappenplan zul je merken dat dit proces minder stressvol is dan het in eerste instantie lijkt. Bij een professionele aanpak ligt een succesvolle verkoop binnen handbereik.

De sleutel tot een soepele en succesvolle verkoop begint bij het kiezen van een betrouwbare makelaar. Daarna kan je terecht op onze speciale stappenplan om je wegwijs te maken in iedere fase van de verkoop. Onthoud, zorgvuldigheid gedurende het hele proces is van groot belang. De tijd en aandacht die je nu investeert, kan straks het verschil maken tussen een goede en een geweldige deal.

Bekijk je stappenplan Speciaal voor jouw woning

Over Huis Verkopen

Op Huis Verkopen hebben we onze uiterste best gedaan om de meest relevante en accurate relevante woningcijfers in Kessel voor jou te verzamelen. We houden deze cijfers voortdurend bij om ze actueel te houden, waardoor je altijd een duidelijk beeld hebt van de huidige huizenprijzen in Kessel. Hierdoor kun je op ons platform de meest geïnformeerde beslissing nemen over wanneer je je woning wil verkopen. Vertrouw op deze cijfers, ze zijn met veel aandacht en zorg voor je samengesteld.

Handige hulpmiddelen voor woningverkoop

Huis Verkopen is specifiek ontworpen om jou alle nodige hulpmiddelen te bieden voor een soepel verkoopproces. Wil je bijvoorbeeld inzicht in de waarde van je huis? Geen probleem, vraag gemakkelijk een gratis waardebepaling aan. Zoek je de beste makelaar in Kessel? Via ons platform kun je makelaars vergelijken en daarna makelaarstarieven opvragen, waardoor je kunt besparen op makelaarskosten. En mocht je niet precies weten wat er allemaal nodig is voor de verkoop van je woning, dan kan ons stappenplan uitkomst bieden. Maak gebruik van alle tools op ons platform, ze zijn er om jou te ondersteunen bij de verkoop van je woning.

Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen