Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: MakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Huis verkopen in Deurne

Het verkopen van je huis in Deurne kan een uitdaging zijn. Met de juiste voorbereiding en kennis van de lokale woningmarkt, kan je echter succes behalen. Wil je jouw woning voor de hoogste prijs verkopen, en benieuwd hoe? Lees dan verder.

 • Geen gedoe
 • Direct geregeld
 • Geld besparen
 • Hogere opbrengst

Over het verkopen van je huis in Deurne

Als je jouw woning wil verkopen in Deurne, heb je waarschijnlijk diverse doelen. Allereerst wil je dat de transactie soepel verloopt en binnen een redelijke termijn voltooid is. Maar bovenal streef je naar het behalen van de best mogelijke verkoopopbrengst. Een aantrekkelijke verkoopprijs is tenslotte een belangrijk uitgangspunt bij het verkopen van je huis. Daarnaast kun je als verkoper ook gericht zijn op zaken zoals minimale onderhandelingen, voorspelbaarheid of transparantie in het verkoopproces.

Voor jou als mogelijke woningverkoper is het interessant hoe snel huizen in Deurne worden verkocht, wat de gemiddelde verkoopopbrengst is, en wat je kunt besparen door makelaars te vergelijken. Dit kan namelijk impact hebben op de keuzes die je maakt tijdens het verkoopproces. Maar hoe zit het met deze cijfers in Deurne? Het is tijd om je bij te praten over de actuele woningmarkt in Deurne:

April 2024

Verkoopsnelheid (gem.)
67 dagen
Verkoopopbrengst (gem.)
€ 436.645
Besparing (gem.)
€ 1.157

Je huis snel verkopen in Deurne

Wanneer je jouw woning in Deurne op de markt brengt, is het nuttig om te weten hoelang het gemiddeld duurt om te verkopen. Momenteel nemen woningverkopen in Deurne gemiddeld 53 dagen in beslag. Hier zijn enkele tips om de verkoopsnelheid van jouw woning te verhogen.

 1. Gratis waardebepaling is een belangrijk startpunt. Vraag meerdere makelaars om een gratis waardebepaling van jouw woning te maken. Dit geeft je een realistische inschatting en helpt je een competente vraagprijs vast te stellen.
 2. Optimale presentatie van jouw woning is essentieel. Een nette, opgeruimde woning komt op foto’s en tijdens bezichtigingen beter over. Kleine reparaties en een frisse laag verf kunnen hierbij een groot verschil maken.
 3. Veel kopers zoeken online, dus zorg voor een sterke online aanwezigheid. Goede foto's en een duidelijke, aantrekkelijke beschrijving helpen om jouw woning onder de aandacht te brengen bij potentiële kopers.
Huis verkopen Deurne tips

Tips in Deurne

#1 Tip: de keuze voor een goede makelaar heeft veel invloed op het verkoopresultaat.

Bekijk alle tips of begin direct met het vergelijken van makelaars: tarieven, prestaties en aanpak.

Begin met vergelijken

Wat brengt een huis in Deurne op?

Wil je weten wat de gemiddelde verkoopprijs voor huizen in Deurne is? Voor april 2024 ligt dit rond de € 436.645. Het bedrag waarvoor een huis verkocht wordt, hangt echter van diverse factoren af. Denk hierbij aan de staat van het huis, de grootte, de locatie binnen Deurne en zelfs de timing van je verkoop.

In Deurne ligt de gemiddelde prijs per vierkante meter momenteel rond de € 3.522. Dit cijfer kan je een globaal idee geven van de waarde van je huis. We adviseren echter om een gratis verkoopadvies aan te vragen bij een makelaar. Met dit advies krijg je inzicht in de huidige waarde van je huis en de reëel te verwachten vraagprijs.

Vraag jouw gratis waardebepaling aan Bij een lokale, ervaren makelaar

Woningcijfers in Deurne

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 2.800
€ 3.200
€ 3.600

Op HuisVerkopen.nl houden we alle huizenprijzen in Deurne bij (up-to-date: april 2024), waaronder de gemiddelde vraagprijs, verkoopprijs, de prijsontwikkeling en de gemiddelde huizenprijzen ten opzichte van andere plaatsen in de buurt van Deurne.

Feitjes over Deurne

 • Deurne heeft een eigen dialect.
 • In Deurne vind je het grootste Peelreservaat van Nederland.
 • Het Heilige Hartbeeld is een bekend monument in Deurne.

Tips om je woning te verkopen in Deurne

Omdat je jouw huis in Deurne wilt verkopen, is het begrijpelijk dat je dit zo goed mogelijk wilt doen. De juiste strategie en benadering kunnen een wereld van verschil maken. Met de volgende tips kun je die kleine maar cruciale verbeteringen aanbrengen die je huis aantrekkelijker maken voor potentiële kopers.

 • Prijsstelling: Onderzoek nauwkeurig de huidige marktsituatie in Deurne voordat je een vraagprijs bepaalt. Een te hoge prijs kan potentiële kopers afschrikken.
 • Fotografie: Professionele foto's zijn essentieel om je woning in het beste licht te presenteren. Kwaliteitsfoto's zullen meer mensen aantrekken om je huis te komen bezichtigen.
 • Presentatie: Zorg ervoor dat je huis opgeruimd en schoon is tijdens bezichtigingen. Klein achterstallig onderhoud kan kopers ook afschrikken.
 • Marketing: Bekijk de verschillende manieren om je huis onder de aandacht te brengen. Overweeg om een makelaar in te schakelen om je te helpen met de marketing en verkoop.
 • Energiezuinigheid: In het huidige klimaat zijn energiezuinige huizen bijzonder aantrekkelijk. Investeer in duurzaamheid om je huis op te laten vallen bij potentiële kopers.

Ontdek jouw stappenplan in Deurne:

 • Ontvang een gratis, op maat gemaakt stappenplan
 • Houd overzicht en bespaar tijd met een interactieve to-do lijst
 • Voorkom dat je belangrijke stappen overslaat tijdens de verkoop
 • Bespaar duizenden euro's door waardevolle vergelijkingen te maken
Bekijk mijn stappenplan Speciaal voor jouw woning

Wat kost een huis verkopen in Deurne?

Het verkopen van je huis brengt kosten met zich mee. De verkoop van een woning in Deurne kost je als verkoper gemiddeld € 6.522. Hieronder zetten we alle kosten op een rij:

Kosten bij verkoop in Deurne In euro’s
Makelaarskosten (o.b.v. huiswaarde € 436.645) € 4.890
Verkoopstyling en klein onderhoud € 875
Energielabel aanvragen € 315
Notaris (doorhalen hypotheek) € 350
Totale gemiddelde kosten bij verkoop € 6.522

Kosten van makelaars in Deurne

Wanneer je je huis in Deurne wilt verkopen, komen hier kosten voor de makelaar bij kijken. De meeste makelaars vragen een courtage, een percentage van de uiteindelijke verkoopprijs van jouw huis. De gemiddelde courtage in Deurne ligt rond de 1,12% van de verkoopprijs, maar dit is geen standaardtarief.

Bedenk dat de kosten voor een makelaar niet alleen gebaseerd zijn op de verkoopprijs van je huis. Jouw type woning, de locatie en de concurrentie op de huizenmarkt in Deurne spelen ook een belangrijke rol bij het vaststellen van dit tarief. De courtage wordt daarom meestal op maat vastgesteld en kan verschillen per makelaar.

Lees meer over makelaars in Deurne.

Andere kosten bij verkoop

Opknap- en onderhoudskosten

Als je jouw woning wilt verkopen, moet je rekening houden met opknap- en onderhoudskosten. Een huis in goede staat trekt sneller kopers en kan leiden tot een hoger verkoopbedrag. Vermijd grote opknapbeurten, maar kleine reparaties en verbeteringen zijn de moeite waard.

Denk aan dingen zoals het schilderen van muren, een grondige schoonmaak of de tuin opruimen. Dit zorgt ervoor dat je woning er aantrekkelijker uitziet bij het bezichtigen. Onthoud dat je deze kosten vaak terugverdient in de verkoopprijs.

Verhuiskosten

Naast de verkoopkosten moet je ook denken aan de verhuiskosten. Vanzelfsprekend dien je de woning leeg op te leveren en dat brengt kosten met zich mee. Vooral als je veel spullen hebt, kunnen de kosten aanzienlijk stijgen.

Afhankelijk van je persoonlijke situatie en behoeften kun je kiezen voor een volledige verhuisservice of doe-het-zelf opties. Zorg er in ieder geval voor dat je deze kostenpost niet uit het oog verliest terwijl je bezig bent met de woningverkoop.

Notariskosten

Vergeet niet dat je als verkoper een deel van de notariskosten moet betalen. De koper betaalt weliswaar de akte van levering, maar jij als verkoper bent verantwoordelijk voor de kosten van de doorhaling van de hypotheek, oftewel de royementskosten.

Voor meer informatie over wat deze kosten inhouden en hoeveel ze bedragen, kun je terecht op deze pagina over notariskosten. Zo ben je goed voorbereid op alle bijkomende kosten van het verkopen van je huis.

Wanneer mijn huis verkopen in Deurne?

Is het in april 2024 een goed moment om jouw huis in Deurne op de markt te zetten? Absoluut. Het moment om te verkopen hangt af van veel factoren, maar vooral lokaal ingestelde makelaars kunnen jou een scherp beeld geven van de marktomstandigheden in Deurne. Zij kunnen je precies vertellen wat de trends zijn en tot welke beslissingen die kunnen leiden.

Vraag je je af wat de eerste stap is? Begin met een gratis woningwaardering van een lokale makelaar in Deurne. Deze specialisten hebben de kennis om jouw woningwaarde goed in te schatten. Je krijgt hiermee inzicht in wat je mogelijk voor jouw woning kunt krijgen, zonder toekomstige stijgingen van de woningprijzen te voorspellen.

Vergelijk makelaars in Deurne Op basis van je voorkeuren

Waarom Huis Verkopen?

Als woningverkoper wil je uiteraard het maximale halen uit de verkoop van jouw huis. Hierbij speelt goede voorbereiding een belangrijke rol. Om je hierin optimaal te ondersteunen heeft Huis Verkopen een specifiek op jouw huis afgestemd stappenplan ontworpen. Dit stelt je in staat om zonder dat je iets over het hoofd ziet, op een gestructureerde manier te werk te gaan bij de verkoop van je huis.

Gemakkelijke en manoelvrije tools

In het streven naar naadloze verkoopervaring biedt Huis Verkopen handige tools aan zoals een gratis waardebepaling. Hiermee krijg je een realistisch inzicht in de waarde van jouw woning, wat je helpt bij de onderhandelingen over de verkoopprijs.

Snel de beste Makelaar vinden in Deurne

Voor de verkoop van jouw woning wil je natuurlijk vertrouwen op de beste makelaar. De vergelijkingsfunctie van Huis Verkopen maakt het mogelijk de prestaties van makelaars in jouw omgeving te vergelijken zodat je de juiste keuze kan maken.

Besparen op makelaarskosten

Elke cent telt in de vastgoedindustrie. Daarom biedt Huis Verkopen je de unieke kans om makelaarstarieven op te vragen, wat je helpt om te besparen op makelaarskosten.

Aanvullende diensten moeiteloos te regelen

Naast de basisfuncties biedt Huis Verkopen tevens mogelijkheid voor een reeks aanvullende diensten, zoals het regelen van een energielabel of woningstyling. Deze diensten zorgen ervoor dat jouw huis op de best mogelijke manier gepresenteerd wordt aan potentiële kopers.

Veelgestelde vragen over een huis verkopen in Deurne

Een gedegen waardebepaling is een belangrijke eerste stap bij het verkopen van je huis. Je kunt hiervoor een lokale makelaar inschakelen. Op deze pagina kun je een waardebepaling door een makelaar aanvragen. De makelaar zal rekening houden met de ligging van je huis in Deurne en de huidige staat van het pand.

Naast een goede waardebepaling, zijn er meerdere factoren van invloed op de verkoopsnelheid. Het juist in de markt zetten en aantrekkelijk presenteren van je woning kan hier enorm in helpen. Ontdek concrete tips om je woning snel te verkopen op deze website.

Het verkopen van je huis brengt verschillende kosten met zich mee. Denk aan zakelijke kosten zoals makelaarskosten, notariskosten en kosten voor de leveringsakte. Om goed voorbereid te zijn, vind je alles over de kosten van de verkoop van een huis op deze pagina.

Het kiezen van de juiste makelaar kan een verschil maken in de manier waarop je je huis verkoopt. Het is raadzaam om meerdere makelaars te vergelijken. HuisVerkopen.nl heeft een handige tool om makelaars te vergelijken, zodat je de beste makelaar voor jouw situatie kunt vinden.

Ja, bij de verkoop van je huis in Nederland is het verplicht om een geldig energielabel te hebben. Dit geeft informatie over de energiezuinigheid van de woning. Op deze pagina kun je een energielabel aanvragen.
Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen