Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: MakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Huis verkopen in Gilze

Als je overweegt je huis in Gilze te verkopen, lees dan verder. Hier vind je bruikbare aanbevelingen voor een succesvolle verkoop. Van optimale presentatie tot effectieve onderhandeling, deze nuttige tips begeleiden je in jouw verkoopproces.

 • Geen gedoe
 • Direct geregeld
 • Geld besparen
 • Hogere opbrengst

Over het verkopen van je huis in Gilze

Als woningverkoper in Gilze heb je diverse doelen wanneer je je huis gaat verkopen. Bovenaan de lijst staat ongetwijfeld de hoop om een hoge verkoopprijs te behalen. Een ander belangrijk doel is om een snelle verkoop te realiseren, zodat je snel kunt starten met de volgende fase in je leven. Het vinden van betrouwbare specialisten om je te ondersteunen in het verkoopproces is ook essentieel.

Zit je eraan te denken om je woning in Gilze te verkopen? Dan vraag je je waarschijnlijk af hoe de markt er momenteel uitziet. Hoe snel worden huizen in Gilze verkocht? Wat is de gemiddelde verkoopopbrengst? En hoeveel kun je besparen door te kiezen voor de best presterende makelaar? Kijk eens op de pagina waar je makelaars kunt vergelijken voor de antwoorden op deze vragen. Hieronder vind je de actuele cijfers over de woningmarkt in Gilze:

April 2024

Verkoopsnelheid (gem.)
27 dagen
Verkoopopbrengst (gem.)
€ 503.888
Besparing (gem.)
€ 1.537

Je huis snel verkopen in Gilze

Als je overweegt om je woning in Gilze te verkopen, kun je rekening houden met een gemiddelde verkooptijd van 59 dagen. Gelukkig kun je met de juiste strategieën dit proces versnellen.

 1. Realistische prijsstelling is essentieel. Een overprijsde woning kan potentiële kopers afschrikken en de verkoop vertragen. Research naar vergelijkbare verkochte woningen in je buurt kan je hierbij helpen.
 2. Kies voor een ervaren en lokale makelaar. Deze kent de markt in Gilze goed en weet hoe hij je woning op de beste manier kan presenteren en promoten. Vergelijk verschillende makelaars op hun expertise en succesvolle verkooprecord.
 3. Aandacht voor korte en overtuigende omschrijving kan het verschil maken. Benadruk unieke kenmerken, vernieuwingen en de nabijheid van voorzieningen. Dit wekt interesse op en kan kopers over de streep trekken.
Huis verkopen {locatie} tips

Tips in Gilze

#1 Tip: de keuze voor een goede makelaar heeft veel invloed op het verkoopresultaat.

Bekijk alle tips of begin direct met het vergelijken van makelaars: tarieven, prestaties en aanpak.

Begin met vergelijken

Wat brengt een huis in Gilze op?

Huizen in Gilze brengen in de huidige markt een gemiddelde verkoopsom op van € 503.888. Deze verkoopsom hangt sterk af van verschillende factoren zoals de grootte van het huis, de staat van onderhoud, de ligging en eventuele extra's zoals een tuin of garage. Houd er rekening mee dat deze prijs slechts een gemiddelde is en dus kan variëren afhankelijk van de specifieke kenmerken van je huis.

Als je verder inzoomt op de verkoopdetails, merk je dat de gemiddelde verkoopprijs per vierkante meter in Gilze momenteel op € 3.276 ligt. Dit kan je helpen in je overweging om je huis te verkopen. Door rekening te houden met zowel de totale gemiddelde verkoopsom als de gemiddelde prijs per vierkante meter, kun je een goed beeld krijgen van wat je mogelijk kunt ontvangen voor jouw huis in april 2024.

Vraag jouw gratis waardebepaling aan Bij een lokale, ervaren makelaar

Woningcijfers in Gilze

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 2.200
€ 3.000
€ 3.700

Op HuisVerkopen.nl houden we alle huizenprijzen in Gilze bij (up-to-date: april 2024), waaronder de gemiddelde vraagprijs, verkoopprijs, de prijsontwikkeling en de gemiddelde huizenprijzen ten opzichte van andere plaatsen in de buurt van Gilze.

Feitjes over Gilze

 • Gilze ligt in de provincie Noord-Brabant.
 • De plaats is vooral bekend om zijn jaarlijkse carnaval.
 • Gilze is ontstaan in de Romeinse tijd.

Tips om je woning te verkopen in Gilze

Je huis verkopen in Gilze kan een uitdaging zijn. Om je te helpen bij dit proces, willen we je enkele zeer nuttige tips meegeven. Met deze strategieën kun jij ervoor zorgen dat je een maximale verkoopprijs voor je huis krijgt.

 • Prijs strategisch: Neem lokale marktcondities, de staat van je woning en vergelijkbare verkochte huizen in overweging bij het vaststellen van de vraagprijs. Te hoog inzetten kan potentiële kopers afschrikken.
 • Onderhoud: Zorg dat je huis in goede staat is. Kleine reparaties zoals een lekkende kraan of een piepende deur kunnen een grote invloed hebben op het aanbod dat je krijgt.
 • Fotografie: Huur een professionele fotograaf in. Kwalitatieve beelden kunnen het verschil maken tussen een snelle verkoop tegen een goede prijs of een langdurig verkoopproces.
 • Promotie: Maak gebruik van sociale media en online platforms om je huis onder de aandacht te brengen.
 • Makelaar inschakelen: Een ervaren makelaar kan helpen bij de onderhandelingen en heeft toegang tot een breed netwerk van potentiële kopers.

Ontdek jouw stappenplan in Gilze:

 • Specifiek stappenplan afgestemd op jouw adres
 • Interactieve tool om regel- en verzamelwerk bij te houden
 • Assistentie bij keuze voor makelaar en andere relevante zaken
 • Mogelijkheid om duizenden euro's te besparen door goed te vergelijken
Bekijk mijn stappenplan Speciaal voor jouw woning

Wat kost een huis verkopen in Gilze?

Het verkopen van je huis brengt kosten met zich mee. De verkoop van een woning in Gilze kost je als verkoper gemiddeld € 6.210. Hieronder zetten we alle kosten op een rij:

Kosten bij verkoop in Gilze In euro’s
Makelaarskosten (o.b.v. huiswaarde € 503.888) € 5.543
Verkoopstyling en klein onderhoud € 875
Energielabel aanvragen € 315
Notaris (doorhalen hypotheek) € 350
Totale gemiddelde kosten bij verkoop € 6.210

Kosten van makelaars in Gilze

Als je je woning in Gilze wilt verkopen, zijn er uiteraard kosten verbonden aan de inschakeling van een makelaar. Gemiddeld betaal je voor deze service een courtage die uitgedrukt wordt als een percentage van de verkoopprijs. Dat percentage is gemiddeld 1,10% van de verkoopprijs, wat neerkomt op een aanzienlijk bedrag na verkoop van je huis.

Om een scherpere prijs te krijgen, is het een goed idee om meerdere makelaars uit Gilze thuis uit te nodigen voor offertes. Op die manier vergelijk je direct hun diensten, kosten en voorwaarden en heb je de mogelijkheid om te kiezen voor de makelaar met de beste prijs-kwaliteitverhouding. Bekijk de mogelijkheden op de pagina over makelaars in Gilze vergelijken om direct een start te maken.

Lees meer over makelaars in Gilze.

Andere kosten bij verkoop

Onderhouds- en verkoopstylingkosten

Bij het verkopen van je huis komen niet alleen de kosten van de makelaar kijken. De meeste kosten verdien je immers weer terug bij de uiteindelijke verkoop van je woning. Denk bijvoorbeeld aan de kosten voor verkoopstyling en klein onderhoud. Het is waardevol om je huis zo aantrekkelijk mogelijk te presenteren aan potentiële kopers. Dit kan bijvoorbeeld met een frisse schilderbeurt, het repareren van kleine defecten of het netjes opruimen en inrichten van je huis. Op die manier kan je jouw woning voor een hogere prijs verkopen.

Gemiddeld liggen de kosten voor verkoopstyling en onderhoud rond de € 875. Hoewel dit een flinke investering kan zijn, kan het ervoor zorgen dat jouw huis sneller en voor een hogere prijs verkocht wordt. Hierbij zijn de specifieke werkzaamheden en prijzen uiteraard afhankelijk van de huidige staat van jouw woning.

Energielabel

Daarnaast is het belangrijk om rekening te houden met de kosten voor het aanvragen van een energielabel. Een definitief energielabel is nodig om jouw huis te kunnen verkopen. Kopers willen namelijk weten hoe energiezuinig jouw huis is. Bovendien is dit wettelijk verplicht. De kosten hiervoor zijn gemiddeld € 315.

Of jouw woning al een geldig definitief energielabel heeft, kun je eenvoudig controleren. Heb je nog geen geldig label, dan is het aanvragen hiervan dus een noodzaak. Ondanks deze kosten, is het belangrijk om te beseffen dat een beter energielabel kan helpen bij de verkoop van jouw woning en de uiteindelijke verkoopprijs.

Wanneer mijn huis verkopen in Gilze?

Is dit het juiste moment om je huis in Gilze te verkopen? Het is belangrijk om je zorgvuldig te oriënteren op de huidige woningmarkt. De balans tussen vraag en aanbod kan sterk variëren, maar met name in populaire regio's zoals Gilze kan het verkoopproces relatief snel verlopen. Een lokale makelaar kan je hier goed in adviseren.

Hoeveel kan je voor je huis in Gilze vragen op de huidige woningmarkt? Dit is een vraag waar veel huizenbezitters mee worstelen. Hoewel wij speculaties over stijgende woningprijzen vermijden, kunnen we wel bevestigen dat een ervaren makelaar een nauwkeurige en realistische waardebepaling van je huis kan geven. Bespreek jouw verkoopplannen dus zeker met een makelaar!

Vergelijk makelaars in Gilze Op basis van je voorkeuren

Waarom Huis Verkopen?

Huis Verkopen is ontworpen om jouw leven als woningverkoper makkelijker te maken. Het platform biedt een helder, stapsgewijs proces aan dat je door elk aspect van het verkoopproces begeleidt. Het unieke aan dit stappenplan is dat het speciaal voor jouw huis is ontworpen. Het helpt je bij je specifieke situatie en zorgt ervoor dat de verkoop van je woning zo soepel en succesvol mogelijk verloopt. Dit betekent geen gemiste stappen, geen misverstanden en minder stress.

Gratis waardebepaling

Een van de grote voordelen van Huis Verkopen is dat het platform je de mogelijkheid biedt een gratis waardebepaling van je huis te verkrijgen. Hierdoor krijg je een duidelijk beeld van de marktwaarde van je woning, wat online bieden uiteindelijk kan vereenvoudigen.

Vergelijk makelaars

Omdat elke makelaar anders is, biedt Huis Verkopen de handige tool om makelaars in Gilze te vergelijken. Je krijgt inzicht in makelaarsstatistieken en prestaties, waardoor je de beste makelaar voor de verkoop van jouw woning kunt kiezen.

Besparen op makelaarskosten

Naast de mogelijkheid om makelaars te vergelijken, biedt Huis Verkopen ook de kans om makelaarstarieven op te vragen. Door deze informatie kun je eenvoudig geld besparen op makelaarskosten, wat altijd een pluspunt is tijdens de verkoop van je woning.

Eenvoudig en onafhankelijk

Huis Verkopen is een geheel onafhankelijk platform en is bovendien gratis te gebruiken. Met een eenvoudige interface en moderne functionaliteiten, regel je op een moderne manier de verkoop van je huis in Gilze. Zo weet je zeker dat je niets over het hoofd ziet en de beste deal krijgt bij alle lokale specialisten.

Veelgestelde vragen over een huis verkopen in Gilze

De eerste stap bij het verkopen van je huis in Gilze, is de waarde van je huis laten bepalen. Hiervoor kun je een waardebepaling aanvragen bij een makelaar.

Bij het kiezen van een makelaar let je op de expertise van de makelaar in de regionale woningmarkt, de gehanteerde tarieven en de communicatie. Op onze website vind je een handige tool om makelaars te vergelijken.

Om je huis in Gilze snel te verkopen, is het belangrijk dat je huis er netjes uitziet en een goede prijs-kwaliteitverhouding heeft. Hier vind je meer tips om je huis snel te verkopen.

De vraagprijs van je huis in Gilze wordt bepaald op basis van vergelijkbare woningen in de omgeving, de conditie van je woning en de huidige marktsituatie. Meer hierover lees je op onze woningwaarde pagina.

De beste aanpak voor de verkoop van je huis in Gilze varieert per situatie. Het kan handig zijn om een stappenplan te volgen en professioneel advies in te winnen bij een lokale makelaar.
Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen