Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: MakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Huis verkopen in Zundert

Je wilt je huis in Zundert verkopen, een boeiende en wellicht spannende onderneming. Geen makkelijke opgave, waarbij kennis en aanpak bepalend zijn voor het resultaat. Het vergelijken van makelaars vooraf kan je aanzienlijk helpen in dit proces en mag dus niet onderschat worden.

 • Geen gedoe
 • Direct geregeld
 • Geld besparen
 • Hogere opbrengst

Over het verkopen van je huis in Zundert

Als je van plan bent je huis in Zundert te verkopen, zijn er verschillende factoren waarop je goed moet letten. Denk bijvoorbeeld aan de juiste verkoopprijs bepalen, zorgen voor een aantrekkelijke presentatie van jouw woning en het goed inspelen op de lokale woningmarkt. Elke fout tijdens dit proces kan je uiteindelijk geld kosten. Om deze redenen is professionele begeleiding niet alleen aanbevolen, maar vaak zelfs onmisbaar. Door de expertise van lokale makelaars in te schakelen, kan je erop rekenen dat de verkoop goed geregeld wordt.

Vanzelfsprekend vraag je je waarschijnlijk af hoe snel huizen in Zundert gemiddeld verkocht worden, wat de mogelijke verkoopopbrengst van jouw woning zou kunnen zijn en welke voordelen het met zich meebrengt om verschillende makelaars met elkaar te vergelijken. Het vergelijken van makelaars kan je namelijk helpen bij het vinden van een betrouwbare makelaar die goed presteert in Zundert en die jouw verkoopwensen begrijpt. Hieronder vind je dan ook de actuele cijfers over woningverkoop in Zundert:

Mei 2024

Verkoopsnelheid (gem.)
64 dagen
Verkoopopbrengst (gem.)
€ 413.593
Besparing (gem.)
€ 1.303

Je huis snel verkopen in Zundert

In de pittoreske gemeente Zundert is de woningmarkt dynamisch. Gemiddeld genomen staan woningen hier 84 dagen te koop alvorens ze worden verkocht. Wil je jouw huis in Zundert versneld verkopen? Volg dan onderstaande tips.

 1. Makelaars vergelijken is een essentiële stap in het versneld verkopen van je huis. Zorg dat je een makelaar kiest die jouw belangen optimaal behartigt en bekend is met de lokale markt. Maak gebruik van onze handige vergelijkingstool.
 2. Een correcte prijsbepaling kan jouw huis sneller doen verkopen. Overweeg een professionele waardebepaling door een lokale makelaar om je woning niet uit de markt te prijzen.
 3. Het minimaliseren van het onderhoud kan potentiële kopers aantrekken. Zorg ervoor dat kleine reparaties zijn uitgevoerd en overweeg ook het aanvragen van een energielabel om de energie-efficiëntie van je huis te illustreren.

Tips in Zundert

#1 Tip: de keuze voor een goede makelaar heeft veel invloed op het verkoopresultaat.

Bekijk alle tips of begin direct met het vergelijken van makelaars: tarieven, prestaties en aanpak.

Begin met vergelijken

Wat brengt een huis in Zundert op?

In Zundert ligt de gemiddelde verkoopprijs van een huis op dit moment rond de € 413.593 euro. Dit bedrag is geen vaststaand gegeven, maar hangt af van diverse factoren. Denk hierbij aan de staat van het huis, de ligging, het aantal vierkante meters en de actuele vraag en aanbod op de huizenmarkt in Zundert.

Wanneer je de prijs van jouw huis per vierkante meter bekijkt, merk je dat deze gemiddeld uitkomt op € 3.692 euro in mei 2024. Huizenprijzen zijn altijd in beweging, gedreven door allerlei externe invloeden zoals economische ontwikkelingen. Een ervaren makelaar kan je adviseren over het beste moment om je huis in Zundert in de verkoop te zetten, passend bij jouw specifieke situatie en wensen.

Vraag jouw gratis waardebepaling aan Bij een lokale, ervaren makelaar

Woningcijfers in Zundert

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 2.900
€ 3.500
€ 4.000

Op HuisVerkopen.nl houden we alle huizenprijzen in Zundert bij (up-to-date: mei 2024), waaronder de gemiddelde vraagprijs, verkoopprijs, de prijsontwikkeling en de gemiddelde huizenprijzen ten opzichte van andere plaatsen in de buurt van Zundert.

Feitjes over Zundert

 • Zundert is bekend om zijn jaarlijkse bloemencorso.
 • Het dorp heeft een eigen trappistenbrouwerij: De Kievit.
 • Vincent van Gogh is opgegroeid in deze plaats.

Tips om je woning te verkopen in Zundert

Wanneer je jouw huis in Zundert wilt verkopen, wil je ongetwijfeld de best mogelijke prijs behalen. Hoewel factoren zoals locatie en marktinvloeden buiten je controle liggen, zijn er nog steeds tal van stappen die je kunt ondernemen om de aantrekkelijkheid van je huis voor potentiële kopers te maximaliseren.

 • Prikkelende omschrijving: Tover je omschrijving om tot een aantrekkelijk verhaal. Zet de unieke kenmerken van jouw huis en de charme van de Zundertse omgeving extra in de verf.
 • Professionele foto's: Investeren in professionele vastgoedfotografie kan een wereld van verschil maken. Goede foto's presenteren je huis in het beste licht en trekken meer geïnteresseerden online aan.
 • Onderscheidende elementen: Ieder huis heeft wel iets unieks dat het bijzonder maakt, bijvoorbeeld een uitmuntend uitzicht of een sfeervolle open haard. Zorg dat deze details opvallen tijdens bezichtigingen.
 • Vlekkeloze staat: Een proper, opgeruimd en goed onderhouden huis spreekt meer aan. Voer kleine reparaties uit en zorg ervoor dat de tuin er netjes bij ligt.
 • Competente makelaar: Kies voor een ervaren lokale makelaar. Zij kennen de Zundertse markt en helpen jou te onderhandelen over de beste verkoopprijs.

Ontdek jouw stappenplan in Zundert:

 • Jouw persoonlijk stappenplan voor woningverkoop
 • Voorkomt het overslaan van belangrijke stappen
 • Eenvoudige en interactieve organisatie van de verkoop
 • Potentieel om duizenden euro's te besparen
Bekijk mijn stappenplan Speciaal voor jouw woning

Wat kost een huis verkopen in Zundert?

Het verkopen van je huis brengt kosten met zich mee. De verkoop van een woning in Zundert kost je als verkoper gemiddeld € 6.020. Hieronder zetten we alle kosten op een rij:

Kosten bij verkoop in Zundert In euro’s
Makelaarskosten (o.b.v. huiswaarde € 413.593) € 4.550
Verkoopstyling en klein onderhoud € 875
Energielabel aanvragen € 315
Notaris (doorhalen hypotheek) € 350
Totale gemiddelde kosten bij verkoop € 6.020

Kosten van makelaars in Zundert

Als je jouw huis in Zundert wilt verkopen, dan krijg je te maken met makelaarskosten. Degelijke kosten zijn een combinatie van de courtage, welke gemiddeld 1,10% van de verkoopprijs is, en de opstartkosten. De opstartkosten die de makelaars in Zundert rekenen, komen gemiddeld neer op € 515.

Het is raadzaam om te weten dat makelaars verschillende kostenstructuren hanteren. Daarom is het van belang om verschillende makelaars en hun kosten te vergelijken alvorens een keuze te maken. Dit geeft je visie op de markt en helpt je om een goed geïnformeerde beslissing te nemen.

Lees meer over makelaars in Zundert.

Andere kosten bij verkoop

Notariskosten

Naast de makelaarskosten zijn er ook nog andere kosten waar je rekening mee moet houden. Na het verkoopakkoord moet er namelijk een koopcontract opgemaakt worden door een notaris. Deze notariskosten zijn voor jouw rekening.

Dit is een van de vele kosten die komen kijken bij de verkoop van een huis. Het is belangrijk om goed zicht te houden op alle kosten om niet voor verrassingen te komen staan. Zo houd je de controle over jouw budget.

Advieskosten

Je kan er ook voor kiezen om een financieel adviseur in te schakelen. De adviseur kan je bijvoorbeeld helpen om de financiële gevolgen van de woningverkoop in kaart te brengen.

Denk dan aan belastingtechnische zaken en de investering in een eventueel nieuw huis. De advieskosten verschillen per adviseur, dus het is slim om prijzen te vergelijken.

Energielabel

Niet te vergeten is het verplichte energielabel. Dit label geeft aan hoe energiezuinig jouw huis is. Potentiële kopers kunnen aan de hand hiervan inschatten hoe hoog de energierekening uit kan vallen.

Het energielabel laat je registreren en is 10 jaar geldig. Heb je nog geen energielabel of is deze verlopen? Dan kun je deze via de bovenstaande link aanvragen.

Wanneer mijn huis verkopen in Zundert?

Is het met de schommelingen van de woningmarkt in de afgelopen jaren nu een geschikt moment om je huis in Zundert te verkopen? De korte samenvatting is: ja, het lijkt een juist moment. Flexibiliteit is er altijd in de woningmarkt, zelfs in Zundert. Echter, met deze pieken en dalen in het achterhoofd, is het raadzaam om een expert in de arm te nemen voor een gratis verkoopadvies.

Zo'n advies helpt je beter inzicht te krijgen in de huidige kansen en uitdagingen van de woningmarkt voor jouw specifieke huis in Zundert. Hierbij wordt rekening gehouden met diverse factoren die van invloed zijn op jouw persoonlijke verkoopsituatie, waardoor je een weloverwogen keuze kunt maken. Deze manier van voorbereiding maakt het verkoopproces in mei 2024 een stuk zekerder.

Vergelijk makelaars in Zundert Op basis van je voorkeuren

Waarom Huis Verkopen?

Gemak én een slimme aanpak, dat is waar Huis Verkopen voor staat. Met een stappenplan dat jou aan de hand neemt in het hele proces van huisverkoop, waardoor jij op een overzichtelijke wijze precies weet wat er moet gebeuren. Misschien nog wel het mooiste: door handig in te spelen op de stappen, bespaar je meteen kosten. Het stappenplan hoef je alleen maar te volgen, de rest wordt voor je geregeld.

Regel alles op één plek

Het online platform van Huis Verkopen biedt gemak. Of je nu een energielabel nodig hebt, een geschikte ontruimer zoekt of meer wilt weten over makelaars in Zundert; je vindt alle diensten op één plek.

Vind de beste specialisten

Je zoekt een makelaar, maar welke is de juiste keuze? Huis Verkopen toont de beste specialisten in jouw regio. Kwaliteit gecombineerd met de laagste prijs, zodat je zeker weet dat je de juiste beslissing maakt.

Verkoop je woning slim

Of je jouw huis nu snel wilt verkopen of voor een maximale prijs, maakt niet uit. Huis Verkopen biedt invaluable advies en de juiste tools om de verkoop naar jouw wensen te regelen.

Bespaar kosten met Huis Verkopen

Met Huis Verkopen bespaar je moeiteloos kosten. Het vergelijken van specialisten, het regelen van je verkooptaken op één plek, en de beste prijs/kwaliteit-verhouding garandeert een voordelige huisverkoop.

Veelgestelde vragen over een huis verkopen in Zundert

Verkoop lijkt op dit moment een verstandige keuze in Zundert, maar dit is sterk afhankelijk van je persoonlijke situatie en de woningmarkt. Voor het beste advies kun je terecht bij een lokale makelaar in Zundert, die je kan voorzien van gepersonaliseerd verkoopadvies.

Om de beste makelaar in Zundert te vinden voor het verkopen van je huis, is het verstandig om verschillende makelaars te vergelijken. Op deze pagina vind je een handige tool om makelaars in jouw regio te vergelijken, op basis van hun tarieven en prestaties.

De kosten voor het verkopen van je huis in Zundert variëren op basis van verschillende factoren, zoals de makelaar die je kiest en de verkoopprijs van je huis. Voor meer informatie over de kosten kun je deze pagine bekijken.

Het bepalen van de juiste vraagprijs voor je huis in Zundert gaat het beste met hulp van een professional. Een goede stap is om een waardebepaling bij een makelaar aan te vragen. Op basis hiervan kan je een goed onderbouwde vraagprijs opstellen.

Om je huis in Zundert snel te verkopen, is het belangrijk om je huis goed te presenteren en de juiste prijs te vragen. Voor meer tips over het snel verkopen van je huis, kun je terecht op dezelfde pagina van HuisVerkopen.nl.
Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen