Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: BlogMakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Woningmarktcijfers Leersum

In juli 2024 bevindt de huizenmarkt in Leersum zich in een interessante fase. Trends laten zien dat het aantal transacties verandert en de vraag- en verkoopprijzen zijn in beweging. Hier vind je relevante statistieken en cijfers om je huis succesvol te verkopen in Leersum.

Gemiddelde vraagprijs en verkoopprijs in Leersum

De gemiddelde verkoopprijs in Leersum is in de laatste 3 maanden € 609.271 euro en de gemiddelde vraagprijs is € 736.869 euro. Deze cijfers geven een helder beeld van de huidige marktsituatie in Leersum en kunnen helpen om te beslissen of dit het juiste moment is om een huis te verkopen. In de onderstaande grafiek worden deze statistieken afgebeeld, alsook enige variatie in de gemiddelde prijzen. Neem een moment om de data te bekijken:

Huizenprijzen in Leersum

Afgelopen 3 maanden

€ 195.000
€ 491.000
€ 787.000

Wanneer je jouw huis in Leersum wilt verkopen, is het relevant om naar de waarde per m2 te kijken. Door het aantal m2 van jouw woning te vermenigvuldigen met de huidige gemiddelde verkoopprijs per m2 in Leersum, krijg je een idee van de potentiele opbrengst. Dit biedt een basisschatting van hoe het verkoopproces kan verlopen. Bekijk de onderstaande grafiek voor de meest recente gegevens over verkoopprijzen en vraagprijzen per m2 in Leersum:

Huizenprijzen in Leersum per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 2.700
€ 3.900
€ 5.100

Prijsontwikkeling Leersum laatste 12 maanden

Wil je de bewegingen op de huizenmarkt in Leersum beter begrijpen? Dan kan het interessant zijn om de ontwikkeling van de huizenprijzen van de afgelopen 12 maanden te volgen. Hieronder is een grafiek die deze ontwikkeling duidelijk weergeeft, waarbij de gemiddelde verkoopprijs van de afgelopen maand ook is opgenomen: € 609.271:

Wat is mijn woning in Leersum waard?

De woningwaarde in Leersum is een veranderlijk gegeven. Dit heeft te maken met verschillende factoren zoals de staat van de woning, de fluctuerende vraag en aanbod op de woningmarkt en veranderingen in het beleid van de overheid.

Het is van belang om zekerheid te hebben over de waarde van je woning. Dit helpt je, bijvoorbeeld, bij het maken van strategische verkoopbeslissingen of bij het aangaan van een hypotheek. Het advies is om een gratis waardebepaling van je woning door een makelaar te laten uitvoeren.

Een gratis waardebepaling vindt bij je thuis plaats. Dit stelt de makelaar in staat om een realistische en accurate schatting te maken zonder dat je kostbare tijd hoeft vrij te maken voor het bezoeken van het kantoor. Het is een simpele manier om een accurate woningwaarde te verkrijgen.

Vraag een gratis waardebepaling aan Bij een ervaren, lokale makelaar

Woningcijfers in andere plaatsen

Wanneer je kijkt naar de woningmarkt, is het belangrijk om te beseffen dat deze sterk kan variëren tussen verschillende plaatsen. De prijzen voor woningen in de omgeving van Leersum kunnen aanzienlijk verschillen van de prijzen binnen Leersum zelf.

Door ook een vergelijking te maken met de huizenprijzen van andere gemeenten, kan er een helder beeld van de huidige marktsituatie geschetst worden. Hieronder vind je twee grafieken die dit inzichtelijk maken:

Verkoopprijzen in andere plaatsen

Afgelopen 3 maanden (gemiddeld)

€ 800.000

Verkoopprijzen in andere plaatsen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 6.000

Best presterende makelaar in Leersum

Wonen in het pittoreske Leersum kan bijzonder aantrekkelijk zijn, maar de juiste makelaar vinden om je bij te staan kan een behoorlijke uitdaging zijn. Iedere makelaar brengt zijn eigen unieke sterke punten, aanpak en prijzen in beeld en wij zijn er om je daarin wegwijs te maken. Voortdurend houden wij de cijfers van de woningmarkt en de prestaties van de makelaars bij, waardoor je via ons platform makkelijk de meest geschikte makelaar in Leersum kan vinden.

Je woonsituatie, je budget, je verwachtingen en je persoonlijke voorkeuren worden allemaal meegenomen in het bepalen van de makelaar die het beste bij je past. Wij begrijpen dat de 'beste makelaar' subjectief is en afhangt van jouw specifieke situatie. Door onze vergelijking op basis van prestatie-statistieken van de makelaars, helpen wij je om effectief en efficiënt de meest passende makelaar in Leersum te selecteren.

Vergelijk makelaars in Leersum Of lees meer over makelaars in Leersum

Gemiddelde tarieven van makelaars in Leersum

Wist je dat de gemiddelde courtage van een makelaar in Leersum 1,09% is? Dit klinkt wellicht als een bescheiden percentage, maar bij de gemiddelde verkoopprijs van een woning in Leersum (€ 609.271) komt dit neer op zo’n € 6.641. Het is heel goed mogelijk dat er makelaars zijn in Leersum die voor minder een betere dienst aanbieden.

Als je jouw huis wilt verkopen, is het verstandig om de tarieven van meerdere makelaars te vergelijken. Hiervoor kun je op onze website de tarieven opvragen van verschillende makelaars in Leersum en omgeving. Zorg dat je naast de courtage ook let op wat de makelaar precies aanbiedt voor dat tarief. Het is niet alleen de prijs, maar ook wat voor resultaat een makelaar voor je kan behalen, dat bij jouw keuze voor een makelaar een rol zou moeten spelen.

Vraag tarieven op bij makelaars Gratis en vrijblijvend

Aantal koopwoningen in Leersum

In Leersum kan je opmerken dat er een aanzienlijk aanbod van sociale huurwoningen is. Maar, wanneer je de volledige woonsituatie bekijkt, zie je dat het merendeel van de beschikbare woningen hier eigenlijk koopwoningen zijn. Het exacte aantal koopwoningen in Leersum is 2274, wat laat zien dat de focus binnen het woningaanbod in Leersum vooral op de verkoop van woningen ligt.

Aantal verkochte woningen in Leersum

In de laatste 12 maanden zijn er vele woningen in Leersum in de verkoop gezet en uiteindelijk ook verkocht. De hoeveelheid aan transacties is hierdoor ook verminderd. Precies hoeveel woningen er verkocht zijn, kun je bekijken in onderstaande grafiek: 78:

Ben je van plan jouw huis in Leersum te verkopen?

Daar sta je dan, op het punt om je huis in Leersum op de markt te brengen. Het is geen alledaagse bezigheid en het proces kan best complex zijn. Maar maak je geen zorgen, we hebben een gestroomlijnde handleiding voor je klaarstaan. Op de site vind je een speciaal voor jouw woning gemaakt stappenplan dat je door elk aspect van de verkoop loodst.

Het belang van een goede makelaar is niet te onderschatten. Om het verkoopproces soepel en succesvol te laten verlopen, is het van groot belang dat je je vertrouwt op de expertise van een ervaren professional. Besteed extra aandacht aan het zorgvuldig regelen van elke stap van het proces, of dit nu het regelen van een energielabel is, het kiezen van een makelaar, of zelfs het boeken van een verhuisbedrijf. Alles is te vinden in het stappenplan!

Bekijk je stappenplan Speciaal voor jouw woning

Over Huis Verkopen

Welkom op de pagina die jou op de hoogte houdt van de laatste trends als het gaat om huizenprijzen in Leersum. Van vraagprijzen tot verkoopprijzen, alles wordt actueel bijgehouden. Ook transacties, aanmeldingen en dergelijke, kun je vinden op deze pagina. Ben je van plan jouw huis te verkopen? Dan ben je hier op de juiste plek.

Efficiënt je huis verkopen met HuisVerkopen.nl

Met HuisVerkopen.nl maak je de verkoop van je woning overzichtelijk en eenvoudig. Zo kun je met onze tool de beste makelaar in Leersum vinden en je kunt makelaarstarieven opvragen om te besparen. Daarnaast kan je waardebepaling aanvragen en ons stappenplan gebruiken voor een soepele verkoop. HuisVerkopen.nl helpt je met allemaal aanvullende diensten en zorgt ervoor dat je niets over het hoofd ziet.

Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen